۱۱۰۱۱۴۰۲

صدور پروانه برای نیکی کریمی پس از پوشش متعارف در برلین+صدور پروانه برای یک پدر و دختر+صدور یک پروانه دیگر

نیکی کریمی

سینماروزان/محمد شاکری: شورای صدور پروانه نمایش آثار سینمایی با نمایش سه عنوان فیلم موافقت کرد.

نیکی کریمی که اخیرا با پوشش متعارف و قرار دادن کلاه بر روی گیسوان در جشنواره برلین حضور یافته بود پروانه #تا_فردا را گرفته که خودش تهیه‌کننده اش بوده است. نیکی کریمی که فیلم قبلی خود در مقام تهیه‌کننده و کارگردان #آتابای را با پخش بهمن سبز حوزه اکران کرده بود در بیگ‌پروداکشن #دسته_دختران که با حمایت حوزه و فارابی تولید شده بود نیز نقش محوری بازی کرد.

#فسیل ساخته تازه کریم امینی به تهیه‌کنندگی ابراهیم عامریان که اکران نوروز گرفته در کنار فیلم #جان_جانان که حاصل همکاری یک پدر و دختر (حبیب و شادی الهیاری) است با عنوانی یادآور فیلم #جانان کامران قدکچیان دیگر فیلم‌های پروانه گرفته هستند.

فهرست پروانه‌های صادره به شرح زیر است:

–«تافردا» به تهیه‌کنندگی نیکی کریمی و کارگردانی علی عسگری

— «جان جانان» به تهیه‌کنندگی حبیب الهیاری و کارگردانی شادی آفرین الهیاری

— «فسیل» به تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان و کارگردانی کریم محمدامینی

صدور پروانه برای نیکی کریمی و شادی آفرین الهیاری

صدور پروانه برای نیکی کریمی و شادی آفرین الهیاری

image_print
تاريخ انتشار: شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
لینک کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=73781

بعدش؟

مطالب مرتبط

یک نظر برای مطلب "صدور پروانه برای نیکی کریمی پس از پوشش متعارف در برلین+صدور پروانه برای یک پدر و دختر+صدور یک پروانه دیگر"

  1. غزل گفت:

    دمش گرم مردم رو تنها نگذاشت مردم اونها که در فضای مجازی فحش می دهند یا همون چند تا که توی خیابون شیشه می شکنند نیستند مردم اون پیرمرد در روستای دور افتاده است که اذان صبح توی مسجد محیای نماز می شود.

بی‌پرده با مخاطبین

ارسال نظر

*

code