• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
چهارشنبه 29 مرداد 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه خبر

در نشست نقد و بررسی  فیلم «روز ششم» مطرح شد⇐شروع واقعی فیلم بعد از پایان در ذهن مخاطب شکل می‌گیرد

21 تیر 1401
در خبر
1 0
A A
0
در نشست نقد و بررسی  فیلم «روز ششم» مطرح شد⇐شروع واقعی فیلم بعد از پایان در ذهن مخاطب شکل می‌گیرد

در نشست نقد و بررسی  فیلم «روز ششم» مطرح شد⇐شروع واقعی فیلم بعد از پایان در ذهن مخاطب شکل می‌گیرد

سینماروزان: کارگردان «روز ششم» در نشست فیلم «روز ششم»  گفت: معتقدم آن اتفاقی که بعد از پایان فیلم در ذهن مخاطب شکل می‌گیرد و با آن ادامه پیدا می‌کند، شروع واقعی فیلم است.

نشست نقد و بررسی  فیلم سینمایی  «روز ششم» با حضور حجت قاسم زاده اصل(کارگردان)، بهرام ابراهیمی (بازیگر) و خسرو نقیبی (منتقد) عصر روز دوشنبه 20 تیر در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

در ابتدای این نشست حجت  قاسم زاده اصل درباره ایده و انگیزه‌اش از ساخت «روز ششم» گفت: چندان به یاد نمی‌آورم که ایده این فیلم از کجا و در چه شرایطی در ذهنم شروع شد و معمولا وقتی فیلم تمام می‌شود، داستان را از ذهنم پاک می‌کنم تا بتوانم کار بعدی را بسازم، اما قصه‌ای که شخصیت اصلی سه بار رکب می‌خورد و «امید به پوچی» برایم جذاب بود. فیلم‌های ژانر سرقتی معمولا با ظاهری از اجتماع شروع می شود که از داستان منفک و سایه آن اشاره اجتماعی روی فیلم می‌افتد.

این کارگردان افزود: دوست داشتم فیلمی بسازم که شبیه دیگر فیلم‌هایی که در سینمای امروز می‌بینیم، نباشد و متفاوت باشد. «روز ششم» فیلم سختی بود و تمام چیزهایی که اتفاق افتاد با تنهایی توأم شد و سر صحنه نمی‌توانستم، بگویم چه می‌خواهم، اما از اول به این فکر می‌کردم که فیلم یک ساختار مشخص داشته باشد و مشکلی که اکثر فیلم‌ها دچار آن هستند مربوط به زمان مرده آن است که در اینجا تصمیم گرفتیم تمام زمان مرده را به کمک حرکات جابه‌جایی سریع در تدوین، از فیلم بگیریم. روز آخر تدوینگر به من گفت که 207 دقیقه تایم لاین داریم، اما یک فریم از فیلم را حذف نکردم، اما سرصحنه این موضوع متفاوت ‌می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه به میزان بسیار زیادی مقید به فیلمنامه است، افزود: نمی‌دانم چرا بقیه سرصحنه، به فیلمنامه دست می‌برند و محصول نهایی شاید به خاطر ضعف تولید یا در نظر نگرفتن توان بازیگران مدنظر فیلمنامه نویس نیست، اما من هیچ وقت سر صحنه، فیلمنامه را تغییر نمی‌دهم. فیلمنامه‌ «روز ششم» خیلی منطقی و با بیان رابطه علت و معلولی نوشته شده و برای تمام کنش و واکنش شخصیت‌ها دلیل دارم. آنچه الآن روی پرده سینما می‌بینیم، دقیقا همان چیزی است که دوست داشتم، باشد.

جلب رضایت بازیگر با ادبیات شسته رفته فیلمنامه
در ادامه بهرام ابراهیمی درباره تجربه همکاری با قاسم‌زاده اصل توضیح داد: نوع نگارش جملات اولین مؤلفه‌ای بود که در فیلمنامه توانستم با آن ارتباط برقرار کنم؛ یعنی مجبور نبودم ادبیات آن را اصلاح کنم و ادبیات به شکل شسته رفته و اصلاح شده به عنوان بخشی از ابزار کار، به دستم می‌رسید. اگر این ابزار درست باشد، بازیگر هم به خوبی می‌تواند آن را انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: از اولین کاری که با آقای قاسم زاده شروع کردم، لذت بردم و این همکاری تا «‌روز ششم» ادامه پیدا کرد. بالاخره بعد از سال‌ها یک فیلم نوآر واقعی دیدم که در آن سرعت حرکت بالا می‌رود تا زمان اضافه‌ای نداشته باشیم. فیلمنامه را یکسال قبل از فیلمبرداری دیدم و با آمادگی کامل کار را شروع کردم و خوشحالم یکبار دیگر توانستم با آقای قاسم زاده کار کنم و از نتیجه آن راضیم.

ابراهیمی درباره تفاوت این نوع نگارش دیالوگ با بافت کلی فیلمنامه تشریح کرد: فیلمنامه آقای قاسم‌زاده به گونه‌ای است که گنجینه اطلاعات کلامی آدم‌ها سرجای خود قرار دارد و همه آدم‌ها دیالوگ‌هایی دارند که مربوط به خودشان است؛ مثلا جمشید هاشم پور (با شغل بساز و بفروش) واژگانی مخصوص این قشر را دارد که از عین این واژگان امیر جعفری استفاده نمی‌کند و این باعث می‌شود که بازیگران از شهوت دیالوگ گویی پرهیز کنند.

«روز ششم» شبیه هیچ کدام از فیلم‌های سینمای ایران نیست
در ادامه، خسرو نقیبی با اشاره به اینکه برای صحبت درباره «روز ششم» هیچ ورودی دیگری جز قرار دادن فیلم در یک ژانر را نداریم، گفت: «روز ششم» شبیه هیچ کدام از فیلم‌هایی که در تمام این سال‌ها در سینمای ایران دیدیم، نیست. معمولا وقتی ژانر نوآر را از سینمای آن طرف آب الهام می‌گیریم، حجم زیادی از ابزار پیاده سازی آن را در سینمای ایران نداریم؛ یعنی در تعریف کلاسیک نوآر باید قهرمانی داشته باشیم که در تنگنا قرار می‌گیرد و بابت یک زن معمولا رو به تباهی قدم برمی‌دارد.

وی افزود: معتقدم به جز این، آقای قاسم زاده، زیر ژانر(ساب ژانر) سرقت را در فیلم گنجانده که قصه شوخ و شنگ و قهرمان هدفمندتری دارد که قرار است پیروز شود. فیلم سرقت‌ها رمز پیروزی حجت قاسم زاده در این فیلم است؛ چون هرباری که در سینمای ایران سراغ نوآرها یا نئونوآرها رفتیم معمولا یا زن اثیری شکل نمی‌گرفت یا مجبور بودیم به سیستم و حاکمیت باج بدهیم و بخش جذاب ماجرا این است که این فیلم اصلا اجتماعی نیست، اما در آن تهران را از تمام سینماهای مدعی «اجتماعی» بهتر می‌بینیم.
این منتقد ادامه داد: همین الان همین اگر به فیلم‌های عربده‌کش امروز که مدعی سینمای اجتماعی هستند، نگاه کنیم هیچ جغرافیایی از تهران در آن نمی‌توانیم جز جنوب و شمال شهر پیدا کنیم و نبض زندگی در شهر را در آن نمی‌بینیم. فیلم «روز ششم» به ما این امکان را می‌دهد که در تمام شهر حرکت کنیم که اتفاقا به شدت پر لوکیشن است و قهرمان پرسه زن دارد.
وی با بیان اینکه معمولا مجبوریم به دلیل سانسور قهرمانمان به دام پلیس بیفتد یا با حاکمیت همکاری کند، افزود: این فیلم به قدری روی بخش سرقت متمرکز شده و وارد بازی‌های همیشگی نمی‌شود که ما حتی سانسور را هم در آن نمی‌بینیم. بخشی از این موضوع را می‌توانیم در قالب دوستی مصطفی زمانی(قهرمان) و افشین هاشمی(پلیس) ‌بینیم که فیلمنامه لازم نمی‌بیند سابقه‌ای از چگونگی دوستی این دو به ما بدهد. به همین دلیل جشنواره فجر فیلم را کنار می‌گذارد چون متوجه نمی‌شود از کجا ضربه می‌زند (خورده است)؛ یعنی می‌گوید این فیلم نباید باشد، اما در عین حال هم نمی‌داند که چرا نباید باشد.

ظرفیت فیلمنامه «روز ششم» برای ساخته شدن در تمام دنیا

نقیبی تصریح کرد: این فیلمنامه در هرجای دیگری از جهان مثل پاریس و لندن با کمترین تغییر ممکن می‌تواند ساخته شود و این خیلی نکته مهمی است. نمونه این سبک فیلمسازی را حتی می‌توانیم در فیلم‌های گای ریچی هم ببینیم، چون اصل بیان قصه است و شهر تبدیل به یک پس زمینه برای تعریف روابط می‌شود.
در ادامه، جلسه با پرسش حضار و پاسخ عوامل فیلمساز ادامه یافت. یکی از پرسش‌ها درباره علل سرعت دیالوگ‌ها بود که قاسم زاده اصل با تأیید تند بودن سرعت بیان دیالوگ‌ها گفت: ما به دیدن فیلم‌هایی که به راحتی 20 دقیقه آن قابل حذف است، عادت کردیم و معتقدم این حجم از دیالوگ درعین قابل فهم بودن، مانند دیگر فیلم‌ها نیست و آرزو می‌کنم کاش فیلم‌های دیگر این ‌طور باشند، چون در ایران مشکل دیالوگ نویسی داریم.
وی افزود: همه آدم‌های این فیلم شاید شبیه مردم کوچه و خیابان صحبت نکنند، اما ادبیات آنها به کلی متفاوت است و فکر می‌کنم از این نوع دیالوگ -به دلیل اینکه قبلا سریال ساختم- مخاطب استقبال می‌کند.
قاسم زاده اصل با تأکید بر اینکه معتقدم سینما باید قصه‌گو باشد، عنوان کرد: سینما به ما تمرکز برای بهتر فهمیدن می‌دهد و متأسفانه تمرکز امروز ما را گرفتند؛ اما «روز ششم» طوری است که اگر کسی در میانه فیلم بخواهد به تلفن خود جواب بدهد، بخشی از فیلم را از دست می‌دهد. در این دو هفته‌ای که فیلم اکران شده، دو جمله ثابت خوشایند را شنیدم؛ یکی اینکه دوست داشتند فیلم را دوباره ببینند.؛ دوم اینکه گفتند شبیه فیلم‌های خارجی است.
وی درباره فروش فیلم نیز گفت: اگر به سامانه سمفا مراجعه کنید، می‌بینید که 28 تا سالن در کل کشور داریم و فیلم‌هایی مانند «روز ششم» به دلیل اینکه مورد پسند بعضی نیست، انگار نباید ساخته شود.
این کارگردان درباره مؤلفه‌های فروش صحبت کرد و افزود: ما به طور کلی دو مؤلفه برای فروش فیلم داریم؛ یکی تعداد مخاطب و دیگری میزان رضایت است. بالاخره خاصیت سینما این است که برای برخی جالب است و پلک نمی‌زنند و بعضی هم فیلم را دوست ندارند، اما معتقدم آن اتفاقی که بعد از پایان فیلم در ذهن مخاطب شکل می‌گیرد و با آن ادامه پیدا می‌کند، شروع واقعی فیلم است.
این کارگردان با اشاره به اینکه ژانرها در 30 سال گذشته از بین رفته گفت: به دلیل سلیقه نادرست سینماگران ژانرهای سینما با یک‌سری کمدی خاص از بین رفته است.

«روز ششم» دوباره ساخته شود، انتخاب اولم مصطفی زمانی است
وی درباره انتخاب مصطفی زمانی برای نقش اول «روز ششم» گفت: او بهترین انتخاب برای بازی در این نقش بود و ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد و یکی از مهمترین ویژگی‌های او صدای خوب و فاصله سریع بین پاسا‌ژهای حسی است. اگر قرار بود این فیلم دوباره ساخته شود، حتما اولین انتخابم مصطفی زمانی است.
قاسم زاده اصل درباره طراحی استوری برد و کمیک بوک در پایان فیلم نیز توضیح داد: پایان فیلم، از یک کمبود به وجود آمد و یک داستان داشتیم که ساختن آن امکان پذیر نشد و من تقریبا 12 شب به تدوینگر زنگ زدم و خواستم که تا فردا صبح آن را آماده کند.

کشته شدن «ژانر» در سینمای ایران
خسرو نقیبی نیز در پایان با اشاره به فیلم‌هایی که امروز در سینمای ایران ساخته می‌شود، گفت: معضل اساسی این است که فیلم‌های ایرانی تبدیل به گزارشی از اجتماع شدند و می‌توانید گزارشی از حال بد خود را روی پرده هم ببینید و در حقیقت، قصه دیگر معنای اولیه خود را ندارد. بنابراین؛ سینمای امروز یا بدبختی یا کمدی(دلقک بازی) را تصویر می‌کند و ژانر به طور کلی کشته شده است.

وی با توجه به دیالوگ‌های فیلم گفت: نیمی از نقدهای وبلاگی و اینستاگرامی این است که چرا شخصیت‌های داستان مثل حرف روزمره نمی‌زنند، اما دیالوگ قرار نیست حرف روزمره باشد و این دقیقا از کج‌فهمی است؛ چون نه تخصص و نه ویژگی وجود دارد و شما مجبورید با فیلم‌های سطح پایین (نمایش نکبت) که آن طرف آبی‌ها هم از آن استقبال می‌کنند، رو‌به‌رو شوید.
اجرای این نشست را کورش جاهد بر عهده داشت.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=70378
image_print
برچسب ها: حجت قاسم زاده اصلفیلم روز ششمکوروش جاهدنشست فیلم روز ششم
نوشته قبلی

پایان تولید “تمجیزک”⇔نگاهی نو به عادات جدید+تیزر

نوشته‌ی بعدی

انتشار ۲ قطعه جدید از رامین حسین‌پور از آلبوم «گنجور»

مطالب مرتبط

گرشا رضایی «کبوتر امید» را منتشر کرد

گرشا رضایی «کبوتر امید» را منتشر کرد

28 مرداد 1404

سینماروزان: گرشا رضایی خواننده فعال در حوزه موسیقی پاپ، قطعه تازه‌ای را با عنوان «کبوتر امید» منتشر کرده است. این...

«بونا»؛ داستان دختری از طبقه متوسط فیلیپین

«بونا»؛ داستان دختری از طبقه متوسط فیلیپین

28 مرداد 1404

سینماروزان: ششصد و سی و یکمین برنامه از سری برنامه‌های سینماتک خانه هنرمندان ایران، دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴، به نمایش...

مراحل شکل‌گیری «پیرپسر» در چهارمین برنامه «سینماسلامت»

مراحل شکل‌گیری «پیرپسر» در چهارمین برنامه «سینماسلامت»

28 مرداد 1404

سینماروزان: چهارمین برنامه ماهانه «سینما سلامت» در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش فیلم مستندی از مراحل شکل‌گیری فیلم سینمایی...

نوشته‌ی بعدی
انتشار ۲ قطعه جدید از رامین حسین‌پور از آلبوم «گنجور»

انتشار ۲ قطعه جدید از رامین حسین‌پور از آلبوم «گنجور»

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم
خبر وسط

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم

28 مرداد 1404

سینماروزان: مسعود فراستی منتقد سینمای ایران به تازگی اعتراف کرده که با دیدن فیلم «اتاقک گلی» به ناگاه دچار غلیان...

ادامه مطلب
مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

27 مرداد 1404
حامد مظفری روی آنتن مطرح کرد: چرا «پیرپسر» گزینه‌ی بهتری برای معرفی به اسکار است؟+ ماجرای تولید سه پروژه‌ی چرب با کپی‌برداری از «پیرپسر»!    

حامد مظفری روی آنتن مطرح کرد: چرا «پیرپسر» گزینه‌ی بهتری برای معرفی به اسکار است؟+ ماجرای تولید سه پروژه‌ی چرب با کپی‌برداری از «پیرپسر»!   

27 مرداد 1404
صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

25 مرداد 1404
رکورد سریال تازه‌ی نماوا/مخاطبان «سووشون» سه برابر شد

رکورد سریال تازه‌ی نماوا/مخاطبان «سووشون» سه برابر شد

24 مرداد 1404
پردیس سینمایی نارسیس

“پیرپسر” ۱۳۲میلیارد و “صددام” ۱۲۷میلیارد/”مرد عینکی” ۷۰میلیارد و “زن و بچه” ۵۴میلیارد/شکست سنگین فیلم تازه‌ی پژمان!+آمار کامل فروش

24 مرداد 1404
به‌خاطر «شوگر مامی»؟؟/چهار شورا عوض شد تا این فیلم، پروانه بگیرد!

به‌خاطر «شوگر مامی»؟؟/چهار شورا عوض شد تا این فیلم، پروانه بگیرد!

22 مرداد 1404

پربازدیدها

  • صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

    صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

    367 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 147 توئیت 92
  • مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

    293 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 117 توئیت 73
  • پول تو فاضلابه؟/ رونمایی از تیزر فیلم «غیبت موجه» با بازی ابوالفضل پورعرب، میترا حجار، امیررضا دلاوری و…+فیلم

    75 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 30 توئیت 19
  • مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

    55 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 22 توئیت 14
  • حامد بهداد: باران کوثری از دو سر باخت!+اظهارنظر درباره مهناز افشار   

    37 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 15 توئیت 9
  • ردّپای آقازادگی در انتصاب تازه‌ی فارابی

    34 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • تازه‌ترین خروجی شورای صنفی نمایش: دستور اکران دو کمدی “پژمان”دار دیگر+دستور اکران یک فیلم غیرکمدی+یک دستور به سمفا 

    33 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8
  • ورژن زنانه رضا عطاران به سینماها می‌آید؛ در نقش رقیه‌ی دوست‌داشتنی!

    32 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8

آخرین مطالب

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم

گرشا رضایی «کبوتر امید» را منتشر کرد

«بونا»؛ داستان دختری از طبقه متوسط فیلیپین

مراحل شکل‌گیری «پیرپسر» در چهارمین برنامه «سینماسلامت»

مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

وقتی تاریخ شفاهی به تصویر درمی‌آید

پویانمایی «خواب‌دزد» آماده نمایش شد/ مردمی که رویاهایشان را می‌فروشند

«کوسه» بالاخره پس از ۴ سال به سینماها رسید

ساسان قجر، دبیر جشنواره ملی فیلم های کمدی سینمای ایران شد

«استاد» از سه شنبه در سینما آنلاین فیلم نت

تبلیغات

ویژه ها

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم
خبر وسط

اعتراف دربرابر دوربین/فیلم ایرانی «اتاقک گلی» ، اشک فراستی را درآورد!/اشکم درآمد و سیگار روشن کردم!+فیلم

28 مرداد 1404

سینماروزان: مسعود فراستی منتقد سینمای ایران به تازگی اعتراف کرده که با دیدن فیلم «اتاقک گلی» به ناگاه دچار غلیان...

ادامه مطلب
مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

مرگ شهرزاد؛ بازیگر زن «قیصر» که کارتن‌خواب شده بود!

27 مرداد 1404
حامد مظفری روی آنتن مطرح کرد: چرا «پیرپسر» گزینه‌ی بهتری برای معرفی به اسکار است؟+ ماجرای تولید سه پروژه‌ی چرب با کپی‌برداری از «پیرپسر»!    

حامد مظفری روی آنتن مطرح کرد: چرا «پیرپسر» گزینه‌ی بهتری برای معرفی به اسکار است؟+ ماجرای تولید سه پروژه‌ی چرب با کپی‌برداری از «پیرپسر»!   

27 مرداد 1404
صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

صدور پروانه «ماجرای نیمه‌شب»مهدویان با مضمونی درباره تخلیه بیمارستانی مجاور یک کانکس افغان!+صدور پروانه برای سازندگان «گشت ارشاد» و «علفزار» و…+صدور پروانه‌ی مادر شهید ژاپنی!

25 مرداد 1404
رکورد سریال تازه‌ی نماوا/مخاطبان «سووشون» سه برابر شد

رکورد سریال تازه‌ی نماوا/مخاطبان «سووشون» سه برابر شد

24 مرداد 1404
پردیس سینمایی نارسیس

“پیرپسر” ۱۳۲میلیارد و “صددام” ۱۲۷میلیارد/”مرد عینکی” ۷۰میلیارد و “زن و بچه” ۵۴میلیارد/شکست سنگین فیلم تازه‌ی پژمان!+آمار کامل فروش

24 مرداد 1404
به‌خاطر «شوگر مامی»؟؟/چهار شورا عوض شد تا این فیلم، پروانه بگیرد!

به‌خاطر «شوگر مامی»؟؟/چهار شورا عوض شد تا این فیلم، پروانه بگیرد!

22 مرداد 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم