• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
سه‌شنبه 12 آبان 1405
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گزارش

قیمت پخش تیزر در سیما: ٢٧٧ میلیون و در “GEM” ١١٢ هزار تومان!

14 اردیبهشت 1394
در گزارش
14 0
A A
8
قیمت پخش تیزر در سیما: ٢٧٧ میلیون و در “GEM” ١١٢ هزار تومان!

ماهواره

سینماژورنال: «استراحت مطلق» نخستین فیلمی بود که آنونس آن مابین پخش یکی از سریال‌های پربیننده تُرک، نظر همه را به‌سوی خود جلب کرد. تازه‌ترین ساخته عبدالرضا کاهانی شرایط پیچیده‌ای را تا رسیدن به اکران تجربه کرد؛ از ممانعت از حضور در جشنواره فجر تا اکران آن در نوروز و ممانعت تلویزیون از پخش تیزرهای فیلم.

به گزارش سینماژورنال و به نقل از “شرق” طبعا همه این دلایل می‌تواند یک پخش‌کننده یا تهیه‌کننده را مجاب کند به هر راهی برای تبلیغات فیلمش دست بزند و چه راهی بهتر از اینکه آنونس فیلم برای قشری که پربیننده‌ترین شبکه‌های ماهواره‌ای را پیگیری می‌کنند به نمایش گذاشته شود.

هرچند تبلیغات ماهواره‌ای فیلم‌های سینمایی تنها به «استراحت مطلق» بسنده نکرد و «ایران‌برگر»، به کارگردانی مسعود جعفری‌جوزانی هم که اتفاقا شرایط بدی را به‌لحاظ پخش تیزر در رسانه ملی نداشت، دست به این اقدام زد و ظاهر امر نشان می‌دهد فاز جدیدی از تبلیغات پیش‌روی سینماگران ایرانی باز شده است.

در همان هیاهوی پخش تیزر این دو فیلم سینمایی از شبکه‌های ماهواره‌ای، سخنگوی وزارت ارشاد با اشاره به غیرقانونی‌بودن این حرکت، گفت: «هنرمندانی که آثارشان مجوز دستگاه فرهنگی کشور را دارد، حق تبلیغ در شبکه‌های ماهواره‌ای را ندارند و اگر به این کار مبادرت کنند، با آنها برخورد می‌شود… . شبکه‌های ماهواره‌ای خارج از کشور که سابقه عناد با نظام را دارند، هیچ مجوزی از سوی وزارت ارشاد برای تبلیغ فیلم‌های ایرانی ندارند… اگر اثبات شود هنرمندان در این تبلیغات با شبکه‌های ماهواره‌ای همکاری داشته‌اند، با آنها برخورد می‌شود». صحبت‌های سخنگوی وزارت ارشاد تا حدی تکلیف این اتفاق را روشن کرده است، اما اتفاقات بسیاری سبب‌ساز چاره‌جویی سینماگران برای پخش تیزرهایشان در شبکه‌های ماهواره‌ای شده است.
 هم اعمال سلیقه، هم قیمت‌های نجومی
به گزارش سینماژورنال جدا از اعمال‌سلیقه‌ای که در پخش تیزرهای فیلم‌های سینمایی انجام می‌شود و اینکه کدام‌یک از فیلم‌ها قابلیت پخش تیزر دارند، دلیل دیگر به قیمت‌های گزاف پخش تیزرهای تلویزیونی فیلم‌ها اختصاص دارد. درحالی‌که پخش یک تیزر ٣٠ ثانیه‌ای در پربیننده‌ترین ساعت تلویزیون، مبلغی نزدیک به ٣٠ میلیون تومان برای سینماگران هزینه دارد، شبکه‌های ماهواره‌ای، همچون «جم» (GEM)، بابت هر ٩٠ نوبت پخش تیزر، تنها مبلغ ١٠ میلیون تومان را دریافت می‌کند. درواقع می‌توان گفت هزینه هر تیزر ماهواره‌ای برای فیلم‌ساز ایرانی حدود ١١٢ هزار تومان است. همین تفاوت قیمت می‌تواند بسیاری از پرسش‌ها را پاسخ دهد.
منصور لشکری‌قوچانی، تهیه‌کننده سینما با اشاره به اینکه اساسا قیمت پخش تیزرهای تلویزیونی برای محصولات تجاری بالا نیست، اما برخورد با مقوله فرهنگ نیازمند بازنگری است، می‌گوید: «متأسفانه سینمای ما درآمدزا نیست و برای چنین سینمایی تعرفه‌های پخش تیزر در تلویزیون بسیار بالاست».
او ادامه می‌دهد: «مدتی قبل مؤسسه سینما شهر کمک‌هایش را به پخش تیزر فیلم‌های سینمایی قطع کرد و همین اتفاق باعث شد شرایط بد‌تر شود، هرچند آقای ایوبی، رئیس سازمان سینمایی، قول مساعدت داده است و امیدوارم هرچه‌زودتر این مشکل برطرف شود».
به اعتقاد لشکری، این حق تلویزیون است که بابت پخش تیزرهایش مبلغی دریافت کند، اما متأسفانه مدیریت درستی برای درنظرگرفتن تعرفه‌ای مشخص برای تبلیغات فیلم‌های سینمایی وجود ندارد. سال‌هاست که برحسب عرضه و تقاضا قیمت پخش تیزرها در ساعات مختلف شبانه‌روز متفاوت است و این موضوع شامل حال تبلیغات فیلم‌های سینمایی نیز می‌شود، در صورتی که فکر می‌کنم نیاز است تا تعرفه مشخصی برای تبلیغات فرهنگی در نظر گرفته شود.

تعرفه آگهیهای تلویزیون
تعرفه آگهی های تلویزیون در اردیبهشت ماه

تیزرهای رایگان؟
پخش تیزرهای رایگان از جمله مباحثی است که محل اختلاف‌نظر بسیاری است. رسانه ملی در مقابل هزینه بالایی که برای پخش تیزر فیلم‌های سینمایی در نظر گرفته است، پخش تیزر رایگان را هم برای فیلم‌های سینمایی در نظر گرفته؛ هرچند ظاهرا پخش این نوع از تیزرها کاملا سلیقه‌ای است و برحسب اینکه شورای بازرگانی صداوسیما چه فیلم‌هایی را شایسته پخش تیزر رایگان بداند، اقدام به پخش آنها می‌کند.
تیزر، تیزر ماهواره‌ای
به گزارش سینماژورنال به نظر می‌رسد رویکرد جدیدی که برای تبلیغات فیلم‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای از سمت سینماگران در نظر گرفته شده می‌تواند تأثیر بهتری در دیده‌شدن فیلم بگذارد، اما باید دید این روند تا کجا و چگونه ادامه‌ خواهد داشت؟ نگاهی به تعرفه تلویزیون در پخش تیزر در برخی از پربیننده‌ترین ساعات نشان می‌دهد انتخاب تیزرهای ماهواره‌ای از سوی فیلم‌سازان ایرانی بی‌دلیل نیست. برای مثال، قیمت تعرفه اردیبهشت‌ماه پخش یک تیزر سه ثانیه‌ای قبل از سریال شبکه یک سیما، چیزی نزدیک به ٢٧ میلیون تومان برآورد شده است یا پخش تیزر پیش از برنامه «٩٠»، ٥٧ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
بازخورد گرفتیم
سعید خانی، پخش‌کننده فیلم سینمایی «استراحت مطلق»، تأثیر تبلیغات ماهواره‌ای را در فروش فیلم غیرقابل‌کتمان می‌داند. او می‌گوید: «هزینه تبلیغات در رسانه ملی به‌شدت زیاد است و طبعا اگر در رسانه ملی خودمان فیلم را تبلیغ می‌کردیم، این‌قدر دیده نمی‌شد. متأسفانه برای تلویزیون ما تفاوتی بین یک محصول تجاری و فرهنگی نیست و طبعا نمی‌توان با درآمدزایی سینما، چنین هزینه‌ای را به تلویزیون پرداخت کرد».

خانی اضافه می‌کند: «البته فیلم “استراحت مطلق” شرایط دیگری داشت. ما حتی حاضر بودیم مبلغ موردنظر را به تلویزیون برای پخش تیزر بپردازیم اما نپذیرفتند و ما با پخش تیزر‌های فیلم در ماهواره بازخوردهای بهتری گرفتیم».

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=3557
image_print
برچسب ها: استراحت مطلقتیزر فیلمهای ایرانی در ماهوارهجمسعید خانیماهوارهمنصور لشکری قوچانی
نوشته قبلی

پای تُرکها به پشت صحنه سینمای ایران هم باز شد…

نوشته‌ی بعدی

نویسنده ایرانی خارج‌نشین هم‌صنفان خود را به اعتیاد متهم کرد!!!

مطالب مرتبط

حکم آقازاده برای خواهرزاده!⇐علیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر۴۵ شد/تامین اجتماعی درکنار فستیوال فجر؟

حکم آقازاده برای خواهرزاده!⇐علیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر۴۵ شد/تامین اجتماعی درکنار فستیوال فجر؟

11 آبان 1405

سینماروزان: علیرضا تابش با حکم رائد فریدزاده، به عنوان دبیر جشنواره فیلم فجر۴۵ معرفی شد. در حکم رائد خطاب به...

حمله‌ی رسانه‌ی اصولگرا به فیلم «بی‌دار» و توماج صالحی/پروژه‌ای ضدّامنیتی!؟/«بی‌دار» توماج صالحی یا «بی‌دار» سینمای ایران؟!

حمله‌ی رسانه‌ی اصولگرا به فیلم «بی‌دار» و توماج صالحی/پروژه‌ای ضدّامنیتی!؟/«بی‌دار» توماج صالحی یا «بی‌دار» سینمای ایران؟!

30 مهر 1405

سینماروزان: فیلم بی‌دار ساخته حسین دوماری از آثار اکران پاییزی است که اقبال مخاطبان به آن نسبتا مطلوب بوده. فیلمی...

روزی یک میلیارد؛ هزینه تولید یک فیلم معمولی!+اعلام رقم دستمزد استارهای زن و مرد سینما ⇐سعید خانی تهیه‌کننده روی آنتن زنده مطرح کرد

روزی یک میلیارد؛ هزینه تولید یک فیلم معمولی!+اعلام رقم دستمزد استارهای زن و مرد سینما ⇐سعید خانی تهیه‌کننده روی آنتن زنده مطرح کرد

19 مهر 1405

سینماروزان: در هفته های اخیر هزینه تولید یک فیلم معمولی با دو سه بازیگر معمولی(!) روزی 1 میلیارد تومان شده...

نوشته‌ی بعدی
نویسنده ایرانی خارج‌نشین هم‌صنفان خود را به اعتیاد متهم کرد!!!

نویسنده ایرانی خارج‌نشین هم‌صنفان خود را به اعتیاد متهم کرد!!!

دیدگاه‌ها 8

  1. ali می‌گوید:
    قبل 11 سال

    سلام خسته نباشید عذرخواهی میکنم من میتونم بپرسم حذینه یکماه درجم تیوی چقدرهست؟؟؟لطفاجوابموتوسایت خودم بدین ممنونم

    پاسخ
  2. ali می‌گوید:
    قبل 11 سال

    حذینه تبلیغات یک ماه در جم تی وی

    پاسخ
  3. rent home tehran می‌گوید:
    قبل 10 سال

    مممنون عالی بود

    پاسخ
  4. کفش می‌گوید:
    قبل 10 سال

    سلام میشه مبلغ واقی رو اعلام فرمایید؟

    پاسخ
    • sohrab abdi می‌گوید:
      قبل 10 سال

      قیمت تیزرتبلیغاتی هر1دقیقه 5باردر روز چقدراست.

      پاسخ
  5. حسین می‌گوید:
    قبل 10 سال

    دوستان لطفا اگه کسی شماره داره به من بده خیلی وقته دنبالم

    پاسخ
  6. شیائومی می‌گوید:
    قبل 9 سال

    ممنون از پست شما

    پاسخ
  7. شهرام می‌گوید:
    قبل 9 سال

    با عرض معذرت ، شما میدانید هزینه هر ۳۰ ثانیه تبلیغ محصولات چقدر است؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدها

  • رامبد جوان با برنامه استعدادیابی "دوئت" میآید

    رامبد جوان با برنامه استعدادیابی “دوئت” میآید

    3691 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 1476 توئیت 923
  • از فیلم «مهمان مامان» تا سریال «بامداد خمار»/تغییر رنگ ماتیک گلاب آدینه برای مهرجویی/بهنوش بختیاری چه نوشت؟

    2694 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 1078 توئیت 674
  • چرا سریال «بدنام» پرمخاطب شد؟ /چرا برخی تظاهر میکنند که آن را ندیده‌اند؟/یک فارغ‌التحصیل جامعه‌شناسی در ۶ بند توضیح داد

    226 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 90 توئیت 57
  • سورپرایز مهران احمدی در سریال بامداد خمار/از شعبان استخوانی و پهلوان اکبر به افراسیاب

    90 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 36 توئیت 23
  • ۱۲+۱= پایانِ سریال «بدنام»!؟

    134 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 54 توئیت 34
  • مرگ بازیگر “هتل کارتن”+عکس

    716 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 286 توئیت 179
  • ورود سریال «یل» با نوید و دارودسته‌ی پرتعداد+ویدیوی تازه

    61 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 24 توئیت 15
  • یک تکه از فیلم “بورسیه”با بازی جواد عزتی-امیر جعفری! +ویدیو

    51 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 20 توئیت 13

آخرین مطالب

درگذشت محمود موسوی‌نژاد صداگذار چندژانری/آخرین بار، از عوض شدن نوشت/از مزرعه پدری و ایران‌برگر تا ترانه و آیدا و..‌. 

حکم آقازاده برای خواهرزاده!⇐علیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر۴۵ شد/تامین اجتماعی درکنار فستیوال فجر؟

صدور پروانه برای “بوگاتی” خودروی میلیون دلاری!+تهیه‌کننده‌ی «در امتداد شب»+…

انسانیت در شهر دَدان؟؟⇐رونمایی از پوستر فیلم “حاشیه”

«نبرد بادبادک‌ها» به اکران‌های دانش‌آموزی رسید/ نمایش نیم‌بها برای مدارس

از آموزش هنر تا اشتغال در صنعت/برگزاری نمایشگاه تخصصی طراحی طلا و جواهر «آوای خیال»

ایستاده دربرابر دوقطبی!/مرگ حمید علیدوستی فوتبالیست فرهنگی/متاثر از قلیچ و همایون و…

ثبت قرارداد اکران “بالاچ” ساخته‌ی بازیگر «آینه عبرت»+ کمدی “سومریها”

دوپینگ تینا آخوندتبار بازیگر زن فیلم «رسوایی»؟؟

صدور پروانه برای عموهای فیتیله ای+یک مدیر اسبق+ توهمات مهدی پاکدل+…

تبلیغات

ویژه ها

درگذشت محمود موسوی‌نژاد صداگذار چندژانری/آخرین بار، از عوض شدن نوشت/از مزرعه پدری و ایران‌برگر تا ترانه و آیدا و..‌. 
خبر

درگذشت محمود موسوی‌نژاد صداگذار چندژانری/آخرین بار، از عوض شدن نوشت/از مزرعه پدری و ایران‌برگر تا ترانه و آیدا و..‌. 

12 آبان 1405

سینماروزان: محمود موسوی نژاد متخصص صدای سینما در ۵۳ سالگی فوت شد. محمود موسوی‌نژاد فروردین ۱۳۵۲ در شیراز زاده شد...

ادامه مطلبDetails
حکم آقازاده برای خواهرزاده!⇐علیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر۴۵ شد/تامین اجتماعی درکنار فستیوال فجر؟

حکم آقازاده برای خواهرزاده!⇐علیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر۴۵ شد/تامین اجتماعی درکنار فستیوال فجر؟

11 آبان 1405
صدور پروانه برای “بوگاتی” خودروی میلیون دلاری!+تهیه‌کننده‌ی «در امتداد شب»+…

صدور پروانه برای “بوگاتی” خودروی میلیون دلاری!+تهیه‌کننده‌ی «در امتداد شب»+…

11 آبان 1405
انسانیت در شهر دَدان؟؟⇐رونمایی از پوستر فیلم “حاشیه”

انسانیت در شهر دَدان؟؟⇐رونمایی از پوستر فیلم “حاشیه”

11 آبان 1405
ایستاده دربرابر دوقطبی!/مرگ حمید علیدوستی فوتبالیست فرهنگی/متاثر از قلیچ و همایون و…

ایستاده دربرابر دوقطبی!/مرگ حمید علیدوستی فوتبالیست فرهنگی/متاثر از قلیچ و همایون و…

10 آبان 1405
ثبت قرارداد اکران “بالاچ” ساخته‌ی بازیگر «آینه عبرت»+ کمدی “سومریها”

ثبت قرارداد اکران “بالاچ” ساخته‌ی بازیگر «آینه عبرت»+ کمدی “سومریها”

10 آبان 1405
دوپینگ تینا آخوندتبار بازیگر زن فیلم «رسوایی»؟؟

دوپینگ تینا آخوندتبار بازیگر زن فیلم «رسوایی»؟؟

10 آبان 1405
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...