• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
چهارشنبه 26 شهریور 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گفتگو

مهران مدیری: برای هر قسمت “دورهمی” 60 میلیون می‌گیرم/رقم دستمزدم برای فیلم “ساعت 5 عصر” 20 میلیارد است!/اسپانسر “دورهمی” بودجه فیلم را می‌دهد

5 شهریور 1395
در گفتگو, گوناگون
1 0
A A
0
كوروش بزرگ و گاف نابخشودني مهران مديري+فیلم

مهران مدیری

سینماژورنال: نشست خبری فیلم سینمایی «ساعت ۵ عصر» به کارگردانی مهران مدیری عصر  ۴ شهریورماه در هتل هما با حضور مهران مدیری برگزار شد.

به گزارش سینماژورنال مدیری در این نشست با لحنی که مشخص نبود جدی است یا شوخی رقم دستمزد خود در هر قسمت از “دورهمی” را 60 میلیون تومان اعلام کرد و همچنین ادعا کرد که دستمزدش برای ساخت فیلم “ساعت 5 عصر” حدود 20 میلیارد تومان است!

بخشهای خواندنی گفته های مهران مدیری در این نشست را بخوانید:

هشت سال است به دنبال تولید این فیلم ام

— ۸ سال است که تصمیم دارم این کار را انجام دهم و مرتب می‌گفتم دیگر سریال نمی‌سازم اما نمی‌شد و امسال فکر کردم در فرصت ۲ ماهی که (مهر و آبان) ضبط برنامه “دورهمی” متوقف می‌شود، می‌توانم این کار را انجام دهم و اگر از این فرصت استفاده نکنم به سال بعد می‌افتد و شاید آن وقت بمیرم و فیلم نساخته باشم.

ایده فیلم هم مربوط به دو سه سال قبل است که خیلی ناگهانی به ذهنم رسید و ماجرای آن چیزی است که هر روز در اطراف ما اتفاق می‌افتد در حالی که ما خیلی متوجه آن نیستیم. البته داستان آن را نمی‌توانم خیلی تشریح کنم ولی کلیت آن مربوط به زندگی آدمی از ۷ صبح تا ۵ عصر یک روز است که باید به مکانی برسد تا برای پرونده خود امضایی را بگیرد.

این فیلم با گروه سابق ساخته نخواهد شد

–درباره تشابه این اسم با فیلم‌های دیگری از سیامک شایقی و سمیرا مخملباف با لحنی شوخی گفت: پس بهتر است اسم فیلمم را «ساعت ۲ و ربع بگذارم اما واقعا از این فیلم‌ها اطلاعی نداشتم. داستان فیلم من به گونه‌ای است که مکانی که شخصیت اصلی داستان باید خود را به آنجا برساند، در ساعت ۵ عصر بسته می‌شود؛ ضمن این که این واژه برای من یادآور شعر زیبایی از لورکا است که از کودکی آن را به یاد دارم.

–این فیلم با همان گروه همیشگی همکارانم در سریال سازی ساخته نمی‌شود و کاملا با گروه جداگانه‌ای کار خواهم کرد اما شاید دو سه نفر از همکاران پشت صحنه‌ حضور داشته باشند.

فیلمنامه برای گرفتن مجوز دچار تغییر نمی‌شود

–فیلمنامه “ساعت ۵ عصر” در حال نوشته شدن است و احتمالا تا ۱۵ روز دیگر آماده می‌شود. این فیلم کاملا رئال و اجتماعی است و هیچ فضای فانتزی در آن وجود ندارد. با این حال یک کمدی با سوژه تلخ است که داستان آن را در اطراف‌مان می‌بینیم ولی به شکلی غلو شده در فیلم نشان داده می‌شود. برای ساخت فیلم هم پس از این که فیلنامه به پایان رسید، آن را برای کسب مجوز به وزارت ارشاد ارائه خواهم کرد.

— فیلمنامه در ارشاد دچار تغییر نمی شود چون اصلا موردی ندارد که بخواهد مشکلی ایجاد کند اما اگر هم باشد با گفت‌وگو حل می‌شود.

90 درصد سکانسها خارجی است

–سیامک انصاری، بازیگر اصلی فیلم است و به جز خودش که نقش کوتاهی دارد، سه بازیگر دیگر هم حضور خواهند داشت. در این فیلم صحنه‌هایی وجود دارد که با همراهی حدود هزار نفر آن را فیلمبرداری خواهیم کرد و برای این کار از دستیاران و برنامه‌ریزان پروژه کمک خواهم گرفت تا جمعیتی که حضور خواهد داشت، کنترل شود چون قرار است صحنه‌هایی داشته باشیم که تمام پرده سینما پر از آدم باشد.

–در تمام سال‌هایی که کار کرده‌ام علاقه‌ای به گرفتن صحنه‌های خارجی نداشته‌ام و فکر می کنم این فیلم تمام این سال‌ها را از دماغم درآورد چون ۹۰ درصد سکانس‌ها خارجی است.

اسپانسر “دورهمی” بودجه را تأمین می کند

–“ساعت ۵ عصر” سراسر نقد اجتماعی است و در آن تهران را مثل یک تیمارستان یا یک جای خیلی شلوغ می‌بینیم که در آن هزاران نفر می‌چرخند. در واقع کمدی فیلم در خدمت همین نقد اجتماعی و فرهنگی است.

— سرمایه‌گذار این فیلم همان اسپانسر مجموعه “دورهمی” است و از این همکاری خوشحالم چون در این سال‌هایی که کار کردم هیچ اسپانسری به این خوبی نداشتم.

فراخوان بازیگری نداریم

–بنای ما بر این است که اصل هر چیزی در کار دیده شود ولی اگر یک نفر بتواند چیزی را نشان دهد که با اصل ماجرا فرقی نداشته باشد، آن موقع می‌توانم به آن فکر کنم اما نمی‌دانم چنین امکاناتی در اینجا هست یا خیر؛ به همین دلیل فعلا همه چیز را بر اصل بودن گذاشته‌ام.

–برای انتخاب بازیگران فکر نمی کنم احتیاجی به فراخوان باشد چون برای همان هزار نفر هم افراد لازم هستند همان طور که در “قهوه تلخ” یا “مرد هزار چهره” در سکانسی که برای دادگاه فیلمبرداری می‌کردیم هزار نفر حضور داشتند؛ هرچند کنترل آن سخت می‌شود.

مهران مدیری ساعت 5 عصر
مهران مدیری در نشست “ساعت 5 عصر”

سیامک انصاری سال‌ها برای این فیلم تمرین کرده است

–از ۱۰ مهرماه ضبط “دورهمی” متوقف می‌شود و فیلمبرداری “ساعت ۵ عصر” از نیمه مهرماه آغاز می‌شود. سیامک انصاری در تمام این سال‌ها برای این فیلم تمرین کرده است چون در اینجا اوج شخصیتی را که تاکنون بازی کرده ایفا خواهد کرد؛ آدمی که همه بلاهای جهان سرش می آید و او در تمام این سال‌ها آن را بازی کرده است. به همین دلیل فکر می کنم هنوز بهترین گزینه برای این نقش او باشد.

— البته قطعا اگر من بازی کنم جذاب‌تر می شود ولی این فیلم به شدت کار سختی است. غیر ممکن است که در آن هم بازی کنم و هم آن را بسازم.

دستمزد ۲۰ میلیاردی برای اولین فیلم سینمایی؟!

–دستمزد من برای “دورهمی” ۳۰ میلیون تومان نیست و نمی‌دانم چرا روزنامه‌ها که باید علیه شایعات عمل کنند، درست مطالب را انعکاس نمی‌دهند. من برای هر قسمت ۶۰ میلیون تومان می گیرم و اصلا می گویم چرا کار آدم را خراب می کنید و می‌گویید ۳۰ میلیون تومان.

–دستمزدم برای فیلم سینمایی “ساعت 5 عصر” ۲۰ میلیارد تومان است!!!

از در حاشیه تا مرگ عباس کیارستمی

–درباره اینکه با توجه به تجربه‌ای که از ساخت «در حاشیه» داشته آیا نمی‌خواهم با توجه به مرگ عباس کیارستمی، اثری در این‌ باره بسازم باید بگویم من در “دورهمی” راجع به این قضیه حرف زدم اما تلویزیون صلاح دانست آن را پخش نکند چون می‌گویند هنوز معلوم نیست چه اتفاقی افتاده و تا چیزی ثابت نشود نمی‌توان درباره آن صحبت کرد اما یک بار حرف‌هایمان را درباره مشکلات پزشکی گفتیم و دچار آن مسائل شد و به همین دلیل دیگر چنین قصدی ندارم.

خیلی دیر متوجه پشت صحنه شدم

–آنچه از قول من درباره مصاحبه نکردن و برخی مسائل دیگر به خبرنگارانی که به “دورهمی” آمده بودند گفته شد حرف‌های من نیست و بابت آن عذرخواهی می کنم اما واقعیت این است که در این سال‌ها دستیاران و مدیران تولیدی که با آن ها کار کرده ام یک قراری با هم گذاشته‌اند که هر اتفاقی می افتد مدیری نفهمد. آن ها خودشان این تصمیم را گرفته‌اند و اجرا هم می‌کنند. من خیلی دیر متوجه این مساله شدم و سال ها طول کشید که بفهمم آن پشت چه اتفاقی می افتد و وقتی فهمیدم یک روز گفتم این کار فشار بیشتری به من وارد می کند. وقتی هم خودم آمدم وسط که ماجرا را حل کنم کار خیلی سخت شده بود . به همین دلیل خواستم چنین نشستی برگزار شود و هرچند وقت یک بار هم آن را تکرار خواهیم کرد.

–آن جمله{هرکس با عمه‌اش قهر می کند روزنامه‌نگار می‌شود} را درباره همه خبرنگاران نگفتم ولی معتقدم گاهی اتفاقاتی می افتد که برای حرفه خبرنگاری خوب نیست هرچند در همه حرفه‌ها وجود دارد اما گاهی یک چیزهایی تیتر می شود که برای دیده می شود ولی این به زندگی و آبروی یک آدم لطمه می‌زند.

دیگر سریال نخواهم ساخت

— آن چه پیش از این در برنامه “هفت” گفتم مربوط به این بود که دیگر سریال نخواهم ساخت چون دیگر علاقه‌ای به آن ندارم اما کاری مثل “دورهمی” را که متفاوت باشد جذاب می‌دانم و آن را خیلی هم دوست دارم. وقتی روی صحنه برای مردم چیزهایی را می گوییم که در نهایت بازخوردهایی گرفته می شود و می‌بینیم مردم دوست دارند حرف‌های صریح تر و شفاف‌تر را بشنوند کار جذاب‌تر می شود ضمن اینکه این برنامه برایم یک تجربه خیلی خوب بود که یادآور کارهای تئاتری‌ام هم شد.

–من می خواهم در “دورهمی” نشان دهم آن هنرمندی که الگوست و مردم برای آن غنج می‌زنند این است که می‌بینید. می خواهم نشان دهم آدمی که بلیت‌های کنسرتش خیلی زود تمام می شود این است. درواقع دوست دارم بخش‌های دیگرش را هم به مردم نشان دهم چون وقتی بعضی از هنرمندان چیز دیگری از خود را نشان می‌دهند و نه کتاب می خوانند و نه هیچ چیز دیگر به نظرم یک فاجعه است.

–“دورهمی” رقیب «خندوانه» نیست؛ چرا که ساختار آن‌ها و نیز هدف دو برنامه کاملا از یکدیگر متفاوت است، قطعا یکی از کسانی که به برنامه “دورهمی” دعوت خواهد شد رامبد جوان است.

نگارش زندگینامه چهارجلدی

— از سال آینده شروع به نوشتن زندگینامه خود از کودکی تا به امروز می‌کنم که فکر می‌کنم چهار جلد خیلی قطور شود چون برشی از ایران شامل زندگی فرهنگی، اجتماعی، جنگ و هنر خواهد بود. در واقع می‌خواهم همه آنچه را که در این سال‌ها دیده‌ام در کتابی بنویسم.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=27604
image_print
برچسب ها: تهران ساعت 5 عصردورهمیسیامک انصاریقهوه تلخکتاب زندگینامهمرد هزارچهرهمهران مدیری
نوشته قبلی

پرسش رسانه نسل سوم اصولگرایان⇐آرشیو صداوسیما چطور به “من و تو” رسید؟

نوشته‌ی بعدی

داوود رشیدی درگذشت

مطالب مرتبط

عمارت نوفل لوشاتو با ۵ نمایش تابستان را به پایان می‌رساند

عمارت نوفل لوشاتو با ۵ نمایش تابستان را به پایان می‌رساند

25 شهریور 1404

سینماروزان: پنج نمایش «ناریا ۲»، «هیپوکامپوس؛ یک کمدی فلسفی»، «مهرآرا»، «گاو سرنوشت»، «دیالکتیک» این‌روزها در عمارت نوفل‌لوشاتو از مخاطبان تئاتر...

آغاز اجرای «سمسار» در سالن استاد انتظامی

آغاز اجرای «سمسار» در سالن استاد انتظامی

24 شهریور 1404

سینماروزان/کیوان بهارلویی: اجرای نمایش «سمسار» به‌کارگردانی شهربانو قادریان از عصر سه‌شنبه 25 شهریور ۱۴۰۴ در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان...

تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی به یزد می‌رود/ اجرا در فضای باز

تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی به یزد می‌رود/ اجرا در فضای باز

24 شهریور 1404

سینماروزان: تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی پس از پایتخت، اجرای خود در ایران را در یزد به عنوان یکی از خاستگاه‌های...

نوشته‌ی بعدی
داوود رشیدی درگذشت

داوود رشیدی درگذشت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

حامد مظفری: آقای برزگر! انصراف نمی‌دهید از این گزینش ارگانی؟ 
خبر وسط

حامد مظفری: آقای برزگر! انصراف نمی‌دهید از این گزینش ارگانی؟ 

26 شهریور 1404

سینماروزان/حامد مظفری: آقای مجید برزگر تهیه‌کننده‌ی فیلم علت مرگ نامعلوم! یادتان است که ۱۳ سال قبل به من گفتی ریاضت...

ادامه مطلب
اسرار یک خیانت؟/ رونمایی از پوستر فیلم «لاک پشت» با بازی فرهاد اصلانی، نازنین بیاتی و صابر ابر+عکس

اسرار یک خیانت؟/ رونمایی از پوستر فیلم «لاک پشت» با بازی فرهاد اصلانی، نازنین بیاتی و صابر ابر+عکس

25 شهریور 1404
علت تعلیق: نامعلوم!؟/ تعلیق ناگهانی اکران فیلم "علت مرگ نامعلوم"! 

…و بالاخره معرفی “علت مرگ نامعلوم” به عنوان نماینده‌ی ایرانی اسکار/فیلمی با کمتر از ۸۰ هزار مخاطب داخلی و دنباله‌روی سینمای اصغر فرهادی

25 شهریور 1404
ثبت قرارداد اکران «لاک‌پشت» و یک فیلم دیگر 

ثبت قرارداد اکران «لاک‌پشت» و یک فیلم دیگر 

23 شهریور 1404
چرا روسای جسور(!) خانه‌ی سینما از فروزان و طوطی سلیمی و ایرن و پوری بنایی نگفتند؟؟

چرا روسای جسور(!) خانه‌ی سینما از فروزان و طوطی سلیمی و ایرن و پوری بنایی نگفتند؟؟

23 شهریور 1404
«پیرپسر»؛ زمینی‌ترین گزینه برای معرفی به اسکار۲۰۲۶!

«پیرپسر»؛ زمینی‌ترین گزینه برای معرفی به اسکار۲۰۲۶!

22 شهریور 1404
فقط ۴۴ سال داشت!/درگذشت امید جهان؛ خواننده‌ی خونگرم/تداعیگر سندی!

فقط ۴۴ سال داشت!/درگذشت امید جهان؛ خواننده‌ی خونگرم/تداعیگر سندی!

22 شهریور 1404

پربازدیدها

  • تعیین تکلیف دو فیلم باقیمانده اکران نوروزی به هفته آینده موکول شد/تعیین قیمت بلیت سینماها در سال96 با توافق سینمادار-تهیه‌کننده-توزیع کننده/تعطیلی سینماها از چهارشنبه عصر تا جمعه صبح

    “پیرپسر” ۱۶۴میلیارد و “صددام” ۱۳۴میلیارد/”مرد عینکی” ۱۲۵میلیارد و “زن و بچه” ۸۱میلیارد/”ناجورها” ۲۲میلیارد/”ناتوردشت” ۵میلیارد+آمار کامل فروش

    1039 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 416 توئیت 260
  • حلوا حلوای«سینمای ارگانی» توسط دو مدیر تازه‌کار ارگانی!

    664 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 266 توئیت 166
  • مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

    472 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 189 توئیت 118
  • چرا روسای جسور(!) خانه‌ی سینما از فروزان و طوطی سلیمی و ایرن و پوری بنایی نگفتند؟؟

    383 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 153 توئیت 96
  • روز سینما؟/«هیچی‌ندار» مثل اهالی سینما!

    372 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 149 توئیت 93
  • مرگ مهرداد فلاحتگر؛ بازیگر نقش سینوهه‌ی سریال «یوسف» و کاشفِ مصطفی زمانی!

    228 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 91 توئیت 57
  • فرزان دلجو: با «چارلی باستر» به ایران می‌آیم+اظهارنظر درباره‌ی«صبحانه با زرافه‌ها»، «آقازاده» و…

    189 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 76 توئیت 47
  • مرگ ژاکلین؛ ترانه‌سرایی که پدرش-ویگن- رهایش کرد و امام رضا(ع) حاجتش داد!

    183 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 73 توئیت 46

آخرین مطالب

حامد مظفری: آقای برزگر! انصراف نمی‌دهید از این گزینش ارگانی؟ 

اسرار یک خیانت؟/ رونمایی از پوستر فیلم «لاک پشت» با بازی فرهاد اصلانی، نازنین بیاتی و صابر ابر+عکس

…و بالاخره معرفی “علت مرگ نامعلوم” به عنوان نماینده‌ی ایرانی اسکار/فیلمی با کمتر از ۸۰ هزار مخاطب داخلی و دنباله‌روی سینمای اصغر فرهادی

عباس جمشیدی‌فر دادستان سریال «کوری» شد

عمارت نوفل لوشاتو با ۵ نمایش تابستان را به پایان می‌رساند

زن‌های دیگر حذف شدند تا من بمانم/بخشی از پشت صحنه‌ی «کارناوال» به روایت رویا میرعلمی

آغاز اجرای «سمسار» در سالن استاد انتظامی

«الیو» با دوبله اختصاصی به نمایش خانگی رسید  

تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی به یزد می‌رود/ اجرا در فضای باز

«پیرپسر»؛ پیشنهادی برای اسکار/تاکیدِ یک روزنامه اصلاح‌طلب

تبلیغات

ویژه ها

حامد مظفری: آقای برزگر! انصراف نمی‌دهید از این گزینش ارگانی؟ 
خبر وسط

حامد مظفری: آقای برزگر! انصراف نمی‌دهید از این گزینش ارگانی؟ 

26 شهریور 1404

سینماروزان/حامد مظفری: آقای مجید برزگر تهیه‌کننده‌ی فیلم علت مرگ نامعلوم! یادتان است که ۱۳ سال قبل به من گفتی ریاضت...

ادامه مطلب
اسرار یک خیانت؟/ رونمایی از پوستر فیلم «لاک پشت» با بازی فرهاد اصلانی، نازنین بیاتی و صابر ابر+عکس

اسرار یک خیانت؟/ رونمایی از پوستر فیلم «لاک پشت» با بازی فرهاد اصلانی، نازنین بیاتی و صابر ابر+عکس

25 شهریور 1404
علت تعلیق: نامعلوم!؟/ تعلیق ناگهانی اکران فیلم "علت مرگ نامعلوم"! 

…و بالاخره معرفی “علت مرگ نامعلوم” به عنوان نماینده‌ی ایرانی اسکار/فیلمی با کمتر از ۸۰ هزار مخاطب داخلی و دنباله‌روی سینمای اصغر فرهادی

25 شهریور 1404
ثبت قرارداد اکران «لاک‌پشت» و یک فیلم دیگر 

ثبت قرارداد اکران «لاک‌پشت» و یک فیلم دیگر 

23 شهریور 1404
چرا روسای جسور(!) خانه‌ی سینما از فروزان و طوطی سلیمی و ایرن و پوری بنایی نگفتند؟؟

چرا روسای جسور(!) خانه‌ی سینما از فروزان و طوطی سلیمی و ایرن و پوری بنایی نگفتند؟؟

23 شهریور 1404
«پیرپسر»؛ زمینی‌ترین گزینه برای معرفی به اسکار۲۰۲۶!

«پیرپسر»؛ زمینی‌ترین گزینه برای معرفی به اسکار۲۰۲۶!

22 شهریور 1404
فقط ۴۴ سال داشت!/درگذشت امید جهان؛ خواننده‌ی خونگرم/تداعیگر سندی!

فقط ۴۴ سال داشت!/درگذشت امید جهان؛ خواننده‌ی خونگرم/تداعیگر سندی!

22 شهریور 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم