• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
چهارشنبه 25 تیر 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه یک سکانس سینمایی

وزیر کشور: قانونی برای منع کنسرت در خراسان رضوی وجود ندارد/مجوز كنسرت را وزارت كشور نمي‌دهد و همچون گذشته ‌وزارت ارشاد اين مساله را پوشش مي‌دهد

6 خرداد 1394
در یک سکانس سینمایی
0 0
A A
0
وزیر کشور: قانونی برای منع کنسرت در خراسان رضوی وجود ندارد/مجوز كنسرت را وزارت كشور نمي‌دهد و همچون گذشته ‌وزارت ارشاد اين مساله را پوشش مي‌دهد

کنسرت

سینماژورنال: مساله لغو كنسرت‌ها، در اين سال‌ها چنان ابعاد دامنه‌داري به خود گرفته كه امري عادي به شمار مي‌آيد. هر روز و هر هفته، خبرهاي متفاوتي از لغو كنسرت – فرقي نمي‌كند در كدام ژانر و سبك- مي‌آيد. گروه اعتراضي مي‌كند، چند رسانه خبر را كار مي‌كنند، در نشست بعدي وزير و معاونانش سوالي پرسيده مي‌شود و آنها جوابي مي‌دهند و بار ديگر همه‌چيز در سكوت مي‌رود تا كنسرتي ديگر، تا لغوي ديگر… . حالا مدتي است بدعتي جديد در زمينه برگزاري كنسرت‌ها شكل گرفته است.

به گزارش سینماژورنال و به نقل از “اعتماد” مي‌گويند وزارت ارشاد بايد بعد از صدور مجوز، موضوع را به استانداري‌ها اعلام كند تا استانداري‌ها نسبت به برقراري امنيت كنسرت اقدام كنند. اما آيا اين دستور جديد توانسته است به تشتت آرا در تصميم‌گيري‌ها سامان دهد؟ آيا ديگر عوامل بي‌ربط مانع از برگزاري كنسرت‌ها نخواهند شد؟ آيا اين تصميم‌ جديد را مي‌توان به عنوان اتفاقي خوب قلمداد كرد يا خوان ديگري است كه به هفت‌خوان‌هايي كه اهالي موسيقي با آن روبه‌رو هستند، اضافه شده است؟ اصولا قرار است استانداري‌ها ضمانت برگزاري يك كنسرت موسيقي را فراهم كنند؛ مجوزهاي وزارت ارشاد در اين ميان چه نقشي ايفا مي‌كند؟

قائم مقام وزیر کشور: وزارت ارشاد بايد بعد از صدور مجوز موضوع را به استانداري‌ها اعلام كند
چندي قبل«حسينعلي اميري» – قائم مقام وزير كشور- در گفت‌وگو با يكي از خبرگزاري‌ها، به اين مساله اشاره كرد كه: «براي تامين امنيت كنسرت‌ها، وزارت ارشاد بايد بعد از صدور مجوز موضوع را به استانداري‌ها اعلام كند تا استانداري‌ها نسبت به برقراري امنيت اينگونه مراسم‌ها اقدام كنند. آقاي جنتي، وزير ارشاد نيز در يكي از سمينارهاي استانداران حضور يافت و ملاحظات و نقطه‌نظراتي را در رابطه با كنسرت‌ها مطرح كرد. استانداران هم در اين زمينه سوالاتي را مطرح كردند و نتيجه اين شد كه اگر وزارت ارشاد بنا دارد كنسرتي را برگزار كند، حتما قبلا به استانداري‌ها اعلام كند تا استانداري‌ها در جريان موضوع قرار گيرند و امنيت مراسم برقرار شود.»

وزیر کشور: مجوز كنسرت را وزارت كشور نمي‌دهد و همچون گذشته ‌وزارت ارشاد اين مساله را پوشش مي‌دهد
اين در حالي است كه تا پيش از اين تصميم، صدور مجوز از سوي وزارت ارشاد براي اجرا كفايت مي‌كرد، در اين ميان «عبدالرضا رحماني فضلي» – وزير كشور- در گفت‌وگو با “اعتماد” وقتي در برابر اين پرسش قرار مي‌گيرد كه برچه اساس، مجوز كنسرت‌ها علاوه بر وزارت ارشاد، بايد از وزارت كشور هم اخذ شود، مي‌گويد: «مجوز كنسرت را وزارت كشور نمي‌دهد و همچون گذشته ‌وزارت ارشاد اين مساله را پوشش مي‌دهد؛ اما شرايط منطقه‌اي ايجاب مي‌كند كه مجوزي براي اجراي برنامه از استانداري‌ها نيز دريافت شود. »

او مي‌گويد كه اين مساله در گذشته هم سابقه داشته است. او همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا امكان برگزاري كنسرت در «خراسان رضوي» وجود ندارد، مي‌گويد: « در اين شهر قانوني براي منع كنسرت وجود ندارد و اين مساله و مشخصا اين موضوع در دولت بررسي نشده است.»

وزیر ارشاد: حساسيت‌هاي بي‌موردي از سوي برخی مقامات ديده مي‌شود
اين اتفاقات در حالي رخ مي‌دهد كه «علي جنتي»- وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي- در حاشيه نمايشگاه تهران تاكيد كرد كه پس از اتفاقات رخ داده در برنامه لغو كنسرت‌ها، وزير كشور را مامور اين ماجرا كرده است. او بارها در اين خصوص اظهارنظر كرده و به اين مساله اشاره كرده است كه مجوزهاي ارشاد بايد مشروعيت قانوني داشته باشند؛ چرا كه ارشاد دستگاهي رسمي و حاكميتي است: «متاسفانه با توجه به سليقه‌هاي مختلفي كه در برخي شهرستان‌ها وجود دارد، گاهي حساسيت‌هاي بي‌موردي از سوي مقامات قضايي و غيره ديده مي‌شود، شايد به اين دليل كه برخي فكر مي‌كنند اين كنسرت‌ها با ارزش‌هاي ديني متعارض باشد، اما ما تلاش مي‌كنيم تا اين افراد را توجيه كنيم كه ما هم به اندازه آنان نسبت به ارزش‌هاي ديني حساس هستيم و ملاحظاتي در اين خصوص داريم.»

معاون هنری ارشاد: به كاري كه مبتني بر قانون بوده احترام بگذارند
علي جنتي همچنين به اين نكته اشاره كرده كه وقتي مجوزي صادر مي‌شود، بايد همه به قانون تن بدهند و برخوردهايي كه با تعدادي از هنرمندان مي‌شود، مورد تاييد ما نيست. او همچنين معتقد است كه برخي از اين برخوردها، انگيزه‌هاي سياسي براي تخريب دولت است. وزير فرهنگ در اين مدت، به‌شدت پيگير بررسي ماجراي لغو كنسرت‌ها بوده است؛ براي مثال آن زمان كه دو كنسرت – مجيد خراط‌ها و گروه سايه- در آبادان لغو شد، با يكي از نمايندگان آبادان ديدار و ماجرا را بررسي كرد. معاون هنري او «علي مرادخاني» هم به همين مساله اشاره داشته است: « صحبت‌هايي كه آقاي جنتي، وزير محترم ارشاد درباره گروه‌هاي خودسر گفتند، حتما فصل‌الخطاب است. ما به عنوان دولت و سياست‌گذار فرهنگي و مجري و ناظر، تمام تلاش‌مان را مي‌كنيم و خواهيم كرد كه فعاليت‌هاي‌مان مبتني بر قانون و اصول و آنچه به عنوان باور در حوزه مباحث شرع باشد، انجام دهيم. اميدواريم ‌‌نهايت دقت را در اين زمينه به گونه‌اي به كار بگيريم كه هيچگونه ناهنجاري‌اي در تصميمات نباشد؛ اما ممكن است در اين زمينه و در اين بخش افرادي باشند كه اين فعاليت‌ها و تصميمات را برنتابند. به هر ترتيب آنها نيز سليقه‌ها و نگاه خاص خود را دارند. اما از آنجا كه احترام به قانون براي همه ما فرض است، به همين دليل بايد همه كساني كه در هز زمينه‌اي نظري دارند، به كاري كه مبتني بر قانون بوده احترام بگذارند و بر اين اساس همه از امكاني كه در كشور به وجود آمده، به بهترين شكل حمايت كنند و نگاه قانوني بر اين موارد را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.»

معاون پارلمانی ارشاد: هيچ مجوزي به گروهي كه بخواهند از حدود فاصله گرفته باشند، نداده‌ايم
اهالي موسيقي در حالي با چنين مشكلاتي روبه‌رو هستند كه دريافت مجوز براي انتشار اثر و برگزاري كنسرت از همان وزارت ارشاد هم كار چندان آساني نيست و موزيسين‌ها بايد از چندين مرحله مختلف عبور تا بتوانند مجوزهاي خود را دريافت كنند. علاوه بر مجوز شعر و موسيقي، هر بار هنرمندان ناگزير به پركردن فرم‌هايي هستند كه به شكلي كلي مشخصات خود و هنرمندان و حتي همسران و اعضاي خانواده‌شان را ذكر كنند. اين فرآيند در برگزاري كنسرت‌ها بسيار دشوارتر است، اين در حالي است كه گاهي چند ساعت مانده به برگزاري برنامه، مجوز برنامه‌ها صادر نمي‌شود و به شكل عملي امكان هيچ‌گونه تبليغي براي گروه‌ها وجود ندارد. البته «حسين نوش‌آبادي» -معاون پارلماني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي- هم به اين مساله اشاره دارد كه مجوز برگزاري كنسرت‌ها بر اساس فتاواي مراجع و حكم رهبري و منطبق با چارچوب‌هاي قانوني و رعايت موازين شرعي است: «تاكنون هيچ مجوزي به گروهي كه بخواهند از حدود فاصله گرفته باشند، نداده‌ايم و اگر هم جايي اتفاقي افتاده كه برخي گروه‌هاي موسيقي به تعهدات خود عمل نكرده‌اند براي برگزاري برنامه بعدي‌شان خودمان مانع ايجاد كرديم.»

یک موزیسین: مساله لغو كنسرت‌ها، زدن تيشه به ريشه موسيقي است
او مثل ساير مسوولان ارشاد اصرار دارد روي اين مساله تاكيد كند كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خود مراقب است و جايي كه اشكال قانون به وجود بيايد، برخورد مي‌كند. او هم مي‌داند كه موسيقي در ايران وضعيت خاصي دارد و برخي مراجع به‌طور كلي موسيقي را قبول ندارند، برخي با شرايط ويژه و سخت قبول دارند و برخي مراجع نيز نگاه بازتري نسبت به موسيقي دارند؛ اگرچه تمامي فقها روي يك سري نكات نظر مشتركي دارند و مي‌گويند: «اينكه موسيقي غنايي و مفسده‌انگيز نباشد، مانعي براي اجرا ندارد. » استفتاء مقام معظم رهبري هم در اين زمينه به چنين مساله‌اي اشاره دارد. اما آخرين نمونه لغو كنسرت‌ها، لغو برنامه «مسعود شعاري» – آهنگساز و نوازنده سه‌تار- بود. او در همين خصوص مي‌گويد: «در ماجراي لغو كنسرت‌ها، دو مساله وجود دارد. يك بخش، كاملا فرهنگي است و با بروز اتفاقاتي از اين دست، به صورت تدريجي بخشي از هويت و فرهنگ‌مان و چيزي كه متعلق به ما است، از بين مي‌رود. در چنين شرايطي، موسيقي سنتي ديگر وجود نخواهد داشت و در اين ميان مردم، تنها مي‌توانند نياز موسيقايي خود را از طريق رسانه‌هاي خارجي تامين كنند. مساله لغو كنسرت‌ها، زدن تيشه به ريشه موسيقي است. از آن طرف ارتباط يك نسل با پيشينه فرهنگي‌شان قطع مي‌شود.»

كنسرت، جريان متقابلي ميان موزيسين و مخاطب است كه با لغو آن هر دو طرف آسيب مي‌بينند
وی ادامه می دهد: «علاوه بر بحث فرهنگي، مساله حيات هنري هم مطرح است. بايد اين صنف را به رسميت بشناسيم. مگر مي‌توان به‌طور مثال به دندان‌سازان گفت شما ديگر نمي‌توانيد دندان بسازيد يا به نانوايان بگوييد ديگر حق پخت نان نداريد؟ به رسميت شناختن يك صنف، تنها زماني معنا پيدا مي‌كند كه مساله گردش اقتصادي نيز تامين شود. نمي‌خواهم مساله را آسيب‌شناسي كنم، چون در اين مدت به اندازه‌اي درباره اين مسائل صحبت شده كه به نظرم تكرار مكررات است.
اتفاقا مساله را بسيار ساده مطرح مي‌كنم. ما با اعضاي صنفي روبه‌رو هستيم كه مثل اصناف ديگر، با قضيه معاش در زندگي‌شان روبه‌رو هستند و تا زماني كه اين مساله حل نشود، ادامه حيات هنري هيچ تضميني نخواهد داشت. اتفاقا تنها موزيسين‌ها درگير اين مساله نيستند. از صدابردار، نورپرداز، مسوول دكور و سالن و شركت‌هاي فروش بليت همه در اين چرخه اقتصادي دخيل هستند و آن وقت در يك «لحظه» همه‌چيز آسيب مي‌بيند و به اصطلاح، نان عده زيادي قطع مي‌شود. خوشبختانه از آنجا كه من فعاليت چنداني در برگزاري كنسرت ندارم و بيشتر فعاليت‌هايم، به مساله آموزش مرتبط است، مي‌توانم با فراغ بال بيشتري در اين خصوص صحبت كنم؛ چون شبهه شخصي ديدن مساله وجود ندارد. از آن گذشته، با بروز اتفاقاتي از اين دست، نسل بعد از ادامه كار دلسرد خواهد شد. آنها وقتي چنين مسائلي را مي‌بينند، ديگر انگيزه‌اي براي فعاليت ندارند. از آن طرف بحث مخاطبان موسيقي هم مطرح است. كساني كه با وجود تمام مشكلات احتمالي اقتصادي، مبلغي پرداخت كرده و بليت يك برنامه را مي‌خرند. كنسرت، جريان متقابلي ميان موزيسين و مخاطب است كه با لغو آن هر دو طرف آسيب مي‌بينند. »

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=4409
image_print
برچسب ها: خراسانعبدالرضا رحماني فضليعلی جنتیعلی مرادخانیلغو کنسرتمسعود شعاریمعاون هنری ارشادوزیر ارشادوزیر کشور
نوشته قبلی

اضافه کردن تصویر مازیار فلاحی به پوستر فیلم کم‌فروش “اسب سفید پادشاه”؛ قانونی یا غیرقانونی؟/دبیر شورای مواد تبلیغی: اصل آن است که فقط از تصاویر بازیگران در پوسترها استفاده شود اما استثناء همیشه وجود دارد

نوشته‌ی بعدی

بی‌تفاوتی محمدرضا گلزار نسبت به زنان+عکس

مطالب مرتبط

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404

سینماروزان: بامداد بیات و شهنام شب‌پره دو آهنگساز ایرانی برآمده از دو خانواده نام‌آشنا در موسیقی، مرحوم شدند.   بامداد...

مرگ جمال اجلالی؛ بازیگری که فنی‌زاده را به وجد آورد!

مرگ جمال اجلالی؛ بازیگری که فنی‌زاده را به وجد آورد!

8 تیر 1404

سینماروزان: جمال اجلالی بازیگر پیشکسوت در ۷۸ سالگی و بعد از چندین سال درگیری با عوارض سکته مغزی درگذشت.  ...

سجاد افشاریان در کافه آپ‌آرت‌مان

ماجرای کافه‌داری آقای بازیگر در دل جنگ ۱۲روزه! 

3 تیر 1404

سینماروزان: مطابق عادتی که دارد، دستش را روی سینه گذاشته و تعظیم می‌کند و بعد هم با همان لحن همیشگی...

نوشته‌ی بعدی
اعتیاد گلزار کار دستش داد!+عکس

بی‌تفاوتی محمدرضا گلزار نسبت به زنان+عکس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

بهرام افشاری در حبس؟⇐رونمایی از اولین ویدیوی «مرد عینکی» +فیلم
خبر

بهرام افشاری در حبس؟⇐رونمایی از اولین ویدیوی «مرد عینکی» +فیلم

24 تیر 1404

سینماروزان: اولین ویدیو از بازی بهرام افشاری در فیلم کمدی اکشن «مرد عینکی» رونمایی شد.   در این ویدیو بهرام...

ادامه مطلب
رفع توقیف سریال «سووشون» بعد از یک ماه و نیم!

رفع توقیف سریال «سووشون» بعد از یک ماه و نیم!

24 تیر 1404
بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

22 تیر 1404
اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟

اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟

22 تیر 1404
ماجرای ارمنیِ جوانمرد⇐رونمایی از آنونس فیلم «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی، ماهور الوند و…!+فیلم

ماجرای ارمنیِ جوانمرد⇐رونمایی از آنونس فیلم «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی، ماهور الوند و…!+فیلم

17 تیر 1404
سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404
گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404

پربازدیدها

  • بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

    بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

    136 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 54 توئیت 34
  • مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    78 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 31 توئیت 20
  • تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

    44 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 18 توئیت 11
  • چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

    42 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 17 توئیت 11
  • بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

    41 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • ماجرای کافه‌داری آقای بازیگر در دل جنگ ۱۲روزه! 

    37 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 9
  • گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

    32 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8

آخرین مطالب

بهرام افشاری در حبس؟⇐رونمایی از اولین ویدیوی «مرد عینکی» +فیلم

رفع توقیف سریال «سووشون» بعد از یک ماه و نیم!

واکاوی دوازده روز پرحادثه در برنامه تلویزیونی «حماسه خوان»

«غریبه و مه»، بازتابی از آیین‌ها، اسطوره‌ها و ترس‌های تاریخی

راهیابی «آن‌ها مرا دوست داشتند» به بخش مسابقه جشنواره آوانکا پرتغال

فیلمسازی جمشید مشایخی درباره سردار سازندگی!؟/روایتِ هاشمی رفسنجانی را بخوانید 

هنرِ هنرمندان، قابی روی دیوارِ گالری خورشید

اکران از مرداد⇐رونمایی از تیزر فیلم‌ “زن و بچه” با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی، فرشته صدر عرفایی و… +فیلم

«اَفتو» دوست جدید رامبد جوان کیست؟

حضور تیتراژ «دفتر یادداشت» در جشنواره انیمیشن اتاوا

تبلیغات

ویژه ها

بهرام افشاری در حبس؟⇐رونمایی از اولین ویدیوی «مرد عینکی» +فیلم
خبر

بهرام افشاری در حبس؟⇐رونمایی از اولین ویدیوی «مرد عینکی» +فیلم

24 تیر 1404

سینماروزان: اولین ویدیو از بازی بهرام افشاری در فیلم کمدی اکشن «مرد عینکی» رونمایی شد.   در این ویدیو بهرام...

ادامه مطلب
رفع توقیف سریال «سووشون» بعد از یک ماه و نیم!

رفع توقیف سریال «سووشون» بعد از یک ماه و نیم!

24 تیر 1404
بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

22 تیر 1404
اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟

اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟

22 تیر 1404
ماجرای ارمنیِ جوانمرد⇐رونمایی از آنونس فیلم «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی، ماهور الوند و…!+فیلم

ماجرای ارمنیِ جوانمرد⇐رونمایی از آنونس فیلم «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی، ماهور الوند و…!+فیلم

17 تیر 1404
سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404
گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم