
سینماژورنال: پژمان لشکریپور که در سالهای اخیر و در تولید “چ” و “بادیگارد” به عنوان همکار در گروه تولید ابراهیم حاتمی کیا حضور داشت به تازگی از این خبر داده که به دلیل ابتلا به یک بیماری مجبور شده از سینما خداحافظی کند.
به گزارش سینماژورنال پژمان لشکری پور که مجری طرح “بادیگارد” بود به نسیم گفته است: مدت ها است دچار بیماری شده ام و پزشکان انجام کارهای استرس زا را برایم منع کرده اند، به همین دلیل از عرصه سینما و تولید فیلم خداحافظی می کنم.
وی ادامه داد: پیش از ساخت «بادیگارد» نیز دچار بیماری بوده ام ولی حدودا یک ماه است که دیگر اجازه فعالیت های استرس زا را از سوی دکترها ندارم.
مجری طرح «بادیگارد» خاطر نشان کرد: قطعا «بادیگارد» آخرین فیلمی خواهد بود که در مقام تولید آن حضور داشتم و دیگر هیچ فیلمی نخواهم ساخت.
البته لشکری پور خداحافظی اش را فقط محدود به امور تولید سینما دانسته است و به همین دلیل انتظار می رود در پستهای مدیریتی سینمایی حضور داشته باشد.
با شناختی که از ایشون دارم متاسف میشم اگر در پستهای مدیریتی سینما از ایشون استفاده بشه وبه مدیری که ازایشون در حوزه سینما استفاده کنه به سلامت مزاجیش باید شک کرد .ایشان آوینی را دکان دو نبش خود کرد تا بتواند در سینما فعالییت کند.چنان از آوینی حرف میزد که انگار هم اتاقی و همکار ایشون بوده در حالیکه سن ایشون به اندازه ای است که حتی نمیتواند از دور آوینی را دیده باشد واساسا نزدیکی به تفکر آوینی در حد یه جوک احمقانه است.
ایشون خودش رو چسبوند به حاتمی کیا و من در عجبم از حاتمی کیا با آن همه درایت.
در پي اعلام بيماري ایشان بازار تهران امروز تعطيل است.ُسینماگران با چشمي گريان به مدت سه روز تحصن ميکنند و شهرداری نیمی از بیلبوردهایش را مشکی کرد و وزارت بهداشت به دستور وزير ستاد ويژه درمان تشکيل داد !!!!
اقاپژمان یکی از نیروهای مخلص و انقلابی عرصه سینما هستند
امیدواریم هر چه زودتر حالشون خوب باشه و باز هم برگردن کنار موسسه اوج و محصولات ملی تولید کنند