• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
شنبه 14 تیر 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گوناگون

سیزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد برگزیدگان خود را شناخت⇔تقدیر از پیشکسوتان تئاتر و خانواده شهدا

20 مرداد 1397
در گوناگون
0 0
A A
0
سیزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد برگزیدگان خود را شناخت⇔تقدیر از پیشکسوتان تئاتر و خانواده شهدا

جشنواره تئاتر بچه های مسجد

سینماروزان: برگزیدگان سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در قزوین شب گذشته در شبستان امیرالمومنین(ع) مسجد النبی(ص) شهر قزوین با معرفی گروه‌های برتر به کار خود پایان داد.

آیین پایانی سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، سیدمسعود شجاعی طباطبایی سرپرست معاونت هنری حوزه هنری، حمید نیلی دبیر هنری سیزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد، علی هوشمند رییس حوزه هنری قزوین و دبیر اجرای جشنواره و عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین در شبستان امیرالمومنین(ع) مسجد النبی(ص) شهر قزوین با اجرای نجم‌الدين شريعتى برگزار شد.

كوروش زارعى مدير مركز هنرهاى نمايشى حوزه هنرى در ادامه اين مراسم بيان كرد: جشنواره «تئاتر بچه‌هاى مسجد» بعد از دو دهه فعاليت در دو سال اخير مجددا احيا شده است. ٢٠٠ گروه تئاترى در مراكز استانى حوزه هنرى فعاليت‌هاى تئاتر خودشان را از سر گرفتند. سال گذشته، سالی درخشان و پر رونق برای این جریان تئاتری در کشور بود. چرا که جشنواره تئاتر «بچه‌هاى مسجد» سال گذشته در ٢٧ استان و ٢٠٠ مسجد در سرتاسر كشور برگزار شد. بی‌شک اين جشنواره باعث رشد و شكوفايى تئاتر خواهد شد. گواه این موضوع ارتباط گسترده‌ میان ما و مساجد در حوزه تئاتر کشور است. بسیاری از مساجد هنگام مناسبت‌های مذهبی با دفاتر تئاتر بچه‌های مسجد تماس می‌گیرند و درخواست اجرای تئاتر ویژه ایام خاص می‌کنند. این موضوع نشان دهنده موفقیت تئاتر بچه‌های مسجد است.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی ادامه داد: جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد روح و جان تازه‌ای به تئاتر کشور تزریق خواهد کرد. چرا که با این جشنواره روز به روز مخاطبان بیشتری را به تئاتر می‌افزاییم. به این ترتیب جامعه تئاتر کشور باید بداند ظرفیت عظیمی از مخاطب در بین مردمی هست که با تئاتر آشنا نیستند. تئاتر بچه‌های مسجد نقطه شروعی دوباره برای آشتی هنر تئاتر با تمامی مردم است.

وی افزود: مردم برای تماشای تئاتر در سالن‌های حرفه‌ای باید بلیط خریداری کنند. اما ما تئاتر را به میان مردم می‌آوریم. بسیاری از مردم توانایی خرید بلیط تئاتر ندارند. همچنین بسیاری از آنها با تئاتر آشنایی لازم را ندارند. با این شرایط تئاتر بچه‌های مسجد در حال ایجاد همدلی و پیوندی بین هنرمند تئاتر و مردم است. به همین بهانه هم پسوند «مردمی» را به نام این جشنواره اضافه کردیم.

زارعی ادامه داد: هدف ما کشف استعدادهای جوانی است که در محله‌ها، مساجد و پایگاه‌های بسیج مردمی حضور داشته و امکان ورود به تئاتر حرفه‌ای را ندارند. چرا که این استعدادها به سطح حرفه‌ای نرسیده‌اند. اما ما با این جشنواره آنها را آموزش می‌دهیم و در جشنواره «تئاتر بچه‌هاى مسجد» اين فضا در اختيار آنها قرار خواهد گرفت تا طى يك بازه زمانى ٥ الى ١٠ ساله استعداد‌هاى زيادى را به جامعه تئاتر ارائه و دنیای تئاتر، تلویزیون و سینمای کشور را تحت اختیار خود درآوریم.

وی با اشاره به بی‌توجهی اهالی تئاتر کشور به اهمیت «گروه محوری» گفت: گروه محوری در برگزاری جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد یک اصل است. آنچه در تئاتر دنیا مشهور است. گروه محوری موضوعی است که سال‌ها شعار آن را می‌شنویم؛ اما هنوز نتوانسته‌ایم به آن دست پیدا کنیم. تئاتر نیازمند گروه‌های مستحکم و قدرتمند تئاتری است. ما در پی تشکیل و تربیت چنین گروه‌هایی از جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد هستیم.

زارعی در پایان گفت: ما می‌خواهیم تفکر مسجدی همراه با تفکر گروهی را در تئاتر کشور نهادینه کنیم. اگر تفکر مسجدی در ما نهادینه شد؛ ما پیروز میادین فرهنگی و هنری تئاتر، تلویزیون و سینما هستیم.

حميد نيلى: تئاتر بچه‌های مسجد یک تفکر است

حميد نيلى دبير هنرى سيزدهمين جشنواره تئاتر مردمى «بچه‌هاى مسجد» نیز در این مراسم گفت: بی‌شک در چهلمین سال انقلاب اسلامی حضور هنر در مسجد از برکات این رویداد فرهنگی و هنری است. جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد یکی از میادین بلوغ و ظهور استعدادهاست. تئاتر بچه‌های مسجد یک تفکر است، که تئاتر، معنویت در ذیل سایه حق در مسجد به اثری مانا برای بیان معارف دینی و ارزش‌های والای انسانی است. امید که این تفکر در کنار آموزش بزرگان و اساتید فن این هنر مایه خبر و برکت و تزریق خون جوشان به شریان تئاتر کشور باشد.

نیلی با بیان گزارشی از برگزاری این جشنواره افزود: 57 اثر از سراسر کشور برای حضور در جشنواره اعلام آمادگی کردند که از این بین 11 اثر برای شرکت در مرحله نهایی جشنواره انتخاب شد.

وی در پایان ضمن قدردانی از تمامی یاری‌کنندگان این جشنواره گفت: باعث خرسندی است که جشنواره تئاتر بچه‌هاى مسجد از سال گذشته حركت خود را پس از حدود دو دهه وقفه بار دیگر آغاز کرده است. تئاتر بچه‌هاى مسجد هيچوقت متوقف نمى‌شود و با عزم و اراده بيش از پیش  به كار خود ادامه خواهد داد.

عبدالمحمد زاهدى استاندار قزوين نیز در آیین پایانی سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این جشنواره گفت: اين رویداد هنری دارای سه مقوله ارزشمند است. مقوله اول مسجد است. چرا كه حضرت رسول (ص) بعد از پيروزى اسلام اولين مسجد را برپا کرد و ساختمان پرستش خداوند را بنا نهاد. مقوله دوم، مردم و بچه‌های مسجد است. حضور مردم و بچه‌هاى مسجد هم در عبادتگاه خداوند ارزشمند است و اين مسئله باعث افزایش ارزش كرامت انسانى می‌شود. اما مقوله سوم مربوط به هنر و تئاتر می‌شود. هنر و تئاتر هم كه به دست انسان و به لطف و خواست خدا خلق شده مى‌تواند مفاهيم ارزشمند زندگى و دينى را در قالب هنر به سادگی در جامعه جارى كند.

محمد متوسلى نویسنده نمایشنامه‌های به یادماندنی همچون «خورشید کاروان» نیز در این مراسم تقدیر شد. وی پس از دریافت هدایای خود روبروی حاضرین در این مراسم ایستاد و گفت: زمانى كه اين نمايش را در شيراز نمايش داديم، خبرنگار يك رسانه از يك مقام بلند پايه پرسيد اين همه تالار در تهران است اين سالن ها را در اختيار اين نمايش ها بگذاريد كه آن مقام مسئول خطاب به من گفت دنبال اجرا در تئاتر شهر و تالار وحدت نرو. چون اين سالن ها متعلق به يك جنس ديگر از تئاتر است. اما نمايش «خورشيد كاروان» در تئاتر شهر، تالار وحدت، تئاتر بزرگ شهر و … نمايش داده شد و الان هم خدمت شما هنرمندان جوان تئاتر مى‌گويم كه بهترين سالن و تالارهاى نمايشى اين سرزمين متعلق به شما است و به قدرى تلاش كنيد كه در اين سالن‌ها بتوانيد نمايش خودتان را به روى صحنه ببريد.

شهرام کرمی مدیر مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد هم در این مراسم گفت: نمی‌توان به مسجد تنها نگاه عبادتی داشت. ضمن اینکه تئاتر خود نوعی عبادت است. چرا که مسجد می‌تواند پایگاهی جریانساز برای فعالیت‌های اجتماعی مردم باشد. اگر نوع زندگی مردم تغییر کرده است، اما همچنان اصالت‌های خود را حفظ کرده و پایگاهی به نام مسجد را حفظ کرده‌ایم. پایگاهی که یاری‌رسان مردمی در شرایط‌های گوناگون مهم بوده است.

کرمی افزود: در فضای فعلی هنر  که روح و معنویت در آن بسیار ارزشمند است، حضور جایگاه مهمی مثل مساجد به عنوان مکان تربیتی نسل هنرمند، بی‌شک به عنوان یک اتفاق نیست. بلکه موهبتی الهی است. چرا که اگر هنرمندانی از دل مساجد متولد شوند، می‌توانیم در آینده شاهد حضور هنرمندانی باشیم که اندیشه‌هایشان آمیخته با نوعی تفکر مذهبی است. هنرمندانی که در حال حاضر نیاز هنرهای نمایشی به آن بسیار ضروری است.

وی ادامه داد: هنرمندان نسل ما همه از مساجد پا گرفته و رشد کردند. چرا که پایگاه‌های هنری دهه‌های گذشته مساجد پایگاه‌های خوبی برای فرهنگ و هنری بودند. هیچ‌کس نمی‌تواند ظهور انقلاب و هنر انقلاب اسلامی را انکار کند. هنری که پایگاه‌های اصلی آن در قلب مساجد می‌تپید. با این مطالب قطعا برگزاری جشنواره‌ای تحت عنوان «بچه‌های مسجد» می‌تواند ادامه دهنده آن راه موثر و مثبت باشد.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد گفت: تئاتر بچه‌های مسجد از سال گذشته با جدیت هرچه تمام کار خود را آغاز کرده و بی‌شک می‌توانیم تاثیرات سازنده آن را در سال‌های آینده با ظهور و معرفی نسلی از هنرمندان انقلابی شاهد باشیم که خاستگاه و مکانشان از مساجد و پایگاه‌هایی بوده که توانسته‌اند آموزش هنر ببینند و فعالیت هنری کنند. ما می‌توانیم از این امکان به بهترین نحو بهره‌برداری کنیم.

کرمی در پایان افزود: تکلیف همه ما هنرمندان و مدیران فرهنگی است که از این جریان مهم و ارزشمند هنری حمایت کنیم تا در تمامی مساجد سراسر کشورمان این پایگاه‌های هنری برای ادامه راه انقلاب اسلامی تقویت شود.

در اين مراسم از محمد ساربان پیشکسوت تئاتر کشور که خود اهل قزوین است، توسط مديران حوزه هنرى و داوران جشنواره  تئاتر بچه‌هاى مسجد تقدير و تجليل به عمل آمد. ساربان نیز پس از دریافت هدایای تقدیری خود گفت: تئاتر متعلق به تمام تفكرات است. هیچ‌کس صاحب تمام قد تئاتر نیست. تئاتر باید برای همه باشد و هر کس علاقه‌مند به آن است بتواند خود یکی از فعالان تولید تئاتر باشد و یا بتواند به تماشای تئاتر بنشیند. تئاتر بچه‌های مسجد توانسته تا حدودی این کار را انجام دهد. اما نیاز به تلاش و پشت کار مدیران متولی این رویداد ارزشمند فرهنگی و هنری و همراهی هنرمدان وعلاقه‌مندان این عرصه دارد.

ساربان در پایان گفت: تئاتر با ما متولد شده و مالکیت آن به تمام اديان و تفكرات می‌رسد. چرا که مى‌تواند تفكرات يك قوم را به نمايش بگذارد و درباره مباحث انسانى صحبت كند. اميدوارم كه به تئاتر نگاه انسانى شود.

شب گذشته برگزیدگان سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در قزوین به صورت گروهی معرفی و جوایز آنها اهدا شد. به این ترتیب اسامی گروه‌های برگزیده این جشنواره به شرح زیر است:

 نمایش «پمپ» به کارگردانی یونس صحرارو از استان کردستان رتبه نخست بهترین گروه نمایشی سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه های مسجد» را بدست آورد و لوح تقدیر به همراه چهل میلیون ریال جایزه نقدی را دریافت کرد.

همچنین نمایش «شبی که دلی شکست» به کارگردانی حسن رهنما آذر از استان اردبیل رتبه دوم بهترین گروه نمایشی سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» را بدست آورد و لوح تقدیر به همراه جایزه نقدی به مبلغ سی میلیون ریال را با خود به خانه برد.

رتبه سوم بهترین گروه نمایشی سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» را هم تئاتر «آنسوی رویا» به کارگردانی حنانه خاتونی مال تصاحب کرد و لوح تقدیر به همراه جایزه نقدی بیست میلیون ریالی به این گروه اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه «فرج الله سلحشور» به همراه لوح تقدیر و پنجاه میلیون ریال جایزه نقدی هم به گروه نمایش «شبی که دلی شکست» به کارگردانی محمد رنجبران از استان بوشهر اهدا شد.

گفتنی است، در این مراسم از خانواده شهيد عباس بابايى تجليل و از دو کتاب نمایشنامه «پشت روزنه‌ها» نوشته حمیده وحیدی و «خاک شیرین» نوشته حامد مکملی رونمایی شد.

یاداور می‌شود، سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد ۱۶ تا ۱۹ مردادماه در قزوین برگزار شد.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=51781
image_print
برچسب ها: جشنواره تئاتر بچه های مسجدکوروش زارعی
نوشته قبلی

جدال معاون نظارت دولت دوم احمدی‌نژاد با یک بیماری مهلک

نوشته‌ی بعدی

اعتراض اصغر نعیمی کارگردان مستقل سینمای ایران به طیف موسوم به روشنفکر⇐چرا محمود دولت آبادی که صف اول افطاری روحانی بود درباره اوضاع معیشتی مردم حرف نمیزند؟!/اصغر فرهادی که تا قبل از دریافت اسکار مدام نامه مینوشت چرا خاموش است؟!/ نظر حسین علیزاده درباره شرایط این روزهای ایرانیان چیست؟!/سیدعلی صالحی چرا سکوت کرده؟؟

مطالب مرتبط

«بازی مرکب» را در شبکه خانگی تماشا کنید/ انتشار دوبله اختصاصی «بازی مرکب» از دوازده تیرماه

«بازی مرکب» را در شبکه خانگی تماشا کنید/ انتشار دوبله اختصاصی «بازی مرکب» از دوازده تیرماه

9 تیر 1404

سینماروزان/مسعود احمدی: فصل سوم «بازی مرکب» در نمایش خانگی منتشر شد.   «بازی مرکب» (Squid Game)، به کارگردانی دونگ هیوک...

«قابِ معکوس» در اتریش

«قابِ معکوس» در اتریش

7 تیر 1404

سینماروزان/هانیه مظفری: نمایشگاه گروهی «قابِ معکوس» با نمایش ۲۳ اثر از هنرمندان ایرانی در رشته‌های مختلف هنرهای تجسمی و صنایع...

حاتمی‌کیا و تماشای یک عاشقانه آوانگارد+عکس

واکنش ابراهیم حاتمی‌کیا به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و دل‌نوشته‌ای برای سرداران شهید

23 خرداد 1404

سینماروزان: ابراهیم حاتمی‌کیا در واکنش به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی ، دلنوشته ای برای سرداران شهید منتشر کرد به شرح...

نوشته‌ی بعدی
حرف حساب کارگردان «سایه‌های موازی»⇐آقای وزیر! ابتدا مشکل فیلمهای توقیفی وزارتخانه‌تان را حل کنید بعد به فکر حل مشکل «ربنا» باشید

اعتراض اصغر نعیمی کارگردان مستقل سینمای ایران به طیف موسوم به روشنفکر⇐چرا محمود دولت آبادی که صف اول افطاری روحانی بود درباره اوضاع معیشتی مردم حرف نمیزند؟!/اصغر فرهادی که تا قبل از دریافت اسکار مدام نامه مینوشت چرا خاموش است؟!/ نظر حسین علیزاده درباره شرایط این روزهای ایرانیان چیست؟!/سیدعلی صالحی چرا سکوت کرده؟؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!
خبر وسط

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404

سینماروزان: مهدی مصیبی تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران، مدیر سیرافیلم، از مدیران سینما گلریز(یوسف آباد) سابقه تولید حدود سی فیلم و...

ادامه مطلب
گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404
مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
فریبرز عرب نیا

بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

5 تیر 1404
جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

2 تیر 1404

پربازدیدها

  • مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    68 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 27 توئیت 17
  • چرا علی حاتمی نتوانست فیلم پیامبر(ص) را بسازد؟/سرمایه تولید «ضیافت»کیمیایی را سعید امامی داد یا …؟/دلیل مخالفت بیضایی با حضور نیکی کریمی در «سگ کشی» چه بود؟/چرا گلشیفته حتی با تب چهل درجه هم میخواست جلوی دوربین برود؟/چرا شهاب حسینی فیلمنامه‌ی پیشنهادی را سیاه کرد؟/در ساحل خزر بین گلزار و ایرج قادری چه گذشت؟

    49 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 20 توئیت 12
  • چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

    41 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • مرگ امیر سماواتی؛ تهیه‌کننده‌‌ای که از «مسابقه محله» و «کافه ترانزیت» و «ساکن طبقه وسط» رسید به بازیگری در «زخم کاری»!

    39 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • سوژه فصل دوم سریال «وحشی» لو رفت؟/یک روزنامه قدیمی گزارش داد

    37 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 9
  • درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

    35 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • ماجرای کافه‌داری آقای بازیگر در دل جنگ ۱۲روزه! 

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

    33 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8

آخرین مطالب

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

اعلام بودجه جشنواره‌های فجر استارت خورد/ارزان‌ترین بودجه برای کدام جشنواره‌ بوده؟

“دایناسور” ۱۵۰میلیارد/”صددام” در آستانه‌ی صد میلیارد/”پیرپسر” ۲۵میلیارد/عبور”خانه ارواح” از ۲۳میلیارد/”سلام علیکم حاج آقا” ۲۲میلیارد/”رویاشهر” از ۱۶میلیارد گذشت/”زیبا صدایم کن” در مرز ۱۴میلیارد/”بی سروصدا” ۵/۵میلیارد+آمار کامل فروش 

تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

خروج کانون کارگردانان خانه سینما از شورای صنفی نمایش!!

سروش انتظامی آقازاده مجید انتظامی: در خانه ما از بچگی فقط موسیقی فیلم پخش می‌شد/در «تاسیان» نتوانستم ساز تخصصی خودم را بزنم  

اجرای مقتل‌خوانی امیر حسین مدرس در رادیو/ رادیو در مسیر عاشورا/ صدای رادیو در سوگ سیدالشهدا/ رادیو؛ همراه لحظه‌های ناب سوگواری حسینی/ از کربلا تا امروز؛ بازتاب پیام عاشورا روی موج رادیو

مصائب مریم معترف بازیگر زن «آپارتمان شماره سیزده»/جنگ دوازده روزه، خانه‌ام را ويران کرد

پخش قسمت اول «کارناوال» ۱۸ تیر از فیلم‌نت

تبلیغات

ویژه ها

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!
خبر وسط

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404

سینماروزان: مهدی مصیبی تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران، مدیر سیرافیلم، از مدیران سینما گلریز(یوسف آباد) سابقه تولید حدود سی فیلم و...

ادامه مطلب
گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404
مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
فریبرز عرب نیا

بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

5 تیر 1404
جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

2 تیر 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم