سینماروزان/روحالله نشیبا: جایزه نفرات برگزیده مسابقه استعدادیابی «آوای جادویی» که از پلتفرم فیلمنت پخش می شود، مشخص شد.
در آستانه پخش قسمتهای نیمه نهایی و فینال مسابقه استعدادیابی خوانندگی «آوای جادویی»، جایزه نفرات برگزیده اعلام شد و بر این اساس چهار فینالیستِ مسابقه، هر کدام یک قطعه با آهنگسازی و مدیریتِ هنری علیرضا افکاری منتشر خواهند کرد.
در حال حاضر مسابقه استعدادیابی «آوای جادویی» که پخش آن از نوروز ۱۴۰۲ در پلتفرم فیلمنت آغاز شده است، به روزهای حساس خود نزدیک میشود و شرکتکنندگان در آستانه آمادهسازی برای ضبط مراحل نیمه نهایی و فینال قرار دارند.
طبق اعلام محمد طهرانی تهیه کننده «آوای جادویی»، علیرضا افکاری که مدیریت هنری هنرجویان را در طول برگزاری این مسابقه برعهده داشته است به هر کدام از فینالیستهای «آوای جادویی» یک قطعه موسیقی با آهنگسازی و مدیریت هنریِ خود هدیه خواهد داد.
همچنین حامیان مالی مسابقه نیز به نفر اول «آوای جادویی»، ۵ میلیارد ریال جایزه ویژه پرداخت خواهند کرد.
مسابقه «آوای جادویی» در آستانه پخش قسمتهای نیمه نهایی و فینالِ خود قرار دارد و کمتر از دو ماه دیگر برنده این مسابقه در روز پخش فینال مشخص خواهد شد.
محمد اصفهانی، رضا صادقی، محمد معتمدی و رضا یزدانی مربی/داوران مسابقه «آوای جادویی» هستند. علیرضا افکاری مدیریت هنری هنرجویان و علی اوجی اجرای مسابقه را برعهده دارند. محمد طهرانی نیز تهیهکننده پروژه است.
تاکنون ۱۱ قسمت از مسابقه «آوای جادویی» از پلتفرم فیلمنت پخش شده است و قسمتهای بعدی هر پنجشنبه ساعت ۸ صبح در دسترس مخاطبان قرار میگیرد.
“دایناسور” در نزدیکی ۱۴۰میلیارد/”موسی” ۶۵میلیارد و “کوکتل مولوتف” ۶۰میلیارد/”رها” ۳۳میلیارد و “پسردلفینی۲” حدود ۲۵میلیارد/”بامبولک” ۱۵میلیارد و “صیاد” مماس با ۵میلیارد/”صدام” دوروزه ۹میلیارد و “خانه ارواح” دوروزه ۳میلیارد!/”زیبا صدایم کن” نیم میلیارد/”هر چی تو بگی” و “اسفند” دوروزه در مرز صد میلیون/فروش نازل “بازی را بکش” و “ماه پیشونی و مادربزرگ”+آمار کامل فروش
سینماروزان/مهدی فلاح: با آغاز دوره تازه اکران، مدعیان تازه ای به جمع پرفروش ها پیوستهاند. یکی "صدام" که در دوروز...