• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه 15 تیر 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه خبر

محمد هادی فدوی: برپایی نمایشگاه در برج میلاد فرصت مغتنمی برای هنرهای تجسمی است

23 خرداد 1401
در خبر
0 1
A A
0
محمد هادی فدوی: برپایی نمایشگاه در برج میلاد فرصت مغتنمی برای هنرهای تجسمی است

محمد هادی فدوی: برپایی نمایشگاه در برج میلاد فرصت مغتنمی برای هنرهای تجسمی است

سینماروزان: به گفته محمد هادی فدوی؛ برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی« اسب و حیوانات همزیست» در برج میلاد فرصت مغتنمی برای آشنایی اقشار مختلف جامعه با هنرهای تجسمی است و با تداوم برگزاری نمایشگاه هایی از این دست در برج میلاد، می توان زمینه گسترش هنرهای تجسمی در جامعه را فراهم کرد.

«اسب و حیوانات همزیست» عنوان نمایشگاه نقاشی و مجسمه‌ای است که از بیستم خردادماه امسال در گالری هفتای برج میلاد افتتاح شده و علی ولاشجردی فراهانی کیوریتوری آن را به عهده دارد و مهدی فهار ناظر و مدیری هنری آن است.

اسب یکی از معدود حیواناتی است که تقریبا از ابتدای تاریخ با انسان همراه بوده است. اسب در تاریخ، فرهنگ و افسانه‌های عامه و ادبی ایران هم داری جایگاه مشخصی است. این حیوان در کتابی چون شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی دارای شخصیت است و حتی اهمیت آن در تاریخ مذهبی و اسلامی ما بارز و مورد توجه است.

به دلیل پهناور بودن سرزمین ایران، ازهمین رو ایرانیان شروع به پرورش اسب کردند و در هر منطقه‌ای با توجه به شرایط و کاربرد اسب در آن منطقه نژاد گوناگونی را به وجود آوردند این‌گونه شد که ایران را مهد پرورش اسب می‌دانند. مارکوپولو هم در این باره می‌نویسد: درایران بهترین و زیباترین اسب‌های جهان موجود است.

در نمایشگاه هنرهای تجسمی «اسب و حیوانات همزیست» ۳۳ نقاش و مجسمه ساز حضور دارند و از هر هنرمند پنج اثر به نمایش درآمده است. دو اثر به صورت فیزیکی و سه اثر نیز درفضای دیجیتالی نمایشگاه در معرض دید مخاطبین قرار گرفته است.  محمد هادی فدوی گفت:پس از مطرح شدن ضرورت برپایی نمایشگاه هنرهای تجسمی با موضوع اسب و حیوانات همزیست از سوی مهدی فهاری در بخش جنبی نمایشگاه بین المللی صنعت اسب من با این گروه همراه شدم و از هنرمندانی که با این سوژه اثر خلق کرده بودند، برای شرکت در این رویداد دعوت کردم و انتخاب آثار را علی ولاشجردی فراهانی برعهده داشتند.

این نقاش که بیش از 20 سال است که سوژه نقاشی هایش اسب های مینیاتوری هستند گفت: من سال هاست که دلبسته اسب هستم و در ایران همواره همزیستی خوبی میان انسان و اسب برقرار بوده است و ردپای اسب ها را می توان در فرهنگ، هنر و اساطیر ایرانی به وضوح دید.

او گفت:اسب به دلیل ویژگی های ممتازی که دارد همواره مورد توجه هنرمندان تجسمی بوده است و نوع برخورد هر هنرمند با این سوژه که فرم بسیار زیبایی دارد متفاوت است، مثلا خودم برخورد مینمالیستی با این سوژه دارم و به نظرم این سوژه برای جامعه تجسمی آن قدر جذابیت دارد که می توان شاهد تداوم برپایی نمایشگاه با این سوژه در ادوار مختلف بود.
این هنرمند درباره برپایی نمایشگاه در برج میلاد گفت:شکل برگزاری نمایشگاه بسیار امیدوارکننده بود. طی این رویداد و نوع برگزاری آن، با گونه جدیدی از مخاطب مواجه شدم که برای تفریح به برج میلاد آمده بودند، اما در مواجهه با نمایشگاه می‌ایستادند، دقت می‌کردند و از تماشای آثار به نمایش درآمده لذت می برند.

او افزود:امیدوارم این شکل از برگزاری نمایشگاه‌ها به صورت یک رسم متداول درآید تا کم کم روحیه تقابل و همنشینی به شکل گسترده در عام مردم جا بیفتد. هنرهای تجسمی کمک بسیار بزرگی به ارتقای سطح فرهنگ یک جامعه می‌کند.

صفورا اسماعیل نژاد که برای دومین بار است که در نمایشگاه اسب و حیوانات همزیست حضور دارد، گفت: به نظرم دو تجربه ای که با این گروه داشتم موفقیت آمیز بود و زمینه ای را فراهم کرد تا مخاطبان هنرهای تجسمی افزایش یابد. مخاطبانی که تاکنون کمتر پیش آمده بود که به یک نمایشگاه هنری بروند.
او افزود: با توجه به این که بیشتر بازدیدکنندگان نمایشگاه اسب و حیوانات همزیست را خانواده هایی که به همراه کودکان شان به برج میلاد آمده بودند تشکیل می دادند، صحبت های که بچه ها پس از مواجه با نقاشی و مجسمه ها با خانواده هایشان می کردند برای من جالب بود.

این عضو انجمن نقاشان ایران که آثار در قالب نمایشگاه های گروهی در برخی از کشورها نیز به نمایش درآمده، درباره آثاری که در این نمایشگاه از او به نمایش درآمده گفت: من بیش از 20 سال است که نقاشی می کنم و در این نمایشگاه به صورت فیزیکی دو اثر از دو مجموعه وهم و خیال و مجموعه کوبیست هایم را که با تکنیک ترکیب مواد و رنگ روغن خلق کرده ام را به نمایش گذاشتم.

امیرجلالی دیگر هنرمندان شرکت کننده در این نمایشگاه که با دو نقاشی با سوژه گاو دراین نمایشگاه شرکت کرده است، گفت: این دو نقاشی را از مجموعه اخیرم که شامل 50 اثر است، انتخاب کرده ام. این مجموعه را در دوران کرونا و متاثر از کتاب چنین گفت زرتشت، نیچه خلق کرده ام و 24 اثر از این مجموعه در گالری شیرین به نمایش درآمده است.

او افزود: من بارها کتاب چنین گفت زرتشت را خوانده بودم اما در دوران کرونا سطری از این کتاب که درباره گاو بود، روی من تاثیر عجیبی گذاشت و همین سطر موجب شد تا این مجموعه شکل بگیرد. به نظر من گاو حیوانی است که همواره زیست مسالمت آمیزی با انسان داشته است و انسان همواره به شکل های مختلف از این حیوان و فرآورده های آن بهره برده است.

این نقاش ادامه داد: در این مجموعه گاوها نماینده بخشی از افراد جهان هستند که با نگرش های خاصی که دارند روی مناسبات بشری تاثیر می گذارند و زندگی مردم را تحت شعاع قرار می دهند.

این نقاش با اشاره به بالا بودن سطح کیفی نمایشگاه گفت: به نظرم نمایشگاه از سطح کیفی بالایی برخوردار بود و برپایی نمایشگاه در برج میلاد فرصت مغتنمی بود تا مردم عادی با هنر فاخر آشنا شوند و از این نظر باید از برگزار کنندگان این رویداد قدردانی کرد.
مظاهر آذرپی دیگر هنرمند شرکت کننده در این نمایشگاه گفت: برپایی نمایشگاه گروهی با موضوع مشترک در برج میلاد اتفاق بسیار خوشایندی است و نه تنها بازدیدکنندگان بلکه هنرمندان شرکت کنندگان نیز با رویکردهای مختلف در مواجهه با یک سوژه روبرو می شوند.

او افزود: نمایشگاه های از این دست که به صورت گروهی برگزار می شود، زمینه تحقیق و پژوهش را برای پژوهشگران فراهم می کند و از این نظر قابل تامل است. من در مواجهه با این نمایشگاه بیش از گذشته با این موضوع درگیر شدم که چرا عاملی چون روح ایرانی این آثار را بهم پیوند نمی دهد. سال ها پیش نمایشگاه گروهی از نقاشان زن پاکستانی در فرهنگسرای بهمن برگزار شد با این که این آثار حتی سوژه مشترکی نداشتند اما روحی در تمام این آثار موج می زد که نشان می داد، خالقان این آثار هم از یک قوم و ملت هستند.

آذرپی درباره آثارش که در این نمایشگاه در معرض دید مخاطبان قرار گرفت گفت: با این که من در این نمایشگاه دو اثر با موضوع اسب گذاشتم اما باید بگویم من حتی زمانی که اسب می کشم یا نمایی از طبیعت و مناظر آن را به روی بوم هایم فرا می خوانم اما باز هم دارم انسان را به تصویر می کشم وهمواره سوژه تمام آثارم انسان است.

صادق ادهم که با دو مجسمه با موضوع اسب در این نمایشگاه حضور دارد، گفت: در جنوب همواره زندگی مسالمت آمیزی میان انسان با حیواناتی چون اسب وگاو وگاومیش وجود دارد و از همان زمان این حیوانات منبع الهام من برای خلق اثر هنری بوده اند.
او افزود: من سال ها نقاشی و مجسمه های رئالیستی می کشیدم اما از زمانی به بعد حس کردم آن روح و حسی که می خواهم در این شیوه نمی توانم به آثارم منتقل کنم از این رو به انسان توجه کردم، ما انسان با وجود نقص هایی که داریم همواره در مسیر تکامل قرار داریم و این نقصان سوژه اصلی آثار من شد. مثلا دو مجسمه اسبی که از من در این نمایشگاه به نمایش درآمده به جای چهار دست و پا، سه دست و پا دارند و یا در بخشی از بدن شان نقصی دارند. در واقع من می خواهم از این نقص ها در جهت کمال زیبایی شناسی بهره ببرم.

این هنرمند درباره برپایی نمایشگاه در برج میلاد گفت: به نظرم برپایی این نمایشگاه در برج میلاد گام نخست اتفاق خوبی است، اما باید واقع بین بود و در دوره های پیش رو تلاش کرد که نقایص موجود را برطرف کرد تا نمایشگاه از هر نظر حرفه ای باشد.

بهروز رستگار دیگر هنرمند مجسمه سازی بود که در این نمایشگاه  با دو مجسمه گاو حضور داشت، او گفت: من از کودکی دلبسته مجسمه سازی بودم و برای همین راهی کشور روسیه شدم تا مجسمه سازی بخوانم اما آن جا استادم پیشنهاد داد که معماری بخوانم و مجسمه سازی را به صورت خودآموحته ادامه بدهم.

او افزود: من عاشق گاوها هستم و سوژه همه مجسمه های من گاو است. گاو حیوان پر قدرت و مفیدی است که اصلا کاری با کسی ندارد. من گاوهایم را با متریال های مختلف و در ابعاد متنوع می سازم و مجسمه هایم را تاکنون در نمایشگاه متعددی به نمایش گذاشته ام.

این هنرمند درباره برپایی نمایشگاه در برج میلاد گفت:به نظرم برپایی نمایشگاه دراین فضا اتفاق خوبی است، اما باید برگزار کنندگان باید راهکاری بیندیشند تا به قابلیت های نمایشگاهی این فضا بیفزایند.

مظاهر آذر پی، بهرام آشفته، فرناز اخلاقی، صادق ادهم، امیرحسین امیرجلالی، صفورا اسماعیل نژاد، آزاده بخشی، کامبیز برنجی، ندا چایچی، محمد خضوعی، کیهان خلیلی فرد، طلا درنگی، پروانه رزاقی، بهروز رستگار، آرزو رضایی، فرناز رضایی، سکینه سادات موسوی، پردیس شفیعیون، هیرو شیخ الاسلامی، منصور طبیب زاده، سید علی رضا عباچی، رضا عظیمیان، محمد هادی فدوی، مریم فرد، نیلوفر قادری نژاد، نسیم کاووسی، آرش لاهیجی، پانته آ ماهرو، پژمان متقیان، فرزانه محجوبی، بها الدین محمدی راد، شیما مرادی، امیر مفتون و شبنم مکبر هنرمندانی هستند که آثارشان در این نمایشگاه در معرض دید مخاطبان قرار خواهد گرفت.
این نمایشگاه در گالری هفتا واقع در طبقه دوم برج میلاد افتتاح شده و تا 25 خردادماه روزه از ساعت ۹ تا ۲۱ میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=69739
image_print
برچسب ها: محمدهادی فدوینمایشگاه هنرهای تجسمی« اسب و حیوانات همزیست»
نوشته قبلی

معرفی چکیده مقالات برگزیده چهارمین همایش «مطالعات فیلم کوتاه»

نوشته‌ی بعدی

#لیپار در لهستان

مطالب مرتبط

اعلام بودجه جشنواره‌های فجر استارت خورد/ارزان‌ترین بودجه برای کدام جشنواره‌ بوده؟

اعلام بودجه جشنواره‌های فجر استارت خورد/ارزان‌ترین بودجه برای کدام جشنواره‌ بوده؟

14 تیر 1404

سینماروزان: با هدف دسترسی آزاد به اطلاعات و شفاف‌سازی، اعلام بودجه جشنواره‌های فجر که پرهزینه‌ترین جشنواره‌های بخش دولتی محسوب میشوند،...

پردیس سینمایی

“دایناسور” ۱۵۰میلیارد/”صددام” در آستانه‌ی صد میلیارد/”پیرپسر” ۲۵میلیارد/عبور”خانه ارواح” از ۲۳میلیارد/”سلام علیکم حاج آقا” ۲۲میلیارد/”رویاشهر” از ۱۶میلیارد گذشت/”زیبا صدایم کن” در مرز ۱۴میلیارد/”بی سروصدا” ۵/۵میلیارد+آمار کامل فروش 

13 تیر 1404

سینماروزان/مسعود احمدی: با عبور از شرایط جنگی و رسیدن به آرامش نسبی، گیشه ها کم کم جان می‌گیرند و در...

تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

12 تیر 1404

سینماروزان: شرایط پیش آمده بعد از جنگ دوازده روزه، به فروش سینماها هم آسیب زده و در نتیجه ی آن،...

نوشته‌ی بعدی
فیلم لیپار

#لیپار در لهستان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!
خبر وسط

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404

سینماروزان: مهدی مصیبی تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران، مدیر سیرافیلم، از مدیران سینما گلریز(یوسف آباد) سابقه تولید حدود سی فیلم و...

ادامه مطلب
گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404
مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
فریبرز عرب نیا

بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

5 تیر 1404
جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

2 تیر 1404

پربازدیدها

  • مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

    68 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 27 توئیت 17
  • چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

    41 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • مرگ امیر سماواتی؛ تهیه‌کننده‌‌ای که از «مسابقه محله» و «کافه ترانزیت» و «ساکن طبقه وسط» رسید به بازیگری در «زخم کاری»!

    39 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • سوژه فصل دوم سریال «وحشی» لو رفت؟/یک روزنامه قدیمی گزارش داد

    37 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 9
  • چرا علی حاتمی نتوانست فیلم پیامبر(ص) را بسازد؟/سرمایه تولید «ضیافت»کیمیایی را سعید امامی داد یا …؟/دلیل مخالفت بیضایی با حضور نیکی کریمی در «سگ کشی» چه بود؟/چرا گلشیفته حتی با تب چهل درجه هم میخواست جلوی دوربین برود؟/چرا شهاب حسینی فیلمنامه‌ی پیشنهادی را سیاه کرد؟/در ساحل خزر بین گلزار و ایرج قادری چه گذشت؟

    49 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 20 توئیت 12
  • درگذشت امیر مجاهد کارگردان فیلمهای «بوی گندم»، «شب غریبان» و…

    36 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • ماجرای کافه‌داری آقای بازیگر در دل جنگ ۱۲روزه! 

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

    33 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8

آخرین مطالب

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

اعلام بودجه جشنواره‌های فجر استارت خورد/ارزان‌ترین بودجه برای کدام جشنواره‌ بوده؟

“دایناسور” ۱۵۰میلیارد/”صددام” در آستانه‌ی صد میلیارد/”پیرپسر” ۲۵میلیارد/عبور”خانه ارواح” از ۲۳میلیارد/”سلام علیکم حاج آقا” ۲۲میلیارد/”رویاشهر” از ۱۶میلیارد گذشت/”زیبا صدایم کن” در مرز ۱۴میلیارد/”بی سروصدا” ۵/۵میلیارد+آمار کامل فروش 

تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

خروج کانون کارگردانان خانه سینما از شورای صنفی نمایش!!

سروش انتظامی آقازاده مجید انتظامی: در خانه ما از بچگی فقط موسیقی فیلم پخش می‌شد/در «تاسیان» نتوانستم ساز تخصصی خودم را بزنم  

اجرای مقتل‌خوانی امیر حسین مدرس در رادیو/ رادیو در مسیر عاشورا/ صدای رادیو در سوگ سیدالشهدا/ رادیو؛ همراه لحظه‌های ناب سوگواری حسینی/ از کربلا تا امروز؛ بازتاب پیام عاشورا روی موج رادیو

مصائب مریم معترف بازیگر زن «آپارتمان شماره سیزده»/جنگ دوازده روزه، خانه‌ام را ويران کرد

پخش قسمت اول «کارناوال» ۱۸ تیر از فیلم‌نت

تبلیغات

ویژه ها

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!
خبر وسط

سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

14 تیر 1404

سینماروزان: مهدی مصیبی تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران، مدیر سیرافیلم، از مدیران سینما گلریز(یوسف آباد) سابقه تولید حدود سی فیلم و...

ادامه مطلب
گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

گریزِ ناگزیر!؟ ⇐رونمایی از آنونس رسمی سریال «از یاد رفته» با بازی فرهاد اصلانی، حسین محجوب، سینا مهراد، پردیس احمدیه و…+فیلم و پوستر

12 تیر 1404
مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

مرگ دو آهنگساز؛ یکی از خاندان شب‌پره و دیگری از خاندان بیات!

9 تیر 1404
چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

چرا رائد فریدزاده به استودیوی برنامه‌ی تلویزیونی «هفت» نرفت؟/افخمی کدام پرسش اصلی را نپرسید؟

7 تیر 1404
مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404
فریبرز عرب نیا

بازگشت فریبرز عرب‌نیا به ایران 

5 تیر 1404
جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

جبران ریزش ۹۰درصدی گیشه‌ی سینماهای «ایران» با نیم‌بها کردن بلیت در «تهران»!؟

2 تیر 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم