• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
پنجشنبه 30 مرداد 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه خبر

ماجرای کمک عزت انتظامی به بازیگر زن قبل از انقلاب!

1 شهریور 1400
در خبر
1 0
A A
0
خیریه هنرآفرین

خیریه هنرآفرین

سینماروزان: مراسم افتتاحیه «خیریه هنرمندان مهرآفرین» در حالی برگزار شد که قطب‌الدین صادقی به روایت ماجرای کمک عزت انتظامی به برخی هنرمندان و ازجمله ایرن پرداخت.

به گزارش سینماروزان، مراسم افتتاحیه «خیریه هنرمندان مهرآفرین» با حضور چهره‌های مطرحی چون دکتر زهرا عابدینی (معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور)، قطب‌الدین صادقی (مدرس، کارگردان و بازیگر تئاتر و تلویزیون)، دکتر فاضل ململی (حامی خیریه هنرمندان مهرآفرین) و اعضای هیأت مدیره همچونمحمدحسین لطیفی، فرهاد قائمیان، نسرین مقانلو، حسین مسافرآستانه، ناصر شیردل، علیرضا حقیقی، فرانک جابری و محسن زارع‌اشکذری در دفتر این موسسه برگزار شد.

محسن زارع‌اشکذری (مدیر عامل موسسه) در ابتدای این مراسم ضمن خوشامدگویی به مهمانان درباره اهداف «خیریه هنرمندان مهرآفرین» و دلیل تأسیس این موسسه مردم نهاد گفت: متأسفانه شیوع ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از آن زندگی معیشتی مردم و به خصوص هنرمندان را با سختی‌های بسیاری مواجه کرده است. همانطور که ازاسم موسسه مشخص است، این نهاد قصد دارد با هدف اشتغال‌زایی، اعطای وام، بیمه و… به قشر فرهیخته کشورخدمات مختلفی را ارائه دهد. شایسته هنرمندان کشور نیست که به آنان کمک مالی شود و ما نیز در موسسه قصدنداریم این رویه را در پیش بگیریم. هنرمندان با انجام فعالیت هنری زنده هستند، مرگ هنرمند زمانی رقم می‌خورد که وی را به هر دلیل ممکن از انجام کار بازدارند.

وی افزود: «خیریه هنرمندان مهرآفرین» با یاری خداوند متعال و با حضور بزرگان عرصه هنر قصد دارد بحث اشتغال‌زایی هنرمندان را به طور جدی در دستور کار قرار دهد. از دل تولیدات موسسه نیز چندین نفر چه در پشت صحنه و چه در مقابل دوربین مشغول به کار می‌شوند. بزودی جزئیات دقیق این طرح رسانه‌ای خواهد شد.

در ادامه این نشست دکتر زهرا عابدینی گفت: باعث افتخار است که در خدمت هنرمندان کشورم هستم. در ابتدا بایدعرض کنم افتتاح «خیریه هنرمندان مهرآفرین» اقدام بسیار مثبتی بود و امیدوارم در آینده شاهد اتفاقات مثبت وتأثیرگذاری از سوی این موسسه باشیم. تا پیش از اعطای مجوز برای تأسیس این موسسه بسیاری از هنرمندان برای رسیدگی به مشکلاتشان به سامانه‌های دولتی مراجعه می‌کردند. برای دولت نیز وجود یک پایگاه اجتماعی برای هنرمندان بسیاری ضروری بود زیرا جایگاه و اهمیت این حوزه را نمی‌توان با هیچ چیز دیگر مقایسه کرد.

وی افزود: تجربه ثابت کرده که در اتفاقات مهم کشور همیشه پیام هنرمندان برای مردم از اهمیت و جایگاه ویژه‌ایبرخوردار بوده است. دولت نیز خود را موظف می‌داند از تمامی هنرمندان مراقبت به عمل آورد تا خدایی نکرده شأن افراد زیر سوال نرود و از ظرفیت‌شان هم استفاده بهینه شود. به عنوان مثال در معضل بی‌آبی خوزستان بسیاری ازورزشکاران و هنرمندان ورود کردند و به لطف خداوند پول زیادی جمع‌آوری شد که همین قدرت و نفوذ چهره‌های شناخته شده را در میان مردم نشان می‌دهد.

نسرین مقانلو از اعضای هیأت مدیره این موسسه نیز ضمن تشکر از دکتر عابدینی برای حضور در این مراسم، به مشکلات مالی این روزهای برخی از هنرمندان اشاره و خاطرنشان کرد: حرفه ما احتیاج به نهادی دارد که هنرمندان بتوانند بدون دغدغه و با خیالی آسوده مشکلاتشان را بیان کنند. در حال حاضر و به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از هنرمندان کشورمان به خصوص اهالی تئاتر خانه‌نشین شده‌اند و در این میان هیچکس نیز به فکر چاره‌ای برای حال این افراد نیست. تحمل مشکلات مالی برای هنرمند بسیار سخت است زیرا این افراد به غیر از امور هنری به کار دیگری نمی‌توانند مشغول باشند. امیدوارم بتوانیم در آینده‌ای نه چندان دور خدمات ارزنده‌ای به جامعه هنری ارائه کنیم.
محمدحسین لطیفی رئیس هیأت مدیره «خیریه هنرمندان مهرآفرین» در ادامه این مراسم با اشاره به حفظ رعایت قانون کپی رایت که یکی از دغدغه‌های روز هنرمندان است گفت: همانطور که دوستان حاضر در مراسم اشاره کردند هنرمندان در حال حاضر با مشکلات فراوانی روبرو هستند و رسیدگی به امور افراد نیز همیشه بسیار کند پیش می‌رود. یکی ازمشکلاتی که ضرر و زیان بسیاری به هنرمندان وارد کرده مسئله قانون کپی رایت است. من همیشه به عنوان پرچم‌داردفاع از هنرمندان برای به رسمیت شناختن این قانون تلاش بسیاری را انجام داده‌ام و با مدیران نیز رایزنی‌های بسیاری داشته‌ام. تاکنون سرمایه‌های بسیاری از نبود این قانون به هدر رفته‌اند و همانطور که دوستان اهل فن می‌دانند از بین رفتن سرمایه نیز بیکاری و خانه‌نشینی افراد را به دنبال خواهد داشت. امیدوارم این معضل هر چه زودتر توسط مدیران حل و فصل شود تا کشور ما نیز مانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته در مسیر رشد و شکوفایی قرار گیرد.

قطب‌الدین صادقی از دیگر مهمانان حاضر در این افتتاحیه در ابتدا با اشاره به نقش مهم فرهنگ در رشد و اعتلای کشورها خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های شهرهای بزرگ وجود ساختار و نهادهایی است که زندگی افراد را به سمت فرهنگی‌تر شدن سوق می‌دهد و فکر می‌کنم اگر در جامعه‌ای چنین ویژگی وجود داشته باشد جای تحسین بسیار دارد. متأسفانه طبق آماری که چندی پیش منتشر شد حدود 13 – 14 میلیون پرونده قضایی در کشور وجود دارد که 95 درصداین پرونده‌ها مربوط به خویشاوندان جامعه است.

وی افزود: وجود هنر و هنرمند در جوامع نقش بسزایی در کاهش این میزان از خشونت ایفا می‌کند به شرطی که به آنبه اندازه کافی بها داده شود. در همه جوامع پیشرفته نیز خلأهای موجود را هنرمندان آن جامعه پر می‌کنند و این نقش پررنگ مقوله هنر را نشان می‌دهد.

صادقی درباره قدرت هنرمندان در پیشبرد امور عام‌المنفعه گفت: یادم می‌آید به لطف استاد عزت‌ا.. انتظامی برای کمک به هنرمندان پیشکسوت از جمله ایرن، داریوش اسدزاده و رضا کرم‌رضایی که به خاطر کسالت در مقطعی خانه‌نشین شده بودند مقادیر زیادی پول جمع‌آوری شد. هیچوقت از خاطرم نمی‌رود که آقای انتظامی وقتی تصمیم به انجام اینکار گرفتند به خاطر اعتبار بالای ایشان، در این کار خیر مشارکت فوق‌العاده‌ای صورت گرفت، در حالی که هیچکس به فکر این هنرمندان نبود. تلخ‌ترین روزهای زندگی من مربوط به زمانی بود که به دیدار این هنرمندان می‌رفتم.

این بازیگر و کارگردان در ادامه خاطرنشان کرد: بر اساس آماری که طی دو – سه سال گذشته به طور رسمی منتشر شددر کشور 150 هزار فارغ‌التحصیل رشته تئاتر داریم که از این تعداد 80 هزار نفر این رشته را رها کرده‌اند و به کار دیگریمشغول به کار شده‌اند. از 70 هزار نفر باقی مانده نیز تنها 17 هزار نفر موفق به حضور در کاری شده‌اند که این جای تأسف بسیار دارد. ضمن اینکه این آمار مربوط به قبل از شیوع ویروس کرونا است و اوضاع در حال حاضر وضعیت بغرنج‌تری دارد.

وی در پایان با ابراز خوشحالی از تأسیس نهادهای خیریه و لزوم توجه بیشتر به هنرمندان گفت: وجود این نهادهابرای کمک به کسانی که روزگار آنها را از چرخه بیرون انداخته بسیار مفید است. ضمن اینکه طبق گفته‌های اعضا گویایکی از اهداف اصلی این موسسه بحث اشتغالزایی هنرمندان خواهد بود که جای امیدواری بسیاری دارد. اگر چه همینامر نیازمند تخصیص بودجه از سوی دولت است، اما اطلاع دارم در کشورهای پیشرفته برخی شرکت‌های معتبر تجاری به جای پرداخت مالیات می‌توانند وارد این امور عام‌المنفعه شوند. حال اینکه در ادامه این بودجه به چه شکل عادلانه وصحیحی خرج هنرمندان شود باید دوستان اهل فن نظر بدهند و درباره آن تصمیم‌گیری کنند. نفس عمل که بسیارصحیح است و آن را تحسین می‌کنم.

محسن زارع‌اشکذری نیز در انتهای این مراسم درباره وضعیت اعطای نمایندگی موسسه «خیریه هنرمندان مهرآفرین» به شهرستان‌ها گفت: به همراه اعضای هیأت مدیره تصمیم گرفته‌ایم بحث واگذاری اعطای نماینده موسسه را به شهرهای مختلف نیز عملی کنیم تا علاوه بر هنرمندان حاضر در پایتخت به هنرمندان سایر شهرها نیز خدمت‌رسانی انجام گیرد. مذاکرات اولیه انجام شده و به احتمال فراوان در آینده‌ای نزدیک «خیریه هنرمندان مهرآفرین» در شهرهای خوزستان، یزد، اصفهان، کرمان و استان البرز نیز آغاز به کار خواهد کرد.

در پایان مهمانان حاضر در مراسم با دریافت لوح‌هایی به عنوان سفیر افتخاری موسسه «خیریه هنرمندان مهرآفرین» برگزیده شدند و از آنان برای حضور در این افتتاحیه قدردانی به عمل آمد.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=65074
image_print
برچسب ها: خیریه هنرمندان مهرآفرینسایت سینما روزانسینماروزان
نوشته قبلی

توضیحات رسانه سازمان در چرایی تعلیق پخش سریال “۸۷متر”عیاری

نوشته‌ی بعدی

“وینا” با آرامش در راه ایتالیا!+عکس

مطالب مرتبط

با تکمیل گروه بازیگران و عوامل/ فیلمبرداری «کاکتوس» آغاز شد

با تکمیل گروه بازیگران و عوامل/ فیلمبرداری «کاکتوس» آغاز شد

30 مرداد 1404

سینماروزان: فیلمبرداری فیلم سینمایی «کاکتوس» صبح روز گذشته در تهران آغاز شد. فیلم سینمایی «کاکتوس» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی...

علیرضا قربانی با «ایرانم» بازمی‌گردد/ اجرا در آزادی

علیرضا قربانی با «ایرانم» بازمی‌گردد/ اجرا در آزادی

29 مرداد 1404

سینماروزان: دور جدید تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در تهران، از سوم شهریور آغاز می‌شود.   در ادامه اجراهای تورکنسرت «ایرانم»...

آیین پایانی پویش «وطن به روایت من» در کوشک باغ هنر برگزار شد/ اعلام اسامی برگزیدگان و آثار راه‌یافته به جشنواره فیلم کوتاه

آیین پایانی پویش «وطن به روایت من» در کوشک باغ هنر برگزار شد/ اعلام اسامی برگزیدگان و آثار راه‌یافته به جشنواره فیلم کوتاه

29 مرداد 1404

سینماروزان: آیین اختتامیه پویش فیلم‌سازی «وطن به روایت من» عصر چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ در کوشک باغ هنر با اجرای...

نوشته‌ی بعدی
فیلم کوتاه وینا

"وینا" با آرامش در راه ایتالیا!+عکس

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم
خبر وسط

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم

28 مرداد 1404

سینماروزان: مسعود فراستی منتقد سینمای ایران به تازگی اعتراف کرده که با دیدن فیلم «اتاقک گلی» به ناگاه دچار غلیان...

ادامه مطلب
مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

27 مرداد 1404
حامد مظفری روی آنتن مطرح کرد: چرا «پیرپسر» گزینه‌ی بهتری برای معرفی به اسکار است؟+ ماجرای تولید سه پروژه‌ی چرب با کپی‌برداری از «پیرپسر»!    

حامد مظفری روی آنتن مطرح کرد: چرا «پیرپسر» گزینه‌ی بهتری برای معرفی به اسکار است؟+ ماجرای تولید سه پروژه‌ی چرب با کپی‌برداری از «پیرپسر»!   

27 مرداد 1404
صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

25 مرداد 1404
رکورد سریال تازه‌ی نماوا/مخاطبان «سووشون» سه برابر شد

رکورد سریال تازه‌ی نماوا/مخاطبان «سووشون» سه برابر شد

24 مرداد 1404
پردیس سینمایی نارسیس

“پیرپسر” ۱۳۲میلیارد و “صددام” ۱۲۷میلیارد/”مرد عینکی” ۷۰میلیارد و “زن و بچه” ۵۴میلیارد/شکست سنگین فیلم تازه‌ی پژمان!+آمار کامل فروش

24 مرداد 1404
به‌خاطر «شوگر مامی»؟؟/چهار شورا عوض شد تا این فیلم، پروانه بگیرد!

به‌خاطر «شوگر مامی»؟؟/چهار شورا عوض شد تا این فیلم، پروانه بگیرد!

22 مرداد 1404

پربازدیدها

  • صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

    صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

    368 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 147 توئیت 92
  • مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

    320 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 128 توئیت 80
  • پول تو فاضلابه؟/ رونمایی از تیزر فیلم «غیبت موجه» با بازی ابوالفضل پورعرب، میترا حجار، امیررضا دلاوری و…+فیلم

    76 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 30 توئیت 19
  • مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

    55 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 22 توئیت 14
  • حامد بهداد: باران کوثری از دو سر باخت!+اظهارنظر درباره مهناز افشار   

    38 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 10
  • ردّپای آقازادگی در انتصاب تازه‌ی فارابی

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • تازه‌ترین خروجی شورای صنفی نمایش: دستور اکران دو کمدی “پژمان”دار دیگر+دستور اکران یک فیلم غیرکمدی+یک دستور به سمفا 

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • ورژن زنانه رضا عطاران به سینماها می‌آید؛ در نقش رقیه‌ی دوست‌داشتنی!

    32 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8

آخرین مطالب

با تکمیل گروه بازیگران و عوامل/ فیلمبرداری «کاکتوس» آغاز شد

علیرضا قربانی با «ایرانم» بازمی‌گردد/ اجرا در آزادی

آیین پایانی پویش «وطن به روایت من» در کوشک باغ هنر برگزار شد/ اعلام اسامی برگزیدگان و آثار راه‌یافته به جشنواره فیلم کوتاه

پوشش آنلاین رقابتهای جهانی والیبال

معرفی نامزدهای بهترین خلاقیت و استعداد درخشان (بهترین فیلمساز اول) پانزدهمین جشن منتقدان خانه سینما 

تولید پادکست‌های رادیویی ویژه رحلت حضرت رسول اکرم (ص)/رادیو در سوگ رحلت پیامبر رحمت (ص)

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم

گرشا رضایی «کبوتر امید» را منتشر کرد

«بونا»؛ داستان دختری از طبقه متوسط فیلیپین

مراحل شکل‌گیری «پیرپسر» در چهارمین برنامه «سینماسلامت»

تبلیغات

ویژه ها

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم
خبر وسط

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم

28 مرداد 1404

سینماروزان: مسعود فراستی منتقد سینمای ایران به تازگی اعتراف کرده که با دیدن فیلم «اتاقک گلی» به ناگاه دچار غلیان...

ادامه مطلب
مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

27 مرداد 1404
حامد مظفری روی آنتن مطرح کرد: چرا «پیرپسر» گزینه‌ی بهتری برای معرفی به اسکار است؟+ ماجرای تولید سه پروژه‌ی چرب با کپی‌برداری از «پیرپسر»!    

حامد مظفری روی آنتن مطرح کرد: چرا «پیرپسر» گزینه‌ی بهتری برای معرفی به اسکار است؟+ ماجرای تولید سه پروژه‌ی چرب با کپی‌برداری از «پیرپسر»!   

27 مرداد 1404
صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

25 مرداد 1404
رکورد سریال تازه‌ی نماوا/مخاطبان «سووشون» سه برابر شد

رکورد سریال تازه‌ی نماوا/مخاطبان «سووشون» سه برابر شد

24 مرداد 1404
پردیس سینمایی نارسیس

“پیرپسر” ۱۳۲میلیارد و “صددام” ۱۲۷میلیارد/”مرد عینکی” ۷۰میلیارد و “زن و بچه” ۵۴میلیارد/شکست سنگین فیلم تازه‌ی پژمان!+آمار کامل فروش

24 مرداد 1404
به‌خاطر «شوگر مامی»؟؟/چهار شورا عوض شد تا این فیلم، پروانه بگیرد!

به‌خاطر «شوگر مامی»؟؟/چهار شورا عوض شد تا این فیلم، پروانه بگیرد!

22 مرداد 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم