• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
پنجشنبه 2 مهر 1405
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گفتگو

فرازهایی از یک گفتگوی تفصیلی با وزیر ارشاد⇐در دیدار با سفیر پاکستان قرار شد فیلمی مشترک درباره اقبال لاهوری با حمایت فارابی بسازیم!/مخالف سلایق متنوع سینمایی نیستیم ولی چتر حمایتی‌مان برای مولفه‌هایی است که به افزایش قدرت اجتماعی مردم کمک می‌کند!/سیاست قطعی ما برای پیشرفت در حوزه هنر، تولید(!!) است! ما به تولیدات دامن خواهیم زد!!/هفتگی یک جلسه با رسانه‌های مختلف دارم!!/ با کارگردانان، تهیه‌کنندگان و بازیگران برجسته جلسات متعددی دارم!/به سینمادارها، کارگردانان و صنوف مختلف فکر(!) می‌کنیم!/ باید با کمترین هزینه(!!!) بتوانیم مشکلات را حل کنیم!/به منزل مجید انتظامی رفتم و از ایشان خواهش کردم که بیاید رهبر ارکستر شود!/ایشان پیشنهادی داشت و من پذیرفتم و امیدوارم این کار انجام شود!/فیلمی موزیکال{شهر گربه‌ها؟؟} اکران شده و حرکتهایی در آن اتفاق افتاده؛ وقتی می‌گوییم چرا این طور است می‌گویند فلان سریال همین طور است!/اخیرا فیلمی{گشت ارشاد۳؟} بنا بود پخش شود ولی به خاطر مهاجرت بازیگر زن -{ریحانه پارسا؟}جلویش را گرفته بودند با این حال با نهادهای مختلف صحبت کردم و همه حرفم را پذیرفتند!/به همکاران شورای نمایش ایراد می‌گیرم و می‌گویم چطور می‌شود که اشکالات بدیهی اتفاق می‌افتد؟؟/شورای پروانه نمایش را تغییر دادیم و برای اولین بار یک خانم تحصیلکرده آمریکا(!!) وارد شورای نمایش شد!/اگر فیلمی آن قدر خارج ضابطه باشد که یک استاد تحصیلکرده خارج کشور که خود دویست پایان نامه دکتری را داوری کرده، آن را تایید نکند حتما اشکالش خیلی جدی است!

21 آذر 1400
در گفتگو
0 0
A A
0
محمدمهدی+اسماعیلی

محمدمهدی+اسماعیلی

سینماروزان/کیوان بهارلویی: محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد دولت سیزدهم، صد روز بعد از شروع به کار دولت تازه در گفتگویی تفصیلی با روزنامه ایران به طرح برخی دغدغه‌های خود پرداخته‌ است.

فرازهایی از گفتگوی وزیر ارشاد با روزنامه ایران را بخوانید:

—بابد به سمت تولیدات مشترک با کشورهای همسایه برویم. در دیدار با سفیر پاکستان قرار شد فیلمی مشترک درباره اقبال لاهوری-{به کارگردانی بهرام توکلی؟؟؟}-با حمایت فارابی بسازیم!

—مخالف این نیستیم که سلایق متنوعی در سینما کار کنند ولی چتر حمایتی‌مان برای مولفه‌هایی است که به افزایش قدرت اجتماعی مردم کمک می‌کند!

–سیاست قطعی ما برای پیشرفت در حوزه هنر، محدودیت نیست بلکه تولید است! ما به تولیدات دامن خواهیم زد و تولیدات سینمایی و هنری‌مان را رشد خواهیم داد.

–الان هفتگی یک جلسه با رسانه‌های مختلف دارم، با رسانه‌های با سلایق سیاسی مختلف از اصلاح‌طلب تا اصولگرا و عناصر پیشکسوت و حرفه‌ای جلسه دارم!!

–در حوزه سینما با کارگردانان، تهیه‌کنندگان و بازیگران برجسته جلسات متعددی دارم… با تهیه‌کنندگان هر دو ماه یک بار دیدار داریم.

–به سینمادارها، کارگردانان و صنوف مختلف فکر می‌کنیم و باید با کمترین هزینه(!!!) بتوانیم مشکلات را حل کنیم!

–به منزل مجید انتظامی رفتم و از ایشان خواهش کردم که بیاید رهبر ارکستر شود! یک سمفونی و کار جدیدی برای همین ایام آماده شود. ایشان پیشنهادی داشت و من پذیرفتم و امیدوارم این کار انجام شود!

–به‌عنوان مجموعه دولت باید ضوابط‌مان برای تهیه کنندگان،نویسندگان و کارگردانان مشخص باشد. خطوط کاری ابهام دارد.

—{با اشاره به “شهر گربه‌ها؟؟} فیلمی موزیکال اکران شده و حرکتهایی در آن اتفاق افتاده. وقتی می‌گوییم چرا این طور است می‌گویند فلان سریال تلویزیون هم همین را پخش می‌کند و در فیلمی دیگر به همین مجوز دادید.

–وظیفه جدیمان این است که معیارها و ضوابط را تدقیق کنیم تا مردم و هنرمندان آسیب نبینند.

—به همکاران شورای نمایش ایراد می‌گیرم و می‌گویم چطور می‌شود که اشکالات بدیهی که خلاف اصول کار فرهنگی است، اتفاق می‌افتد؟؟ واقعا جوابی برای ابن سوال پیدا نمی‌کنم! برای همین شورای نمایش را تغییر دادیم و برای اولین بار یک خانم تحصیلکرده آمریکا(!!)-سهیلا صادقی فسایی- وارد شورای نمایش شد.

–اگر فیلمی آن قدر خارج ضابطه باشد که یک استاد تحصیلکرده خارج کشور که خود دویست پایان نامه دکتری را داوری کرده، آن را تایید نکند حتما اشکالش خیلی جدی است.

–ممیزی باید با اصول روشن اعلامی باشد نه خارج از ضابطه اعلامی و سلیقه شخصی. کارگروهی را موظف کرده‌ام که معیارها و ضوابط را به‌روزرسانی کنند. همه آیین‌نامه‌ها و ابلاغیه‌ها در سه لایه در حال انجام است.

—{اشاره به گشت ارشاد۳؟}اخیرا فیلمی بنا بود پخش شود ولی به خاطر مهاجرت بازیگر زن -{ریحانه پارسا؟}جلویش را گرفته بودند با این حال با نهادهای مختلف صحبت کردم و همه حرفم را پذیرفتند و فیلم را پخش کردیم. یک مجموعه ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفره زحمت می‌کشند فیلمی تولید شود نباید به خاطر یک بازیگر، کل فیلم بخوابد.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=66703
image_print
برچسب ها: سایت سینماروزانسینماروزانمحمدمهدی اسماعیلی
نوشته قبلی

درگذشت بدمن دوست‌داشتنی سینمای ایران در آلمان!+عکس

نوشته‌ی بعدی

مهدی فردقادری داور جشنواره بوگورا شد

مطالب مرتبط

محمدمهدی طباطبایی نژاد

بوی دهه ۶۰ به مشام میرسد⇐درجه‌بندی به‌جای پروانه‌ی ساخت/حرفهای محمدمهدی طباطبایی‌نژاد-معاون نظارت سینما- درباره‌ی چگونگی حذف پروانه‌ی ساخت

4 شهریور 1405

سینماروزان: حذف پروانه ساخت یکی از تقاضاهایی است که هرازگاه از سوی برخی روسای صنوف سینما خطاب به مدیران سینمایی...

فیلم صد سال به این سالها

چرا «صد سال به این سالها» در سینماها اکران نشد؟/ماجرای سانسور یک ربع از فیلم چیست؟

10 مرداد 1405

سینماروزان/احمد محمداسماعیلی: عرضه فیلم "صد سال به این سالها" در شبکه خانگی بعد از حدود بیست سال توقیف، در عین...

نمایش فراموشخانه

تابوشکنی زنانه در “فراموشخانه”/در گفتگو با آیلار نوشهری بازیگر نمایش مطرح شد  

31 تیر 1405

سینماروزان/احمد محمداسماعیلی: نمایش "فراموش خانه" که با گارگردانی سهاب محبعلی روی صحنه رفته، برشی از تاریخ معاصر ایران است که...

نوشته‌ی بعدی
فرخ نعمتی و مهدی فردقادری در پشت صحنه "آزردگان"

مهدی فردقادری داور جشنواره بوگورا شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدها

  • فیلم داستانهای موازی ساخته اصغر فرهادی

    چرا «داستانهای موازی» به یک فیلم عربی بدل شده؟/یادش بخیر خان‌دایی جون…

    154 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 62 توئیت 39
  • اغاز به کار سامانه “بلیت”

    35 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • تحولات برره‌ای در سینمای جعفر پناهی+چگونه فیلمفارسی به داد «بی‌داد» رسید؟/افشای طرح اصلی فیلمنامه مجوزگرفته‌ی «بیداد» درباره‌‌ی زوجی که به صداوسیما دعوت میشوند!!

    23 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 9 توئیت 6
  • امیر جدیدی در ویتنام چه میکند؟⇐معمای دیزی درباز و حیای گربه 

    18 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 7 توئیت 5
  • هم باحجاب است و هم مدافع پدر ایرانی!/توصیف سمپاتیک رسانه سوپراصولگرا از فیلم «مراقب»

    17 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 7 توئیت 4
  • صدور پروانه برای نویسنده‌ی «فسیل»، تهیه‌کننده «مارمولک» و دو پروانه دیگر

    15 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 6 توئیت 4
  • صدور پروانه‌ی فیلم ممنوعه‌ی نوید محمدزاده و رضا عطاران+صدور دو پروانه دیگر

    14 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 6 توئیت 4
  • نامردی در حق نوید محمدزاده؟ ! یا نوید؛ بخشی از یک بازی خودخواسته؟

    13 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 5 توئیت 3

آخرین مطالب

فراستی و مساله‌‌ی فیلم “جانشین”/آرمان درویش یا شکیب شجره؟

کریستوفر نولان در خدمت ال‌جی‌بی‌تی‌کیو!؟/وقتی قهرمانان فیلم «اودیسه» یا ترنس هستند یا سیاه‌پوست!/سفیدشویی هالیوود؛ سهو یا عمد؟

سریال «بامداد خمار»؛ پرمخاطب‌ترین سریال مرداد ۱۴۰۵/رکوردشکن تابستان

«خانوم والده» در اولین هفته اکران ۵۰ میلیاردی شد

دو خواهر بر سر دوراهی/نمایش «حوصله‌ی بحر» در تماشاخانه مهرگان

فیلم «خواب» از بوسان به اسکار می‌رود؟

راهیابی فیلم «بزرگ» به یک فستیوال در آلمان

مراسم بیست‌ونهمین سالگرد تأسیس انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران

«سفرهای مهیج» با حضور بازیگران و چهره‌های شناخته‌شده ساخته می‌شود

صدور پروانه‌ی فیلم سردار قاسم سلیمانی با یادی از بیک ایمان‌وردی+صدور پروانه برای تهیه‌کننده سریال دفتر یادداشت

تبلیغات

ویژه ها

کریستوفر نولان در خدمت ال‌جی‌بی‌تی‌کیو!؟/وقتی قهرمانان فیلم «اودیسه» یا ترنس هستند یا سیاه‌پوست!/سفیدشویی هالیوود؛ سهو یا عمد؟
خبر وسط

کریستوفر نولان در خدمت ال‌جی‌بی‌تی‌کیو!؟/وقتی قهرمانان فیلم «اودیسه» یا ترنس هستند یا سیاه‌پوست!/سفیدشویی هالیوود؛ سهو یا عمد؟

1 مهر 1405

سینماروزان/ساناز پورغفور: آیا هالیوود؛ یکی از بزرگترین تولیدکننده‌های محصولات فرهنگی  جهان، توانسته بی‌طرفانه و بدون داشتن فیلتر سیاسی به تولید...

ادامه مطلب
فیلم «خواب» از بوسان به اسکار می‌رود؟

فیلم «خواب» از بوسان به اسکار می‌رود؟

31 شهریور 1405
راهیابی فیلم «بزرگ» به یک فستیوال در آلمان

راهیابی فیلم «بزرگ» به یک فستیوال در آلمان

31 شهریور 1405
صدور پروانه‌ی فیلم سردار قاسم سلیمانی با یادی از بیک ایمان‌وردی+صدور پروانه برای تهیه‌کننده سریال دفتر یادداشت

صدور پروانه‌ی فیلم سردار قاسم سلیمانی با یادی از بیک ایمان‌وردی+صدور پروانه برای تهیه‌کننده سریال دفتر یادداشت

31 شهریور 1405
بازیگر پیشکسوت آثار کمدی دو نقش “خر” و “مگس” را ایفا می‌کند

درگذشت سیروس ابراهیم‌زاده؛ بازیگری با لحن اشرافی+اجرای برزخی

30 شهریور 1405
جواد عزتی و امیر جعفری و یک اختلاف اقتصادی!/ کمدی اکشن “بورسیه” از اوایل آبان‌ماه روی پرده

جواد عزتی و امیر جعفری و یک اختلاف اقتصادی!/ کمدی اکشن “بورسیه” از اوایل آبان‌ماه روی پرده

30 شهریور 1405
صدور پروانه‌ی «کما۲» با حذف کارگردان!+صدور پروانه‌‌ای یادآور اثری ضدّتجاوز!

صدور پروانه‌ی «کما۲» با حذف کارگردان!+صدور پروانه‌‌ای یادآور اثری ضدّتجاوز!

30 شهریور 1405
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم