• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
جمعه 24 مهر 1405
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه رک و راست

تهیه کننده “کاغذ بی خط” و “دستهای آلوده” در واکنش به حضور “سرمایه گذار هشت فیلمه” در سینما مطرح کرد⇐فردی که نامش به عنوان مجری طرح یا سرمایه گذار هشت فیلم مختلف آمده سینما را به شدت گران کرده!!!/ چرا ارشاد درباره ریشه‌های سرمایه این افراد مضر به حال سینما تحقیق نمیکند؟!/ارشاد نباید به هر که از راه میرسد پروانه دهد!!/دلیل اصلی بالا رفتن بی حساب و کتاب دستمزدهای بازیگران، ناشی از ورود همین سرمایه گذاران مشکوک است!!/سرمایه های مشکوک است که بازیگران را سواره کرده و کارگردانان و تهیه کنندگان باسابقه را پیاده!!!

13 آذر 1397
در رک و راست
1 0
A A
0
تهیه‌کننده “کاغذ بی‌خط”: چه کسی گفته تقوایی حال فیلمسازی ندارد؟/او اگر انرژی نداشت هفته‌ای 4 روز تدریس نمی‌کرد/ اگر حمایت جدی از تقوایی صورت گیرد او طرحهای خوبی برای فیلمسازی دارد

حسن توکل نیا

سینماروزان: پرسشهای شکل گرفته بر سر حضور یک “سرمایه گذار هشت فیلمه” به سینما همچنان ادامه دارد.

به گزارش سینماروزان این فرد نه پله پله و تدریجی که در بازه ای چندماهه سرمایه تولید هشت فیلم را تأمین کرده و همین است که به شدت پرسش برانگیز شده.
حسن توکل‌نیا تهیه کننده ای که سابقه تولید آثاری همچون “کاغذ بی خط” و “دستهای آلوده” در کارنامه دارد در اظهاراتی برای “جام جم” با اشاره به سختیهای تولید مستقل در سینمای ایران گفت: زمانی نه چندان دور کافی بود یک کارگردان سرشناس در کنار پروژه ای سینمایی یا تلویزیونی قرار گیرد تا مشهورترین بازیگران با دستمزدهای معقول جذب کار شوند اما این روزها بازیگران کاری با نام کارگردان ندارند و هر که پشت کار باشد آنها فقط رقم دستمزدشان را میخواهند!!
توکل نیا ادامه داد: بازیگری را میشناسم که سال قبل دستمزد 350 میلیونی می گرفت ولی بعد از بالا کشیدن دلار دستمزدش سه برابر شد و نزدیک به یک میلیارد میخواهد تا در کاری بازی کند. آخر  یکی به ما توضیح دهد قیمت دلار چه ربطی دارد به دستمزد بازیگر؟؟؟ مگر بازیگر هم وارداتی است که رقمش با نرخ دلار بالا میرود؟؟؟
این تهیه کننده افزود: کم نیستند تهیه‌کنندگانی که بخاطر دستمزدهای عجیب بازیگران، نتوانسته اند طرحهایشان را اجرایی کنند ولی برای من اگر فیلمنامه‌ای پیدا شود که قابل تکیه باشد شک نکنید که  در کوتاهترین زمان محصولم -چه سینمایی چه تلویزیونی-به تولید خواهد رسید چون من بعد از سالها کار تولید لنگ بازیگر نمی‌مانم و یا میتوانم بازیگر مدنظر را قانع کنم که دستمزد معقول بگیرد یا کلا قیدش را میزنم و تیمی می‌بندم که بی ادعا باشند و توانا.
تهیه کننده “نفرین” و “جابجا” خاطرنشان ساخت: برای حل مشکل دستمزدهای عجیب بازیگران هیچ بگیر و ببندی جواب نمیدهد و هیچ محدودیتی نمی شود روی دستمزدها گذاشت. تجربه فوتبال جلوی رویمان است که کنترل قراردادها منجر شد به قراردادهای صوری و زیرمیزی گرفتن! در سینما و تلویزیون هم همین است؛ اگر بخواهند سقف قرارداد بگذارند، بازیگر، مازاد قرارداد را از طرق دیگر میگیرد؛ مثلا بازیگر به جای یک شماره حساب، چند شماره حساب مختلف که به آدمهای مختلف مربوط است به تهیه کننده میدهد و مازاد دستمزد را از طریق واریز به حسابهای اقماری میگیرد تا به نوبه خود بگیر و ببند را دور بزند.
توکل نیا درباره پیشنهاد خودش برای حل مشکل گفت: پیشنهاد من برای حل مشکل دستمزدهای نجومی بازیگران پرمدعا، تکیه به فیلمنامه‌های قوی است که هر بازیگری را راغب کند به بازی یا اینکه کارگردانان مطرح را بیشتر و بیشتر استفاده کنیم و یا اینکه چهره های جدید را وارد تولیدات سینمایی و تلویزیونی کنیم. چرا یک مرد 40 ساله هنوز باید نقش پسر 20 ساله را بازی کند و مدام هم ژست و ادعاهایش بیشتر میشود؟؟ چرا تهیه‌کنندگان به سمت وارد کردن چهره های توانا نمیروند؟
این تهیه کننده باسابقه تأکید کرد: از آن سو وزارت ارشاد هم نباید به هر که از راه میرسد پروانه دهد؟ بخش عمده دلیل بالا رفتن بی حساب و کتاب دستمزدهای بازیگران، ناشی از پروژه های پولشویان و ورود سرمایه های مشکوک است!! چرا ارشاد بر این پروژه ها نظارت کافی را ندارد؟؟؟
توکل نیا با اشاره به سرمایه گذار هشت فیلمه بیان کرد: اخیرا فردی وارد سینما شده که همزمان در هشت پروژه نامش به عنوان سرمایه‌گذار یا مجری طرح آمده و سینما را به شدت گران کرده! چرا ارشاد درباره ریشه‌های سرمایه این افراد مضر به حال سینما تحقیق نمیکند؟؟؟!! همین جماعت باعث افزایش غیرمنطقی دستمزدها شده اند و نتیجه آن شده که بازیگران سواره محصولاتند و مابقی، پیاده!!!
توکل نیا تأکید کرد: زمانی بود که کارگردان بخاطر اهمیت کارش دو برابر بازیگر دستمزد می گرفت ولی حالا بزرگترین کارگردانان ما هم حاضرند سرمایه تولیدشان فراهم شود به قیمت اینکه دستمزد نگیرند!! مگر چند بازیگر داریم که قادر باشند سرمایه تولید را برگردانند؟ بعید است بیشتر از 3 بازیگر داشته باشیم که نام و چهره شان پتانسیل فروش چندمیلیاردی باشد! در این اوضاع چه معنا دارد بازیگری که فروش ده فیلمش روی هم به 5میلیارد نمی رسد تقاضای دستمزد نیم میلیاردی دارد؟

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=53659
image_print
برچسب ها: حسن توکل نیاسرمایه گذار هشت فیلمه
نوشته قبلی

یک عضو هیات رییسه شورایعالی تهیه کنندگان اظهار داشت⇐شورایعالی تهیه کنندگان نیاز به دبیر ندارد چون بناست صنف واحد تهیه کنندگان شکل گیرد!/ اینکه فلان تهیه کننده، رفقایش را جمع کرده و صنف جدید زده بیش از همه به ضرر خودشان است!/چنددستگی صنوف تهیه کنندگی موجب بالا رفتن غیرمنطقی دستمزد بازیگران شده!!/در آخرین همکاریم با گلزار، دستمزدش ۷۰ میلیون بود و حالا شنیده ام که دستمزد میلیاردی میگیرد!!!

نوشته‌ی بعدی

“شاه اُبو” در تالار حافظ+پوستر

مطالب مرتبط

مهران احمدی در سریال بامداد خمار

سورپرایز مهران احمدی در سریال بامداد خمار/از شعبان استخوانی و پهلوان اکبر به افراسیاب

20 مهر 1405

سینماروزان/حامد مظفری: سریال بامداد خمار در حالی فصل دوم خود را به انتها می‌رساند که به غیر از ریزه کاری...

سریال بدنام

چرا سریال «بدنام» پرمخاطب شد؟ /چرا برخی تظاهر میکنند که آن را ندیده‌اند؟/یک فارغ‌التحصیل جامعه‌شناسی در ۶ بند توضیح داد

18 مهر 1405

سینماروزان: با پایان سریال بدنام که جزو پرسروصداترین سریالهای اخیر بوده، شهلا سعادت فارغ‌التحصیل جامعه‌شناسی در یادداشتی برای اعتماد، هم...

کارگردان «گراندسینما» و «دلاوران کوچه دلگشا» در گفتگویی تفصیلی بیان کرد⇐خانه سینمایی که توانایی حل مشکل بیمه بیکاری را هم ندارد به چه دردی میخورد؟/چرا سینماداران را از نظر علمی ارتقا ندادیم؟؟/عجیب است که سازمان سینمایی با رانتخواران اکران کاری ندارد!/ دلمان خوش به جوایزی است که از جشنواره های درجه چندم می گیریم و غافلیم از اینکه حتی یک هزارم گیشه جهانی هم به ما نمیرسد!/به جز پولشویان، برخی ارگانهای متصل به بیت المال هم در افزایش نجومی دستمزد بازیگران، نقش داشته‌ند!

انتقادات تند حسن هدایت- خالق «کارآگاه علوی»- از سازندگان فصل سوم سریال: کودکانه رفتار کردند!/بیخود اصرار داشتند احمد نجفی در سریال بماند/بهنام تشکر به درد نقشهای دو و سه میخورد و نه نقش اصلی!/چرا آدمهای سریال با لباس عروسی بیرون می‌آیند؟/امیدوارم تولید را ادامه ندهند

7 مهر 1405

سینماروزان: فصل سوم سریال کارآگاه علوی اخیرا روی آنتن تلویزیون رفته و چنان که باید نتوانسته مورد توجه مخاطبانی قرار...

نوشته‌ی بعدی
“شاه اُبو” در تالار حافظ+پوستر

"شاه اُبو" در تالار حافظ+پوستر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدها

  • رامبد جوان با برنامه استعدادیابی "دوئت" میآید

    رامبد جوان با برنامه استعدادیابی “دوئت” میآید

    3538 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 1415 توئیت 885
  • چرا سریال «بدنام» پرمخاطب شد؟ /چرا برخی تظاهر میکنند که آن را ندیده‌اند؟/یک فارغ‌التحصیل جامعه‌شناسی در ۶ بند توضیح داد

    220 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 88 توئیت 55
  • پایان فیلمبرداری سریال “تبعید” با شمایلی دیگر از محسن تنابنده

    150 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 60 توئیت 38
  • سورپرایز مهران احمدی در سریال بامداد خمار/از شعبان استخوانی و پهلوان اکبر به افراسیاب

    70 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 28 توئیت 18
  • ورود سریال «یل» با نوید و دارودسته‌ی پرتعداد+ویدیوی تازه

    53 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 21 توئیت 13
  • یک قصه‌ی مرموز با شروعی غیرمترقبه در سریال “یل” +ویدئویی تازه از سریال 

    41 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • توطئه‌ی ابی و قمیشی علیه شهرام صولتی!/افشاگری شهرام درباره خام شدن خواهرش-شهره- توسط دو خواننده‌ی معروف+ویدئو 

    39 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • لیلا و لایو دماوند…/رونمایی از تیزر تازه‌ی فیلم #بت + ویدئو 

    38 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 10

آخرین مطالب

یک تکه از فیلم “بورسیه”با بازی جواد عزتی-امیر جعفری! +ویدیو

جنایت دقیق؟⇐رونمایی از آلبوم تصاویر سریال «یل»

سامانه «بلیت»، نیامده، ترکاند…

تبریک حامد جعفری مدیر فارابی به مجید مجیدی بابت جایزه “غذای نيمروز” از فستیوال بوسان

فیلم «غذای نیمروز» جایزه فستیوال بوسان را گرفت⇐مجید مجیدی مستقیماً وارد رقابت اسکار شد!

فروش فیلم «استخر» از ۱۷۱ میلیارد تومان عبور اکران کرد/محبوب مخاطبان و منتقدان

فیلم “شیشلیک” جلوتر از “قاتل و وحشی”⇐حرف آخر معاون نظارت درباره اکران دو فیلم توقیفی

برپایی دوره آموزشی کمدی توسط رضا اورنگ منتقد و مدرس باسابقه

لذت فراق⇐فیلم “من می‌ترسم” با بازی الناز شاکردوست، پوریا رحیمی‌سام و امیرجعفری روی پرده+تیزر

ماجراجویی جدید / رونمایی از پوستر فیلم موزیکال «بامبولک ۲»

تبلیغات

ویژه ها

فیلم بورسیه
خبر

یک تکه از فیلم “بورسیه”با بازی جواد عزتی-امیر جعفری! +ویدیو

23 مهر 1405

سینماروزان: ناشیانه‌‌ترین سرقت تاریخ را با زوج محبوب سینما در فیلم بورسیه ببینید. با بازی جواد عزتی، امیر جعفری پانته‌آ...

ادامه مطلب
سریال یل

جنایت دقیق؟⇐رونمایی از آلبوم تصاویر سریال «یل»

23 مهر 1405
فیلم «غذای نیمروز» جایزه فستیوال بوسان را گرفت⇐مجید مجیدی مستقیماً وارد رقابت اسکار شد!

فیلم «غذای نیمروز» جایزه فستیوال بوسان را گرفت⇐مجید مجیدی مستقیماً وارد رقابت اسکار شد!

23 مهر 1405
فیلم استخر

فروش فیلم «استخر» از ۱۷۱ میلیارد تومان عبور اکران کرد/محبوب مخاطبان و منتقدان

23 مهر 1405
فیلم من می‌ترسم

لذت فراق⇐فیلم “من می‌ترسم” با بازی الناز شاکردوست، پوریا رحیمی‌سام و امیرجعفری روی پرده+تیزر

22 مهر 1405
فیلم بامبولک ۲

ماجراجویی جدید / رونمایی از پوستر فیلم موزیکال «بامبولک ۲»

22 مهر 1405
فیلم بت

کامنت خودتو بزار↵رونمایی از پوستر تازه‌ی فیلم «بُت»+عکس

21 مهر 1405
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم