• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
چهارشنبه 11 تیر 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه خبر

میثم مروستی از شکل‌گیری لیمبا گفت/ توصیه حسین علیزاده برای حفظ رابطه استاد و شاگردی/ اجرای «اشتیاق» توسط علیرضا قربانی

اپلیکیشن آموزش موسیقی لیمبا رونمایی شد

29 مهر 1403
در خبر
3 1
A A
0
میثم مروستی از شکل‌گیری لیمبا گفت/ توصیه حسین علیزاده برای حفظ رابطه استاد و شاگردی/ اجرای «اشتیاق» توسط علیرضا قربانی

میثم مروستی از شکل‌گیری لیمبا گفت/ توصیه حسین علیزاده برای حفظ رابطه استاد و شاگردی/ اجرای «اشتیاق» توسط علیرضا قربانی

سینماروزان/مهدی فلاح: «لیمبا» جامع‌ترین اپلیکیشن آموزش موسیقی در ایران، با حضور جمعی از اهالی موسیقی رونمایی شد.

 

فرهنگسرای نیاوران شب گذشته، شنبه 28 مهرماه 1403، میزبان تعداد زیادی از آهنگسازان، موسیقیدانان، خوانندگان، هنرمندان و اهالی موسیقی و اصحاب رسانه بود که برای آیین معرفی و رونمایی از اپلیکیشن آموزش موسیقی «لیمبا» گرد هم آمده بودند. این رویداد توسط میثم مروستی، خواننده، آهنگساز، کارشناس موسیقی و کارآفرین که ایده‌پرداز و بنیان‌گذار این اپلیکیشن آموزش موسیقی است، برگزار شده بود.

 

در ابتدای این مراسم، باران نیکراه، مجری و گوینده، سیر تحول 150 ساله آموزش موسیقی در ایران را به همراه گروهی از نوازندگان روایت کرد.

 

در انتهای این بخش، بابک خضرائی، رئیس دانشکده موسیقی دانشگاه هنر به جایگاه هنری، اجتماعی و ملی زنده‌یاد استاد محمدرضا شجریان به‌عنوان نقطه عطف موسیقی ایران پرداخت.

 

در ادامه، میثم مروستی، ایده‌پرداز و بنیان‌گذار لیمبا توضیحاتی درباره روند شکل‌گیری، تولید و انتشار این اپلیکیشن ارائه کرد. مروستی با بیان اینکه بالغ بر هشت سال برای راه‌اندازی و شکل‌گیری این اپلیکیشن زمان برده است، بیان کرد که این فرصت آموزشی در سطح استانداردترین نمونه‌های خارجی و حتی با کیفیت و کاربری راحت‌تر در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

 

وی درباره هدف شکل‌گیری این اپلیکیشن گفت: «لیمبا» مجموعه‌ای آموزشی است که از سال ۹۵ با ایده آموزش حرفه‌ای و قابل دسترس موسیقی برای همه متولد شد. هدف ما معرفی پلتفرمی بود که همه به آن دسترسی داشته و بهترین استادان موسیقی ایران در آن حضور داشته باشند.

 

مروستی افزود: به دلیل وسواس‌ها و حساسیت‌ها، ایده‌پردازی و شروع کار تا منتشر کردن اپلیکیشن زمان زیادی برده است. برخی دوره‌های آموزشی استادان موسیقی چندین‌بار ضبط شده‌اند و به همین دلیل، محتوای این اپلیکیشن به تدریج در این سال‌ها منتشر نشده بلکه صبر کردیم تا یک مجموعه کامل از آموزش موسیقی در شاخه‌های مختلف با تدریس استادان شاخص گردآوری و سپس به شکل یکپارچه عرضه شود.

او ادامه داد که می‌خواستند وقتی مخاطب با هر سطحی در موسیقی این ویدئوها را می‌بیند، هیچ موضوع آموزشی برایش گنگ نباشد و بتواند این محتواها را در ارتباط با یکدیگر مشاهده کند.

 

ایده‌پرداز لیمبا که سال‌ها به عنوان مدرس موسیقی، خواننده و آهنگساز در عرصه صنعت و هنر موسیقی فعالیت کرده و دغدغه‌اش انتقال تجربه‌های خود و هم‌نسلان به هنرجویان موسیقی بوده است، تصریح کرد: در این سال‌ها، به دلیل ارتباط زیادی که با نسل‌های مختلف موسیقی و هنرمندان در ایران داشته‌ام، احساس کردم فرصت مناسبی دارم تا مجموعه کاملی از آموزش موسیقی با حضور همه استادان تهیه کنم؛ اتفاقی که تاکنون در ایران به این گستردگی رخ نداده است.

 

این موزیسین با تاکید بر اینکه شروع این پروژه بسیار سخت بود و یکی از دلایل آن هم ناآشنا بودن این قالب از آموزش در حوزه موسیقی بود، درباره بخشی از روند تولید لیمبا بیان کرد: ایده «لیمبا» در سال ۹۵ شکل گرفت و از کمی بعدتر با همراهی تعدادی از استادان، ضبط ویدئوها را شروع کردیم. یکی از اهداف ما این بود که تمام سطوح آموزشی را پوشش دهیم و از اساتید دانشگاهی و آنهایی که آزاد تدریس می‌کنند برای آموزش دعوت به عمل آوردیم. معتقد هستیم در برخی موارد معلمانی هستند که نوازندگان شناخته شده‌ای نیستند ولی می‌توانند با هنرجو به‌ ویژه در بستر آموزش مجازی ارتباط برقرار کنند و توانایی این نوع ارائه را به خوبی دارند پس از حضور آنها نیز بهره بردیم.

 

بنیان‌گذار اپلیکیشن آموزش موسیقی لیمبا با اعلام اینکه این پروژه کاملاً با حمایت بخش خصوصی و هنرمندان شکل گرفته است، تاکید کرد: یکی از دلایل اینکه این پروژه هشت سال به طول انجامید، سرمایه محدودی بود که بخش خصوصی آن را تزریق می‌کرد. همچنین، تاکید ما روی دقت محتوایی و ارائه آموزشی استاندارد باعث شد که زمان زیادی صرف این کار شود. در این مسیر تلاش کردیم آموزش برای مخاطبان کامل باشد و به ابعاد دیگر آموزش، مانند آموزش همزمان تصویری پرداختیم تا هنرجویانی که آشنایی با بعضی از سرفصل‌های مهم ندارند، به صورت تصویری و دقیق‌تر در جریان محتوای آموزشی استادان قرار بگیرند.

مروستی با اشاره به اینکه فعالیت‌های این اپلیکیشن در سطح بین‌المللی خواهد بود، توضیح داد: نام ابتدایی این اپلیکیشن «نَم» بود که به دلیل همانی با یک موسسه بین‌المللی و برای سهولت در فعالیت بین‌المللی، این نام به «لیمبا» تغییر کرد. همچنین در روند تولید ویدئوهای آموزشی به ترجمه انگلیسی تخصصی و تحت‌اللفظی آن برای استفاده کاربران و هنرجویان غیرایرانی اقدام کردیم.

 

در ادامه، نصراللهی، مدیر فنی اپلیکیشن جامع آموزش موسیقی لیمبا، روی سن حاضر شد و درباره ابعاد فنی این پروژه، مانند پهنا و جامعه مخاطب، کارکردهای فنی و ظرفیت‌های آن برای استفاده جامعه مخاطب بالغ بر 100 میلیون نفری، توضیح داد.

 

میثم مروستی در ادامه صحبت‌های خود به همکاری با استاد فرهاد فخرالدینی اشاره کرد و این اتفاق را یکی از دستاوردهای پروژه دانست. او با تشکر از تمامی استادان، موسیقیدانان و کسانی که در مسیر هشت ساله شکل‌گیری این پروژه همراه او بودند، گفت: ممنون از تمامی دوستان که در این سال‌ها تحمل و صبر کردند تا این مجموعه به نتیجه برسد. من معتقد هستم که این مجموعه در مسائل فرهنگی کارکرد خود را به خوبی نشان خواهد داد و بدانید که ارتقای سطح فرهنگی موسیقی جزو اهداف اصلی مجموعه‌ای مثل لیمبا است.

 

وی در پایان مطرح کرد: کار فرهنگی بدون توجه به بعد اقتصادی آن عملاً شکست‌خورده است، اما تمام دغدغه تیم ما مسائل اقتصادی نیست زیرا معتقدیم که اقتصاد و هنر دو بال پرنده یک کار هنری هستند و تنها با تکیه بر یک بال نمی‌توان پرواز کرد.

 

در ادامه، حسین علیزاده، مدرس، موسیقیدان، ردیف‌دان، آهنگساز، پژوهش‌گر و نوازنده تار و سه‌تار با اشاره به اینکه مذت‌ها بود در مراسمی که انقدر باکیفیت باشد شرکت نکرده بوده، با اشاره به خاطره‌های تحصیل در هنرستان موسیقی و گذشت 60 سال از شاگردی استاد فرهاد فخرالدینی در این هنرستان، درباره جایگاه آموزش و استاد در این هنر توضیح داد: هرچه پیشرفت‌های بشری گسترده‌تر شده، دوری بین انسان‌ها ایجاد می‌شود. ارتباطی که در 60 سال گذشته بین من و استاد فخرالدینی شکل گرفته، نمی‌توانست در یک اپلیکیشن شکل بگیرد و این نشان‌دهنده جایگاه استاد است و امیدوارم روند آموزش موسیقی همچنان به گونه‌ای پیش رود که ضمن استفاده از تکنولوژی روز، آن فضای رودرروی استاد و شاگردی هم حفظ شود.

 

وی با تاکید بر زندگی استادانی چون فخرالدینی که سراسر افتخار است، عنوان کرد: من به شاگردانم آموخته‌ام که اگر شخصی در یک زمان معلم تو بوده، تا آخر عمرت و تا همیشه معلم تو خواهد بود. اگر هم از نظر علمی درجات بالاتری پیدا کنید، بر استاد و معلم خود برتری ندارید. حضور و نفس استاد بسیار تاثیرگذار است. اگر یک هنرجوی موسیقی به استاد خود اعتقاد و عشق نداشته باشد، هیچگاه نمی‌تواند یک هنرمند موفق و تاثیرگذار باشد.

 

علیزاده در پایان مطرح کرد: معتقدم که این اپلیکیشن گام بزرگی در راستای آموزش موسیقی است و از زحمات میثم مروستی قدردانی می‌کنم، اما به علاقه‌مندان موسیقی تاکید می‌کنم که عاطفه را نمی‌توان از موسیقی جدا کرد و در کنار آموزش توسط استادان بزرگ موسیقی در این اپلیکیشن، به همنشینی با استادان موسیقی هم توجه داشته باشند و این رابطه را نادیده نگیرند.

 

سپس، با دعوت میثم مروستی و حضور کیهان کلهر، حسین علیزاده و اردشیر کامکار به پاس همراهی و افتخار همکاری استاد فرهاد فخرالدینی در آموزش موسیقی در این اپلیکیشن از ایشان قدردانی و هدایایی به‌عنوان یادگاری تقدیم‌شان شد.

 

استاد فخرالدینی عنوان کرد: از اتفاقی که امشب شاهد آن بودم بسیار خوشحالم و بیشتر خرسندم هستم که سال‌ها زحمات من و سایر اهالی موسیقی بیهوده نبوده است.

 

در انتهای این برنامه، علیرضا قربانی قطعه‌ «اشتیاق» که استاد فرهاد فخرالدینی آن را ساخته است، اجرا کرد.

 

این مراسم با حضور چهره‌ها و هنرمندان عرصه موسیقی مانند فرهاد فخرالدینی، حسین علیزاده، کیهان کلهر، اردشیر کامکار، علیرضا قربانی، بابک خضرائی، وحید تاج، پرواز همای، میلاد کیایی، پوریا اخواص، فردین خلعتبری، سامان احتشامی، حمیدرضا دیبازر، کامبیز روشن روان، پاشا هنجنی، رضا تاجبخش و… برگزار شد.

 

عکاسان این مراسم امیرعلی همتی و سروش منوچهری بودند

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=84449
image_print
برچسب ها: اپلیکیشن لیمبا
نوشته قبلی

از علیرضا دباغ تا سیمون سیمونیان و…/معرفی مدیران بخش‌های سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی

نوشته‌ی بعدی

برای حضور در جشنواره‌های بین‌المللی/ «از رقص تا جنون» آماده نمایش شد

مطالب مرتبط

پخش قسمت اول «کارناوال» ۱۸ تیر از فیلم‌نت

پخش قسمت اول «کارناوال» ۱۸ تیر از فیلم‌نت

10 تیر 1404

سینماروزان: پخش رئالیتی‌شوی «کارناوال» از چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ با انتشار قسمت نخست ادامه می‌یابد. رئالیتی‌شوی «کارناوال» رامبد جوان که...

فیلم «سودابه» در سینما آنلاین فیلم نت

فیلم «سودابه» در سینما آنلاین فیلم نت

10 تیر 1404

سینماروزان: بخش سینما آنلاین فیلم نت با درام معمایی «سودابه» به‌روز می شود. اکران آنلاین فیلم سینمایی «سودابه» از ساعت...

قیمت بلیت این فیلم را نصف کنید!/درخواست تهیه‌کننده «دایناسور» پرفروش‌ترین فیلم سال

قیمت بلیت این فیلم را نصف کنید!/درخواست تهیه‌کننده «دایناسور» پرفروش‌ترین فیلم سال

9 تیر 1404

سینماروزان: بعد از یک هفته فروش نیم‌بهای بلیت سینماها، از شنبه اخیر مجددا قیمت بلیت سینماها تمام‌بها شد با این...

نوشته‌ی بعدی
برای حضور در جشنواره‌های بین‌المللی/ «از رقص تا جنون» آماده نمایش شد

برای حضور در جشنواره‌های بین‌المللی/ «از رقص تا جنون» آماده نمایش شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!
ویژه

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404

سینماروزان: بامداد بیات و شهنام شب‌پره دو آهنگساز ایرانی برآمده از دو خانواده نام‌آشنا در موسیقی، مرحوم شدند.   بامداد...

ادامه مطلب
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
فریبرز عرب نیا

بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

5 تیر 1404
جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

2 تیر 1404
ناصر تقوایی

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 

26 خرداد 1404
درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و...

درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

24 خرداد 1404

پربازدیدها

  • مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    51 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 20 توئیت 13
  • چرا علی حاتمی نتوانست فیلم پیامبر(ص) را بسازد؟/سرمایه تولید «ضیافت»کیمیایی را سعید امامی داد یا …؟/دلیل مخالفت بیضایی با حضور نیکی کریمی در «سگ کشی» چه بود؟/چرا گلشیفته حتی با تب چهل درجه هم میخواست جلوی دوربین برود؟/چرا شهاب حسینی فیلمنامه‌ی پیشنهادی را سیاه کرد؟/در ساحل خزر بین گلزار و ایرج قادری چه گذشت؟

    48 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 19 توئیت 12
  • مرگ امیر سماواتی؛ تهیه‌کننده‌‌ای که از «مسابقه محله» و «کافه ترانزیت» و «ساکن طبقه وسط» رسید به بازیگری در «زخم کاری»!

    38 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 10
  • چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

    38 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 10
  • …و بالاخره داریم می‌رسیم به اکران؟⇐رونمایی از تیزر فیلم‌ «پیرپسر» با بازی لیلا حاتمی، حسن پورشیرازی، حامد بهداد و‌…+فیلم

    40 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • سوژه فصل دوم سریال «وحشی» لو رفت؟/یک روزنامه قدیمی گزارش داد

    36 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

    31 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 12 توئیت 8

آخرین مطالب

مصائب مریم معترف بازیگر زن «آپارتمان شماره سیزده»/جنگ دوازده روزه، خانه‌ام را ويران کرد

پخش قسمت اول «کارناوال» ۱۸ تیر از فیلم‌نت

فیلم «سودابه» در سینما آنلاین فیلم نت

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

قیمت بلیت این فیلم را نصف کنید!/درخواست تهیه‌کننده «دایناسور» پرفروش‌ترین فیلم سال

«بازی مرکب» را در شبکه خانگی تماشا کنید/ انتشار دوبله اختصاصی «بازی مرکب» از دوازده تیرماه

زمان پخش سریال «از یاد رفته» از فیلم نت مشخص شد

اسرار عمارت نفرين شده!⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «شکارگاه» با بازی پرویز پرستویی، الهام پاوه نژاد، سوگل خلیق، مهدی حسینی نیا و…+فیلم

طناب دار دور گردن نصرت کریمی به‌خاطر ساخت «محلل»؟؟/دامادش توضیح داد

داریوش خنجی؛ فیلمبرداری با دید برجسته هنری و تسلط فنی /در نشست نقد کتاب خنجی چه گذشت؟   

تبلیغات

ویژه ها

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!
ویژه

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404

سینماروزان: بامداد بیات و شهنام شب‌پره دو آهنگساز ایرانی برآمده از دو خانواده نام‌آشنا در موسیقی، مرحوم شدند.   بامداد...

ادامه مطلب
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
فریبرز عرب نیا

بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

5 تیر 1404
جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

2 تیر 1404
ناصر تقوایی

ناصر تقوایی، هویت ملی و فیلمنامه‌ی «مسجد جامع خرمشهر»!/حرفهای خالق «ای ایران» را بخوانید 

26 خرداد 1404
درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و...

درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

24 خرداد 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم