• مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
شنبه 11 مرداد 1404
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ژورنال سینما
  • مرام‌نامه
  • شبکه های اجتماعی
  • سفارش آگهی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تبلیغات
خانه گزارش

چرا از بازپخش برنامه سینمایی شبکه خبر جلوگیری شد؟+متن کامل مباحث طرح شده در این برنامه⇐ از اکران فیلمهای ارگانی در نوروز تا درخواست گزارش از شهرداری/از ترجیح قهوه‌خانه به سینما تا پایه سِرُمی که وسط حلقه مدیریتی سینما باقی مانده/ از کاهش مخاطب اکران نوروزی به‌دلیل ممنوعیت تبلیغات خاص{در ماهواره؟} تا لزوم شناور بودن قیمت بلیت و ارائه تخفیف به اقشار مختلف

11 فروردین 1396
در گزارش
0 0
A A
10

شهرفرنگ-محمدهادی کریمی-محسن علی اکبری

سینماروزان: برنامه سینمایی شبکه خبر با عنوان «شهرفرنگ» که پنجشنبه شبها روی آنتن میرود قسمت اخیر خود را اختصاص داده بود به مضمونی با عنوان چابک سازی در مدیریت سینمای ایران. این قسمت برنامه با بحث درباره اثرات افزایش قیمت بلیت سینماها در کاهش مخاطب آغاز شد و به نقد دیوان سالاری در سینمای ایران رسید.

به گزارش سینماروزان محمدهادی کریمی و محسن علی اکبری مهمانان این برنامه بودند و هر کدام نظرات خود درباره افزایش قیمت و مشکلات مدیریتی در سینما را بیان کردند.

بحث تند میان این دو نفر که در برخی مباحث به شدت هم اختلاف نظر داشتند در جاهایی پای ارگانهای شهری را هم به ماجرا باز کرد و در کمال تعجب محسن علی اکبری تهیه کننده پروژه فاخر و میلیاردی «استرداد» به تقدیر و تشکر از شهردار تهران پرداخت آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری!

با این حال کریمی با نقد اینکه چرا وظیفه فرهنگی شهرداری باید با منت گذاری همراه شود از این گفت که اتفاقا شهرداری باید بیاید و گزارش ارائه کند درباره اینکه آن عوارضی که از سینمادار میگیرد صرف چه میشود و در برابر این استدلال نویسنده و کارگردان باتجربه سینمای ایران، دیگر علی‌اکبری چاره ای نداشت جز تأیید.

نکته جالب توجه اینجا بود که برخلاف رویه ثابت این برنامه بازپخش «شهرفرنگ» جمعه صبح روی آنتن نرفت و دلیل آن تغییرات دکور عنوان شد!!!

متن کامل گفتگوهای درگرفته در این برنامه بدون بازپخش را بخوانید:

علی اکبری با اشاره به اینکه برخلاف ادعاها فروش سینماها در نوروز امسال کاهش داشته و مخاطب کاهش پیدا کرده نتیجه گرفت که نمیتوان زیاد امیدوار بود به افزایش اقبال مخاطبان به سینما در سال جاری.

محمدهادی کریمی با اشاره به آمار متناقضی که از اکران نوروزی ارائه شده بیان داشت: با یک آمار ده روزه نمیتوان برای کل سال چشم‌انداز ترسیم کرد چراکه منطقی نیست و کمکی هم به اقبال مخاطب در ماههای آینده نمی‌کند. اکران نوروزی سبدی است از فیلمهای مختلف و هر سال این سبد بخشی از تولیدات را به خود جلب میکند.

وی با اشاره به استفاده فیلمهای چندارگانی از این سبد بیان داشت: ممکن است فیلمهای ارگانی به سبد اکران نوروزی راه پیدا کند و صاحبان آثار هم بلیتهای زیادی را برایشان تهیه ببینند تا مخاطب داشته باشند.

کریمی با اشاره غیرمستقیم به ممنوعیت پخش تیزرهای تبلیغی از ماهواره که باعث کاهش فروش شده ادامه داد: سال گذشته ابزارهای تبلیغی خاصی{ماهواره} بود که باعث شد فروش بالا برود و این ابزار امسال به دلیل محدودیتهایی در اختیار سینماگران نیست.

کریمی با اشاره به افزایش قیمت بلیت در سینماها در سال جاری گفت: افزایش فعلی که لحاظ شده بیشتر مربوط به ارزش افزوده ای است که پیشتر از صاحبان فیلم گرفته میشد و حالا به قیمت بلیت اضافه شده است. سالیان پیش این ارزش افزوده که به 9 درصد میرسید را حتی صاحبان فیلم پرداخت میکردند اما امسال این ارزش افزوده آمده روی قیمت بلیت.

محمدهادی کریمی در «شهرفرنگ»
محمدهادی کریمی در «شهرفرنگ»

در سوی مقابل محسین علی اکبری درباره افزایش قیمت بلیت گفت: به شدت با افزایش قیمت بلیت مخالفم. سال 80 فیلمی داشتیم به نام «مریم مقدس»؛ فیلمی در ژانر دینی و اقشاری هم که آمدند برای دیدن فیلم بیشتر متدین بودند. ما با 4 سینما شروع کردیم و با 35 سینما اکران تمام شد. فیلم با بلیت 500 تومانی در نهایت حدودا 750 میلیون فروش داشت که با بلیت ده هزار تومانی می شود 15 میلیارد. نتیجه آن که اگر فکر کنیم با گرانتر کردن بلیت آمار مخاطب بالا میرود اشتباه است!

وی ادامه داد: وقتی کیفیت تولید ارتقا نمی یابد چرا باید قیمت بلیت سینما بالاتر برود؟ وقتی اغلب فیلمها زیر یک میلیارد هزینه تولیدشان بوده بیشتر از 10 هزار تومان پول بلیت دادن نادرست است.

محمدهادی کریمی با اشاره به حجم بالای تیزرهایی که به هنگام اکران نصیب فیلم علی اکبری شده بیان داشت: «مریم مقدس» با حجم بالای تبلیغ و اطلاع رسانی در تلویزیون اکران شد و باعث شد قشری علاقمند بروند ببینند و ای کاش این اتفاق برای همه آثار سینمایی بیفتد و فقط برخی از آثار مشمول تیزرهای فراوان نباشند.

وی ادامه داد: بحث فعلی بر سر بالا رفتن قیمت بلیت نیست. بحث بر سر شناور بودن قیمت بلیت است یعنی رویه ای که در همه جای دنیا وجود دارد و بد نیست در اینجا هم امتحان شود. همه جای دنیا صبحها قیمت بلیت پایین تر است و برای دانشجویان و سالمندان تخفیف ویژه قائل میشوند یا بسیاری از ارگانها برای بازنشستگان کارتهای رفاهی صادر میکنند. اینها باید در ایران هم انجام شود.

کریمی افزود: جوانی که یک ساعتش را در سینما فیلم نبیند در خوش بینانه ترین حالت باید برود در قهوه خانه دو برابر همین پول بلیت خرج کند و جالب است که آن قهوه خانه چون گردش مالی بالایی دارد وزارت بهداشت هم نمی تواند علیرغم زیانهای فراوان و آشکارش به سلامتی جلویش را بگیرد.

وی با اشاره به مثالی دیگر بیان داشت: 30 هزار تومان می گیرند برای دیدن یک فیلم در مجتمعی تجاری با ادعای سینمای سه بعدی. آیا با این مقیاسها شناور شدن قیمت بلیت سینما منطقی نیست؟

کریمی درباره پایین ماندن کیفیت آثار سینمایی گفت: چرا فیلمها لوباجت شده اند؟ چون اقتصاد سینما اقتصادی نبود که درباره اش کار کارشناسی شود و به جایی برسد که بخش خصوصی روی پای خودش بایستد. از گارانتی کردن صنعت سینما، ورود صنعت بیمه، بخشش مالیات بر ارزش افزوده، سامان دادن به پخش خانگی مواردیست که باید در این سالها انجام میشد و نشد.

محسن علی اکبری در «شهر فرنگ»
محسن علی اکبری در «شهر فرنگ»

این کارگردان و نویسنده خاطرنشان ساخت: چرا تلویزیون فیلمهای ایرانی را پخش نمیکند؟ چرا بازار خارجی مناسبی نداریم؟ اگر پاسخی پیدا کنیم بر این پرسشها و اگر به سمت حل آنها برویم آن گاه سرمایه گذاری که میداند سرمایه اش برمیگردد قطعا به سمت کار آپارتمانی نمی رود.

کارگردان «برف روی شیروانی داغ» افزود: اگر در جشنواره فیلم فجر به آثاری که کپی-پیست فیلمهای لوباجت تکراری سالهای پیش هستند جایزه ندهند کارگردان رو می آورد به خلاقیت بیشتر ضمن اینکه سینماگران هم ترس نخواهند داشت از بازگشت سرمایه.

علی اکبری با اشاره به مشکلات اقتصادی جامعه اظهار داشت: جامعه درگیر رکود اقتصادی است و بسیاری از مردمان مشکل یک لقمه نان دارند. در بسیاری از شهرستانها 5 هزار تومان پول بلیت سینما هم زیاد است. وقتی در جامعه اقتصاد پویا نیست و به رکود رسیده ایم پس گران کردن بلیت اشتباه است. اصلا چرا به جای اینکه قیمت بلیت را اضافه کنیم نیاییم اقشار سینمارو را اضافه کنیم. قریب 80 درصد جامعه قشر متدین هستند؛ متدین نه به این معنا که همه نماز شب بخوانند بلکه به این معنا که متعهد به مباحث اخلاقی اند. این خانواده متدین میخواهد برود سینما و به تماشای فیلمی بنشیند که امنیت اخلاقی برایش ایجاد کند.

این تهیه کننده با تشکر از شهردار تهران(!) و با ارائه پیشنهادی که یادآور روند حوزه هنری در ممیزی مجدد برخی فیلمهاست گفت: خدا پدر قالیباف را بیامرزد که چند پردیس ساخته! اما باید چند پردیس داشته باشیم برای فیلمهایی که از نظر اخلاقی ارزشمند است و اگر این کار انجام شود کلی از مخاطبان به سمت این پردیسها می آیند. قالیباف لطف کرده و پردیس ساخته و اگر بیاید دو آدرس بدهد درباره پردیسهایی که مباحث ضداخلاق در آن نیست به این ترتیب افزایش مخاطب رخ خواهد داد!!!

کریمی اما در سوی مقابل علی اکبری بهتر بودن اوضاع اقتصادی در تهران نسبت به شهرستان را منطبق بر درکی منطقی ندانست و گفت: این یک بحث انحرافی است. جدا کردن اقتصاد تهران از شهرستان درست نیست. اینکه وضعیت اقتصادی مردم در شهرستان از تهران بدتر است برآمده از همان تصورات کارشناسی نشده است. بسیاری از شهرستانها قشر سینمارویی دارند که سینمای ممتاز ندارند.

وی ادامه داد: شهرستانها از مشهد و شیراز و اصفهان شروع میشوند که سینماهای ممتازی دارند تا نقاط دورافتاده. اگر بناست قیمت بلیت افزایش پیدا کند برای سینمایی که ممتاز نیست قطعا افزایش قیمت، اندک خواهد بود.

این کارگردان که «کمدی انسانی» را آماده اکران دارد خاطرنشان ساخت: درباره اینکه جناب علی اکبری میگویند پردیسهای خاص بگذارند برای مردم فارغ از آن که خاستگاه خودم هم همین قشر اخلاق گراست سینما هم که نباشد مردم پای برنامه های تلویزیونی هستند که اتفاقا برخی از آنها کم از آن دسته آثار سینمایی محل چالش نیستند. سینما باید آسیب شناسی هم بکند. در همین تلویزیون بحث گورخوابها هم مطرح شد و کسی نگفت سیاه‌نمایی اما اگر در فیلمی سینمایی مطرح میشد لابد می گفتند سیاه نمایی است!

وی با اشاره به تعریف و تمجید علی اکبری از شهردار تهران گفت: اینکه نام ببریم از کسی که چند پردیس ساخته است درست نیست. هیچ منتی نیست برای پردیس ساختن چون وظیفه است.  شهرداری دارد عوارض می گیرد از سینما و اتفاقا باید گزارش بدهد که 5 درصدی که از سینمادار می گیرد کجا می رود؟ 

علی اکبری درباره تغییرات مدیریتی پیش آمده در سازمان سینمایی اظهار داشت: مشکل سینمای ایران مدیران نیستند بلکه آیین نامه هاست. به نظرم همه شوراهای سینمایی و خانگی را باید تجمیع کرد و یک شورای پروانه نمایش ایجاد کرد! در سال 95 نزدیک به 130 فیلم تولید کردیم و فقط نیمی از آنها اکران شد. اگر شورای پروانه ساخت را بردارند و تهیه کننده باشد که ضریب امنیت را فراهم کند، حجم تولید پایین می آید. پس حیدریان هم بیاید و فقط شورای نمایشی با وزن بالا و متکی بر صنوف ایجاد کند.

محمدهادی کریمی با تأیید علی اکبری گفت: حیدریان خودش هم به درستی اشاره کرد؛ سازوکارهای مدیریتی ارشاد به جامانده از دهه 60 است. درست مانند اینکه پایه سرمی در وسط سالن پذیرایی خانه مان جامانده است؛ یک روزی یک مریضی وسط سالن بوده و نیازی به سرم داشت اما الان دیگر نیازی به آن پایه سرم نیست! این مصداقی است از سنتهای بجامانده از قبل!

نویسنده «ایران برگر» و «ساکن طبقه وسط» ادامه داد: الان دیگر انقلاب دیجیتال پیش آمده در سینما و از تولید تا پخش فیلم کاملا عوض شده است و در نتیجه آیین نامه های قبلی کارکرد ندارند. مثلا موسسه رسانه های تصویری با حضور شرکتهای فعال شبکه خانگی چه سودی دارد؟ یا باید تجمیع شود یا آن که دستورکارش را عوض کند. انجمن سینمای جوان، مرکزگسترش و هنروتجربه و بسیاری سازمانهای دولتی دیگر داریم که واقعا در شرایط فعلی فایده شان مشخص نیست! اینها باید تغییر کارکرد پیدا کنند یا حتی در موردشان تجمیع در دستور کار قرار گیرد.

محسن علی اکبری درباره چنددستگی در سینما اظهار داشت: متأسفانه به دلیل گسترش و زیادی مراکز تصمیم گیری است که این چنددستگی و تقابلها روی میدهد. اگر تجمیع مراکز داشته باشیم و به سمت چابک سازی و کوچک سازی مدیریت سینما باشیم و بجایش صنف را قوی کنیم اوضاع بهتر خواهد شد.

کریمی در این باره بیان داشت: سیاستمداران می روند و بدنه سینما می مانند. خواهشم از سیاستمداران این است که کمتر به چنددستگی سینما دامن بزنند و بجایش از کلیت سینما استفاده کنند. همین حالا شبکه خبر بسیاری از فیلمهای مستند خوبی میسازد درباره اتفاقات ابتدای انقلاب اما باز هم حاکمیت نیاز می بیند از طریق سینما این را بگوید. چرا؟ چون فکر میکند سینما موثرتر است.

این کارگردان با اشاره به اسکار اخیر فرهادی بیان داشت: سینمای ایران در قلب کشوری متخاصم برایمان افتخار می آفریند پس سیاستمداران این سینما را دست کم نگیرند. آن را یکپارچه ببینند و در تنور اختلافات ندمند.

محمدهادی کریمی با مخاطب قرار دادن رسانه ملی اظهار داشت: صداوسیما با فیلم ایرانی به عنوان یک کالای تولید داخل برخورد کند. فیلم ایرانی تولید داخل است و زحمت کسانی است که فعالیت آنها متکی بر چرخیدن چرخ سینماست. تلویزیون باید حمایت کند و اگر تیزر فیلم ایرانی در تلویزیون پخش نشود و اگر شهرداری بیلبورد ندهد طبیعی است که سرمایه گذار شکست می‌خورد و بسیاری بیکار خواهند شد.

علی اکبری درباره انتظارش از مدیریت سینما در سال جدید گفت: حمایت از پیشکسوتان هنرمند و از کار افتادگان این رشته را واقعا جدی بگیرند و البته تلاش در جهت ایجاد وحدت بین سینماگران.

کریمی هم در امتداد سخن وی بیان داشت: کافیست همان درآمد ناشی از گرفتن ارزش افزوده از سینما را در یک صندوق جمع کنند برای حمایت از سینماگران!!

پیوند کوتاه: https://www.cinemajournal.ir/?p=36579
image_print
برچسب ها: شهر فرنگشهردارفیلمهای ارگانیمحسن علی اکبریمحمدباقر قالیبافمحمدهادی کریمی
نوشته قبلی

«خوب بد جلف» در آستانه 10 میلیارد فروش/«گشت2» 5 میلیارد را رد کرد/«سه بیگانه» بدون تیزر-بدون بیلبورد میلیاردی شد+آمار کامل فروش

نوشته‌ی بعدی

حامد همایون چگونه به معاونت ساخت سدّ پرحاشیه سیوند رسید؟!+عکس

مطالب مرتبط

مختارنامه

چرا سریال «مختارنامه» بی‌سروصدا، روی آنتن رفت؟

6 تیر 1404

سینماروزان: برخلاف یکی دو سال گذشته که در بازپخش عاشورایی ترین محصول تلویزیون، حرف و حدیث پیش می‌آمد امسال آیفیلم...

عباس صالحی، رائد فریدزاده، محمدمهدی عسگرپور، علی دهکردی

ذکر خیر بدحجاب و بی‌حجاب توسط وزیر ارشاد

6 تیر 1404

سینماروزان: عباس صالحی وزیر ارشاد به تازگی و همراه با رائد فریدزاده رییس سینما، دیداری با روسای خانه سینما داشته...

جعفر پناهی-دستیار اسبق کیارستمی- نخل طلای جشنواره کن۲۰۲۵ را از بازیگر آثار کیارستمی گرفت!/فیلم روستایی؛ بازنده‌ی مطلق!

جعفر پناهی-دستیار اسبق کیارستمی- نخل طلای جشنواره کن۲۰۲۵ را از بازیگر آثار کیارستمی گرفت!/فیلم روستایی؛ بازنده‌ی مطلق!

3 خرداد 1404

سینماروزان: ساعاتی بعد از انتشار لیست کامل آرای منتقدان اسکرین‌دیلی که با صدرنشینی «تصادف ساده» همراه بود(اینجا را بخوانید) جعفر...

نوشته‌ی بعدی
حامد همایون چگونه به معاونت ساخت سدّ پرحاشیه سیوند رسید؟!+عکس

حامد همایون چگونه به معاونت ساخت سدّ پرحاشیه سیوند رسید؟!+عکس

دیدگاه‌ها 10

  1. محمد می‌گوید:
    قبل 8 سال

    باعث تاسفه که اقای علی اکبری با اون سابقه ش میاد و میشه تریبون یه کاندیدای ریاست جمهوری
    که البته قبلا هم بارها کاندید شده و شکست خورده
    یعنی اقای علی اکبری این قدر صنف سینمای ما ضعیف و شکست خورده است
    که باید بیاد تبلیغ کنه برای یه مدیر کاملا دولتی؟؟

    پاسخ
    • علیرضا می‌گوید:
      قبل 8 سال

      وقتی مدیر خانه سینما واسه خاطر یه وام بازسازی مدام مدح همین کاندیدای شکست خورده رو میگه دیگه چه انتظاری دارین از این تهیه کننده کاملا دولتی

      پاسخ
      • حسنک وزیر می‌گوید:
        قبل 8 سال

        البته محمدهادی کریمی هم خیلی خوب جواب علی اکبری رو داد که
        این وظیفه شهرداری ه که پردیس بسازه و منتی نیست
        بعدش هم با پول توجیبش که نساخته پردیس
        با پول عمومی ساخته یعنی پول مردم

        پاسخ
  2. محیا نظری می‌گوید:
    قبل 8 سال

    اقای کریمی خیلی درست پته این علی اکبری رو ریختی رو اب
    چقدر تیزر تلویزیونی رفت برای مریم مقدس؟؟؟
    ایا این تیزر برای همه فیلمها هست!!!

    پاسخ
  3. رفیع می‌گوید:
    قبل 8 سال

    اقای علی اکبری دم از دین و متدین ها میزنه
    اونوقت ابتدای ماه رجب میگه “امشب شب قدره”!!!
    اخوی اون لیله الرغائب بود و نه شب قدر
    تازه مجری برنامه هم این غلط ایشون و تایید میکنه

    پاسخ
    • محمدرضا قادری می‌گوید:
      قبل 8 سال

      همینو بگو
      عزیزم اقای مجری اقای علی اکبری
      وقتی سواد مذهبی ندارین نظر مذهبی ندین
      واسه چی هی شو میدین؟
      یعنی مردم ما احمقن؟

      پاسخ
  4. فرزانه ابراهیمی می‌گوید:
    قبل 8 سال

    علی اکبری و متدین ین؟؟؟
    والله همون فیلم پای یک زن در میان است و همین طیف مذهبی و متدین تا تونستن کوبیدن
    چطوری ایشون اون فیلمو تولید کرده؟

    پاسخ
  5. ثریا تولایی می‌گوید:
    قبل 8 سال

    اقای علی اکبری راسته که 12 میلیارد بابت استرداد گرفتین و تو اکران فیملتون نیم میلیارد هم نفروخت؟
    درباره اون 11.5 میلیارد تلف شده هم بگین دوست عزیز
    ضمنا اینی که شما میگی پردیس بزارید واسه متدین
    خب خودت از اون 11 میلیارد یه پردیس راه مینداختی واسه متدینین

    پاسخ
    • لاله می‌گوید:
      قبل 8 سال

      جالبه که حوزه هنری که احتمالا همسو با اقای علی اکبری ه داره گشت2 و سلام بمبئی اکران میکنه اونوقت علی اکبری میگه پردیس بزارید واسه متدینین

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویژه ها

پردیس+زندگی
خبر

“صددام” ۱۲۲میلیارد/”پیرپسر” ۱۰۴میلیارد/”مرد عینکی” ۳۱میلیارد/”زن و بچه” ۲۸میلیارد/”فرمانروای آب” دوروزه ۲۵۰میلیون!+آمار کامل فروش

10 مرداد 1404

سینماروزان: با ورود "مرد عینکی" و "زن و بچه" به اکران و قرارگیری کنار "پیرپسر" حالا سه فیلم هستند که...

ادامه مطلب
تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

9 مرداد 1404
مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

7 مرداد 1404
فریدزاده شرط شاهسواری را پذیرفت!/شاهسواری دبیر جشنواره اصلی فجر شد!+معرفی دبیر بین‌الملل فجر بدون اعلام زمان برگزاری!

فریدزاده شرط شاهسواری را پذیرفت!/شاهسواری دبیر جشنواره اصلی فجر شد!+معرفی دبیر بین‌الملل فجر بدون اعلام زمان برگزاری!

5 مرداد 1404
خیرِ اخراج؟⇐انتشار آنونس فیلم «زن و بچه»با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی و…+فیلم

خیرِ اخراج؟⇐انتشار آنونس فیلم «زن و بچه»با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی و…+فیلم

4 مرداد 1404
اویس طوفانی اصل+وحید طوفانی اصل

ردّپای آقازادگی در انتصاب تازه‌ی فارابی

1 مرداد 1404
اویس طوفانی معاون فرهنگی فارابی شد

معرفی معاون فرهنگی تازه‌ی فارابی/جانشین تهیه‌ی فیلم آقازاده‌ی حاتمی‌کیا وارد شد

31 تیر 1404

پربازدیدها

  • بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

    بازگشت بهرام افشاری به سینما با  فیلم «مرد عینکی»+رونمایی از پوستر بدون بازیگر زن!؟ 

    167 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 67 توئیت 42
  • بازگشتِ کارگردانِ شکست‌خورده‌ی اکران نوروز⇐فیلم «جزایر قناری» در راه اکران+پوستر 

    111 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 44 توئیت 28
  • درگذشت همایون؛ بازیگر تپلی دوست‌داشتنی «سلطان قلبها»/ممنوع‌کار مرحوم شد!

    102 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 41 توئیت 26
  • بهرام افشاری در حبس؟⇐رونمایی از اولین ویدیوی «مرد عینکی» +فیلم

    80 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 32 توئیت 20
  • تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟

    45 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 18 توئیت 11
  • سکانس‌های علم‌کشی ناصر و بهروز در «طوقی» مشکل‌ساز شد!/دو فیلمِ علی حاتمی، کمرم را شکست!+ماجرای ترس بهروز وثوقی از شوهر اول گوگوش و…+کمک به رونق ژیان!

    40 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 16 توئیت 10
  • جایزه سی میلیون دلاری برای سر بهرام افشاری!؟⇐تیزر رسمی فیلم “مرد عینکی” منتشر شد+ویدیو 

    36 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 14 توئیت 9
  • مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

    29 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 12 توئیت 7

آخرین مطالب

«منصور جهانی» یکی از داوران مراسم جوایز معتبر «گلدن گلوب» 2026 در آمریکا شد

از «جوجه‌رنگی» تا اسرار بخارا»؛ دومین جلسه فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه ۱۴ مرداد برگزار می‌شود  

“صددام” ۱۲۲میلیارد/”پیرپسر” ۱۰۴میلیارد/”مرد عینکی” ۳۱میلیارد/”زن و بچه” ۲۸میلیارد/”فرمانروای آب” دوروزه ۲۵۰میلیون!+آمار کامل فروش

مانی حقیقی: فیلم نمی‌سازم که جواب بدهم، فیلم می‌سازم که سؤال بسازم

توسط انجمن سینمای جوانان ایران/آثار محمدرضا مرادی در بسته «۴ فیلم ۴ اقتباس» روی پرده می‌رود

در آغاز دومین هفته اکران صورت گرفت/رونمایی از پوستر جدید «جزایر قناری»

بررسی نسبت گیشه با سینمای ایران در «سینما رو به آینده»

تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

اکران و نقد «صدای متال» در سینماتک خانه هنرمندان ایران

گیشه تابستان همچنان داغ است/رکوردشکنی مخاطبان سینما در اولین سه‌شنبه مرداد

تبلیغات

ویژه ها

پردیس+زندگی
خبر

“صددام” ۱۲۲میلیارد/”پیرپسر” ۱۰۴میلیارد/”مرد عینکی” ۳۱میلیارد/”زن و بچه” ۲۸میلیارد/”فرمانروای آب” دوروزه ۲۵۰میلیون!+آمار کامل فروش

10 مرداد 1404

سینماروزان: با ورود "مرد عینکی" و "زن و بچه" به اکران و قرارگیری کنار "پیرپسر" حالا سه فیلم هستند که...

ادامه مطلب
تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

تحقق پیش‌بینی یک ماه و نیم قبل↵فیلم”پیرپسر”صدمیلیاردی شد و عباس آقای سوپرگوشت، ته قلبمان ماند!

9 مرداد 1404
مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

مشکلات صدای فرهاد و داریوش و فریدون فروغی چه بود؟/کدام خواننده‌های لس‌آنجلسی، پولکی نیستند؟/داریوش در اوج اعتیاد پدری از ما درآورد که نگو…/چرا ابی زن دلیل شد؟/شادمهر نصف ویژگی‌های یک هنرمند را ندارد/برای امیرقاسمی زن گرفتم و حالا دشمنم شده!/سندی و گروهش یخچال خانه مرا خالی کردند!+عذرخواهی پنجاه درصد‌‌ی از سیاوش قمیشی+ماجرای درگیری با گوگوش+کیفیت رپ خوانی تتلو+ماجرای پیتزا دلیوری در ابتدای ورود به آمریکا؟+جریان یک‌ شب بازداشت به‌خاطر بیتلز 

7 مرداد 1404
فریدزاده شرط شاهسواری را پذیرفت!/شاهسواری دبیر جشنواره اصلی فجر شد!+معرفی دبیر بین‌الملل فجر بدون اعلام زمان برگزاری!

فریدزاده شرط شاهسواری را پذیرفت!/شاهسواری دبیر جشنواره اصلی فجر شد!+معرفی دبیر بین‌الملل فجر بدون اعلام زمان برگزاری!

5 مرداد 1404
خیرِ اخراج؟⇐انتشار آنونس فیلم «زن و بچه»با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی و…+فیلم

خیرِ اخراج؟⇐انتشار آنونس فیلم «زن و بچه»با بازی پریناز ایزدیار، پیمان معادی و…+فیلم

4 مرداد 1404
اویس طوفانی اصل+وحید طوفانی اصل

ردّپای آقازادگی در انتصاب تازه‌ی فارابی

1 مرداد 1404
اویس طوفانی معاون فرهنگی فارابی شد

معرفی معاون فرهنگی تازه‌ی فارابی/جانشین تهیه‌ی فیلم آقازاده‌ی حاتمی‌کیا وارد شد

31 تیر 1404
سامانه جامع رسانه‌های کشور
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی

© 2023 ژورنال سینما - تمام حقوق محفوظ است طراحی سایت توسط آنیل طراح

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • خبر
  • رک و راست
  • شیروانی داغ
  • گزارش
  • گفتگو
  • گوناگون
  • یادداشت
  • یک سکانس سینمایی
برای ما ژورنال چیز دیگریست و برای خیلی‌ها، چیز دیگر
ما به منظور دیگری ژورنالیست شدیم و آنها به‌منظور دیگری در این حرفه‌اند...

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم