• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه 22 تیر 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گفتگو

توضیحات معصومه ابتکار درباره برخی موارد مناقشه‌برانگیز⇐از چرایی تحصیل پسرش در آمریکا تا ماجرای دست دادن با یک وزیر مرد آلمانی/از فیلتر نبودن توییتر برای ایشان تا دوری دو ساله از آشپزی!!

16 آبان 1395
در گفتگو
0 1
A A
0
توضیحات معصومه ابتکار درباره برخی موارد مناقشه‌برانگیز⇐از چرایی تحصیل پسرش در آمریکا تا ماجرای دست دادن با یک وزیر مرد آلمانی/از فیلتر نبودن توییتر برای ایشان تا دوری دو ساله از آشپزی!!

معصومه ابتکار

سینماروزان: معصومه ابتکار رییس سازمان محیط زیست مهمان “فرمول یک” برنامه بامدادی علی ضیاء بود.

به گزارش سینماروزان این حضور به مناسبت روز جهانی جلوگیری از تخریب محیط زیست در جنگ ها بود و مجالی را فراهم کرد تا ضیاء درباره برخی موارد مناقشه برانگیز از وی پرسش کند.
مردم قدر آب را بدانند
ابتکار در ابتدای سخنانش گفت: خداراشکر از دیشب تا به حال در بسیاری از نقاط کشور باران باریده که ان شاءالله قدرش را بدانیم. کشور ما به باران نیاز زیادی دارد و بیش از آن نیاز داریم مردم قدر آب را بیشتر بدانند. بحث روند تغییر اقلیم در تمام دنیا مطرح است و متاسفانه کشور ما هم به سمت خشکی می رویم اما دو برابر کشورهایی که حتی پر آب هستند آب مصرف می کنیم! اگر درست مصرف نکنیم با مشکلات بسیار زیادی روبرو خواهیم بود. دولت تلاش می کند این الگوها و رفتارها تغییر پیدا کند.
هر سال میلیون ها تن ریزگرد از عراق به ایران می رسد
وی درباره روز جهانی جلوگیری از تخریب محیط زیست در جنگ ها نیز اظهار کرد: این روز بین المللی توسط سازمان ملل برگزار می شود و بسیار مهم است. چون در جنگ ها در کنار عوارض دردناک انسانی، به طبیعت نیز آُسیب زیادی می رسد. ضمن اینکه وقتی جنگ نقطه ای اتفاق می افتد مناسبات سرزمینی حکومتی باید برای مدیریت یک سرزمین اتفاق بیفتد. برای مثال عراق نباید اجازه بدهد گرد و خاک از کشور خودش به کشورهای دیگر منتقل شود در حالی که ما میلیون ها تن ریزگرد را هر سال از طرف عراق دریافت می کنیم. البته در این زمینه کوشیدیم که یک تفاهمنامه امضا کنیم و در این رابطه در شهر کربلا درخت هم کاشتیم. اما شرایط امنیتی آنقدر بد شد که کسی نمی توانست عملیات را اجرا کند.
رییس سازمان محیط زیست در پاسخ به سوال ضیاء درباره اقدامات دولت برای رفع آلودگی هوا، توضیح داد: دولت در زمینه آلودگی هوا در دوره یازدهم با نگاه ویژه ای که رییس جمهور داشت، اقدامات بسیار مهمی انجام داد، از جمله حذف بنزین آلوده پتروشیمی و استفاده از بنزین یوروچهار. همچنین گازوییل استاندارد هم در کشور توزیع می شود، بحث حذف مازوت که سوخت آلوده ای است از نیروگاه ها در حال انجام است و امیدواریم هیچ نیروگاهی تا پایان امسال از این سوخت استفاده نکند. این اقدامات باعث شده هوای شهرها نسبتا بهتر شود.
نسبت به سال 92، 55 روز سالم تر داشتیم
وی افزود: به نحوی که اگر بخواهیم مقایسه کنیم از اول فروردین تا 15 آبان سال 92، 146 روز پاک و سالم و 85 روز ناسالم داشتیم اما امسال 201 روز پاک و سالم داشتیم و تعداد روزهای ناسالم 30 روز شده و هوا بهتر شده است. برنامه های ما با جدیت ادامه دارد و البته مردم هم در این زمینه نقش زیادی دارند. به ویژه درباره کلان شهری مثل تهران که 12 میلیون نفر روزانه در آن تردد می کنند.
ابتکار در پاسخ به این سوال ضیاء که آیا توییتر شما فیلتر نیست که اینقدر فعال هستید، گفت: ما هم مثل بقیه هستیم. من سرکار خیلی نمی رسم حضور داشته باشم و و بیشتر همکارانم فعال هستند اما از 10 و 11 شب به بعد خودم هم فعالیت می کنم.
نصفه شب که توییت می کنم به من میگویند شما خواب نداری؟!
ضیاء هم به این نکته اشاره کرد که انگار آقای ظریف فیلترینگ ندارد و درباره ابتکار هم برخی مخاطبان او در توییتر اعتراض کرده اند چرا کیبوردش عربی است؟ که ابتکار در این باره توضیح داد: هنوز نرسیده ام تنظیمات کیبوردم را درست کنم. گاهی اوقات که نصفه شب ها توییت می کنم برخی می گویند خانم شما خواب نداری؟!
وی درباره انتقاداتی که برخی خبرگزاری ها به او می کنند، گفت: نقد خیلی خوب است. در شبکه های اجتماعی آنقدر اخبار و اطلات خوب داده می شود که ما بسیاری از متخلفان را توانستیم کشف کنیم. ما باید یکی را داشته باشیم که اشکالتمان را به ما بگوید اما زمانی که این روند به درجه تخریب می رسد…
وزیر محیط زیست آلمان کت و شلوار تنش بود، فکر کردند مرد است!
او درباره خبری که مبنی بر دست دادن او با یک مرد منتشر شده بود، تصریح کرد: وزیر محیط زیست آلمان که البته یک زن است، کت و شلوار سرمه ای تنش بود و من با او دست دادم. اما این ماجرا دچار حاشیه و جوسازی شد گرچه دوستان خیلی سریع فهمیدند اشتباه کرده اند.
پسرم آمریکا درس می خواند
«درست است که پسرتان ساکن آمریکا است؟» ابتکار در پاسخ به این سوال ضیاء گفت: پسرم در آمریکا درس می خواند و ادامه تحصیل می دهد. خودش و همسرش تا فوق لیسانس اینجا بودند اما رشته ای که می خواستند ادامه دهند (مدیریت و راهبری سازمانی) در ایران نبود. به هر حال انتخاب افراد مبتنی بر تشخیص خودشان است و تابع نظر والدینشان نیستند.
دو سال است آشپزی نکرده ام
«چند وقت هست بچه ها دستپختتان را نخورده اند؟» رییس سازمان محیط زیست تصریح کرد: یک سال و نیم دو سال ست. مدتها است غذا درست نکرده ام. خیلی هم این کار را دوست دارم اما تراکم و فشار کار و سفرها سنگین بوده است و متاسفانه نتوانسته ام به این کار لذت بخشی مثل آشپزی که به آدم آرامش می دهد، برسد. نوه ام مبین را هم خیلی وقت است ندیده ام.
وی درباره وضعیت دریاچه ارومیه بیان کرد: در بسیاری از نقاط دنیا بحث تغییرات آب و هوایی مطرح است اما ما در کشورمان، با استفاده نادرست از منابع آب، طبیعت را نادیده گرفته ایم. اولین مصوبه دولت راه اندازی ستاد احیا و نجات دریاچه ارومیه با مسئولیت دکتر کلانتری و حضور خود رییس جمهور بود. این ستاد جلوی سدسازی های جدید را گرفت. اصلاح الگوی آبیاری هم انجام شده که خوشبختانه این امور نتیجه داشته است و حال دریاچه بهتر است.
کمپین ها مردم را پای کار می آورد
ابتکار درباره دلیل علاقه اش به راه اندازی کمپین گفت: کمپین مردم را پای کار می آورد. مثلا الگوی مصرف آب به مرور اصلاح می شود. به نظرم با پویش های مردمی اتفاقات خوبی می افتد. هفته پیش سمیناری با حضور سمن های موفق در جذب مردم داشتیم. خیلی از آنها موفق شده اند تالابی را احیا کنند، جلوی شکار گونه ای را بگیرند و موفق به اصلاح الگوی مصرف آب در بخش کشاورزی شوند. کمپین ها مردم را به فکر وامی دارد و باعث می شود آنها به تغییر در نگاه و روش زندگی شان اقدام کنند.
قیمت آب غیرواقعی است، مردم به مصرف تشویق می شوند
معاون رییس جمهور درباره استفاده نادرست از آب، اعلام کرد: خوشبختانه حساسیت مردم در این زمینه بالا رفته است و مردم نسبت به بحث آب حساس شده اند. اما بخشی از این اتفاق به دلیل اختصاص یارانه به آب توسط دولت است. قیمت آب غیرواقعی است و قبض آب تاثیری ندارد. اگر قیمت واقعی شود تاثیر خواهد گذاشت. بنابراین یکی از مشکلات ما و علت مصرف بی رویه بحث قیمت گذاری نامناسب است، به نحوی که مردم را به مصرف تشویق می کند.
وی در پایان گفت: ما برای انرژی هم کمپین راه انداختیم و چالش 18 درجه راه افتاد. ای کاش وقتی خانه سرد می شود به جای پوشیدن تیشرت، لباس های زمستانی بپوشیم و دمای منزل را روی 18 درجه تنظیم کنیم. تابستان هم خیلی خانه را خنک نکنیم. چالش ها و کمپین ها افراد را به فکر وامیدارد. در زنجان خیریه ای کمپین «نه به اسراف غذا» راه انداخته بود که به نظرم در ارتباط مستقیم با محیط زیست است چون مردم ما این همه آب مصرف می کنند برای تولید غذا اما 35 درصد این غذا هدر می رود.

 

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=30656
image_print
برچسب ها: علی ضیاءفرمول یکمعصومه ابتکار
نوشته قبلی

حمایت بی‌سابقه رسانه ملی از فیلمی به تهیه‌کنندگی اخوی مجیدی+عکس

نوشته‌ی بعدی

 دبیر اسبق جشنواره فجر خطاب به رییس سینما⇐چرا گزارش مدیر حراست درباره پرونده‌ای که متهم آن هستید را منتشر نمی‌کنید؟/ چرا خطاهای وزیر سابق ارشاد در توصیه به اعطای مجوزهای غیرقانونی به چند نفر با سوابق روشن را لاپوشانی می‌کنید؟/پشت سرگویی را محکوم می‌کنید اما در عمل پشیزی برایش ارزش قائل نیستید/دزدی را می‌مانید که در فرار فریاد “دزد را بگیرید” سر میداد!!

مطالب مرتبط

آتش تقی پور

خانه‌تکانی را از اینجا آغاز کنید/توصیه‌ی آتش تقی‌پور بازیگر پیشکسوت به مدیران فرهنگی

18 تیر 1404

سینماروزان: برخلاف ادعاهایی که طرح می‌شود و با وجود پشت سر گذاشتن شرایط حساس جنگ دوازده روزه، مدیران فرهنگی همچنان...

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404

سینماروزان: مهدی مصیبی تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران، مدیر سیرافیلم، از مدیران سینما گلریز(یوسف آباد) سابقه تولید حدود سی فیلم و...

سروش انتظامی آقازاده مجید انتظامی: در خانه ما از بچگی فقط موسیقی فیلم پخش می‌شد/در «تاسیان» نتوانستم ساز تخصصی خودم را بزنم   

سروش انتظامی آقازاده مجید انتظامی: در خانه ما از بچگی فقط موسیقی فیلم پخش می‌شد/در «تاسیان» نتوانستم ساز تخصصی خودم را بزنم  

11 تیر 1404

سینماروزان: سروش انتظامی فرزند خلف استاد مجید انتظامی و نوه استاد عزت‌الله انتظامی است. او این روزها با پخش سریال...

نوشته‌ی بعدی
حجت ا.. ایوبی

 دبیر اسبق جشنواره فجر خطاب به رییس سینما⇐چرا گزارش مدیر حراست درباره پرونده‌ای که متهم آن هستید را منتشر نمی‌کنید؟/ چرا خطاهای وزیر سابق ارشاد در توصیه به اعطای مجوزهای غیرقانونی به چند نفر با سوابق روشن را لاپوشانی می‌کنید؟/پشت سرگویی را محکوم می‌کنید اما در عمل پشیزی برایش ارزش قائل نیستید/دزدی را می‌مانید که در فرار فریاد "دزد را بگیرید" سر میداد!!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟
خبر

اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟

22 تیر 1404

سینماروزان: فیلم سینمایی «ترک عمیق» با عنوان قبلی «میرجاوه» با پخش نسیم صبا از ۲۵ تیرماه در سینماهای سراسر کشور...

ادامه مطلب
ماجرای ارمنیِ جوانمرد⇐رونمایی از آنونس فیلم «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی، ماهور الوند و…!+فیلم

ماجرای ارمنیِ جوانمرد⇐رونمایی از آنونس فیلم «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی، ماهور الوند و…!+فیلم

17 تیر 1404
سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404
گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404
مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404

پربازدیدها

  • مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    76 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 30 توئیت 19
  • چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

    42 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 17 توئیت 11
  • تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

    42 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 17 توئیت 11
  • بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

    38 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 10
  • درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

    38 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 10
  • ماجرای کافه‌داری آقای بازیگر در دل جنگ ۱۲روزه! 

    36 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

    33 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8
  • مرگ جمال اجلالی؛ بازیگری که فنی‌زاده را به وجد آورد!

    30 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 12 توئیت 8

آخرین مطالب

اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟

کارگردان «استخوان سوز» جلوی دوربین رفت!

سینمای تجاری مثل باغ وحش شده!/دولت نمیتواند کاری کند/نوستالژی دهه شصت، تمام شده!/”نظارت” دیگر فایده‌ای ندارد

چرا به فراستی اجازه نقد این فیلم را ندادند!؟

رامبد جوان در «کارناوال»: دست جنگ‌طلبان و آنهایی که از جنگ نفع می‌برند از ایران کوتاه باد

«تعارض» از ۲۴ تیر در سینما آنلاین فیلم نت

اطلاعیه نخستین جشنواره لوتوس / انتشار فراخوان و برپایی در نیمه دوم ۱۴۰۴ 

نقش سلطنت‌طلبان در تولید فیلم «صبح اعدام»!؟+اعلام رقم دقیق بودجه‌ی تولید/بهروز افخمی مطرح کرد

“دایناسور” در مرز ۱۵۱میلیارد/”صددام” صدمیلیاردی شد/عبور “پیرپسر” از ۳۵میلیارد/”خانه ارواح” مماس با ۲۵میلیارد/”سلام علیکم حاج آقا” از ۲۳میلیارد گذشت/”رویاشهر” به ۱۷میلیارد نزدیک شد/”زیبا صدایم کن” در آستانه‌ی ۱۴میلیارد/آغاز نومیدانه “آنجا همان ساعت” و “زعفرانیه ۱۴تیر”!+آمار کامل فروش 

مهلت ارسال آثار به چهل‌‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران تمدید شد  

تبلیغات

ویژه ها

اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟
خبر

اکران «ترک عمیق»؛ فیلمی یادآور ماجرای بابک خرمدین!؟

22 تیر 1404

سینماروزان: فیلم سینمایی «ترک عمیق» با عنوان قبلی «میرجاوه» با پخش نسیم صبا از ۲۵ تیرماه در سینماهای سراسر کشور...

ادامه مطلب
ماجرای ارمنیِ جوانمرد⇐رونمایی از آنونس فیلم «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی، ماهور الوند و…!+فیلم

ماجرای ارمنیِ جوانمرد⇐رونمایی از آنونس فیلم «آنجا همان ساعت» با بازی پرویز پرستویی، ماهور الوند و…!+فیلم

17 تیر 1404
سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404
گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404
مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم