• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه 11 خرداد 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گفتگو

سیدضیاء هاشمی رییس اتحادیه تهیه‌کنندگان سینمای ایران⇐نمی‌دانم تهیه‌کننده بازداشتی “شهرزاد” از کجا آمده؟/بروید و از همان‌ها بپرسید که برایش کارت تهیه‌کنندگی صادر کرده‌اند/خیلی از افراد این‌چنینی به اتحادیه تهیه‌کنندگان آمدند و ما آنها را حذف کردیم/برخی از اینها از آقازاده‌ها هستند و به‌دلیل ارتباطات پدرشان، نامه از وزیر می‌گیرند و تهیه‌کنندگی می‌کنند!!!

5 آبان 1395
در گفتگو
0 0
A A
3
رییس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان⇐مردم نطنز برای تفریح باید بروند جن ببینند؟/ تفریح دیگر مردم ممکن است این باشد که بروند پای بساط!!/ ۳ میلیارد بودجه به تولید آثار هنر و تجربه اختصاص داده شده؛ این آثار در مجموع باید ۹ میلیارد بفروشند تا هزینۀ تولید را برگردانند/ترکیه در همسایگی ما ۳هزار سالن سینما دارد و ما فقط ۵۰ سالن استاندارد داریم/بین‌الملل فارابی و سازمان سینمایی به جای یافتن سرمایه‌گذاران خارجی برای تولید مشترک، بیشتر به دنبال جشنواره‌هایی هستند که در آنها بهشان خوش بگذرد/داشتن آکادمی سینما{مدرسه عالی سینما} دردی را دوا نمی‌کند چون افرادی که در آن تدریس می‌کنند همان‌ تئوری‌های منسوخ را آموزش می‌دهند

سیدضیاء هاشمی

سینماروزان: از لحاظ مالی برای ساختن فیلم یا سریال در ایران از 2 شیوه استفاده می‌شود؛ نخستین شیوه استفاده از وام و بودجه دولتی است که توسط دولت یا نهادهای شبه‌دولتی تأمین می‌شود و دوم تولید توسط بخش خصوصی است. حضور بخش خصوصی در سینمای ایران ریشه‌های درازمدت دارد و البته به سینمای تجاری می‌رسد یعنی همان نوع سینمایی که با حداقل هزینه تولید می‌کند و در کوتاه‌ترین زمان اکران می‌گیرد و البته بازگشت نسبی سرمایه هم دارد.

به گزارش سینماروزان و به نقل از “صبح نو” یک جریان سوم هم در این میانه وجود دارد و آن هم پول‌های کلانی که از طریق برخی عشق سلبریتی‌ها به دلایل گوناگون وارد سینما می‌شود و البته به واسطه آن هرازگاه محصولات متفاوتی هم خلق می‌شوند اما عقبه مشکوک واردکنندگان این پول‌هاست که کار را با مشکل روبه‌رو می‌کند.
سهل الوصول بودن ورود به سینما و البته عطشی که در میان سینماگران برای جذب سرمایه وجود دارد مهم‌ترین دلیل رشد این جریان سوم است؛ جریانی که خیلی سریع از کمبودهای قانونی موجود در صنف سینما هم استفاده کرده و خود را به‌عنوان تهیه‌کننده در سینما جا می‌زند.
اینکه چرا هر شخص بدون عقبه سینمایی می‌تواند با سرمایه‌گذاری در یکی، 2 پروژه سینمایی در قامت تهیه‌کننده جای گیرد، پرسشی است که بیش از همه کارکشته‌های صنف تهیه‌کنندگان باید به آن پاسخ دهند.

سرمایه‌گذاری فقط یکی از آیتم‌های تهیه‌کنندگی است
آقای سید‌ضیاء هاشمی تهیه‌کننده باسابقه و رییس اتحادیه تهیه‌کنندگان سینمای ایران درباره شرایط عضویت در اتحادیه تهیه‌کنندگان گفت: عضویت در این صنف چندین ملاک دارد و تا 100 امتیاز را دربرمی‌گیرد. ابتدا تحصیلات آکادمیک مرتبط با تهیه‌کنندگی سینماست و سپس حضور و فعالیت مستمر و طولانی مدت در عرصه سینما. این طور نیست که هر کس سرمایه‌گذار باشد بتواند به عضویت اتحادیه تهیه‌کنندگان درآید و در ملاک‌هایی که گذاشته شده سرمایه‌گذاری فقط یکی از آیتم‌هاست.
وی در ادامه بیان کرد: طی دورانی خاص یک سری اختلافات میان تهیه‌کنندگان ایجاد شد و تشکیل صنف‌های موازی و البته ضعیف موجب شد افرادی کم تجربه تهیه‌کننده شوند. با این حال به‌زودی یک پالایش صنفی جامع صورت خواهد گرفت و بر اساس دستورالعملی که در شورای عالی تهیه‌کنندگان تصویب شده، تمامی تهیه‌کنندگان مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و از یک فیلترینگ مشترک رد می‌شوند تا مشکلات این حیطه کمتر شود.

باید عقبه تهیه‌کنندگان سینما بررسی شود
هاشمی درباره سیدمحمد امامی تهیه‌کننده‌ “شهرزاد” که به شیوه سرمایه‌گذاری وارد کار سینما شده و البته به تازگی هم بازداشت شد گفت: ایشان قبل از سینما در خیلی از کارها و بیزنس‌های دیگر بودند و همچنین در تولید سریال‌های گوناگون مشارکت داشته ضمن اینکه ادعا شده در شرکت تصویرگستر پاسارگارد هم شراکت داشته‌اند.
هاشمی درباره عضویت تهیه‌کننده بازداشتی در یکی از صنوف تهیه‌کنندگی به نام کانون تهیه کنندگان فیلم ایران گفت: با بررسی درست و دقیق می‌توان جلوی چنین اشتباهاتی را گرفت ولی به نظر می‌رسد در مورد پیش آمده قطعاً بررسی‌های صنفی دقیق یا صورت نگرفته یا برای ایشان این بررسی‌ها سخت‌گیرانه نبوده است. البته من در صنف موردنظر نبودم و شرایط را نمی‌توانم بررسی کنم. باید از همانها پرسید که برایش کارت صادر کردند. نمی‌دانم ایشان چگونه وارد شدند ولی اگر به سمت ما می‌آمدند با یک شرایط خاص و محدودکننده عقبه ایشان را بررسی می‌کردیم؛ همان‌طور که خیلی از افراد این چنینی آمدند و ما آنها را حذف کردیم و نامه نوشتیم که صلاحیت ندارند و اجازه کار به آنها ندادیم.
هاشمی درباره درخواست تهیه‌کننده بازداشتی برای عضویت در اتحادیه تهیه‌کنندگان گفت: ایشان به صنف ما هیچ‌گونه درخواستی نداده بودند شاید چون می‌دانست سختگیری‌های خاص خود را داریم.

آقازاده‌هایی که تهیه‌کننده می‌شوند
تهیه‌کننده «عروس»، «روز شیطان» و «شوکران» با اشاره به ورود برخی آقازاده‌ها به وادی تهیه‌کنندگی اظهار داشت: متأسفانه برخی از علاقه‌مندان به تهیه‌کنندگی به‌دلیل روابط خاصی که دارند توانسته‌اند ممیزی‌ها را دور بزنند. شخصاً با نمونه‌های زیادی از اینگونه موارد برخورد داشتم و البته معترض هم شدم و نامه‌نگاری هم کردم و کاملاً مستدل سوابق آنها را زیر سؤال بردم اما عجیب اینجا بود که بعد از پیگیری‌ها متوجه شدیم که برخی اینها از آقازاده‌ها هستند و به‌دلیل ارتباطات پدرشان، نامه از وزیر می‌گیرند و تهیه‌کنندگی می‌کنند!
این تهیه‌کننده خاطرنشان ساخت: ما یک سال پیش کمیته‌ای را تشکیل داده‌ایم، آیین‌نامه‌ای را نوشتیم و تصویب کردیم و فرستادیم دفتر ارشاد و با خود سازمان سینمایی قرار و مدار گذاشتیم تا صرفاً آنهایی که از فیلترینگ ما می‌گذرند بتوانند کار کنند و مسوول و پاسخگوی اقدامات آنها هم ما هستیم و می‌پذیریم ولی به همان دلیلی که پیشتر گفتیم حتی همین قول و قرار هم به‌طور کامل اجرایی نشد.

جلوی سهل‌انگاری‌های شبکه خانگی گرفته شود
سیدضیاء هاشمی که نزدیک به سه دهه است در سینمای ایران حضور دارد، سهل گیری‌ها در صدور پروانه ساخت آثار ویدئویی به‌نام اشخاص گمنام و کم‌تجربه را نیز به اندازه خود در وضعیت پیش آمده دخیل دانست و بیان داشت: واجب است سیاست‌گذاری‌های سینمایی و ویدئویی یکی باشد با یک هدف مشترک. می‌بایست حتماً شرایط ممیزی و اصول صدور پروانه ساخت در هر 2 مدیوم یکسان بوده و هیچ تفاوتی با هم نداشته باشد تا برخی از سرمایه‌داران بی هویت نتوانند از شبکه خانگی برای ورود به عرصه تهیه‌کنندگی استفاده کنند.

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=30204
image_print
برچسب ها: اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایرانسیدضیاء هاشمیشهرزادمحمد امامی
نوشته قبلی

اولین فیلم سینمایی تهیه‌کننده کلیپ میلیاردی کلید خورد+عکس

نوشته‌ی بعدی

انتقادات تند و تیز یک بازیگر-کارگردان تئاتر از رسانه ملی⇐تلویزیون برای پخش تیزر یک نمایش مبلغی بین 300 میلیون تا یک میلیارد تومان را مطالبه می‌کند/شبکه‌های ماهواره‌ای{مانند GEM} بیشتر از صدا و سیمای ما نگران حفظ ظاهر فرهنگی خود است!!!/ به سختی می‌توان باور کرد برنامه‌های بی محتوای تلویزیون از تهران و خیابان جام جم و ولیعصر در حال پخش است!

مطالب مرتبط

حرفهای هادی اسماعیلی مدیر موسسه پخش بهمن‌سبز درباره اکران نسخه‌ی سینمایی "پایتخت"، وضعیت اکران نوروز۴۰۴ و...

حرفهای هادی اسماعیلی مدیر موسسه پخش بهمن‌سبز درباره اکران نسخه‌ی سینمایی “پایتخت”، وضعیت اکران نوروز۴۰۴ و…

18 فروردین 1404

سینماروزان: هادی اسماعیلی، مدیرعامل بهمن سبز با اظهار تأسف از عدم ساخت و اکران نسخه سینمایی مجموعه «پایتخت ۷» گفت:...

کیانوش عیاری: اگر سریالم را پخش نکنند، به افغانستان می‌روم!

کیانوش عیاری: اگر سریالم را پخش نکنند، به افغانستان می‌روم!

12 اسفند 1403

سینماروزان: کیانوش عیاری فیلمساز قدیمی که مدتهاست سریال "۸۷متر" را برای تلویزیون ساخته، مدعی شده که اگر مدیران تلویزیون این...

حبیب اسماعیلی

دربرابر قیمت میلیاردی یک پروژکتور، همچنان سینما ارزان‌ترین تفریح است!/ کف قیمت بلیت سینما ۶۰ هزار تومان است!/فقط سینماست که بلیت نیم‌بها به مخاطبان می‌دهد!

5 اسفند 1403

سینماروزان: حبیب اسماعیلی تهیه‌کننده و پخش‌کننده سینما با تاکید بر اینکه قیمت بلیت سینماها همچنان شناور است و کف قیمت...

نوشته‌ی بعدی
انتقادات تند و تیز یک بازیگر-کارگردان تئاتر از رسانه ملی⇐تلویزیون برای پخش تیزر یک نمایش مبلغی بین 300 میلیون تا یک میلیارد تومان را مطالبه می‌کند/شبکه‌های ماهواره‌ای{مانند GEM} بیشتر از صدا و سیمای ما نگران حفظ ظاهر فرهنگی خود است!!!/ به سختی می‌توان باور کرد برنامه‌های بی محتوای تلویزیون از تهران و خیابان جام جم و ولیعصر در حال پخش است!

انتقادات تند و تیز یک بازیگر-کارگردان تئاتر از رسانه ملی⇐تلویزیون برای پخش تیزر یک نمایش مبلغی بین 300 میلیون تا یک میلیارد تومان را مطالبه می‌کند/شبکه‌های ماهواره‌ای{مانند GEM} بیشتر از صدا و سیمای ما نگران حفظ ظاهر فرهنگی خود است!!!/ به سختی می‌توان باور کرد برنامه‌های بی محتوای تلویزیون از تهران و خیابان جام جم و ولیعصر در حال پخش است!

دیدگاه‌ها 3

  1. نسترن می‌گوید:
    قبل 9 سال

    متاسفانه
    گرفت و گیرهای مالی این
    صنوف مختلف باعث شده
    در برخورد با ادمهای متمول سهل گیر باشند

    پاسخ
  2. رضایار می‌گوید:
    قبل 9 سال

    جالبه که خانه سینما
    درباره تهیه کنندگی این اقای امامی
    و کارتی که براشون
    صادر شده
    هیچ واکنشی نشون نمیده
    به نظر عجیب نیست؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

جشنواره لوتوس و مصائب مستقل بودن!
ویژه

جشنواره لوتوس و مصائب مستقل بودن!

10 خرداد 1404

سینماروزان/احمد محمداسماعیلی: در کشوری زندگی می کنیم که سرنخ همه امورات هنری ، فرهنگی ، اقتصادی و ورزشی به دولت...

ادامه مطلب
توقیف «سووشون» با وجود حذف بیست دقیقه از قسمت اول!

توقیف سریال «سووشون» و فیلترینگ نماوا با وجود حذف بیست دقیقه از قسمت اول!

9 خرداد 1404
پردیس اکومال کرج

“دایناسور” ۱۴۵میلیارد/”موسی(ع)” در مرز ۷۰میلیارد/”صدام” ۶۵میلیارد/ “کوکتل مولوتف” ۶۰میلیارد/”رها” ۳۵میلیارد/”بامبولک” ۱۷میلیارد و “خانه ارواح” ۱۵میلیارد/”سلام‌علیکم حاج‌آقا” در مرز ۱۱میلیارد/”زیبا صدایم کن: ۷میلیارد/”بی سروصدا” ۳میلیارد+آمار کامل فروش

9 خرداد 1404
تعویق اکران فیلم‌«پیرپسر» به‌خاطر اسکار یا مهندسیِ گیشه؟؟

تعویق اکران فیلم‌«پیرپسر» به‌خاطر اسکار یا مهندسیِ گیشه؟؟

8 خرداد 1404
«خانه‌ی ارواح» یا مطب دکتر مصدق؟!+ویدئو 

«خانه‌ی ارواح» یا مطب دکتر مصدق؟!+ویدئو 

8 خرداد 1404
هشدار اکتای براهنی به ممیزان سینما: چرا حتی اجازه پخش تیزرهای "پیرپسر" را نمی‌دهید؟/میخواهید فیلم را با درجه ۵۰+ اکران کنید؟/یا منتظرید نسخه‌ی قاچاق "پیرپسر" بیرون بیاید تا خیالتان راحت شود؟

هشدار اکتای براهنی به ممیزان سینما: چرا حتی اجازه پخش تیزرهای “پیرپسر” را نمی‌دهید؟/میخواهید فیلم را با درجه ۵۰+ اکران کنید؟/یا منتظرید نسخه‌ی قاچاق “پیرپسر” بیرون بیاید تا خیالتان راحت شود؟

7 خرداد 1404
«شاه‌نقش» با ماجرای عشق به بهروز وثوقی در راه اکران

«شاه‌نقش» با ماجرای عشق به بهروز وثوقی در راه اکران

6 خرداد 1404

پربازدیدها

  • شما واقعا خواجه‌ای؟ ⇐تیزر فیلم کمدی "خانه ارواح" با بازی پژمان جمشیدی و کاظم سیاحی منتشر شد+ویدئو 

    شما واقعا خواجه‌ای؟ ⇐تیزر فیلم کمدی “خانه ارواح” با بازی پژمان جمشیدی و کاظم سیاحی منتشر شد+ویدئو 

    143 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 57 توئیت 36
  • نسخه‌ی زنانه مازیار(شهره) لرستانی روی پرده!+توضیحات کارگردان درباره حذف نامش از تیتراژ

    78 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 31 توئیت 20
  • رسانه انگلیسی منتشر کرد: داستان کامل فیلم «زن و بچه»سعید روستایی   

    71 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 28 توئیت 18
  • صدام در ایران/رونمایی از تیزر فیلم کمدی «صددام» با بازی رضا عطاران، پریناز ایزدیار و…+ویدیو

    61 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 24 توئیت 15
  • زایش یک زندگی⇐رونمایی از تریلر ۱۲۳ ثانیه ای سریال «سووشون» با بازی میلاد کیمرام، بهنوش طباطبایی و…+ویدیو

    61 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 24 توئیت 15
  • داود اشرفِ سریال «وحشی» در واقعیت کیست؟/ قاتلی که از زندان فرار می‌کند؟

    61 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 24 توئیت 15
  • آقازاده‌ی ایرج قادری؛ مدیر هلدینگ منسوب به بابک زنجانی!؟

    55 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 22 توئیت 14
  • انتشار آرای کامل اسکرین‌دیلی بر جشنواره کن۲۰۲۵/«تصادف ساده» با جعفر پناهی: اول/«زن و بچه»سعید روستایی: سوم از آخر!

    33 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 13 توئیت 8

آخرین مطالب

سریال «جزر و مد» دو بار در هفته پخش می‌شود/ رونمایی از تیزر و پوستر

در دومین همکاری با شهرام شاه‌حسینی؛ سحر دولتشاهی جلوی دوربین «کندو» می‌رود

جشنواره لوتوس و مصائب مستقل بودن!

«علت مرگ: نامعلوم» از ۱۲ خرداد در سینما آنلاین فیلم نت

کتاب «آوا» منتشر شد

«در انتهای شب» در جشنواره «سینما جووه» اسپانیا رقابت می‌کند

توقیف سریال «سووشون» و فیلترینگ نماوا با وجود حذف بیست دقیقه از قسمت اول!

“دایناسور” ۱۴۵میلیارد/”موسی(ع)” در مرز ۷۰میلیارد/”صدام” ۶۵میلیارد/ “کوکتل مولوتف” ۶۰میلیارد/”رها” ۳۵میلیارد/”بامبولک” ۱۷میلیارد و “خانه ارواح” ۱۵میلیارد/”سلام‌علیکم حاج‌آقا” در مرز ۱۱میلیارد/”زیبا صدایم کن: ۷میلیارد/”بی سروصدا” ۳میلیارد+آمار کامل فروش

چرا بیلبوردهای سریال «سووشون»، سفید شد؟

اکران و نقد «مالیخولیا» در سینماتک خانه هنرمندان ایران

تبلیغات

ویژه ها

جشنواره لوتوس و مصائب مستقل بودن!
ویژه

جشنواره لوتوس و مصائب مستقل بودن!

10 خرداد 1404

سینماروزان/احمد محمداسماعیلی: در کشوری زندگی می کنیم که سرنخ همه امورات هنری ، فرهنگی ، اقتصادی و ورزشی به دولت...

ادامه مطلب
توقیف «سووشون» با وجود حذف بیست دقیقه از قسمت اول!

توقیف سریال «سووشون» و فیلترینگ نماوا با وجود حذف بیست دقیقه از قسمت اول!

9 خرداد 1404
پردیس اکومال کرج

“دایناسور” ۱۴۵میلیارد/”موسی(ع)” در مرز ۷۰میلیارد/”صدام” ۶۵میلیارد/ “کوکتل مولوتف” ۶۰میلیارد/”رها” ۳۵میلیارد/”بامبولک” ۱۷میلیارد و “خانه ارواح” ۱۵میلیارد/”سلام‌علیکم حاج‌آقا” در مرز ۱۱میلیارد/”زیبا صدایم کن: ۷میلیارد/”بی سروصدا” ۳میلیارد+آمار کامل فروش

9 خرداد 1404
تعویق اکران فیلم‌«پیرپسر» به‌خاطر اسکار یا مهندسیِ گیشه؟؟

تعویق اکران فیلم‌«پیرپسر» به‌خاطر اسکار یا مهندسیِ گیشه؟؟

8 خرداد 1404
«خانه‌ی ارواح» یا مطب دکتر مصدق؟!+ویدئو 

«خانه‌ی ارواح» یا مطب دکتر مصدق؟!+ویدئو 

8 خرداد 1404
هشدار اکتای براهنی به ممیزان سینما: چرا حتی اجازه پخش تیزرهای "پیرپسر" را نمی‌دهید؟/میخواهید فیلم را با درجه ۵۰+ اکران کنید؟/یا منتظرید نسخه‌ی قاچاق "پیرپسر" بیرون بیاید تا خیالتان راحت شود؟

هشدار اکتای براهنی به ممیزان سینما: چرا حتی اجازه پخش تیزرهای “پیرپسر” را نمی‌دهید؟/میخواهید فیلم را با درجه ۵۰+ اکران کنید؟/یا منتظرید نسخه‌ی قاچاق “پیرپسر” بیرون بیاید تا خیالتان راحت شود؟

7 خرداد 1404
«شاه‌نقش» با ماجرای عشق به بهروز وثوقی در راه اکران

«شاه‌نقش» با ماجرای عشق به بهروز وثوقی در راه اکران

6 خرداد 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم