• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
دوشنبه 13 مرداد 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه یک سکانس سینمایی

گزارشی خواندنی از کنسرت یک بازیگر زن؛ کنسرتی که عکاسی در آن ممنوع بود!

22 دی 1394
در یک سکانس سینمایی
1 0
A A
0
گزارشی خواندنی از کنسرت یک بازیگر زن؛ کنسرتی که عکاسی در آن ممنوع بود!

هنگامه قاضیانی

سینماژورنال: هنگامه قاضیانی این روزها ظاهرا چراغ جادو در دست دارد. این هنرمند سرشناس این روزها توانسته به بخشی از آرزوها و رویاهای زندگی‌اش جامعه عمل بپوشاند.

به گزارش سینماژورنال و به نقل از گزارشی که ساناز صفایی در “مد آنلاین” ارائه داده شنبه گذشته این بانوی بازیگر برای اولین بار در کسوت خوانندگی روی صحنه رفت و آواز خواند! کنسرت هنگامه قاضیانی و گروهش بعد از ظهر به یادماندنی را برای تالار وحدت رقم زد.

تمام صندلی‌های تالار وحدت توسط بانوان علاقه‌مند به شنیدن صدای این بازیگر مشهور پر شده بود. هنگامه قاضیانی که سال‌ها آرزوی خواننده شدن در سر داشت، بالاخره توانست کنسرتی برگزار کند.

این برنامه از آنجا که اولین اجرای او و گروهش بود به بازخوانی برخی ترانه‌های قدیمی و ماندگار با تنظیم جدید رضا تاجبخش اختصاص پیدا کرد. اما بی شک یکی از ویژگی‌های ممتاز و متفاوت این کنسرت لباس‌ و چهره‌پردازی آن بود که شاید تا امروز در کمتر اجرای موسیقی دیده بودیم. این موضوع به نظر با حضور یک ستاره مشهور سینما در کسوت خواننده بی‎ارتباط نیست.

این لباس‌های کلاسیک و باشکوه
شنیده‌اید می‌گویند جای سوزن انداختن نبود. کنسرت شنبه هنگامه قاضیانی و گروه‌شان مصداق واقعی این جمله است. سالن مملو از جمعیت که شد، گروه  به روی صحنه آمدند و پشت ساز‌های‌شان نشستند.

لباس موزیسین‌های این برنامه ترکیب دو رنگ سفید و مشکی بود. با اینکه این اجرا تنها به خانم‌ها اختصاص داشت و حتی یک فریم عکس هم در آن گرفته نشد اما هم حضار و هم تمام اعضای گروه و خواننده، حجاب اسلامی کامل داشتند.

در این بین دست سارا جعفریه، طراح لباس جوان این اجرا، در طراحی لباس‌ها باز بود و محدودیت‌های کمتری نسبت به یک اجرای مختلط داشته است. سارا جعفریه، طراح لباس این برنامه،‌ در این باره گفت:« طبیعتا چون اجرا تنها برای زنان بود و عکاسی هم قرار بود انجام نگیرد دست من کمی بازتر بود و توجه به لباس می‌توانست بیشتر باشد. درباره طراحی لباس موزسین‌ها با توجه به اینکه اجرا به بازخوانی ترانه‌های قدیمی و ماندگار اختصاص داشت فرم کلاسیک را انتخاب کردم. همینطور سعی کردم لباس نوازندگان در عین اینکه با لباس خانم قاضیانی به جهت تم کلی و کلاسیک بودن همخوانی داشته باشد اما تفاوت را هم حفظ کردم تا تمایز خواننده روی صحنه به چشم مخاطب بیاید.» فرم لباس نوازندگان دخترانه و نرم بود، برعکس فرم لباس هنگامه قاضیانی که زنانه بود و نوعی جذابیت بصری و تمایز برای او روی صحنه به ارمغان آورده بود.

پوششی تداعی کننده پوشش خوانندگان اپرا

هنگامه قاضیانی اجرایش را با پیراهن بلند و فاخر شروع کرد که تداعی‎کننده لباس خوانندگان اپراهای کلاسیک غربی بود. لباسی مجلل که انتخاب ترکیب پارچه‌های ابریشم و مخمل، آن هم به رنگ زرشکی، بر شکوه آن افزوده بود. دامن مخمل ژپون‌دار بلند تا روی زمین می‌آمد و قسمت پایین آن گل‌هایی با پرهای مشکی و سنگ دست دوزی شده بود.

اما بالاتنه  لباس سادگی خاصی داشت. گویی بلوز آستین بلند و بدون یقه ساده‌ای با ابرشیمی زیبا و مرغوب برای تکمیل این دامن انتخاب شده بود. قاضیانی با سربندی مخملی از جنس و رنگ دامنش، موهای خود را کاملا پوشانده بود. گوشواره‌های جواهری بزرگ و بلندی جبران سادگی قسمت بالای لباس را می‌کرد و جلوه چشم‌نوازی به صورت این ستاره مشهور داده بود.

سارا جعفریه درباره این پیراهن گفت: «این پیراهن الهام گرفته از لباس‌های دوره رنسانس است و کاملا لباسی کلاسیک به حساب می‌آید. مهم‌ترین هدف من در طراحی آن ایجاد شکوه و تمایز برای خواننده بود که سعی کردم با کمک رنگ و پارچه و طرح و برش لباس به آن برسم. برای دامن با توجه به اینکه جنس آن مخمل بود و سنگینی و ایستایی لازم را داشت از ژپون استفاده کردم. انتخاب پر برای تزئین دامن هر دو لباس به جهت استفاده آنها برای خواننده بود. خوانندگی با نوعی حس رهایی و سبکی همراه است که فکر می‌کنم پر می‌تواند این حس را به خوبی منتقل کند. البته طبیعتا هر دو پیراهنی که برای خانم قاضیانی انتخاب شد نتیجه صحبت و تبادل نظر بین بنده و ایشان بوده است.»

جعفریه درباره انتخاب رنگ زرشکی و قرمز افزود: «از آنجا که لباس موزیسین‌ها سیاه و سفید بود برای لباس شروع خانم قاضیانی تصمیم گرفتیم از رنگی استفاده کنیم که متفاوت باشد و به چشم بیاید و برای همین از ترکیب زرشکی و سرخ استفاده کردیم.»

پیراهن حریر مشکی

معماری تالار وحدت به شکلی است که خواننده روی صحنه از همه جای سالن واضح به چشم نمی‌آید؛ سارا جعفریه موفق شد با طراحی لباس مناسب کاری کند که هنگامه قاضیانی از تمام لژها و ردیف‌های انتهای سالن هم کاملا به چشم بیاید. اما دومین لباس ستاره سینما برای قسمت دوم اجرایش پیراهن حریر مشکی بود که به سبک و سیاق همان لباس قبلی اما با برشی متفاوت بود. بالا تنه و آستین‌ها بلند و پوشیده بودند و تا جلوی پیراهن دکمه می‎خوردند. لباس از کمر با دامنی کلوش و چند لایه و بلند ادامه پیدا می‌کرد.

تمامی قسمت پایین دامن  با پرهای مشکی گل دوزی شده، که جلوه زیبا و متفاوتی به لباس بخشیده بود. سربند این لباس که موهای خواننده را کاملا پوشانده بود مشکی با دنباله حریر بود. جعفریه درباره این لباس گفت: «چون وارد قسمت دوم برنامه می‌شدیم رنگی انتخاب کردیم که با لباس موزیسین‌ها همخوانی داشته باشد. همینطور به اندازه پیراهن اولی شکوه نداشت اما فرم  آن همچنان کلاسیک و پر زرق و برق بود. جنس پارچه حریر با مخمل کاملا متفاوت است و آن ایستایی را ندارد بنابراین سعی کردیم با استفاده از پرها در پایین دامن جلوی ریزش آن را بگیریم و دامن را کمی محکمتر و بالاتر نگه داریم. برای دامن این لباس از چندین لایه حریر روی هم استفاده شد و حدود 15 متر پارچه در آن به کار برده شده است. برای همین از ژپون هم استفاده نکردیم و پف دامن نسبت به لباس اول کمتر بود.  پارچه حریر حس زنانگی بیشتری منتقل می‌کرد و لطافت آن با ترانه‌های عاشقانه و آرام این قسمت از برنامه همخوانی داشت.»

همکاری با فاطمه معتمدآریا، تینا پاکروان، نیکی مظفری و اندیشه فولادوند 

این طراح لباس جوان که فارغ‌التحصیل رشته گرافیک است و بیش از شش سال است در حوزه طراحی لباس فعالیت می‌کند تاکنون برای چهره‌های هنری مشهوری مانند فاطمه معتمدآریا، تینا پاکروان، نیکی مظفری و اندیشه فولادوند مجموعه‌هایی طراحی کرده است. از او درباره همکاری جدیدش با هنگامه قاضیانی پرسیدیم: «با ایشان از قبل آشنایی داشتم اما فرصتی برای همکاری پیش نیامده بود تا اینکه حدود دو ماه پیش جلساتی داشتیم که منجر به طراحی لباس‌های این اجرا و تصمیم برای برنامه‌های دیگری در آینده نزدیک شد. طراحی لباس‌های این کنسرت حدود دو هفته زمان برد و به خاطر کمبود وقت طراحی فشرده‌ای انجام گرفت.»

وقتی برای اولین بار یک کنسرت چهره‌پردازی می‌شود
بحث گریم هم مثل لباس یکی از دغدغه‌های اصلی هر اجرایی است. اما در کنسرت هنگامه قاضیانی اتفاق تازه‌ای افتاد که باید آن را به فال نیک گرفت. در این اجرا برای اولین بار گروه پا را از گریم فراتر گذاشته و برای خواننده و موزیسین‌ها چهره‌پردازی حرفه‌ای انجام شد.

رامین مجردخان که یکی از مشهورترین چهره‌پردازان است این وظیفه را بر عهده گرفت. این طراح باتجربه درباره نکاتی که در چهره‌پردازی این پروژه حائز اهمیت بوده است گفت: «در ابتدا پیرامون فضاى اجرایى این كار با خانم قاضیانى به بحث و گفت‌وگو نشستیم و در نهایت به نقاط مشترك اجرایى رسیدیم. با توجه به اینكه مخاطبان این پروژه بانوان بودند، وجوه و اجزاءِ تشكیل دهنده این اتفاق می‌بایست در راستاى شأن و احترام بانوى ایرانى مى‌بود. بخش طراحی نزیك به دو هفته و بخش اجرا یك روز توسط مجریان خانم به انجام رسید.»

چهره‌پردازی این برنامه کاملا در حال و هوای سالن کلاسیک تالار وحدت، ترانه‌های خاطره‌انگیزی که خوانده شد و لباس‌های کلاسیک و باشکوه این کنسرت قرار داشت. آرایش چهره خانم قاضیانی به نحوی طراحی شده بود که نوعی شکوه و قدرت را در ذهن بیننده تداعی می‌کرد. اما چهره موزیسین‌ها دخترانه و ساده‌تر طراحی شده بود. مجردخان که ظاهرا به همه این مسائل توجه داشته است درباره تعامل با بخش لباس این اجرا گفت: «تمام تلاش من و طراح لباس بر این بود كه بر خلاف طرح‌های متداول و مرسوم عمل كنیم و به نقطه نوآورى برسیم. در واقع سعی بر تعامل و همفكرى در قالب كار گروهى بود. هماهنگى و تناسب طراحى چهره پردازى، لباس، صحنه و نور با توجه به سالن اجراى كنسرت هدف نهایى ما بود. خواسته خانم قاضیانى هم بر اساس ایجاد فضایى شكیل و متناسب با سلیقه و فرهنگ غنى بانوان سرزمین‌مان بود.»

وقتی این اجرا با شب تولد مادر خانم بازیگر مصادف شد
اما این کنسرت هم مثل همه برنامه‌ها و مراسم‌های هنری حواشی جالبی هم داشت.

اجرای این برنامه مصادف با تولد مادر خانم قاضیانی شده بود. این بازیگر مشهور روی صحنه به مادرش تبریک گفت و ترانه لالایی را برای او خواند، بوسه‌ای برای او فرستاد و سر تعظیم در مقابل مادر فرو آورد. مادر هم بلند شد و از او و دیگر حاضران که تشویقش می‌کردند تشکر کرد.

 در این مراسم جمع قابل توجهی از ستارگان زن حضور داشتند. گلاب آدینه، شقایق فراهانی، مرجانه گلچین، فاطمه گودرزی، نسیم ادبی، ستاره اسکندری، فریبا کوثری، سهیلا رضوی، کمند امیرسلیمانی، تینا پاکروان، نیکی مظفری، ژاله صامتی، مرجان شیرمحمدی و شیرین بینا از مهمترین این میهمانان بودند.

اما این مراسم میزبان برخی از چهره‌های سرشناس اجتماعی و سیاسی نیز بود که شناخته شده‎ترین آنها سوسن شریعتی، فرزند دکتر علی شریعتی، روزنامه‌نگار و پژوهشگر و نویسنده سرشناس معاصر بود.

دو سبد گل زیبا هم روی سن جلب توجه می‌کرد که مریلا زارعی و سودابه خسروی فرستاده بودند. هنگامه قاضیانی از حضور تک تک میهمانان ویژه‌اش تشکر کرد و گفت:«امشب به من ثابت شد چه کسانی واقعا کنار من هستند چون من خودم همیشه کنار همه بوده‌ام.»

در پایان این برنامه به اصرار حاضرین گروه ترانه «تا اشارات نظر» را دوباره تکرار کردند. هنگامه قاضیانی تا نیم ساعت بعد از پایان برنامه روی سن بود و به ابراز احساسات طرفدارانش پاسخ می‌داد. طرفدارانی که ده‌ها دسته گل، سبد گل و بسته‌های هدیه و کادو برای او آورده بودند.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=16566
image_print
برچسب ها: hengame ghazianiسارا جعفریهشقایق فراهانیکنسرتگلاب آدینهمرجانه گلچینهنگامه قاضیانی
نوشته قبلی

برنامه مهتاب کرامتی برای پوشش متحدالشکل پرسنل اجرایی جشنواره

نوشته‌ی بعدی

تهیه‌کننده‌ای که با 6 فیلم از جشنواره حذف شده⇐دبیر جشنواره می‌گوید حق شما ضایع شد

مطالب مرتبط

مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

7 مرداد 1404

سینماروزان: شهرام شب‌پره خواننده، نوازنده و آهنگساز ایرانی مقیم لس‌آنجلس در سال‌های اخیر تلاش‌هایی داشته برای بازگشت به وطن تا...

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404

سینماروزان: بامداد بیات و شهنام شب‌پره دو آهنگساز ایرانی برآمده از دو خانواده نام‌آشنا در موسیقی، مرحوم شدند.   بامداد...

مرگ جمال اجلالی؛ بازیگری که فنی‌زاده را به وجد آورد!

مرگ جمال اجلالی؛ بازیگری که فنی‌زاده را به وجد آورد!

8 تیر 1404

سینماروزان: جمال اجلالی بازیگر پیشکسوت در ۷۸ سالگی و بعد از چندین سال درگیری با عوارض سکته مغزی درگذشت.  ...

نوشته‌ی بعدی
جواد نوروزبیگی فاش کرد(2)؛ بانک پاسارگاد زیربار حمایت از تولید فیلمهای جدید کمال تبریزی، کیومرث پوراحمد و رضا میرکریمی نرفت!/ تهیه کننده فیلم تبریزی، فرهاد توحیدی بود

تهیه‌کننده‌ای که با 6 فیلم از جشنواره حذف شده⇐دبیر جشنواره می‌گوید حق شما ضایع شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

روایت اکتای براهنی کارگردان فیلم “پیرپسر” از آقازاده‌های اخته⇐ تهدید کردند که بر قبر پدرم…! +صحبت‌هایی درباره ساخت تایتانیکِ ایرانی و یک‌ فیلم جنگی بخصوص 
رک و راست

روایت اکتای براهنی کارگردان فیلم “پیرپسر” از آقازاده‌های اخته⇐ تهدید کردند که بر قبر پدرم…! +صحبت‌هایی درباره ساخت تایتانیکِ ایرانی و یک‌ فیلم جنگی بخصوص 

12 مرداد 1404

سینماروزان: بدترین قضاوت درباره خانواده براهنی در فروردین سال ۴۰۱ اتفاق افتاد که رضا براهنی فوت کرد. آن زمان سیل...

ادامه مطلب
ماجرای یک کارگردان و دو زن! شهرام مکری فیلم «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» را در تاجیکستان ساخت

ماجرای یک کارگردان و دو زن! شهرام مکری فیلم «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» را در تاجیکستان ساخت

11 مرداد 1404
پردیس+زندگی

“صددام” ۱۲۲میلیارد/”پیرپسر” ۱۰۴میلیارد/”مرد عینکی” ۳۱میلیارد/”زن و بچه” ۲۸میلیارد/”فرمانروای آب” دوروزه ۲۵۰میلیون!+آمار کامل فروش

10 مرداد 1404
تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

9 مرداد 1404
مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

7 مرداد 1404
فریدزاده شرط شاهسواری را پذیرفت!/شاهسواری دبیر جشنواره اصلی فجر شد!+معرفی دبیر بین‌الملل فجر بدون اعلام زمان برگزاری!

فریدزاده شرط شاهسواری را پذیرفت!/شاهسواری دبیر جشنواره اصلی فجر شد!+معرفی دبیر بین‌الملل فجر بدون اعلام زمان برگزاری!

5 مرداد 1404
خیرِ اخراج؟⇐انتشار آنونس فیلم «زن و بچه»با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی و…+فیلم

خیرِ اخراج؟⇐انتشار آنونس فیلم «زن و بچه»با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی و…+فیلم

4 مرداد 1404

پربازدیدها

  • بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

    بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

    171 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 68 توئیت 43
  • بازگشتِ کارگردانِ شکست‌خورده‌ی اکران نوروز⇐فیلم «جزایر قناری» در راه اکران+پوستر 

    113 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 45 توئیت 28
  • درگذشت همایون؛ بازیگر تپلی دوست‌داشتنی «سلطان قلبها»/ممنوع‌کار مرحوم شد!

    102 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 41 توئیت 26
  • بهرام افشاری در حبس؟⇐رونمایی از اولین ویدیوی «مرد عینکی» +فیلم

    81 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 32 توئیت 20
  • جایزه سی میلیون دلاری برای سر بهرام افشاری!؟⇐تیزر رسمی فیلم “مرد عینکی” منتشر شد+ویدیو 

    37 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 9
  • مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

    36 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

    42 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 17 توئیت 11
  • ردّپای آقازادگی در انتصاب تازه‌ی فارابی

    27 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 11 توئیت 7

آخرین مطالب

استقبال از اکران مردمی «جزایر قناری» در پردیس سینمایی معین مال 

روایت اکتای براهنی کارگردان فیلم “پیرپسر” از آقازاده‌های اخته⇐ تهدید کردند که بر قبر پدرم…! +صحبت‌هایی درباره ساخت تایتانیکِ ایرانی و یک‌ فیلم جنگی بخصوص 

نسخه اصلی فیلم «خانه پدری» در فیلم نت عرضه شد

۱۷ هنرمند با ۱۷ اثر در روسیه

پول تو فاضلابه؟/ رونمایی از تیزر فیلم «غیبت موجه» با بازی ابوالفضل پورعرب، میترا حجار، امیررضا دلاوری و…+فیلم

ماجرای یک کارگردان و دو زن! شهرام مکری فیلم «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» را در تاجیکستان ساخت

«منصور جهانی» یکی از داوران مراسم جوایز معتبر «گلدن گلوب» 2026 در آمریکا شد

از «جوجه‌رنگی» تا اسرار بخارا»؛ دومین جلسه فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه ۱۴ مرداد برگزار می‌شود  

“صددام” ۱۲۲میلیارد/”پیرپسر” ۱۰۴میلیارد/”مرد عینکی” ۳۱میلیارد/”زن و بچه” ۲۸میلیارد/”فرمانروای آب” دوروزه ۲۵۰میلیون!+آمار کامل فروش

مانی حقیقی: فیلم نمی‌سازم که جواب بدهم، فیلم می‌سازم که سؤال بسازم

تبلیغات

ویژه ها

روایت اکتای براهنی کارگردان فیلم “پیرپسر” از آقازاده‌های اخته⇐ تهدید کردند که بر قبر پدرم…! +صحبت‌هایی درباره ساخت تایتانیکِ ایرانی و یک‌ فیلم جنگی بخصوص 
رک و راست

روایت اکتای براهنی کارگردان فیلم “پیرپسر” از آقازاده‌های اخته⇐ تهدید کردند که بر قبر پدرم…! +صحبت‌هایی درباره ساخت تایتانیکِ ایرانی و یک‌ فیلم جنگی بخصوص 

12 مرداد 1404

سینماروزان: بدترین قضاوت درباره خانواده براهنی در فروردین سال ۴۰۱ اتفاق افتاد که رضا براهنی فوت کرد. آن زمان سیل...

ادامه مطلب
ماجرای یک کارگردان و دو زن! شهرام مکری فیلم «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» را در تاجیکستان ساخت

ماجرای یک کارگردان و دو زن! شهرام مکری فیلم «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» را در تاجیکستان ساخت

11 مرداد 1404
پردیس+زندگی

“صددام” ۱۲۲میلیارد/”پیرپسر” ۱۰۴میلیارد/”مرد عینکی” ۳۱میلیارد/”زن و بچه” ۲۸میلیارد/”فرمانروای آب” دوروزه ۲۵۰میلیون!+آمار کامل فروش

10 مرداد 1404
تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

9 مرداد 1404
مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

7 مرداد 1404
فریدزاده شرط شاهسواری را پذیرفت!/شاهسواری دبیر جشنواره اصلی فجر شد!+معرفی دبیر بین‌الملل فجر بدون اعلام زمان برگزاری!

فریدزاده شرط شاهسواری را پذیرفت!/شاهسواری دبیر جشنواره اصلی فجر شد!+معرفی دبیر بین‌الملل فجر بدون اعلام زمان برگزاری!

5 مرداد 1404
خیرِ اخراج؟⇐انتشار آنونس فیلم «زن و بچه»با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی و…+فیلم

خیرِ اخراج؟⇐انتشار آنونس فیلم «زن و بچه»با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی و…+فیلم

4 مرداد 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم