• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه 10 آبان 1405
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه خبر وسط

خروجی تازه‌ترین جلسه شورای معاونین و مدیران سینما⇐ دستور به سینماشهر برای راه‌اندازی کاخ اختصاصی جشنواره‌ها/تعیین تکلیف سینماهای مخروبه لاله‌زار و دیگر نقاط پایتخت/حمایت جدی از آرای شورای داوری خانه سینما/تخصیص پنجاه درصد ظرفیت حمایتی مرکز گسترش به انیمیشن!/حمایت از بازاریابان بین‌الملل سینما

29 دی 1400
در خبر وسط
0 0
A A
0
محمد خزاعی

محمد خزاعی

سینماروزان/مهدی فلاح: ششمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان سینمایی برگزار شد.

به گزارش سینماروزان در این جلسه پیرامون ماموریت‌های جدید برخی از موسسات سازمان، توسعه ابعاد برگزاری جشنواره در شهرها و مناطق محروم، آینده حوزه پویانمایی، تاسیس خانه جشنواره‌های سینمایی و …. بحث و بررسی صورت گرفت.

*فراهم شدن مقدمات احداث مرکز همایش‌ها و جشنواره‌های سینمایی
محمد خزاعی در این جلسه با تاکید بر نیاز حوزه فرهنگ هنر و سینما به مرکزی تحت عنوان مرکز هایش‌ها و جشنواره‌های سینمایی و پیش بینی زیرساخت موردنیاز گفت: به موسسه سینما شهر ماموریت داده شد که در این زمینه مطالعات کارشناسی و بررسی‌های مقدماتی لازم را جبرای احداث چنین مرکزی فراهم آورند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجتمع‌های فرهنگی و سینمایی بسیاری در شهرهای مختلف احداث کرده و در تهران علاوه بر مراکز موجود به یک مجتمع بزرگ برای میزبانی همایش‌ها و جشنواره‌های متعدد سینمایی نیاز داریم. امیدواریم این مرکز در آینده تحت عنوان «مرکز همایش‌ها و جشنواره‌های سینمایی» به چرخه فعالیت‌های سازمان سینمایی اضافه خواهد شد.

*تغییر عنوان مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی

وی با اشاره به اهمیت توجه و اهتمام به حوزه پویانمایی در کشور و ضرورت حمایت هدفمند و سازمان یافته از این صنعت افزود: با توجه به ظرفیت بالای پویانمایی در کشور؛ و استعدادها و ضرورت توجه به اقتصاد انیمیشن قرار بود موسسه مستقلی در این عرصه ایجاد شود ولی در حال حاضر به دلیل فقدان منابع زیرساختی و همینطور، ایجاد انسجام تشکیلاتی این ماموریت به مرکز گسترش محول شد.

رئیس سازمان سینمایی تصریح کرد: از مدیر مرکز گسترش انتظار دارم 50 درصد ظرفیت این مرکز را از سال آینده به حوزه انیمیشن اختصاص دهند. همچنین، این مرکز موظف است از سال آینده، طی آیین نامه‌ای سیاست‌ها و برنامه‌ها را در خصوص فعالیت حوزه پویانمایی؛ سیاست‌گذاری، برنامه ریزی و حمایت از این حوزه، تدوین و مشخص نماید. این آیین نامه باید با رویکرد عدالت فرهنگی و در جهت حمایت از ظرفیت‌های استانی و استعدادهای جوان و نوظهور مناطق محروم برنامه‌ریزی شود.

*بررسی تغییر آئین نامه سینماهای قدیمی و مخروبه غیرفعال

وی با اشاره به موضوع درخواست مکرر برخی مالکین سینماهای قدیمی، فرسوده و غیرفعال در سراسر کشور خاطرنشان ساخت: معاونت ارزشیابی و نظارت موظف شده است با ارزیابی جدی آئین نامه تغییر وضعیت و شرایط این دسته از سینماهای قدیمی و غیرفعال مورد توجه و بازنگری قرار دهد تا تکلیف این سینماهای قدیمی که خارج از ناوگان کاربری اکران هستند و برخی از آن‌ها نما و چهره شهر را به هم می‌زنند روشن شود. قرار است آیین نامه‌ای در این زمینه تدوین شود و با ارائه به صحن جلسه شورای مدیران سازمان سینمایی مصوب و شاخص‌ها و پارامترها به صورت شفاف اعلام گردد.
خزاعی اضافه کرد: سینماهای فرسوده زیادی در سطح کشور رها شده‌اند که سال‌هاست بلاتکلیف هستند. جدای از حق الناسی که مطرح است باید به طور جدی و مدون با راهبرد اجرایی مشخص در این خصوص اقدام کنیم.
به گفته وی، وقتی سینمایی بیش از ۴۰ سال در خدمت ناوگان اکران نیست و به صورت مخروبه و چهره ضدفرهنگی درآمده است حتما باید وضعیتش روشن شود و این‌ مستلزم کار کارشناسی موثر و جدی است.
خزاعی با اشاره بر لزوم بازنگری و نگاه کاربردی در این حوزه به همکاری با سایر حوزه‌ها از جمله شهرداری تاکید کرد.

*حمایت از موسسات فعال بازاریابی در عرصه بین‌الملل

رئیس سازمان سینمایی با اشار به تقویت فعالیت‌ها در حوزه بین‌الملل و سازمان دهی هدفمند‌تر آنها افزود: موسسات زیادی در حال حاضر در حوزه پخش و بازاریابی بین‌المللی سینمای ایران فعالیت دارند که لازم است چارچوب فعالیت‌های آنها ذیل آئین نامه‌ای قرار گیرد.

وی ادامه داد: دفتر امور جشنواره‌ها و همکاری‌های بین‌الملل موظف است با همکاری سایر موسسات و معاونت‌های سازمان جلساتی را برای توسعه وحمایت از فعالیت‌های این موسسات تشکیل دهد تا در این زمینه، بر اساس اهداف کلان سازمان و نیاز سنجی، اقدام به تدوین نظام نامه‌ای شفاف برای این گونه فعالیت‌ها نماید.

*حمایت از آرای شورای داوری خانه سینما

خزاعی با بیان اینکه باید کمک کنیم هیچ پرونده‌ای به مراجع قضایی کشیده نشود خاطرنشان ساخت: نیاز است تدابیری پیش بینی شود تا سازمان سینمایی از آرائی که در شورای داوری خانه سینما صادر می‌شود حمایت کند چراکه این امر باعث صیانت از منزلت و حقوق سینماگران می‌شود و کمک می‌کند آنها وارد پیچ و خم‌های قضایی پرزحمت نشوند.
وی ادامه داد: آراء نهاد داوری خانه سینما از نظر ما حائز اهمیت بوده و مورد حمایت سازمان سینمایی قرار می‌گیرد.

*حمایت از فیلمسازان اول مستعد و فاقد امکانات در شهرستان‌ها
رئیس سازمان سینمایی کشور عنوان کرد: مصوب شد که با توجه به واگذاری مسئولیت فیلم‌های اول به بنیاد سینمایی فارابی آیین نامه‌ای در این زمینه تدوین شود و شرایط و مقررات در آن مشخص گردد.
وی با تاکید بر این نکته که رویکرد حمایت از ساخت فیلم‌های اول باید براساس کشف استعدادها باشد تصریح کرد: در این سال‌ها بیشتر بر اساس میزان جذب سرمایه توجه شده است. نگاهی که باعث حذف طیف مستضعف و فقیر از جریان فیلمسازی در سینما شد. البته سینماگران جوانی هم وارد چرخه شده‌اند که خوش درخشیده‌اند. اگر در شهرستانها و یا حتی در تهران جوانان مستعدی قدرت جذب سرمایه نداشته باشند چه کسی باید به آنها کمک کند؟ از این رو باید سازوکاری فراهم شود تا صدور مجوز برای فیلمسازان اول براساس استعدادها و شایستگی‌ها باشد.

به گفته وی، مبنای نگاه جریان سرمایه داری محور اقتصاد و پول است ولی معتقدم باید در این حوزه رویکردهای فرهنگی و توانمندی و استعدادها ملاک قرار گیرد.

وی تاکید کرد: رویکرد و نگاه باید مبتنی بر اصل حمایت از استعدادها و ظرفیت‌های فرهنگی و سپس مشارکت‌ها و سرمایه آوری باشد. باید به فیلمسازان جوان فاقد امکانات و مستضعف در شهرستان‌ها و‌مناطق محروم توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=67339
image_print
برچسب ها: #سایت_سینما_روزانجلسه شورای معاونین و مديران سازمان سینماییسینماروزان
نوشته قبلی

بالاخره ورود اوج به جشنواره فجر چهلم+عکس

نوشته‌ی بعدی

صدور پروانه برای تهیه‌کننده “سن‌پطرزبورگ”

مطالب مرتبط

صدور پروانه برای عموهای فیتیله ای+یک مدیر اسبق+ توهمات مهدی پاکدل+…

صدور پروانه برای عموهای فیتیله ای+یک مدیر اسبق+ توهمات مهدی پاکدل+…

10 آبان 1405

سینماروزان: شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش ۵ فیلم موافقت کرد. در میان پروانه‌های صادره نام فیلم "شوتینگا"...

حسین سیفی معاون توسعه‌ی سازمان سینمایی خبر داد: مسکن سینماگران به سرانجام رسید/ادامه‌ی کار در «خانه سینما»!

حسین سیفی معاون توسعه‌ی سازمان سینمایی خبر داد: مسکن سینماگران به سرانجام رسید/ادامه‌ی کار در «خانه سینما»!

9 آبان 1405

سینماروزان: معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی از به سرانجام رسیدن موضوع مسکن سینماگران خبر داد و اعلام کرده...

رونمایی از تیزر فیلم “حاشیه”+ویدئو

رونمایی از تیزر فیلم “حاشیه”+ویدئو

9 آبان 1405

سینماروزان: فیلم سینمایی «حاشیه» از ۱۳ آبان در سینماهای سراسر کشور روی پرده می‌رود. در خلاصه داستان این اثر جنایی‌معمایی...

نوشته‌ی بعدی
عیادت بازیگر زن “سن پطرزبورگ” از بازیگر و جانباز دفاع مقدس+عکس

صدور پروانه برای تهیه‌کننده "سن‌پطرزبورگ"

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدها

  • رامبد جوان با برنامه استعدادیابی "دوئت" میآید

    رامبد جوان با برنامه استعدادیابی “دوئت” میآید

    3686 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 1474 توئیت 922
  • از فیلم «مهمان مامان» تا سریال «بامداد خمار»/تغییر رنگ ماتیک گلاب آدینه برای مهرجویی/بهنوش بختیاری چه نوشت؟

    2693 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 1077 توئیت 673
  • چرا سریال «بدنام» پرمخاطب شد؟ /چرا برخی تظاهر میکنند که آن را ندیده‌اند؟/یک فارغ‌التحصیل جامعه‌شناسی در ۶ بند توضیح داد

    226 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 90 توئیت 57
  • پایان فیلمبرداری سریال “تبعید” با شمایلی دیگر از محسن تنابنده

    157 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 63 توئیت 39
  • سورپرایز مهران احمدی در سریال بامداد خمار/از شعبان استخوانی و پهلوان اکبر به افراسیاب

    89 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 36 توئیت 22
  • ۱۲+۱= پایانِ سریال «بدنام»!؟

    134 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 54 توئیت 34
  • مرگ بازیگر “هتل کارتن”+عکس

    716 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 286 توئیت 179
  • ورود سریال «یل» با نوید و دارودسته‌ی پرتعداد+ویدیوی تازه

    61 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 24 توئیت 15

آخرین مطالب

صدور پروانه برای عموهای فیتیله ای+یک مدیر اسبق+ توهمات مهدی پاکدل+…

حسین سیفی معاون توسعه‌ی سازمان سینمایی خبر داد: مسکن سینماگران به سرانجام رسید/ادامه‌ی کار در «خانه سینما»!

رونمایی از تیزر فیلم “حاشیه”+ویدئو

هانیه توسلی و یک تصمیم دشوار/ فیلم “درانتهای روز” در اسپانیا

فرشاد یاسر برنامه «بلاک» را می سازد 

تحلیل فروش سینماهای ایران: خانوم والده در آستانه‌ی ۳۰۰ میلیارد و زنده‌شور مماس با ۲۰۰میلیارد/ استخر ۱۷۶میلیارد و اسکورت ۶۵میلیارد/سفینه نجات ۵۶میلیارد/بی‌دار ۲۶میلیارد/جانشین ۱۰میلیارد را رد کرد/بت و بامبولک۲ درجهت ۵میلیارد/من میترسم و کافه سلطان به سمت میلیاردی شدن/بورسیه دوروزه ۱۵میلیاردی شد/نبرد بادبادکها در مرز نیم میلیارد+آمار کامل فروش

جشنواره مستند ایدفا، ساخت تریلرش را به ۴ ایرانی سپرد

بازنمایی ابعادی از تاریخ تئاتر اصفهان؛ تقابل خاطره با فراموشی در مستند «هنوز…»

مظلومیتِ مضاعف!/چرا “بت” در تراکم اکران پاییزی روی پرده رفت؟/چرا تایم فیلم طولانی شد؟⇐اولین حرفهای حمید نعمت‌الله و تدوینگر ش درباره‌ی فیلم “بت”

آلبوم موسیقی «دَم» منتشر شد/ ۱۱ قطعه باکلام و بی‌کلام با ۱۶ نوازنده مطرح و ۴ خواننده

تبلیغات

ویژه ها

صدور پروانه برای عموهای فیتیله ای+یک مدیر اسبق+ توهمات مهدی پاکدل+…
خبر

صدور پروانه برای عموهای فیتیله ای+یک مدیر اسبق+ توهمات مهدی پاکدل+…

10 آبان 1405

سینماروزان: شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش ۵ فیلم موافقت کرد. در میان پروانه‌های صادره نام فیلم "شوتینگا"...

ادامه مطلبDetails
حسین سیفی معاون توسعه‌ی سازمان سینمایی خبر داد: مسکن سینماگران به سرانجام رسید/ادامه‌ی کار در «خانه سینما»!

حسین سیفی معاون توسعه‌ی سازمان سینمایی خبر داد: مسکن سینماگران به سرانجام رسید/ادامه‌ی کار در «خانه سینما»!

9 آبان 1405
رونمایی از تیزر فیلم “حاشیه”+ویدئو

رونمایی از تیزر فیلم “حاشیه”+ویدئو

9 آبان 1405
پردیس سینمایی نارسیس

تحلیل فروش سینماهای ایران: خانوم والده در آستانه‌ی ۳۰۰ میلیارد و زنده‌شور مماس با ۲۰۰میلیارد/ استخر ۱۷۶میلیارد و اسکورت ۶۵میلیارد/سفینه نجات ۵۶میلیارد/بی‌دار ۲۶میلیارد/جانشین ۱۰میلیارد را رد کرد/بت و بامبولک۲ درجهت ۵میلیارد/من میترسم و کافه سلطان به سمت میلیاردی شدن/بورسیه دوروزه ۱۵میلیاردی شد/نبرد بادبادکها در مرز نیم میلیارد+آمار کامل فروش

8 آبان 1405
مظلومیتِ مضاعف!/چرا “بت” در تراکم اکران پاییزی روی پرده رفت؟/چرا تایم فیلم طولانی شد؟⇐اولین حرفهای حمید نعمت‌الله و تدوینگر ش درباره‌ی فیلم “بت”

مظلومیتِ مضاعف!/چرا “بت” در تراکم اکران پاییزی روی پرده رفت؟/چرا تایم فیلم طولانی شد؟⇐اولین حرفهای حمید نعمت‌الله و تدوینگر ش درباره‌ی فیلم “بت”

6 آبان 1405
مرگ سلیمان میناسیان‌ فیلم‌بردار شاهکارهای ابراهیم گلستان و فروغ فرخزاد/خالق پرتره‌های بهروز و گوگوش/مخالف هنری‌بازی! 

مرگ سلیمان میناسیان‌ فیلم‌بردار شاهکارهای ابراهیم گلستان و فروغ فرخزاد/خالق پرتره‌های بهروز و گوگوش/مخالف هنری‌بازی! 

6 آبان 1405
سینماها درگیر فیلم “حاشیه” می‌شوند+پوستر

سینماها درگیر فیلم “حاشیه” می‌شوند+پوستر

5 آبان 1405
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...