• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه 22 شهریور 1405
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه خبر وسط

منتهی‌الیه حرفه‌ای‌گری در رسانه ملی⇐نویسنده پرکار تلویزیون: به‌خاطر دخالتهای مدیر فیلم و سریال، زدم به چاک!/مدیر فیلم و سریال: ‌به‌خاطر مشکلات جدی دکوپاژی، استعفا داده!

5 تیر 1400
در خبر وسط
1 1
A A
0
مهدی+آذرپندار+سعید+نعمت‌الله

مهدی+آذرپندار+سعید+نعمت‌الله

سینماروزان: اینکه مدیران رسانه ملی، کارگردانی را برای ساخت سریالی انتخاب می‌کنند و کار کلید هم می‌خورد ولی به ناگاه کار، معلق می‌شود چندان حرفه‌ای نیست؛ در روال حرفه‌ای‌، قبل از انعقاد قرارداد تولید، افراد را محک می‌زنند تا در میانه، کار نخوابد‌.

به گزارش سینماروزان سعید نعمت‌الله برادر کوچکتر حمید نعمت‌الله که در سالهای اخیر فعالیتهای متعددی به‌عنوان نویسنده در تلویزیون داشته و اخیرا کارگردان هم شده به تازگی با انتشار ویدیویی از حذف خود از سریالی با عنوان “حکم رشد” محصول شبکه سوم سیما گلایه کرد.

سعید نعمت‌الله گفت: فیلمنامه سریالی به نام “حکم رشد” را نوشتم و هفده هجده روز بعد از کلید خوردن، به خاطر دخالتهای مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سوم-مهدی آذرپندار-عطای کار را به لقایش بخشیدم و زدم به چاک!

نعمت‌الله بی‌اشاره به دلیل سالها همکاری با تلویزیون و با متلکی به همکاران تلویزیونی گفت: هستند همکارانی که بیایند و برای پول و موقعیت، با چاکرم و مخلصم گفتن، سریال را اشغال کنند و حتی جلوی آقایان، چای هم بگذارند!

سعید نعمت‌الله احتمالا برای آن که همچنان کار با تلویزیون را ادامه دهد، در انتهای حرفهایش گفت: همچنان بهترین بخش تلویزیون برای خانواده‌ها، بخش نمایش است!

در پی نام بردن نعمت‌الله از مهدی آذرپندار به عنوان کسی که دخالت‌های بیجا در کار تولید سریال انجام می‌داد، خبرگزاری مهر در گفت و گویی با این مدیر شبکه ۳، ابعاد دیگری از پشت پرده کنار کشیدن کارگردان «حکم رشد» را روشن کرد و مدعی استعفای وی شد.

آذرپندار که از نیروهای نزدیک‌ به علی فروغی مدیر شبکه سوم است به خبرگزاری مهر گفت: طبق قول و قرار اولیه، پس از حدود ۱۷، ۱۸ روز از شروع کار، من همراه تهیه‌کننده به باکس مونتاژ رفتم و بعد از دیدن راش‌ها، متوجه شدم کار مشکلات جدی دکوپاژی دارد. از جمله اینکه قاب‌ها بسیار بسته، فضا بیش از حد همیشگی غلوشده و دکوپاژها عمدتاً نادرست بود. آقای فرجی هم در مقام تهیه‌کننده همین نگرانی‌ها را داشت، بنابراین طی صحبت با تهیه‌کننده، بنا شد همان شب، نکات به سعید نعمت‌الله منتقل شود. اما نعمت‌الله هم این اشکالات را قبول نداشت و معتقد بود کار از کیفیت بالایی برخوردار است و اشکال از سلیقه ماست، در نتیجه استعفای خود را تقدیم تهیه‌کننده کرد.

مدیر فیلم و سریال شبکه ۳، پیرامون حرفهای نعمت‌الله نیز توضیح داد: برخلاف فضایی که سعی شده در حرفهای سعید نعمت‌الله منتقل شود که انگار ماجرا به یک اختلاف محتوایی یا اعمال خرده فرمایشات سازمانی برمی‌گردد، باید بگویم ما اتفاقاً در مورد این سریال و هم در مورد «زمین گرم» و «برادر جان» با آقای نعمت‌الله هیچ گاه به اختلاف جدی برنخوردیم و ایشان برخلاف تصویر بیرونی‌شان، همیشه با حرفه‌ای‌گری مثال‌زدنی، اصلاحات احتمالی گروه و سازمان را پذیرفته و اعمال کرده است و به همین جهت، معمولاً سریال‌هایش از جمله همین دو سریال مذکور، هیچ ممیزی‌ای ندارد، اما ماجرای کیفیت کارگردانی مسئله‌ای مجزاست و مستقیماً به مسئولیت ما در برابر بیت‌المال و هزینه‌ای که برای سریال شده برمی‌گردد.

مهدی+آذرپندار+سعید+نعمت‌الله
مهدی+آذرپندار+سعید+نعمت‌الله
پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=64414
image_print
برچسب ها: سایت سینما روزانسریال حکم رشدسعید نعمت اللهسینماروزان
نوشته قبلی

حرف‌های مدیری -که محسن نامجو را مجاز کرد- در چرایی بن‌بست موسیقی پاپ⇐خواستند ادای لس‌آنجلسی‌ها را دربیاورند!/با “ساعت خوش” تصویر، تئاتر، سریال، طنز و موسیقی با هم ادغام شد !/نعل‌به‌نعل صدای خوانندگانی همچون داریوش، ابی، ستار، گلپا، معین و غیره تقلید شد ولی این پروژه، خیلی زود خوابید!/موسیقی پاپ وطنی که مشابه‌سازی شده بود دنباله‌رو نداشت چون خودش تقلیدی بود!/کسی تقلید صدای محمد اصفهانی و خشایار اعتمادی را تقلید نکرد، چون به‌نوعی صدای اینها تقلیدی بود!/مردم دوست دارند اصل جنس را بشنوند و نه کپی‌کاری!/اینکه یک شب یا یک هفته برج میلاد را پر کنیم اتفاق منحصربه‌فردی نیست!/اگر کنسرتی برگزار کردید که از این‌ور دنیا به آن سوی دنیا رفتید و صدهزار بیننده داشتید، این اتفاق است!/شادمهر یک استثناست وگرنه افراد دیگری که با لس‌آنجلس کار کردند، خروجی مشهودی نداشته‌اند!/در شعرهای قبل از انقلاب اخلاقیات بود و خیانت در آن نبود، ولی حالا چه؟/همین شبه‌مافیایی که الان هست، اول انقلاب هم بود!/چرا افرادی به مدیریت موسیقی می‌رسند که با التماس از گروهها می‌خواهند آنها را به سفر خارج ببرند؟/چرا نوازنده نخ‌نمای خارجی را آوردند و جیبش را پر کردند؟

نوشته‌ی بعدی

تازه‌ترین حرف‌های تند و سرراست مسعود جعفری جوزانی⇐شکاف اقتصادی، طبقاتی و اجتماعی موجود در جامعه ایران بعد از ۴۲ سال از انقلاب، شرم‌آور است!/در دولت تدبیر هر روز نومیدی بیشتری برای مردم تولید شد و مردم خسته‌تر شدند!/بنا بود به بیمارستان برویم و نه به قبرستان!/آدم‌های حراف شکست‌خورده در ایران زیاد هستند…/ارابه تاریخ به وسیله کسانی جلو می‌رود که درون‌شان، آتشی برپا است!/قهرمان من همانی است که مردم خوششان می‌آید!/ چرا فردین قهرمان می‌شد و تو دوستش داشتی؟ برای اینکه یقه آدم زورگو را می‌گرفت! /بعد از “در چشم باد” میخواستم “پوریای ولی” را بسازم ولی رییس، عوض شد و همه کارها را خواباندند!/می‌توانم به دادگاه بروم و علیه تلویزیون شکایت کنم ولی که چه شود؟/نگاه مرکزی فستیوالهای خارجی همان قدر سیاسی است که نگاه مدیران ما به سینما، سیاسی است!!/با نابودی مفاهیم اصیل به اینجا رسیده‌ایم که ننه‌مان را جلوی دوربین می‌رقصانیم بلکه در جشنواره‌های بی‌هویت خارجی به ما توجه کنند!!/متاسفانه امروزه فوکوس دوربین روی آدمهای حاشیه‌ای مانده و حتی نگاهشان عقب‌تر از نگاه فیلمسازان قبل از انقلاب است!/ در “کندو”ی فریدون گله در آن شرط‌بندی، شکاف طبقاتی را می‌بینید ولی حالا چه؟؟؟/این چه نگاهیست که ایرانی، معتاد و بدبخت است و خواهرش را به افغانی می‌فروشد؟؟/این، توهین به من است! سید فیلم گوزنها هم هم معتاد بود ولی او کجا و اینها کجا؟!

مطالب مرتبط

فیلم کوتاه «هلال تیره» در چهار رویداد بین‌المللی درخشید/ سه جایزه و یک دیپلم افتخار برای فیلم کوتاه ایرانی

فیلم کوتاه «هلال تیره» در چهار رویداد بین‌المللی درخشید/ سه جایزه و یک دیپلم افتخار برای فیلم کوتاه ایرانی

22 شهریور 1405

سینماروزان: فیلم کوتاه «هلال تیره» به تهیه‌کنندگی مهدی انصاری‌پور و با نویسندگی و بازی معصومه رضایی‌زاده، در ادامه حضور جهانی...

صدور پروانه برای فرود یک فرشته+صدور سه پروانه‌ی دیگر

صدور پروانه برای فرود یک فرشته+صدور سه پروانه‌ی دیگر

21 شهریور 1405

سینماروزان: شورای صدور پروانه نمایش سینمایی، مجوز نمایش سه فیلم را صادر کرد. در میان پروانه های صادره نام «دختر...

فیلم «بورسیه» و تسخیر گیشه پاییز+ انتشار اولین عکس جواد عزتی پشت در بانک

فیلم «بورسیه» و تسخیر گیشه پاییز+ انتشار اولین عکس جواد عزتی پشت در بانک

21 شهریور 1405

سینماروزان: فیلم کمدی اکشن #بورسیه آخرین مراحل آماده‌سازی را پشت سر می‌گذارد و پاییز۴۰۵ روی پرده سینماهاست؛ اولین عکس فیلم...

نوشته‌ی بعدی
مسعود+جعفری+جوزانی

تازه‌ترین حرف‌های تند و سرراست مسعود جعفری جوزانی⇐شکاف اقتصادی، طبقاتی و اجتماعی موجود در جامعه ایران بعد از ۴۲ سال از انقلاب، شرم‌آور است!/در دولت تدبیر هر روز نومیدی بیشتری برای مردم تولید شد و مردم خسته‌تر شدند!/بنا بود به بیمارستان برویم و نه به قبرستان!/آدم‌های حراف شکست‌خورده در ایران زیاد هستند.../ارابه تاریخ به وسیله کسانی جلو می‌رود که درون‌شان، آتشی برپا است!/قهرمان من همانی است که مردم خوششان می‌آید!/ چرا فردین قهرمان می‌شد و تو دوستش داشتی؟ برای اینکه یقه آدم زورگو را می‌گرفت! /بعد از "در چشم باد" میخواستم "پوریای ولی" را بسازم ولی رییس، عوض شد و همه کارها را خواباندند!/می‌توانم به دادگاه بروم و علیه تلویزیون شکایت کنم ولی که چه شود؟/نگاه مرکزی فستیوالهای خارجی همان قدر سیاسی است که نگاه مدیران ما به سینما، سیاسی است!!/با نابودی مفاهیم اصیل به اینجا رسیده‌ایم که ننه‌مان را جلوی دوربین می‌رقصانیم بلکه در جشنواره‌های بی‌هویت خارجی به ما توجه کنند!!/متاسفانه امروزه فوکوس دوربین روی آدمهای حاشیه‌ای مانده و حتی نگاهشان عقب‌تر از نگاه فیلمسازان قبل از انقلاب است!/ در "کندو"ی فریدون گله در آن شرط‌بندی، شکاف طبقاتی را می‌بینید ولی حالا چه؟؟؟/این چه نگاهیست که ایرانی، معتاد و بدبخت است و خواهرش را به افغانی می‌فروشد؟؟/این، توهین به من است! سید فیلم گوزنها هم هم معتاد بود ولی او کجا و اینها کجا؟!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدها

  • نویسنده “کیهان” کلیپ میلیاردی “ایستاده ایم2” را “دم دستی” و “آماتوری” قلمداد کرد

    تحولات برره‌ای در سینمای جعفر پناهی+چگونه فیلمفارسی به داد «بی‌داد» رسید؟/افشای طرح اصلی فیلمنامه مجوزگرفته‌ی «بیداد» درباره‌‌ی زوجی که به صداوسیما دعوت میشوند!!

    21 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 8 توئیت 5
  • توقیف “اسکورت” به‌خاطر کشف حجاب “بیداد”؟/رسانه‌ی اصولگرا مدعی شد 

    21 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 8 توئیت 5
  • چرا آوینی بر حاتمی تاخت؟/چپ رفت؟ بلندگو شد؟ رسالت‌پذیر نبود؟

    19 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 8 توئیت 5
  • صدور پروانه برای تونل‌زنی در دل جنگ+صدور پروانه‌ی فیلم عمو پورنگ+صدور چهار پروانه دیگر

    16 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 6 توئیت 4
  • ورود «ناپلئون در باغ زردآلو» به سینماهای ایران

    15 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 6 توئیت 4
  • آوینی-گلزار⇐مشکل اصلی مرتضی آوینی با حاتمی بود یا مهرجویی و بیضایی؟+متن کامل نقد آوینی بر فیلم مادر   

    15 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 6 توئیت 4
  • واکنش غیرمنتظره‌ی رسانه‌ی صداوسیما به فیلم “استخر”⇐سقوط میمون از درخت!

    13 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 5 توئیت 3
  • نامردی در حق نوید محمدزاده؟ ! یا نوید؛ بخشی از یک بازی خودخواسته؟

    13 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 5 توئیت 3

آخرین مطالب

مواجهه با جنگل مجازی ! رونمایی از تیزر فیلم «بُت» با یک لیلا حاتمی متفاوت +ویدئو 

فیلم کوتاه «هلال تیره» در چهار رویداد بین‌المللی درخشید/ سه جایزه و یک دیپلم افتخار برای فیلم کوتاه ایرانی

صدور پروانه برای فرود یک فرشته+صدور سه پروانه‌ی دیگر

مراحل پس‌تولید سریال «خانم یامامورا» آغاز شد+ انتشار نخستین عکس از ساعد سهیلی 

بیانیه انجمن منتقدان و نویسندگان خانه سینما/سینمای ایران بیش از هر زمان دیگر نیازمند بازنگری است

فیلم «بورسیه» و تسخیر گیشه پاییز+ انتشار اولین عکس جواد عزتی پشت در بانک

لیگ تخته نرد؛ برخورد نزدیک با مخاطب به سبک فرهاد اصلانی 

زنده‌شور ۱۵۷میلیارد و استخر ۱۴۲میلیارد/آنتیک ۶۳میلیارد/اسکورت ده‌روزه مماس با ۲۰میلیارد/سفینه نجات ۱۶میلیارد/ناپلئون ۱۴میلیارد/لباس شخصی ۹میلیارد/سقف ۸/۵میلیارد+آمار کامل فروش

قفل پشت قفل؟ رونمایی از تیزر فیلم “مراقب” با بازی لاله مرزبان و فرهاد اصلانی+ویدئو

هدیه‌ی «سفینه نجات» به بچه‌های ایران/ ۵ روز نیم‌بها ببینید

تبلیغات

ویژه ها

فیلم کوتاه «هلال تیره» در چهار رویداد بین‌المللی درخشید/ سه جایزه و یک دیپلم افتخار برای فیلم کوتاه ایرانی
خبر

فیلم کوتاه «هلال تیره» در چهار رویداد بین‌المللی درخشید/ سه جایزه و یک دیپلم افتخار برای فیلم کوتاه ایرانی

22 شهریور 1405

سینماروزان: فیلم کوتاه «هلال تیره» به تهیه‌کنندگی مهدی انصاری‌پور و با نویسندگی و بازی معصومه رضایی‌زاده، در ادامه حضور جهانی...

ادامه مطلب
صدور پروانه برای فرود یک فرشته+صدور سه پروانه‌ی دیگر

صدور پروانه برای فرود یک فرشته+صدور سه پروانه‌ی دیگر

21 شهریور 1405
فیلم «بورسیه» و تسخیر گیشه پاییز+ انتشار اولین عکس جواد عزتی پشت در بانک

فیلم «بورسیه» و تسخیر گیشه پاییز+ انتشار اولین عکس جواد عزتی پشت در بانک

21 شهریور 1405
لیگ تخته نرد؛ برخورد نزدیک با مخاطب به سبک فرهاد اصلانی 

لیگ تخته نرد؛ برخورد نزدیک با مخاطب به سبک فرهاد اصلانی 

20 شهریور 1405
پردیس سینمایی هروی سنتر

زنده‌شور ۱۵۷میلیارد و استخر ۱۴۲میلیارد/آنتیک ۶۳میلیارد/اسکورت ده‌روزه مماس با ۲۰میلیارد/سفینه نجات ۱۶میلیارد/ناپلئون ۱۴میلیارد/لباس شخصی ۹میلیارد/سقف ۸/۵میلیارد+آمار کامل فروش

20 شهریور 1405
قفل پشت قفل؟ رونمایی از تیزر فیلم “مراقب” با بازی لاله مرزبان و فرهاد اصلانی+ویدئو

قفل پشت قفل؟ رونمایی از تیزر فیلم “مراقب” با بازی لاله مرزبان و فرهاد اصلانی+ویدئو

20 شهریور 1405
نبرد با فراموشی/رونمایی از آنونس فیلم “جانشین” با بازی آرمان درویش، امیر آقایی، شکیب شجره، سارا توکلی و…+ویدئو 

نبرد با فراموشی/رونمایی از آنونس فیلم “جانشین” با بازی آرمان درویش، امیر آقایی، شکیب شجره، سارا توکلی و…+ویدئو 

19 شهریور 1405
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم