• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
شنبه 16 آبان 1405
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گزارش

در گفتگویی سه‌جانبه روی آنتن زنده بیان شد⇐چرا بهترین فیلمبرداران سینمای ایران به پرورش کاکتوس روی آورده‌اند؟/چرا در پیک کرونا، جشنواره‌های دولتی پی‌درپی برگزار شد ولی واکسیناسیون سینماگران را مدت‌ها به تاخیر انداختند؟/چرا به‌جای تامین اعتبار معیشتی-درمانی کامل برای اهالی هنر، به شوآف بر سر توزیع هنرکارت پرداختند؟/مدیر تازه سینما باید با تمام اصناف سینما در ارتباط باشد و نه فقط با بخشی از سینما!/مدیر تازه سینما باید بتواند قواعدی را مصوب کند که مشکلات ادوار سینما یک بار برای همیشه حل شود!/مدیر تازه سینما باید تکلیف سانسور را مشخص کند و برای پروانه‌های صادره، اعتبار ایجاد کند!/مدیر جدید سینما باید شفاف‌سازی مالی انتظامی را به تکامل برساند یعنی دقیقا مشخص شود سهم مدیران بالادستی از بودجه‌های میلیاردی سینما چقدر است؟/به نظر می‌رسد تایید مدیرکل‌های زیردست رئیس تازه سینما، زمان‌بر شده و همین موجب تاخیر در معرفی رئیس تازه سینماست!

18 شهریور 1400
در گزارش
1 1
A A
6
حامد مظفری، رضا اورنگ و بابک محمدی

حامد مظفری، رضا اورنگ و بابک محمدی

سینماروزان: تازه‌ترین قسمت برنامه زنده رادیویی سینمامعیار، مجالی شد برای شکل‌گیری گفتگویی سه‌جانبه درباره تغییر و تحولات مدیریتی در سازمان سینمایی و البته ذکر دلایلی بر تاخیر در معرفی رئیس تازه سینما.

به گزارش سینماروزان رضا اورنگ منتقد پیشکسوت سینما در برنامه سینمامعیار با اجرای امیرعباس صباغ گفت: گزینه‌هایی برای ریاست سینمایی وزیر تازه ارشاد مطرح شده‌اند که تقریبا هیچ کدام صلاحیت کامل ندارند. فارغ از این به نظر می‌رسید وزیر تازه، خیلی زود، مدیران زیردست را معرفی کند ولی هنوز این اتفاق نیفتاده. قاعدتا فردی که وزیر می‌شود باید قبل از رأی اعتماد، با افراد متبوع برای واسپاری مدیریت به نتیجه رسیده باشد.

اورنگ ادامه داد: وزیر اخیرا گفت برای تغییر مدیران عجله‌ای ندارد؛ این، حرف تازه‌ای است و ای کاش قبلا این حرف را می‌زدند ولی به هر حال حتی با قبول ثبات باید اصلاحات لازم اعمال شود.

این منتقد پیشکسوت در چرایی تاخیر بر سر معرفی رئیس تازه سینما بیان داشت: یا در تصمیم‌گیری دچار تردیدند یا درحال نهایی کردن مدیران رده پایین‌ترند. حتی قبل از انتخاب وزیر، نام گزینه‌هايي برای ریاست سینما آمده بود تا شاید وزیر را در کار انجام شده قرار دهند. البته افرادی هم هستند که از نهادهای خاص به وزیر معرفی می‌شوند ولی درنهایت وزیر باید جسارت این را داشته باشد که بی‌واهمه از فشارها، یک گزینه سینمایی قابل قبول را در رأس سازمان قرار دهد.

امیرعباس صباغ مجری “سینمامعیار” پیرامون چگونگی حل مشکلات مبتلابه سینما با حضور رئیس تازه، پرسید و اینکه اساسا چرا مدیران تربیت شده برای سینما نداریم؟

اورنگ در پاسخ گفت: قبل از هر چیز، مدیر سینما باید مدیر باشد یعنی هم کاریزما داشته باشد و هم باهوش باشد که سره را از ناسره تشخیص دهد. مدیر سینمایی باید به سینما، اشراف داشته باشد و درعین حال پای تصمیمات درستش بایستد. مدیر تازه سینما باید با تمام اصناف سینما در ارتباط باشد و نه فقط با بخشی از سینما. مدیر تازه سینما باید مدیر تک‌تک اهالی سینما باشد و بتواند قواعدی را مصوب کند که مشکلات ادوار سینما را یک بار برای همیشه حل کند.

اورنگ ادامه داد: با اینکه در دانشگاهها، رشته مدیریت داریم و رشته مدیریت فرهنگی هم داریم ولی متاسفانه در این چهار دهه تقریبا هیچ گاه یک مدیر فرهنگی جامع‌الاطراف نداشته‌ایم. چرا؟ پس در دانشگاه‌ها چه درس می‌دهیم؟

بابک محمدی منتقد سینما دیگر مهمان برنامه “سینمامعیار” درباره ویژگی‌های یک مدیر اصلح سینمایی،  اظهار داشت: تخصص به همراه توان مدیریتی می‌تواند ویژگی‌های اصلی انتخاب مدیر باشد. مدیر تازه سینما باید آینده‌نگر باشد و برنامه‌ای مناسب برای خرج بودجه داشته باشد. مدیر تازه سینما باید تکلیف سانسور را مشخص کند و برای پروانه‌های صادره، اعتبار ایجاد کند.

بابک محمدی ادامه داد: برای بازگرداندن مخاطب به سینماها، رئیس دولتی سینما باید تا حد امکان دست از دخالت در تولید بردارد و اگر هم حمایتی می‌کند درجهت ارتباط بیشتر مخاطب با سینما باشد.

این منتقد درباره روش‌های ارتقای سینما در دوران تازه گفت: باید تهیه‌کنندگان حرفه‌ای داشته باشیم تا فیلم حرفه‌ای تولید شود. در هالیوود زمانی بود که طلا و جواهرات خانوادگی را می‌فروختند و سرمایه تولید فیلم می‌کردند ولی در ایران، پول سینما را صرف خرید طلا و جواهر کردند یعنی پول دولتی را گرفتند و بخشی از آن را صرف تولیدات بی‌کیفیت کردند و مابقی را صرف بیزنس‌هایی غیرفرهنگی کردند.

این منتقد تاکید کرد: چرا بهترین فیلمبرداران سینمای ایران به پرورش کاکتوس روی آورده‌اند؟ چرا بهترین مستندسازان ایرانی بیکارند؟ مدیر تازه سینما می‌تواند با تمرکز بر گونه مستند، یک سودآوری هنگفت برای سینمای ایران شکل دهد چون مستندهای خوبی با حداقل هزینه در ایران تولید می‌شود ولی متاسفانه در این چهار دهه بازاریابی واقعی برای آنها صورت نگرفته.

حامد مظفری روزنامه‌نگار باسابقه دیگر مهمان حاضر در سینمامعیار درباره برنامه‌های وزیر تازه ارشاد گفت: وزیر ارشاد در ریزبرنامه‌های سینمایی بر دو مورد چابک‌سازی و رسیدگی به معیشت تاکید کرده و همین دو مورد هم اگر پیگیری شود، می‌تواند اسباب خیر برای اهالی سینما باشد. چابک‌سازی در سینما یعنی تجمیع جشنواره‌های بی‌فایده و تجمیع زیرمجموعه‌های کم‌فایده سازمان و امیدواریم وزیر تازه ارشاد بر تحقق این دو امر تاکید ورزد.

حامد مظفری در چرایی تاخیر در معرفی رئیس تازه سینما گفت: به نظر می‌رسد تایید مدیرکل‌های زیردست رئیس تازه سینما، زمان‌بر شده و همین موجب تاخیر در معرفی رئیس تازه سینماست؟! یعنی احتمالا گزینه اصلی سینما انتخاب شده و فقط تاییدیه نیروهای مدیریتی متبوع این رییس تازه است که زمان‌بر شده است؟

این منتقد درباره اظهارات وزیر ارشاد مبنی بر عدم تعجیل در تغییر مدیران گفت: ایرادی ندارد که با همین مدیران فعلی کار کنند ولی در هر صورت باید از همین مدیران هم بخواهند که به سمت اجرای برنامه‌های تازه وزارتخانه بروند یعنی اگر بنا بر چابک‌سازی است، همین حالا و ازطریق مدیران فعلی، این چابک‌سازی را که یک شمه‌اش می‌تواند تعطیلی جشنواره‌های بودجه‌خوار باشد ، انجام دهند نه اینکه همچنان فراخوان جشنواره‌هایی تازه را منتشر کنند تا مدیر بعدی سینما در عمل انجام شده قرار گیرد.

حامد مظفری، رضا اورنگ و بابک محمدی
حامد مظفری، رضا اورنگ و بابک محمدی

این روزنامه‌نگار درباره اولویت‌های رئیس تازه سینما بیان داشت: باید تناقضات مدیران قبلی برطرف شود. اینکه جشنواره‌ای با وجود مخالفت‌های بدنه سینما دوتکه شد و باز علیرغم درخواست بدنه سینما همچنان بر برگزاری جداگانه آن اصرار ورزیدند برمبنای کدام سبک مدیریتی بود؟ اینکه کم‌کاری‌های معیشتی در قبال اهالی سینما را به گردن نبود بودجه انداختند ولی مدام جشنواره‌های پرهزینه برگزار کردند براساس‌ کدام شاخه از علم مدیریت بود؟ چرا در پیک کرونا، جشنواره‌های دولتی پی‌درپی برگزار شد ولی واکسیناسیون سینماگران را مدت‌ها به تاخیر انداختند؟ اینها همه تناقضاتی است که رئیس تازه سینما باید در بدو امر، آنها را حل کند.

حامد مظفری با اشاره به فعالیت مثبت مدیران سینمایی اعتدال گفت: یکی از بهترین کارهای حسین انتظامی، استارت شفاف‌سازی مالی در زیرمجموعه‌های سینمایی بود. مدیر جدید سینما باید شفاف‌سازی مالی انتظامی را به تکامل برساند یعنی دقیقا مشخص شود مدیران بالادستی سینما در طول یک سال چه سهمی از بودجه‌های میلیاردی داشته‌اند و به خاطر کدام عملکرد این دریافتی به آنها تعلق گرفته؟

این روزنامه‌نگار درباره لزوم بهبود معیشت سینماگران در دولت جدید گفت: در یک سال و نیم کرونایی اخیر، اوضاع معیشتی کل هنرمندان،  متزلزل‌تر از قبل شد و در این بین صندوق هنر که متولی ارتقای معیشت اهالی هنر است خیلی سعی کرد با مانور بر روی توزیع هنرکارت ، از جبران بگوید ولی ای کاش به جای شوآف بر سر توزیع هنرکارت یک اعتبار معیشتی-درمانی کامل برای اهالی هنر ایجاد می‌کردند. فارغ از گرفت و گیرهای توزیع هنرکارت، هنرکارت باید اعتبار داشته باشد و هنرمندان بتوانند به چشم یک کارت اعتباری درجه یک بدان بنگرند.

مظفری ادامه داد: الان اگر هنرمندی پول خرید ارزاق اولیه‌اش را نداشته باشد می‌تواند با نشان دادن هنرکارت، اقلام اولیه را تهیه کند؟ مطمئنا خیر! هنرکارت زمانی مفید است که بتواند امنیت معیشتی-درمانی لازم را برای هنرمندان ایجاد کند. امیدواریم که وزیر تازه ارشاد دور کارهای نمایشی اسلاف را خط بکشد و به سمت اعتباربخشی به هنرکارت برود و کاری کند که هم از جنبه معیشتی و هم جنبه درمانی، هنرکارت گره‌گشا باشد.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=65208
image_print
برچسب ها: امیرعباس صباغبابک محمدیبرنامه سینمامعیارحامد مظفریرادیو گفتگوسایت سینما روزانسیدرضا اورنگسینماروزان
نوشته قبلی

ابراز تاسف مجید مظفری از بازی در یک سریال تاریخی!+عکس

نوشته‌ی بعدی

انتشار فراخوان دومین جشنواره فیلم کوتاه «سلفی20»

مطالب مرتبط

رائد فریدزاده و علیرضا تابش

حکم آقازاده برای خواهرزاده!⇐علیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر۴۵ شد/تامین اجتماعی درکنار فستیوال فجر؟

11 آبان 1405

سینماروزان: علیرضا تابش با حکم رائد فریدزاده، به عنوان دبیر جشنواره فیلم فجر۴۵ معرفی شد. در حکم رائد خطاب به...

حمله‌ی رسانه‌ی اصولگرا به فیلم «بی‌دار» و توماج صالحی/پروژه‌ای ضدّامنیتی!؟/«بی‌دار» توماج صالحی یا «بی‌دار» سینمای ایران؟!

حمله‌ی رسانه‌ی اصولگرا به فیلم «بی‌دار» و توماج صالحی/پروژه‌ای ضدّامنیتی!؟/«بی‌دار» توماج صالحی یا «بی‌دار» سینمای ایران؟!

30 مهر 1405

سینماروزان: فیلم بی‌دار ساخته حسین دوماری از آثار اکران پاییزی است که اقبال مخاطبان به آن نسبتا مطلوب بوده. فیلمی...

روزی یک میلیارد؛ هزینه تولید یک فیلم معمولی!+اعلام رقم دستمزد استارهای زن و مرد سینما ⇐سعید خانی تهیه‌کننده روی آنتن زنده مطرح کرد

روزی یک میلیارد؛ هزینه تولید یک فیلم معمولی!+اعلام رقم دستمزد استارهای زن و مرد سینما ⇐سعید خانی تهیه‌کننده روی آنتن زنده مطرح کرد

19 مهر 1405

سینماروزان: در هفته های اخیر هزینه تولید یک فیلم معمولی با دو سه بازیگر معمولی(!) روزی 1 میلیارد تومان شده...

نوشته‌ی بعدی
جشنواره سلفی۲۰

انتشار فراخوان دومین جشنواره فیلم کوتاه «سلفی20»

دیدگاه‌ها 6

  1. حجتی می‌گوید:
    قبل 5 سال

    هنرمند نباید صدقه بگیر بشه باید بتونه از هنرش درآمد داشته باشه

    پاسخ
    • هادی می‌گوید:
      قبل 5 سال

      در ساختاری که بالا تا پایین ش
      تسلط دولت و شبه‌دولت ه
      هیچ وقت بخش خصوصی
      نمیتونه جون بگیره
      که در سایه ش هنرمند
      از هنرش به درآمد برسه
      و تا این تسلط هست
      نمیشه امید داشت به
      بازدهی اقتصادی هنر

      پاسخ
  2. صلاحی می‌گوید:
    قبل 5 سال

    پول مفت را اون سلبریتی ها می گیرن نه جشنواره های و تلفیق جشنواره جهانی با جشنواره ملی به شدت اشتباهه

    پاسخ
    • مدیری علی می‌گوید:
      قبل 5 سال

      مگه چند تا سلبریتی داریم که میلیاردی
      میگیرن
      بخش عمده بازیگرا حتی اگه بیکار نباشند
      قسط آخرشون و میخورن

      پاسخ
    • محمد تجویدی می‌گوید:
      قبل 5 سال

      جشنواره ای که مخاطب داره
      بره اسپانسر جور کنه
      چرا هی پول دولتی میخواد

      پاسخ
    • مجیدی می‌گوید:
      قبل 5 سال

      کجای دنیا یه جشنواره رو بصورت دوتکه برگزار
      میکنن؟؟؟
      ما که گشتیم، نبود؟
      کجای دنیا دوست و رفیق و فامیل و
      آشنا رو میارن میکنن مدیر جشنواره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدها

  • رامبد جوان با برنامه استعدادیابی "دوئت" میآید

    رامبد جوان با برنامه استعدادیابی “دوئت” میآید

    3695 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 1478 توئیت 924
  • از فیلم «مهمان مامان» تا سریال «بامداد خمار»/تغییر رنگ ماتیک گلاب آدینه برای مهرجویی/بهنوش بختیاری چه نوشت؟

    2695 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 1078 توئیت 674
  • چرا سریال «بدنام» پرمخاطب شد؟ /چرا برخی تظاهر میکنند که آن را ندیده‌اند؟/یک فارغ‌التحصیل جامعه‌شناسی در ۶ بند توضیح داد

    228 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 91 توئیت 57
  • سورپرایز مهران احمدی در سریال بامداد خمار/از شعبان استخوانی و پهلوان اکبر به افراسیاب

    92 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 37 توئیت 23
  • ۱۲+۱= پایانِ سریال «بدنام»!؟

    135 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 54 توئیت 34
  • مرگ بازیگر “هتل کارتن”+عکس

    717 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 287 توئیت 179
  • ورود سریال «یل» با نوید و دارودسته‌ی پرتعداد+ویدیوی تازه

    62 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 25 توئیت 16
  • یک تکه از فیلم “بورسیه”با بازی جواد عزتی-امیر جعفری! +ویدیو

    55 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 22 توئیت 14

آخرین مطالب

مدیران سه بخش جشنواره تئاتر فجر۴۵ معرفی شدند/از علی افشار تا ارسلان آقاخانی و علی بیگدلی

ارزش‌های ریسک در سریال “نیم‌رخ”/نقطه‌نظر یک منتقد سینما

دود حلقوی برای سعید روستایی، مشکل‌ساز شد/روایت میثم زندی مدیر سابق از تناقضات شوراهای نظارتی سینما

تحلیل فروش سینماهای ایران: خانوم والده ۳۱۰میلیارد و زنده‌شور ۲۰۰میلیارد/استخر ۱۷۶میلیارد و اسکورت ۶۶میلیارد/سفینه نجات ۶۱میلیارد/بورسیه مماس با ۶۰میلیارد/بی‌دار ۳۲میلیارد/عبور جانشین از ۱۱میلیارد/بامبولک ۷/۵میلیارد/بت ۵میلیاردی شد و خرچنگ ۴میلیاردی/عبور بادبادکها از ۲میلیارد/من میترسم در آستانه یک میلیارد و عبور کافه سلطان از نیم میلیارد/حاشیه دوروزه ۲میلیاردی شد+آمار کامل فروش

جکی چان اومده ایران؟!/رونمایی از تیزر سریال کمدی «میمون مست» با بازی سیامک انصاری، هادی کاظمی، سمانه پاکدل، امیرحسین رستمی، غلامرضا نیکخواه و…+ویدئو 

نخستین تصویر از الناز حبیبی در فیلم «فیل»

تشییع غریبانه‌ی محمود موسوی‌نژاد صداگذار صدفیلمه

فیلم «بورسیه» و فارغ‌التحصیلی بر پل B2؟؟

وقتی عروسک‌های خیمه‌شب‌بازی از درد زمانه می‌گویند

انیمیشن «سفینه نجات» ۶۰ میلیاردی شد

تبلیغات

ویژه ها

ارزش‌های ریسک در سریال “نیم‌رخ”/نقطه‌نظر یک منتقد سینما
خبر وسط

ارزش‌های ریسک در سریال “نیم‌رخ”/نقطه‌نظر یک منتقد سینما

15 آبان 1405

سینماروزان: سریال ملودرام نیم رخ از جمله سریالهای تازه شبکه خانگی است که توسط پلتفرم زی‌ویژن عرضه شده؛ پلتفرمی نونوار...

ادامه مطلبDetails
دود حلقوی برای سعید روستایی، مشکل‌ساز شد/روایت میثم زندی مدیر سابق از تناقضات شوراهای نظارتی سینما

دود حلقوی برای سعید روستایی، مشکل‌ساز شد/روایت میثم زندی مدیر سابق از تناقضات شوراهای نظارتی سینما

15 آبان 1405
پردیس سینمایی اریکه ایرانیان

تحلیل فروش سینماهای ایران: خانوم والده ۳۱۰میلیارد و زنده‌شور ۲۰۰میلیارد/استخر ۱۷۶میلیارد و اسکورت ۶۶میلیارد/سفینه نجات ۶۱میلیارد/بورسیه مماس با ۶۰میلیارد/بی‌دار ۳۲میلیارد/عبور جانشین از ۱۱میلیارد/بامبولک ۷/۵میلیارد/بت ۵میلیاردی شد و خرچنگ ۴میلیاردی/عبور بادبادکها از ۲میلیارد/من میترسم در آستانه یک میلیارد و عبور کافه سلطان از نیم میلیارد/حاشیه دوروزه ۲میلیاردی شد+آمار کامل فروش

15 آبان 1405
تشییع غریبانه‌ی محمود موسوی‌نژاد صداگذار صدفیلمه

تشییع غریبانه‌ی محمود موسوی‌نژاد صداگذار صدفیلمه

14 آبان 1405
فیلم «بورسیه» و فارغ‌التحصیلی بر پل B2؟؟

فیلم «بورسیه» و فارغ‌التحصیلی بر پل B2؟؟

14 آبان 1405
فیلم جانشین

کربلای‌۴ نشد!⇐فیلم «جانشین» و درک آرمان درویش-شکیب شجره از آن دوران و این دوران

12 آبان 1405
محمود موسوی‌نژاد صداگذار

درگذشت محمود موسوی‌نژاد صداگذار چندژانری/آخرین بار، از عوض شدن نوشت/از مزرعه پدری و ایران‌برگر تا ترانه و آیدا و..‌. 

12 آبان 1405
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...