• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
شنبه 14 تیر 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه خبر وسط

تازه‌ترین اظهارات محمدمهدی اسماعیلی وزیر تازه ارشاد⇐وزارت ارشاد شکل کاریکاتور گرفته!/در تهران با تورم نیرو مواجهیم ولی در نقاط محروم با وضعیت ضعیفی روبروییم!/جلوه‌ “مواسات مومنانه” در حوزه‌ سینما کجاست؟!/چند فیلم با مضمون “جنگ نرم” ساخته‌ایم؟/لیستی دارم از اسم‌هایی که رهبر انقلاب آوردند و گفتند برای این‌ها فیلم بسازید!/اگر یک فیلم را به‌صورت مشترک با تاجیکستان یا پاکستان بسازیم، خودبه‌خود زنجیره‌ای از صنایع فرهنگی به هم متصل می‌شوند!/باید با استفاده از ظرفیت برادران و خواهران بلوچ به‌دنبال تاثیرگذاری فرهنگی در پاکستان باشیم!/سوژه‌های تاریخی چندهزارساله مانند زندگی یوسف پیامبر، به‌راحتی می‌تواند وارد چرخه تولید مشترک شود!/در دولت مردمی با کار ویترینی و نمایشی نسبتی نداریم و به‌دنبال هنر مردمی هستیم!/باید چتر حمایتی را بالای سر همه‌ نخبگان و نه عده‌ای خاص باز کرد!

25 شهریور 1400
در خبر وسط
0 0
A A
1
محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد

محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد

سینماروزان: محمدمهدی اسماعیلی وزیر تازه ارشاد مشغول چیدن زیرمجموعه‌های خویش است تا بتواند برنامه‌های مدنظر را پی گیرد‌.

به گزارش سینماروزان دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای در گفت‌وگو با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم به بررسی برنامه‌های این وزارتخانه برای تحقق اهداف کلان انقلاب اسلامی در حوزه‌ فرهنگ پرداخته است.

محمدمهدی اسماعیلی با انتقاد از تورم کارمند در زیرمجموعه‌های ارشاد بیان داشت: وزارت ارشاد شکل کاریکاتوری به خودش گرفته و ما در تهران با تورم نیرو مواجهیم، امّا هر قدر به پیرامون و مناطق محروم کشور می‌رویم، با وضعیت ضعیفی مواجه می‌شویم. مثلاً، یک شهرستان بسیار مهمی در غرب کشور هست که در معرض انواع آسیب‌هاست، ولی فقط یک نفر مسئول اداره و یک کارمند دارد؛ حتی ماشین هم ندارد! خیلی از ادارات ارشاد ما با مشکلات پشتیبانی حداقلی مواجه‌اند؛ امّا بر اساس چه‌منطقی باید در استان‌های دیگر اداره‌ی ارشاد ایجاد کرد؟! نظام شکل‌دهی ما جوری اتفاق‌افتاده که امروز نزدیک نود درصد کارهای نمایشی در تهران تولید می‌شود. آیا نباید از استعدادها و سابقه‌ تمدنی چند هزارساله‌ سایر مناطق این کشور استفاده کرد؟ چرا از فرهنگ‌ها، لهجه‌ها، قومیت‌ها و گویش‌هایی که داریم هیچ‌استفاده‌ای نمی‌کنیم؟ چون سیاستگذاری‌های غلط است.

وزیر ارشاد ادامه داد: معتقدم که در دوره‌ی تحولی جدید، نظام عدالت فرهنگی در کشور باید رعایت شود؛ یعنی اولویتمان در حوزه‌ی مناطق پیرامونی باید تقویت شود. دو وجه هم دارد. یک وجهش نیاز خود آن منطقه است و دیگری تأثیرگذاری در منطقه‌های پیرامون و خارج از مرزهاست. مثلاً، اگر بخواهیم در پاکستان قدرت فرهنگی فرهنگ ایرانی را گسترش بدهیم،‌ باید با هموطنان و برادران و خواهران بلوچ‌مان این کار را انجام بدهیم. اگر ما درست برنامه‌ریزی کنیم، هم به عدالت فرهنگی می‌رسیم و هم قدرت الهام‌بخشی فرهنگی‌مان را افزایش می‌دهیم.

وزیر تازه ارشاد در لزوم تولیدات مشترک دارای بازار در کشورهای منطقه گفت: الان یک حوزه‌ وسیع تمدنی و فرهنگی در کشورهای منطقه (کشورهای مقاومت) و کشورهای پاکستان، افغانستان و آسیای مرکزی داریم. اگر ما با زبان صنایع خلاق فرهنگی وارد گفت‌گو بشویم -از این زبان مشترک که هنر و تمدن تاریخی‌ ماست، استفاده کنیم- علاوه بر اینکه ارتقای فرهنگی را برای منطقه فراهم می‌کنیم خودبه‌خود جریان اقتصادی که ایجاد می‌کند، ضریب رشد را بالا خواهد برد. مثلاً، اگر یک فیلم سینمایی را به‌صورت مشترک با تاجیکستان یا پاکستان بسازیم که در این کشورها مورد استقبال قرار بگیرد خودبه‌خود زنجیره‌ای از صنایع فرهنگی به هم متصل می‌شوند و ضمن اینکه آن کار فرهنگی را جلو می‌برد، اقتصاد فرهنگ، در مدت کوتاهی خودکفا می‌شود؛ یعنی حوزه‌ فرهنگ بعد از مدتی دیگر به کمک‌های مالی نیاز نخواهد داشت. سیاست‌های فرهنگی ما دقیقاً ناظر به مرزهای فرهنگی و تمدنی ایران در شرق، شمال، جنوب و غرب است.

وی ادامه داد: اصلاً تردیدی ندارم که سرمایه‌گذاری در این حوزه کاملاً فرهنگی است؛ یعنی فرهنگی که کاملاً با اقتضائات ما سازگار است و گام بلندی در حوزه‌ اقتصاد فرهنگ خواهد بود. مثلاً، وقتی ما در حوزه‌ تاریخ مشترک چند هزارساله اقدام کردیم، جواب گرفتیم. سوژه‌هایی مانند حضرت یوسف علیه‌السلام در حوزه‌ دین به‌راحتی می‌تواند وارد این چرخه تولید مشترک شود.

وزیر ارشاد با اشاره به مضامین مطلوب تولید فیلم گفت: دو سالی می‌شود که ما درگیر موضوع مواسات مؤمنانه(یاری‌گری مومنانه) هستیم. جلوه‌اش در حوزه‌ سینما کجاست؟! عقب‌تر برویم. ما در دهه‌های اخیر درگیر جنگ نرم دشمن بودیم. چند فیلم این موضوع را بازنمایی‌کرده؟ من لیستی دارم از اسم‌هایی که رهبر انقلاب آوردند و گفتند برای این‌ها فیلم بسازید…ما در دوره‌ جدید برنامه‌مان باید این باشد که نظام حمایتی و نظارتی خودمان را پشت سر بخش‌هایی قرار بدهیم تا این جریانات محصولات و اتفاقات بزرگ و نقاط عطف تاریخی را روایت کنند.

اسماعیلی با تاکید بر آن که به دنبال کمک به آحاد هنرمندان است اظهار داشت: دولت مردمی، به همه‌ اهالی فرهنگ و هنر و رسانه‌ کشور برای نظام تحولی در پیش رو نیاز دارد. به همه‌ آن‌ها با هر گرایش و سلیقه‌ای احترام می‌گذارد. من فکر می‌کنم این‌قدر حرف مشترک وجود دارد و درباره‌ آنها کار نکرده داریم که همه‌ این اهالی فرهنگ و هنر را می‌توانیم زیر این چتر جمع کنیم. برخلاف نوع القائاتی که دارد صورت می‌گیرد، دولت مردمی دولت همه‌ مردم است. نباید فرهنگ و هنر را به یک‌سری برنامه‌های نمایشی آن هم از جنس خاص تقلیل بدهیم. همین الان بدنه‌ای عمومی از اهالی هنر گله‌مندند که اصلاً دیده نمی‌شوند. دولت مردمی می‌خواهد چترش را بالای سر همه‌ی نخبگان، نه عده‌ای خاص باز کند. ما با کار ویترینی نسبتی نداریم. کار ویترینی مال کسانی است که می‌خواهند کار نمایشی انجام بدهند. ما کار مردمی و عمیق می‌خواهیم. همه‌ بخش‌های فرهنگی هنری‌ای که در معرض نابودی هستند، در این زمره قرار می‌گیرند.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=65385
image_print
برچسب ها: سایت سینما روزانسینماروزانمحمدمهدی اسماعیلیوزیر ارشاد
نوشته قبلی

حرفهای بازیگر باسابقه در چرایی حذف یک روحانی از “دینامیت”؟!

نوشته‌ی بعدی

در گفتمان حبیب اسماعیلی و علی سرتیپی روی آنتن زنده بیان شد⇐سینما، امن‌ترین جا برای فراغت حتی در دل کروناست ولی متاسفانه اطلاع‌رسانی لازم در این باره صورت نمی‌گیرد!!/۹۵درصد مردم گمان می‌کنند سینماها تعطیل است!/چرا شهرداری و صداوسیما از تبلیغات فیلم‌ها حمایت نمی‌کنند؟/آن قدر تلویزیون از جریان سینما عقب است که اکران فیلم تمام شده و تلویزیون تازه دارد تیزرش را پخش می‌کند!/بدبختانه هیچ حمایتی برای رونق پردیس‌های تازه تاسیس صورت نگرفت!/مسئولان سینما، به جای کمک واقعی به اهالی سینما فقط شوی کمک را اجرا کردند!/تا امنیت فیلم در پلتفرم‌ها فراهم نباشد اکران آنلاین به سودآوری نمی‌رسد!/پلتفرم‌ها باید بخشی از سود هنگفت خود را صرف ارتقای امنیت کنند تا اکران آنلاین، فقط با ضرر همراه نباشد!!/اینکه بازیگری برای یک سریال ۵میلیارد می‌گیرد معلوم است که ساختار تولید در سینما را به هم می‌زند!/اینکه پلتفرم‌ها، بازیگران چهره را با ارقام بالا می‌بلعند آفتی است که درنهایت به ضرر وی‌او‌دی‌ها تمام خواهد شد!/تهیه‌کنندگان نباید زیاده‌خواهی را در سینما را ترویج دهند و بروند استعدادهای تازه بیاورند!/اکران فیلم خارجی بسیار بسیار بسیار می‌تواند کمک کند به رونق مجدد سینماها!!/ همین حالا بعد از “دینامیت” و “درخت گردو” پرفروشترین گیشه برای فیلم‌های خارجی است!/فقط ۵۰ فیلم خوب برای اکران فراگیر داریم و مابقی فیلم‌ها باید فضاهایی دیگر برای عرضه پیدا کنند!/ از اواخر مهر چند فیلم خوب اکران خواهد شد!/تهیه‌کنندگان چاره‌ای ندارند جز اینکه کنار هم قرار گیرند و پلتفرمی امن برای عرضه آثارشان راه بیندازند!/امیدواریم برخلاف روال قبل، در ساختار سینمایی دولت جدید، وضعیتی به وجود بیاید که بازگو کردن مشکلات به حل مساله بینجامد!

مطالب مرتبط

اعلام بودجه جشنواره‌های فجر استارت خورد/ارزان‌ترین بودجه برای کدام جشنواره‌ بوده؟

اعلام بودجه جشنواره‌های فجر استارت خورد/ارزان‌ترین بودجه برای کدام جشنواره‌ بوده؟

14 تیر 1404

سینماروزان: با هدف دسترسی آزاد به اطلاعات و شفاف‌سازی، اعلام بودجه جشنواره‌های فجر که پرهزینه‌ترین جشنواره‌های بخش دولتی محسوب میشوند،...

پردیس سینمایی

“دایناسور” ۱۵۰میلیارد/”صددام” در آستانه‌ی صد میلیارد/”پیرپسر” ۲۵میلیارد/عبور”خانه ارواح” از ۲۳میلیارد/”سلام علیکم حاج آقا” ۲۲میلیارد/”رویاشهر” از ۱۶میلیارد گذشت/”زیبا صدایم کن” در مرز ۱۴میلیارد/”بی سروصدا” ۵/۵میلیارد+آمار کامل فروش 

13 تیر 1404

سینماروزان/مسعود احمدی: با عبور از شرایط جنگی و رسیدن به آرامش نسبی، گیشه ها کم کم جان می‌گیرند و در...

تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

12 تیر 1404

سینماروزان: شرایط پیش آمده بعد از جنگ دوازده روزه، به فروش سینماها هم آسیب زده و در نتیجه ی آن،...

نوشته‌ی بعدی
حبیب اسماعیلی و علی سرتیپی در شبکه خبر

در گفتمان حبیب اسماعیلی و علی سرتیپی روی آنتن زنده بیان شد⇐سینما، امن‌ترین جا برای فراغت حتی در دل کروناست ولی متاسفانه اطلاع‌رسانی لازم در این باره صورت نمی‌گیرد!!/۹۵درصد مردم گمان می‌کنند سینماها تعطیل است!/چرا شهرداری و صداوسیما از تبلیغات فیلم‌ها حمایت نمی‌کنند؟/آن قدر تلویزیون از جریان سینما عقب است که اکران فیلم تمام شده و تلویزیون تازه دارد تیزرش را پخش می‌کند!/بدبختانه هیچ حمایتی برای رونق پردیس‌های تازه تاسیس صورت نگرفت!/مسئولان سینما، به جای کمک واقعی به اهالی سینما فقط شوی کمک را اجرا کردند!/تا امنیت فیلم در پلتفرم‌ها فراهم نباشد اکران آنلاین به سودآوری نمی‌رسد!/پلتفرم‌ها باید بخشی از سود هنگفت خود را صرف ارتقای امنیت کنند تا اکران آنلاین، فقط با ضرر همراه نباشد!!/اینکه بازیگری برای یک سریال ۵میلیارد می‌گیرد معلوم است که ساختار تولید در سینما را به هم می‌زند!/اینکه پلتفرم‌ها، بازیگران چهره را با ارقام بالا می‌بلعند آفتی است که درنهایت به ضرر وی‌او‌دی‌ها تمام خواهد شد!/تهیه‌کنندگان نباید زیاده‌خواهی را در سینما را ترویج دهند و بروند استعدادهای تازه بیاورند!/اکران فیلم خارجی بسیار بسیار بسیار می‌تواند کمک کند به رونق مجدد سینماها!!/ همین حالا بعد از "دینامیت" و "درخت گردو" پرفروشترین گیشه برای فیلم‌های خارجی است!/فقط ۵۰ فیلم خوب برای اکران فراگیر داریم و مابقی فیلم‌ها باید فضاهایی دیگر برای عرضه پیدا کنند!/ از اواخر مهر چند فیلم خوب اکران خواهد شد!/تهیه‌کنندگان چاره‌ای ندارند جز اینکه کنار هم قرار گیرند و پلتفرمی امن برای عرضه آثارشان راه بیندازند!/امیدواریم برخلاف روال قبل، در ساختار سینمایی دولت جدید، وضعیتی به وجود بیاید که بازگو کردن مشکلات به حل مساله بینجامد!

دیدگاه‌ها 1

  1. نتالبلات می‌گوید:
    قبل 4 سال

    کلا طرف …

    کاریکاتور این است که در عصر ارتباطات … میخواهند مردم را ارشاد کنند و … بنام وزارت ارشاد راه انداخته اند

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر
خبر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404

سینماروزان: آنونس سریال جدید فیلمنت با عنوان «از یاد رفته»-بر وزن «بر باد رفته» اثر مشهور مارگارت میچل- رونمایی شد....

ادامه مطلب
مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
فریبرز عرب نیا

بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

5 تیر 1404
جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

2 تیر 1404
ناصر تقوایی

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 

26 خرداد 1404

پربازدیدها

  • مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    65 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 26 توئیت 16
  • چرا علی حاتمی نتوانست فیلم پیامبر(ص) را بسازد؟/سرمایه تولید «ضیافت»کیمیایی را سعید امامی داد یا …؟/دلیل مخالفت بیضایی با حضور نیکی کریمی در «سگ کشی» چه بود؟/چرا گلشیفته حتی با تب چهل درجه هم میخواست جلوی دوربین برود؟/چرا شهاب حسینی فیلمنامه‌ی پیشنهادی را سیاه کرد؟/در ساحل خزر بین گلزار و ایرج قادری چه گذشت؟

    49 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 20 توئیت 12
  • چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

    40 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • مرگ امیر سماواتی؛ تهیه‌کننده‌‌ای که از «مسابقه محله» و «کافه ترانزیت» و «ساکن طبقه وسط» رسید به بازیگری در «زخم کاری»!

    39 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • سوژه فصل دوم سریال «وحشی» لو رفت؟/یک روزنامه قدیمی گزارش داد

    37 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 9
  • درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

    35 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • ماجرای کافه‌داری آقای بازیگر در دل جنگ ۱۲روزه! 

    33 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8
  • بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

    33 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8

آخرین مطالب

اعلام بودجه جشنواره‌های فجر استارت خورد/ارزان‌ترین بودجه برای کدام جشنواره‌ بوده؟

“دایناسور” ۱۵۰میلیارد/”صددام” در آستانه‌ی صد میلیارد/”پیرپسر” ۲۵میلیارد/عبور”خانه ارواح” از ۲۳میلیارد/”سلام علیکم حاج آقا” ۲۲میلیارد/”رویاشهر” از ۱۶میلیارد گذشت/”زیبا صدایم کن” در مرز ۱۴میلیارد/”بی سروصدا” ۵/۵میلیارد+آمار کامل فروش 

تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

خروج کانون کارگردانان خانه سینما از شورای صنفی نمایش!!

سروش انتظامی آقازاده مجید انتظامی: در خانه ما از بچگی فقط موسیقی فیلم پخش می‌شد/در «تاسیان» نتوانستم ساز تخصصی خودم را بزنم  

اجرای مقتل‌خوانی امیر حسین مدرس در رادیو/ رادیو در مسیر عاشورا/ صدای رادیو در سوگ سیدالشهدا/ رادیو؛ همراه لحظه‌های ناب سوگواری حسینی/ از کربلا تا امروز؛ بازتاب پیام عاشورا روی موج رادیو

مصائب مریم معترف بازیگر زن «آپارتمان شماره سیزده»/جنگ دوازده روزه، خانه‌ام را ويران کرد

پخش قسمت اول «کارناوال» ۱۸ تیر از فیلم‌نت

فیلم «سودابه» در سینما آنلاین فیلم نت

تبلیغات

ویژه ها

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر
خبر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404

سینماروزان: آنونس سریال جدید فیلمنت با عنوان «از یاد رفته»-بر وزن «بر باد رفته» اثر مشهور مارگارت میچل- رونمایی شد....

ادامه مطلب
مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
فریبرز عرب نیا

بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

5 تیر 1404
جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

2 تیر 1404
ناصر تقوایی

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 

26 خرداد 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم