• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
پنجشنبه 26 شهریور 1405
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه خبر

ادای احترام به خالق «یوسف پیامبر» در جشنواره «بچه های مسجد»+عکس

14 مرداد 1397
در خبر
0 0
A A
0
ادای احترام به خالق «یوسف پیامبر» در جشنواره «بچه های مسجد»+عکس

جشنواره بچه های مسجد

سینماروزان: نشست رسانه‌ای سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» در حالی برگزار شد که رونمایی از سردیس فرج الله سلحشور خالق سریال «یوسف پیامبر» از جمله ویژگیهای این نشست بود.

در این نشست خبری حمید نیلی دبیر جشنواره، کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و علی هوشمند دبیر اجرایی جشنواره حضور داشتند.

به گزارش سینماروزان حمید نیلی در ابتدای این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار عنوان کرد: برگزاری جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در سال گذشته جریانی ایجاد کرد که باعث شد در انتهای آن دوره خودمان را برای برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره آماده کنیم. فراخوان جشنواره نسبت به محتوای دوره گذشته تغییر نداشته و تاکید ما بر اصولی چون تک جنسیتی، دکور ساده و قابل اجرا در فضای مسجد است. ضمن آن که آثاری به جشنواره راه پیدا می‌کنند که در هفته انقلاب اجرا شده باشند.

او درباره آثار راه‌یافته به جشنواره بیان کرد: 57 اثر از سراسر کشور برای حضور در جشنواره اعلام آمادگی کردند که از این بین 11 اثر را هیات بازبینی برای حضور در جشنواره پذیرفت. کاوه مهدوی، جهانبخش سلطانی و سیدعلی موسویان هیات انتخاب جشنواره را برعهده داشتند و آثار را دیده و انتخاب کردند.

دبیر جشنواره افزود: امسال نیز مانند سال گذشته برپایی کارگاه آموزشی نقطه‌قوت جشنواره است و سنت حسنه آموزش در جشنواره سیزدهم ادامه پیدا کرد. شورای سیاستگذاری جشنواره به این جمع‌بندی رسید تا  جشنواره را به صورت استانی برگزار کند و در این زمینه علی هوشمند؛ رئیس حوزه هنری قزوین قبول مسئولیت کرد تا جشنواره در این استان برگزار شود. ضمن این که راهیابی به جشنواره از طریق مدیر حوزه هنری استان برگزار می‌شود.

نیلی درباره داوری جشنواره اظهار داشت: داوری آثار را سیدحسین فدایی، کورش سلیمانی و علی سلیمانی برعهده دارند. کورش سلیمانی و علی سلیمانی همچنین در زمینه کارگاه‌های آموزشی فعالیت دارند که امیدوارم مثمرثمر باشند.

وی اضافه کرد: امسال از دو پیشکسوت مهدی متوسلی و محمد ساربان تقدیر به عمل می‌آید. از محسن مومنی‌شریف، فاضل نظری، کوروش زارعی، محمد زروعی و مدیران استانی حوزه هنری تشکر می‌کنم.

افتتاح جشنواره با عطرافشانی مزار شهدا

دبیر اجرایی جشنواره درباره فعالیتهای صورت گرفته برای اجرای این دوره توضیح داد: در پی اعتماد شورای سیاستگذاری جشنواره ستاد استانی برگزاری جشنواره در قزوین برگزار شد و با حضور آیت‌الله عابدینی نماینده ولی فقیه نشستی را در استان تدارک دیدیم که از 16 تا 19 مرداد در استان قزوین برگزار می‌شود. در شورای سیاستگذاری به این نتیجه رسیدیم که افتتاحیه جشنواره را به صورت جلسه‌ای برگزار نکنیم و با عطرافشانی مزار شهدا زنگ افتتاح جشنواره به صدا در می‌آید.

علی هوشمند اشاره داشت: از برنامه‌های این دوره جشنواره برگزاری شب خاطره با حضور خانواده‌های 13 تئاتری شهید در روز 17 مرداد و در منزل شهید بابایی به عنوان مکان استقرار تئاتر مردمی قزوین است.  جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قزوین در 5 مسجد برگزار می‌شود و مسجد رسول‌الله پایگاه جشنواره است. علاوه بر آن با همت و همکاری اداره هنرهای نمایشی، دو مجموعه نمایشی سه گانه تحت عنوان «خاک شیرین» و «پشت روزنه‌ها»  افتتاح می‌شود.

او اضافه کرد: گروه‌های راه یافته 20 میلیون ریال به صورت ورودی دریافت می‌کنند و از هر مسجد با مبلغ ده میلیون ریال حمایت می‌‌شود. جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور به میزان 50 میلیون ریال است. به گروه‎‌های اول، دوم و سوم به ترتیب 40، 30 و 20 میلیون ریال اختصاص داده شده است.

تاکید به گروه‌محوری در تئاتر مساجد

کوروش زارعی درباره برگزاری مجدد جشنواره بچه‌های مسجد گفت: سال گذشته و پس از  دو دهه توقف جشنواره  سراسری بچه‌های مسجد را دوباره احیا کردیم. پس از آن ساختار تازه‌ای را در شورای سیاستگذاری ترتیب دادیم تا از گروه‌های تئاتری حمایت کنیم. من به عنوان کسی که سه دهه به عنوان بازیگر و کارگردان در تئاتر کشور حضور دارم متوجه شدم که مهم‌ترین بحث در تئاتر گروه محوری است. ما باید کاری کنیم که گروه محوری در بین بچه‌های مسجد سرلوحه تمام گروه‌ها قرار گیرد.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی عنوان کرد: تئاتر مردمی بچه‌های مسجد یک تئاتر حرفه‌ای نیست بلکه یک جریان آماتوری تئاتر برای جوانان زیر 25 سال است. ما اگر گروه‌محوری را در این جشنواره پایه‌ریزی و نهادینه کنیم کار بزرگی انجام دادیم  و می‌توانیم در زمینه فکری و فرهنگی حوزه هنری تربیت موفقی داشته باشیم. اگر گروه‌های تئاتری دوست، برادر، همدل و همزبان بودند می‌توانند  در گروه‌های حرفه‌ای نقش مهم و تاثیرگذاری رو را بازی کنند.

این کارگردان و بازیگر تئاتر ادامه داد: ما در گروه تئاتر آئین در قم این تجربه را انجام داده‌ایم و توانستیم افراد بزرگی را به تئاتر ایران معرفی کنیم. در اولین قدم تصمیم گرفتیم جشنواره به صورت استانی و با برپایی ورک‌شاپ‌های مختلف راه اندازی شود. براین اساس ساختار جشنواره را تغییر دادیم تا به گروه‌های اول دوم و سوم که در این جشنواره خوش درخشیدند و حائز رتبه شدند جوایزی را اختصاص دهیم. بدین ترتیب جایزه را در گرایش‌های هنری حذف کردیم و این پول به همه اعضای گروه تعلق می‌گیرد. اگر اخلاق‌محوری و تفکر با هم بودن را در تئاتر بچه‌های مسجد راه بیاندازیم در آینده گروه‌های بزرگی خواهیم داشت.

او عنوان کرد: نگاه مرکز هنرهای نمایشی این است که جشنواره را از تهران خارج کنیم. جشنواره‌های مختلف از جمله فجر، شهر و مقاومت در تهران برپا می‌شود اما تلاش ما این است که علاوه بر جشنواره «بچه‌های مسجد» جشنواره سوره را دو سال یک بار در تهران برگزار کنیم و بیشتر به سمت شهرستان‌ها برویم. بدین ترتیب با مشارکت گرفتن از نهادها و ارگان‌های استانی می‌توان جشنواره را به بیرون از تهران هدایت کرد. جشنواره سیزدهم بچه‌های مسجد سرآغاز خوبی برای خروج از تهران است.

او درباره سردیس کارگردان سریال «یوسف پیامبر» در جشنواره گفت: فرج‌الله سلحشور کار خودش را از مسجد شروع کرد و توانست سریال‌هایی بسازد که مخاطبان زیادی در داخل و خارج از کشور داشته باشد و خودش را به عنوان هنرمند بین‌الملی و جهان‌شمول مطرح کند. از او به عنوان نماد انقلاب و بچه‌های مسجد سردیس را طراحی کردیم که به گروه‌های برتر تعلق می‌گیرد. این جایزه مربوط به گروه‌های تمام عیار و تمام و کمال است و الزاما به گروه اول تعلق نمی‌گیرد. امیدوارم جایزه سلحشور باعث خیر و برکت در تئاتر مساجد شود.

او در پایان اشاره داشت: تلاش می‌کنیم واحد سیار صداوسیما را در مساجد مستقر کنیم و بتوانیم با پخش زنده جشنواره از شبکه‌های مختلف پوشش رسانه‌ای خوبی داشته باشیم. سعی ما این است که در هرسال رویکرد و اتفاق روبه جلوی در جشنواره طراحی کنیم تا به این طریق به نشاط جشنواره بیافزاییم.

در پایان این نشست سردیس فرج‌الله سلحشور با طراحی علی اصغر یوزباشی از دوستان مرحوم سلحشور و پوستر جشنواره با طراحی صابر شیخ‌رضایی رونمایی شد.

سردیس فرج الله سلحشور
سردیس فرج الله سلحشور
پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=51620
image_print
برچسب ها: جشنواره تئاتر بچه های مسجدفرج الله سلحشور
نوشته قبلی

رامبد جوان مدعی شد: اوضاع مملکت هی وخیم‌تر و عجیب‌تر می‌شه!/در این اوضاع من فقط کتاب میخوانم و…⇔نکته: اوضاع آن قدر عجیب شده که رامبد جوان به‌طور متوالی و در بازه‌ای چندماهه شریک تولید سه فیلم مختلف بوده اما هیچ کس نمی‌داند بودجه تولید این فیلمها چگونه تأمین شده؟!!

نوشته‌ی بعدی

فهرست نامزدیهای «جشن بدون مراسم» خانه سینما اعلام شد⇐رقابت نزدیک محمد امامی و مجری درگیر در پرونده تخلفات ثامن‌الحجج با سازمان ارزشی متمول و فارابی!!؟؟

مطالب مرتبط

بازگشت پژمان جمشیدی به گیشه با مهران احمدی و فیلم “ذوق مرگ”

بازگشت پژمان جمشیدی به گیشه با مهران احمدی و فیلم “ذوق مرگ”

26 شهریور 1405

سینماروزان: پژمان جمشیدی کمدین پولساز سینمای ایران از اواسط پاییز با یک کمدی تازه به سینماها میاید. فیلم سینمایی «ذوق...

اتحاد دوباره منوچهر هادی و یکتا ناصر و دخترشان سوفیا در ساخت فیلم کودک “من جاسوزنی نیستم”

اتحاد دوباره منوچهر هادی و یکتا ناصر و دخترشان سوفیا در ساخت فیلم کودک “من جاسوزنی نیستم”

25 شهریور 1405

سینماروزان: «من جاسوزنی نیستم» به تهیه‌کنندگی علی خواجه‌‌ و کارگردانی منوچهر هادی، نخستین تجربه این کارگردان در سینمای کودک است...

صدور پروانه‌ی فیلم ممنوعه‌ی نوید محمدزاده و رضا عطاران+صدور دو پروانه دیگر

صدور پروانه‌ی فیلم ممنوعه‌ی نوید محمدزاده و رضا عطاران+صدور دو پروانه دیگر

25 شهریور 1405

سینماروزان: شورای پروانه نمایش سینمایی مجوز نمایش ۳ فیلم را صادر کرد. در میان پروانه های صادره نام "دانه های...

نوشته‌ی بعدی
«کیهان» گزارش داد⇐هزینه چندمیلیاردی برگزاری جشن و جشنواره برای سینمایی که پرفروش‌ترین فیلم آن را فقط 3 تا 4درصد جامعه می‌بینند

فهرست نامزدیهای «جشن بدون مراسم» خانه سینما اعلام شد⇐رقابت نزدیک محمد امامی و مجری درگیر در پرونده تخلفات ثامن‌الحجج با سازمان ارزشی متمول و فارابی!!؟؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدها

  • فیلم اسکورت

    توقیف “اسکورت” به‌خاطر کشف حجاب “بیداد”؟/رسانه‌ی اصولگرا مدعی شد 

    22 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 9 توئیت 6
  • تحولات برره‌ای در سینمای جعفر پناهی+چگونه فیلمفارسی به داد «بی‌داد» رسید؟/افشای طرح اصلی فیلمنامه مجوزگرفته‌ی «بیداد» درباره‌‌ی زوجی که به صداوسیما دعوت میشوند!!

    22 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 9 توئیت 6
  • صدور پروانه برای تونل‌زنی در دل جنگ+صدور پروانه‌ی فیلم عمو پورنگ+صدور چهار پروانه دیگر

    17 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 7 توئیت 4
  • آوینی-گلزار⇐مشکل اصلی مرتضی آوینی با حاتمی بود یا مهرجویی و بیضایی؟+متن کامل نقد آوینی بر فیلم مادر   

    15 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 6 توئیت 4
  • هم باحجاب است و هم مدافع پدر ایرانی!/توصیف سمپاتیک رسانه سوپراصولگرا از فیلم «مراقب»

    15 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 6 توئیت 4
  • واکنش غیرمنتظره‌ی رسانه‌ی صداوسیما به فیلم “استخر”⇐سقوط میمون از درخت!

    14 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 6 توئیت 4
  • نامردی در حق نوید محمدزاده؟ ! یا نوید؛ بخشی از یک بازی خودخواسته؟

    13 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 5 توئیت 3
  • صدور پروانه برای نویسنده‌ی «فسیل»، تهیه‌کننده «مارمولک» و دو پروانه دیگر

    13 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 5 توئیت 3

آخرین مطالب

بازگشت پژمان جمشیدی به گیشه با مهران احمدی و فیلم “ذوق مرگ”

اتحاد دوباره منوچهر هادی و یکتا ناصر و دخترشان سوفیا در ساخت فیلم کودک “من جاسوزنی نیستم”

صدور پروانه‌ی فیلم ممنوعه‌ی نوید محمدزاده و رضا عطاران+صدور دو پروانه دیگر

با بازی رضا عطاران، مریلا زارعی و هدی زین العابدین⇐تعیین زمان اکران «خواب»

باکس‌آفیس هفتگی در سیطره‌ی فیلم اسکورت

تجلیل صداوسیما از فردین/بهروز وثوقی در راه تهران؟؟+ویدئو

صدور پروانه برای نویسنده‌ی «فسیل»، تهیه‌کننده «مارمولک» و دو پروانه دیگر

اغاز به کار سامانه “بلیت”

تابش «نور» در گالری خورشید

هم باحجاب است و هم مدافع پدر ایرانی!/توصیف سمپاتیک رسانه سوپراصولگرا از فیلم «مراقب»

تبلیغات

ویژه ها

بازگشت پژمان جمشیدی به گیشه با مهران احمدی و فیلم “ذوق مرگ”
خبر

بازگشت پژمان جمشیدی به گیشه با مهران احمدی و فیلم “ذوق مرگ”

26 شهریور 1405

سینماروزان: پژمان جمشیدی کمدین پولساز سینمای ایران از اواسط پاییز با یک کمدی تازه به سینماها میاید. فیلم سینمایی «ذوق...

ادامه مطلب
صدور پروانه‌ی فیلم ممنوعه‌ی نوید محمدزاده و رضا عطاران+صدور دو پروانه دیگر

صدور پروانه‌ی فیلم ممنوعه‌ی نوید محمدزاده و رضا عطاران+صدور دو پروانه دیگر

25 شهریور 1405
تجلیل صداوسیما از فردین/بهروز وثوقی در راه تهران؟؟+ویدئو

تجلیل صداوسیما از فردین/بهروز وثوقی در راه تهران؟؟+ویدئو

25 شهریور 1405
صدور پروانه برای نویسنده‌ی «فسیل»، تهیه‌کننده «مارمولک» و دو پروانه دیگر

صدور پروانه برای نویسنده‌ی «فسیل»، تهیه‌کننده «مارمولک» و دو پروانه دیگر

24 شهریور 1405
هم باحجاب است و هم مدافع پدر ایرانی!/توصیف سمپاتیک رسانه سوپراصولگرا از فیلم «مراقب»

هم باحجاب است و هم مدافع پدر ایرانی!/توصیف سمپاتیک رسانه سوپراصولگرا از فیلم «مراقب»

23 شهریور 1405
خط سرخ یک «غیرت» از جنگل‌های گیلان تا اقلیم کردستان../رونمایی از پوستر فیلم‌ “جانشین” 

خط سرخ یک «غیرت» از جنگل‌های گیلان تا اقلیم کردستان../رونمایی از پوستر فیلم‌ “جانشین” 

23 شهریور 1405
فیلم داستانهای موازی ساخته اصغر فرهادی

چرا «داستانهای موازی» به یک فیلم عربی بدل شده؟/یادش بخیر خان‌دایی جون…

23 شهریور 1405
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم