• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
چهارشنبه 28 خرداد 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گزارش

پیشنهاد منطقی یک رسانه اصولگرا به مدیران رسانه ملی⇐ادغام شبکه‌های استانی در جهت کاهش هزینه

20 شهریور 1395
در گزارش
0 0
A A
0
طراحی حکم جعلی برای مدیریت یک شبکه تلویزیون!!!

صداوسیما

سینماژورنال: در حالي كه اكثر شبكه‌هاي سراسري و ديجيتالي صداوسيما با مشكل جذب مخاطب روبه‌رو هستند و تنها چند شبكه‌اند كه توانسته‌اند بر تعداد مخاطبان خود بيفزايند، شبكه‌هاي تلويزيوني استاني همچنان به عنوان شبكه‌هايي كه هزينه‌هاي زيادي را به سازمان صداوسيما تحميل مي‌كنند و كارايي چنداني نيز ندارند، محل مناقشه‌اند.

به گزارش سینماژورنال اين شبكه‌ها اغلب بازپخش‌كننده سريال‌هاي تلويزيوني‌ هستند كه از شبكه‌هاي سراسري پخش شده‌اند و مهم‌ترين عملكردشان پخش اخبار محلي است و حالا روزنامه اصولگرای “جوان” با انتشار گزارشی پیشنهاد ادغام این شبکه ها را در جهت کاهش هزینه ها داده است.

متن گزارش این روزنامه را بخوانید:

آيا وقت آن نرسيده است كه فكري براي شبكه‌های استانی شود؟

علي دارابي معاون امور استان‌هاي سازمان صداوسيما به مديران مراكز صداوسيما اولتيماتوم پنج ماهه داده است تا با توجه به محدوديت‌هاي مالي برنامه‌اي جامع ارائه كنند و نتيجه تغييراتشان تا پنج ماه ديگر ملموس باشد، البته معاون امور استان‌ها مشخص نكرده است كه اگر شبكه‌ها نتوانند برنامه‌اي جامع ارائه دهند، آيا با گزينه‌هاي تنبيهي روبه‌رو مي‌شوند يا خير ولي همين كه در چنين سطحي از مديريت سازمان صداوسيما به اين نتيجه رسيده‌اند كه شبكه‌هاي استاني نيازمند تغيير هستند، مي‌توان آن را يك گام مؤثر براي تغيير دانست.

شبكه‌هاي استاني چه كار مي‌كنند؟!
عزت‌الله ضرغامي رئيس وقت سازمان صداوسيما در مراسم افتتاحيه شبكه استاني خراسان جنوبي مي‌گويد: «اگر مردم آداب و رسوم، لهجه، موسيقي، شادي و غم‌هايشان را در شبكه استاني ببينند هرگز از شبكه جدا نمي‌شوند!» خوشبيني ضرغامي نسبت به شبكه‌هاي استاني تا حدي بود كه در اختتاميه جشنواره توليدات راديو و تلويزيوني صداوسيما تأكيد مي‌كند: «حدود 35 تا 40 درصد مردم كشورمان از ماهواره استفاده مي‌كنند كه از اين تعداد 15درصد آنها از ماهواره براي تماشاي شبكه‌هاي استاني و شبكه‌هاي ملي استفاده مي‌كنند.» حال كه گفته مي‌شود آمار بينندگان ماهواره به بيش از 70 درصد رسيده است، اين آمار را مي‌توان به بالارفتن ميزان مخاطبان شبكه‌هاي استاني ربط داد يا ريزش همان تعدادي كه شبكه‌هاي استاني را از طريق ماهواره نگاه مي‌كردند؟! اگر صرفاً دليل ريزش مخاطبان شبكه‌هاي استاني را عمل نكردن به توصيه رئيس وقت سازمان صداوسيما يعني نشان ندادن آداب و رسوم، لهجه، موسيقي و شادي و غم‌هاي محلي بدانيم، حدس‌مان چندان نيز بي‌ربط نخواهد بود. با يك جست‌وجوي ساده به چندين مورد اعتراض به عدم‌پخش برنامه در شبكه‌هاي استاني بر اساس لهجه‌ها و گويش‌هاي محلي برخورد مي‌كنيم. بسياري از شبكه‌هاي محلي علاوه بر اينكه گويش محلي را رعايت نمي‌كنند، در توليد برنامه نيز توجهي به منطقه و استان خود ندارند. در عوض مجموعه‌هاي پخش شده از شبكه‌هاي سراسري بازپخش مي‌كنند. كافي است به پورتال‌هاي شبكه‌هاي استاني سري‌زده شود و انبوه برنامه‌ها و سريال‌هاي تكراري را كه در اين شبكه‌ها در حال بازپخش هستند، مشاهده كرد. با اين حال باز هم مديران صداوسيما اميدوارند بتوانند با شبكه‌هاي استاني جلوي شبكه‌هاي ماهواره‌اي نيز بايستند. علي دارابي بعد از اينكه به مديران شبكه‌هاي استاني براي تغيير اولتيماتوم داده به آنها گفت: امروز ديگر رقابت شبكه‌هاي استاني به رقابت با يكديگر و شبكه‌هاي ملي ختم نمي‌شود بلكه بايد با بازتعريف آنتن و جدول پخش به مقابله جدي با شبكه‌هاي فارسي زباني بپردازند كه ايمان و اعتقادات جامعه ما را نشانه گرفته‌اند. شبكه‌هاي استاني بايد با ۲۱۷ شبكه فارسي‌زبان كه ايمان و اعتقادات جامعه را نشانه گرفته‌اند، مقابله كنند. وي افزود: اين رقابت كار سختي است و مديران و برنامه‌سازان رسانه ملي بايد در اجراي ۱۵ اقدام تعريف‌شده معاونت امور استان‌ها اهتمام جدي كنند و برنامه‌هاي جديدي ارائه دهند.

عصاره‌اي به نام «شما»
در راستاي سياست هرچه سرافراز تعطيل كرد، علي عسكري راه‌اندازي مجدد مي‌كند، شبكه «شما» به جمع شبكه‌هاي تلويزيون باز خواهد گشت. اين شبكه وظيفه دارد گلچيني از بهترين توليدات استاني را پخش كند، البته اين شبكه در دوره قبلي فعاليتش به صورت مستقل اقدام به توليد برنامه‌هايي مانند «هفت ترانه» نيز مي‌كرد كه برنامه پرمخاطبي نيز بود. وقتي 31 شبكه استاني صرفاً به اندازه يك شبكه توليد دارند كه آنقدر عملكردش در دوره قبلي ضعيف بوده كه باعث جمع شدن شبكه شده است، چه انتظاري مي‌توان داشت كه اين شبكه‌ها در مقابل شبكه‌هاي ماهواره‌اي قد علم كنند؟!

برنامه‌هاي كپي و مجري‌هاي پروازي
در ميان شبكه‌هاي استاني هستند شبكه‌هايي كه برنامه‌هايشان از شبكه‌هاي سراسري نيز پخش مي‌شود، مانند برنامه «خوشا شيراز» كه از شبكه 5سيما بخش‌هايي از آن به صورت زنده پخش مي‌شود. برنامه «زنده رود» شبكه استاني اصفهان نيز از جمله برنامه‌هايي است كه بازتاب‌هاي فرااستاني دارد. اين دو برنامه كه كپي برنامه‌هاي تركيبي شبكه‌هاي استاني هستند با استفاده از هزينه بالا و به كارگيري مجري‌هاي شبكه‌هاي سراسري كه اغلب در تهران مستقر هستند و هر هفته براي اجرا خود را به شهرستان‌ها مي‌رسانند، تلاش مي‌كنند تا براي بينندگان استاني ايجاد جذابيت كنند. مهماناني نيز كه به اين برنامه‌ها دعوت مي‌شوند اغلب بر اساس همان الگوي شبكه‌هاي سراسري است، يعني بازيگراني كه مجموعه‌هاي تلويزيوني‌شان از شبكه‌هاي سراسري پخش مي‌شود و خواننده پايتخت‌نشين. در حالي كه هر دو برنامه «خوشا شيراز» و «زنده رود» براي استان‌هايي هستند كه از نظر غناي فرهنگي در سطح جهاني ممتاز هستند و هنرمندان بزرگ محلي دارند و حتي لهجه محلي‌شان در سطح ايران شهرت دارد ولي در اين برنامه‌ها سهم هنرمندان محلي و لهجه و آداب و رسوم محلي به حداقل رسيده و حتي فرصت اجرا نيز در اختيار مجري‌هاي خارج از استان قرار مي‌گيرد!

كاهش شبكه‌ها با افزايش كاركرد
صداوسيما در مراكز استان‌ها ساختمان‌هاي بزرگي دارد كه برخي حتي مي‌توانند با مجموعه جام‌جم در تهران تنه به تنه بزنند در عوض خروجي اين مراكز كه همان شبكه‌هاي استاني است به غير از اخبار استاني و اعلام زمان شرعي كه به راحتي از طريق شبكه‌هاي اجتماعي و فضاي مجازي در اختيار عمومي قرار مي‌گيرد، كاربرد ديگري ندارند، حتي حفظ فرهنگ و آداب و سنن محلي نيز در فضاي مجازي طرفداران بيشتري دارد تا در خروجي شبكه‌هاي استاني كه تلاش دارند با لهجه تهراني برنامه توليد كنند. در عوض شبكه‌هاي متعدد استاني كه هر كدام داراي چندين كارمند و هزينه نگهداري هستند، مي‌توان به سازمان بي‌پول صداوسيما اين پيشنهاد را داد كه دست به تجميع شبكه‌ها بزند و بر اساس مناطق جغرافيايي و فرهنگي چند شبكه را تعريف كند كه بتوانند به صورت وسيع‌تري اقدام به پخش برنامه كنند.

براي نمونه اگر يك شبكه موفق به زبان لري براي استفاده مردم استان‌هاي لر نشين ايجاد شود، هموطنان لر در ساير مناطق مانند تهران نيز از آن استفاده خواهند كرد و همگي در يك مجموعه فرهنگي تعريف مي‌شوند. درباره زبان آذري(تركي) نيز مي‌توان چنين طرحي را اجرا كرد. مردم استان‌هاي سه گانه خراسان، مناطق كردنشين، مناطق جنوب كشور و ساير مناطقي كه بتوان بر اساس وحدت فرهنگي شبكه‌هاي فراگير برايشان ايجاد كرد هم مي‌توانند گزينه‌هاي خوبي براي كاهش هزينه‌هاي صداوسيما و افزايش كارايي شبكه‌ها باشند. اكنون شبكه‌هاي استاني پنج ماه فرصت دارند و احتمالاً در اين فرصت تلاش مي‌شود اقداماتي انجام شود كه مورد رضايت مديران صداوسيما قرار گيرد، اما اين مردم هستند كه در نهايت تصميم مي‌گيرند كدام شبكه تلويزيوني را تماشا كنند.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=28332
image_print
برچسب ها: شبکه استانیصداوسیماعبدالعلی علی عسکریعلی دارابی
نوشته قبلی

ثریا قاسمی: تهیه‌کنندگان سودجو نابازیگران را وارد سینما کرده‌اند؛ نابازیگرانی که پول می‌دهند تا نقش بگیرند

نوشته‌ی بعدی

ادعای رسانه نزدیک به شهردار⇐فرهادی دو سکانس را به نسخه اکران داخل “فروشنده” اضافه کرده است+شرح این دو سکانس

مطالب مرتبط

جعفر پناهی-دستیار اسبق کیارستمی- نخل طلای جشنواره کن۲۰۲۵ را از بازیگر آثار کیارستمی گرفت!/فیلم روستایی؛ بازنده‌ی مطلق!

جعفر پناهی-دستیار اسبق کیارستمی- نخل طلای جشنواره کن۲۰۲۵ را از بازیگر آثار کیارستمی گرفت!/فیلم روستایی؛ بازنده‌ی مطلق!

3 خرداد 1404

سینماروزان: ساعاتی بعد از انتشار لیست کامل آرای منتقدان اسکرین‌دیلی که با صدرنشینی «تصادف ساده» همراه بود(اینجا را بخوانید) جعفر...

رسانه انگلیسی منتشر کرد: داستان کامل فیلم «زن و بچه»سعید روستایی   

رسانه انگلیسی منتشر کرد: داستان کامل فیلم «زن و بچه»سعید روستایی   

2 خرداد 1404

سینماروزان/محمد شاکری: ساعاتی کوتاه بعد از اولین رونمایی فیلم‌ «زن و بچه» در جشنواره فیلم کن۲۰۲۵،‌ رسانه انگلیسی گاردین در...

روایت بازیگر "تاراج" از ساخت اسکله به‌دلیل ممنوع‌کاری!/پاسداشت میراث ایرج قادری در موزه سینما  

روایت بازیگر “تاراج” از ساخت اسکله به‌دلیل ممنوع‌کاری!/پاسداشت میراث ایرج قادری در موزه سینما  

26 اردیبهشت 1404

سینماروزان/مهدی فلاح: با نمایش فیلم "تاراج" ساخته درخشان زنده‌یاد ایرج قادری در موزه سینما با حضور هنرمندان، همکاران این سینماگر...

نوشته‌ی بعدی
ادعای رسانه نزدیک به شهردار⇐فرهادی دو سکانس را به نسخه اکران داخل “فروشنده” اضافه کرده است+شرح این دو سکانس

ادعای رسانه نزدیک به شهردار⇐فرهادی دو سکانس را به نسخه اکران داخل "فروشنده" اضافه کرده است+شرح این دو سکانس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 
خبر وسط

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 

26 خرداد 1404

سینماروزان: در روزهای پرحادثه انتهای خرداد۴۰۴ بد نیست مروری کنیم بر اینکه چرا ناصر تقوایی سه سال بعد از «ناخدا...

ادامه مطلب
درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

24 خرداد 1404
تعلیق کنداکتور شبکه خانگی تا اطلاع ثانوی؟ 

تعلیق کنداکتور شبکه خانگی تا اطلاع ثانوی؟ 

23 خرداد 1404
پردیس سینمایی ارگ تجریش

“دایناسور” در مرز ۱۵۰میلیارد/”صدام” مماس با ۹۰میلیارد/”موسی(ع)” مماس با ۷۰میلیارد/ “کوکتل مولوتف” ۶۱میلیارد/”خانه ارواح” ۲۱میلیارد/”سلام علیکم…” در مرز ۲۰میلیارد/”رویاشهر” در آستانه ۱۵میلیارد/”پیرپسر” دوروزه ۷میلیارد/شکستِ کامل فیلمی همنام سریال هومن سیدی!+آمار کامل فروش 

23 خرداد 1404
«مجلس ضربت زدن» اثر ضدّسانسور بهرام بیضایی در یوسف‌آباد 

«مجلس ضربت زدن» اثر ضدّسانسور بهرام بیضایی در یوسف‌آباد 

23 خرداد 1404
“پیرپسر” تا صد میلیارد را پر خواهد کرد/با اکران “پیرپسر” سینماداران امیدوار شده‌اند به احیای گیشه محرم و صفر!/هوشمندی مالکان “پیرپسر” آن بود که همان تک‌سانس جشنواره فجر را روی هوا زدند!/همچنان جشنواره فجر تنها جشنواره‌ای است که می‌تواند برای فیلمها، فضای تبلیغاتی موثر ایجاد کند 

“پیرپسر” تا صد میلیارد را پر خواهد کرد/با اکران “پیرپسر” سینماداران امیدوار شده‌اند به احیای گیشه محرم و صفر!/هوشمندی مالکان “پیرپسر” آن بود که همان تک‌سانس جشنواره فجر را روی هوا زدند!/همچنان جشنواره فجر تنها جشنواره‌ای است که می‌تواند برای فیلمها، فضای تبلیغاتی موثر ایجاد کند 

22 خرداد 1404
صدور پروانه برای کارگردانان «تیرباران» و «دلشکسته»

صدور پروانه برای کارگردانان «تیرباران» و «دلشکسته»

21 خرداد 1404

پربازدیدها

  • از خاطراتِ مگوی خالقان «دلیران تنگستان» و «کیف انگلیسی» تا فیلترینگ نماوا به‌خاطر «سووشون»!

    از خاطراتِ مگوی خالقان «دلیران تنگستان» و «کیف انگلیسی» تا فیلترینگ نماوا به‌خاطر «سووشون»!

    111 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 44 توئیت 28
  • رسانه انگلیسی منتشر کرد: داستان کامل فیلم «زن و بچه»سعید روستایی   

    83 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 33 توئیت 21
  • نسخه‌ی زنانه مازیار(شهره) لرستانی روی پرده!+توضیحات کارگردان درباره حذف نامش از تیتراژ

    94 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 38 توئیت 24
  • داود اشرفِ سریال «وحشی» در واقعیت کیست؟/ قاتلی که از زندان فرار می‌کند؟

    76 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 30 توئیت 19
  • چرا علی حاتمی نتوانست فیلم پیامبر(ص) را بسازد؟/سرمایه تولید «ضیافت»کیمیایی را سعید امامی داد یا …؟/دلیل مخالفت بیضایی با حضور نیکی کریمی در «سگ کشی» چه بود؟/چرا گلشیفته حتی با تب چهل درجه هم میخواست جلوی دوربین برود؟/چرا شهاب حسینی فیلمنامه‌ی پیشنهادی را سیاه کرد؟/در ساحل خزر بین گلزار و ایرج قادری چه گذشت؟

    38 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 10
  • …و بالاخره داریم می‌رسیم به اکران؟⇐رونمایی از تیزر فیلم‌ «پیرپسر» با بازی لیلا حاتمی، حسن پورشیرازی، حامد بهداد و‌…+فیلم

    38 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 10
  • مرگ امیر سماواتی؛ تهیه‌کننده‌‌ای که از «مسابقه محله» و «کافه ترانزیت» و «ساکن طبقه وسط» رسید به بازیگری در «زخم کاری»!

    35 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • انتشار آرای کامل اسکرین‌دیلی بر جشنواره کن۲۰۲۵/«تصادف ساده» با جعفر پناهی: اول/«زن و بچه»سعید روستایی: سوم از آخر!

    33 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8

آخرین مطالب

صدای استوار در لحظه بحران/رادیو؛ سنگری برای دفاع از حقیقت و جبهه آگاهی

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 

جشن منتقدان خانه سینما به تعویق افتاد/ امروز زمان همدلی با دل‌های داغدار و جان‌های استوار است

صدور پروانه برای دو مدیر اسبق!

بیانیه شورای عالی خانه هنرمندان ایران در پی وقایع اخیر 

بازگشت نماوا به شبکه خانگی 

درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

تعلیق کنداکتور شبکه خانگی تا اطلاع ثانوی؟ 

“دایناسور” در مرز ۱۵۰میلیارد/”صدام” مماس با ۹۰میلیارد/”موسی(ع)” مماس با ۷۰میلیارد/ “کوکتل مولوتف” ۶۱میلیارد/”خانه ارواح” ۲۱میلیارد/”سلام علیکم…” در مرز ۲۰میلیارد/”رویاشهر” در آستانه ۱۵میلیارد/”پیرپسر” دوروزه ۷میلیارد/شکستِ کامل فیلمی همنام سریال هومن سیدی!+آمار کامل فروش 

واکنش ابراهیم حاتمی‌کیا به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و دل‌نوشته‌ای برای سرداران شهید

تبلیغات

ویژه ها

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 
خبر وسط

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 

26 خرداد 1404

سینماروزان: در روزهای پرحادثه انتهای خرداد۴۰۴ بد نیست مروری کنیم بر اینکه چرا ناصر تقوایی سه سال بعد از «ناخدا...

ادامه مطلب
درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

24 خرداد 1404
تعلیق کنداکتور شبکه خانگی تا اطلاع ثانوی؟ 

تعلیق کنداکتور شبکه خانگی تا اطلاع ثانوی؟ 

23 خرداد 1404
پردیس سینمایی ارگ تجریش

“دایناسور” در مرز ۱۵۰میلیارد/”صدام” مماس با ۹۰میلیارد/”موسی(ع)” مماس با ۷۰میلیارد/ “کوکتل مولوتف” ۶۱میلیارد/”خانه ارواح” ۲۱میلیارد/”سلام علیکم…” در مرز ۲۰میلیارد/”رویاشهر” در آستانه ۱۵میلیارد/”پیرپسر” دوروزه ۷میلیارد/شکستِ کامل فیلمی همنام سریال هومن سیدی!+آمار کامل فروش 

23 خرداد 1404
«مجلس ضربت زدن» اثر ضدّسانسور بهرام بیضایی در یوسف‌آباد 

«مجلس ضربت زدن» اثر ضدّسانسور بهرام بیضایی در یوسف‌آباد 

23 خرداد 1404
“پیرپسر” تا صد میلیارد را پر خواهد کرد/با اکران “پیرپسر” سینماداران امیدوار شده‌اند به احیای گیشه محرم و صفر!/هوشمندی مالکان “پیرپسر” آن بود که همان تک‌سانس جشنواره فجر را روی هوا زدند!/همچنان جشنواره فجر تنها جشنواره‌ای است که می‌تواند برای فیلمها، فضای تبلیغاتی موثر ایجاد کند 

“پیرپسر” تا صد میلیارد را پر خواهد کرد/با اکران “پیرپسر” سینماداران امیدوار شده‌اند به احیای گیشه محرم و صفر!/هوشمندی مالکان “پیرپسر” آن بود که همان تک‌سانس جشنواره فجر را روی هوا زدند!/همچنان جشنواره فجر تنها جشنواره‌ای است که می‌تواند برای فیلمها، فضای تبلیغاتی موثر ایجاد کند 

22 خرداد 1404
صدور پروانه برای کارگردانان «تیرباران» و «دلشکسته»

صدور پروانه برای کارگردانان «تیرباران» و «دلشکسته»

21 خرداد 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم