در این نشست، سردار سیدابوالفضل موسویپور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، بهعنوان میهمان ویژه حضور یافت.
در آغاز مراسم، سیدغلامرضا موسوی، رئیس انجمن، ضمن خوشآمدگویی به سردار موسویپور، سرهنگ فیروز کشیر، معاون فرهنگی پلیس راهور تهران، و مرتضی علیآبادی، مشاور فرهنگی و هنری راهور، از تلاشهای تحسینبرانگیز پلیس راهور در راستای فرهنگسازی و ترویج رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی قدردانی کرد.
در ادامه، سردار موسویپور با تأکید بر نقش مؤثر هنر، بهویژه سینما، در نهادینهسازی فرهنگ قانونمداری، آمادگی پلیس راهور تهران بزرگ را برای همکاری گسترده با هنرمندان اعلام کرد.
در پایان مراسم، احکام اعضای انجمن بهعنوان «سفیران فرهنگ ترافیک» توسط سردار موسویپور و سرهنگ کشیر به ایشان اهدا شد.
]]>در این مراسم که از ساعت ۱۸ آغاز شد، جمع کثیری از چهرههای مطرح و شناخته شده هنری و ورزشی حضور داشتند. محمد رضا حسینیان اجرای مراسم را بر عهده داشت و در ابتدا ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان حاضر در سالن از محسن مسافرچی (مدیر پخش راه عرفان، حسین تبریزی (کارگردان) و محمد رضا محمدی و میثم آهنگری (تهیهکننده و مجری طرح پروژه) دعوت کرد تا روی سن بیایند. مسافرچی پس از خوشامدگویی به مهمانان اظهار داشت: «پس از بازگشایی سامانه بلیط فروشی، مخاطبان استقبال بینظیری از این فیلم داشتند بهطوری که بعد از حدود ۴۰ سال فعالیت در عرصه پخش چنین استقبالی برایم بیسابقه بود.
وی افزود: بنا به صلاحدید وزارت محترم ارشاد و فرهنگ اسلامی، اکران این فیلم مقداری به تعویق افتاده است. امیدوارم از تماشای فیلم لذت ببرید.
حسین تبریزی نیز در ادامه مراسم گفت: «سلام علیکم حاج آقا» پس از حدود هفت سال قرار است به نمایش درآید. جا دارد از همدلی بازیگران و عوامل پشت دوربین پروژه قدردانی کنم که بدون تلاش این عزیزان این فیلم ساخته نمیشد.
محمد رضا محمدی با اشاره به تولید این فیلم در بخش خصوصی خاطرنشان کرد: «سلام علیکم حاج آقا» یک فیلم شاد و کمدی است که به کانون گرم خانوادهها نیز اشاره دارد. فیلم را ببینید و لطفا از آن حمایت کنید.
میثم آهنگری نیز در پایان با اشاره به اکران ویژه و حمایتی «سلام علیکم حاج آقا» در ۱۱۰ سانس برای هموطنان سیستان و بلوچستان گفت: این کوچکترین کاری است که ما برای مردم عزیز و خونگرم سیستان و بلوچستان میتوانیم انجام دهیم. تمامی اقدامات و هماهنگیهای لازم انجام شده و به محض آغاز اکران، فیلم در ۱۱۰ سانس حمایتی و بهصورت رایگان برای مردم این استان به نمایش درمیآید.
در این مراسم چهرههای مطرح و شناخته شده عرصه ورزش همچون امیر قلعهنوعی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، علیرضا فغانی داور بینالمللی فوتبال، میرشاد ماجدی رئیس هیات فوتبال استان تهران، رضا ناصری و هنرمندانی نظیر محمد رضا شریفینیا، حمید گودرزی، مریم امیرجلالی، پوریا پورسرخ، زهرا جهرمی، فرخ مجیدی (فیلمبردار پیشکسوت سینما و تلویزیون)، حامد بیسادی، حسین توتونچیان (تهیهکننده موسیقی)، رضا توکلی، مهدی صبایی، رابعه اسکویی، سعید فتحیروشن، عباس مرادیان، امید نگارشی، بهادر زمانی، پویا امینی، سیروس همتی، حامد آئین، شهرزاد عبدالمجید، تیرداد کیایی، مجتبی دوربیدی، فرهاد بشارتی، مهران ضیغمی، مهدی امینیخواه، پریسا دوستی، داود شیرعلی، اشکان درویشی، حشمت آرمیده، غزاله اکرمی، شیوا خسرومهر، سیاوش قاسمی، و… حضور داشتند.
پخش «سلام علیکم حاج آقا» بر عهده موسسه سینمایی راه عرفان است.
عکس از: مریم اکبری
]]>این فیلم به مقطع مهمی از زندگی شهید علی هاشمی از فرماندهان مطرح دوران دفاع مقدس در شناسایی و طرحریزی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت را به تصویر میکشد.
رضا مسعودی، مهدی زمینپرداز، سعید آلبوعبادی، خیام وقار کاشانی، جلال باوی، طاهر نیک آزاد، محمد عسگری، یاسین مسعودی، محمدرضا عقدائی یزدی و … در این فیلم سینمایی به ایفای نقش میپردازند.
تهیه بلیط: سینماتیکت، گیشه7، ایران تیک و آیتیکت
تیزر: امید میرزایی
پخش: شهر فرنگ
]]>پلتفرم فیلیمو از جمله رسانه هایی بوده که از همه زودتر به این ادعا واکنش نشان داد و با انتشار پستی فراگیر با عبارت «وطن یعنی خلیج تا ابد فارس» به این ادعا تاخت.
در کنار عباس صالحی وزیر ارشاد و بسیاری هنرمندان داخلی، برخی از هنرمندان ایرانی مقیم خارج نیز به انتقاد از ادعای ترامپ پرداختند و مثلا حسن شماعی زاده در واکنش به آن نوشته که اگر ماجرای ادعای ترامپ صحت داشته باشد ایرانیان ساکن آمریکا باید دست به کار شده و تجمع اعتراضی برگزار کنند.
این اعتراضات با نوعی عقب گرد ترامپ همراه شده که گفته هنوز در این باره تصمیم نهایی را نگرفته و در نهایت نیز معلوم است کاری از او ساخته نیست چون ایران چیزی دارد به نام تاریخ هزاران ساله و تمدنی پویا که سختترین دالانهای تاریخی را پیموده و باز تاریخ فرهنگی خود را حفظ نموده. خلیج فارس یک آسمانخراش یا مال در کشورهای حاشیه خلیج نیست که بیگانهای بتواند برایش نام بگذارد. خلیج فارس، خلیج فارس است، ایران، ایران است و ایرانی، ایرانی است.
ترامپ فقط میتواند برای بچههایش نام بگذارد؛ آن هم اگر مادران بچه ها بگذارند، همین و بس.
]]>همزمان با اکران این کمدی فانتزی، تیزر «خانه ارواح» به کارگردانی کیارش اسدی زاده و تهیه کنندگی امیرشهاب رضویان منتشر شد.
پژمان جمشیدی،کاظم سیاحی ،نازنین بیاتی، ستاره پسیانی ،سروش صحت ،نادر فلاح ،علی استادی و رضا کیانیان از بازیگران این فیلم کمدی هستند.
کمدی فانتزی خانه ارواح داستان دو رفیق را روایت میکند که هر دو همزمان با کودتای ۲۸ مرداد۳۲ به دنیا آمده اند…
تهیه بلیت از سايت :سينما تيكت
ايران تيك – گيشه هفت – آى تيكت
تیزر : کیومرث بیک زند
پخش : #مهرگان_فیلم
]]>نگارخانه بهارک در دومین نمایشگاه هنرهای تجسمی اش در اردیبهشت ماه سال جاری، میزبان نمایشگاه گروهی هنرجویان انجمن خوشنویسان واحد جیحون به سرپرستی حسن صالح ریاحی، نمایشگاه گردانی نرگس صادقی تبار و با حضور افتخاری قنبر بلالی دهکردی استاد خوشنویسی، تحت عنوان «خط مهربانی ۳» خواهد شد.
افتتاحیه «خط مهربانی ۳»، از ساعت ۱۷ تا ۲۱ روز جمعه، ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با حضور پدیدآورندگان آثار در نگارخانه بهارک برگزار می شود و آثار ارائه شده در سبک خط و نقاشیخط تا ساعت ۲۰ روز چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در معرض دید علاقمندان به حوزه هنرهای تجسمی قرار خواهد داشت.
اسامی شرکت کنندگان در نمایشگاه گروهی «خط مهربانی ۳» به شرح زیر است:
فرزانه بشارتی، میثم بهنیا، زهرا رسولی، فتیحه رزاقی، مونا رویان، ملیکا سرآبادان، نرگس صادقی تبار، مجید صفری، لیلا طحانیان، سمانه عسگری، محمد فرزانه، بهناز کاوندی، احمد مظاهری، زهرا مهدوی، احسان نوروزی، زهرا یزدان خواه، محبوبه پورمهدیان، سمیه خورشیدوند، جواد طیب پور، رونیکا بیاوار، مهبد مرادی.
گفتنی است؛ پیش از این، نمایشگاههای «خط مهربانی» یک و دو در نگارخانه بهارک برگزار شده بود.
نگارخانه بهارک در میدان ونک، ده ونک، خیابان شهید صابری، کوچه یکم، پلاک یک واقع شده است.
رامین حسین پور کارگردان، نویسنده و تهیه کننده فیلم کوتاه «صورتگر» برنده جایزه شایستگی بهترین کارگردانی فیلم کوتاه از جشنواره The IndieFEST Film Awards در فصل آوریل ۲۰۲۵ شد.
فیلم مستند کوتاه «صورتگر» درباره زندگینامه مولانا و شمس تبریزی به سال ۶۴۲ هجری برمیگردد که بر اساس داستان و روایت واقعی ساخته شده است.
فیلم کوتاه «صورتگر» در حال حاضر در رقابت اولیه برای واجد شرایط شدن در آکادمی اواردز آمریکا، کانادا و بفتا و… سال ۲۰۲۶ نیز حضور رسمی دارد و جزو ۵۰ اثر برتر فیلم کوتاه و مستند و موسیقی در فهرست IMDb در سال ۲۰۲۵ است.
همچنین این فیلم کوتاه در بین ۳۰۰۰ فیلم ارسالی به جشنواره باقدمت لاس وگاس با نام Widescreen film festival در مرحله یک چهارم نهایی قرار دارد و در ماه سپتامبر ۲۰۲۵ در لاس وگاس آمریکا روی پرده نمایش می رود.
جشنواره ( The IndieFEST Film Awards) پانزدهمین سال برگزاری خود را پشت سر گذاشت و وارد شانزدهمین سال فعالیت بین المللی خود شد. این جشنواره جزو 100 جشنواره برتر در رنکینگ بین المللی است.
جشنواره بین المللی The IndieFEST Film Awards
از سال ۲۰۰۸ دایر است. موسس آن ریک پریکت است که جزو بزرگترین برگزارکننده های فستیوال های بین المللی است و فستیوال های شاخص وی Accolade Global Film Competition, Best Shorts Competition, and Impact DOCS Awards است.
اکثر هنرمندان برنده اسکار، امی و … از این جشنواره جایزه دریافت کرده اند و تندیس جشنواره های پریکت هم همسو با تندیس اسکار ساخته می شود.
از بهترین دستاوردهای فیلم کوتاه «صورتگر» به کارگردانی رامین حسین پور می توان به این حضورها و جوایز اشاره کرد: در تابستان سال ۲۰۲۲ در بخش بهترین مستند کوتاه از فستیوال Rhode Island International Film Festival
که واجد شرایط آکادمی اواردز آمریکا و کانادا و بفتا در جایگاه سوم قرار گرفت و نیز نامزد بهترین مستند کوتاه از جشنواره ۷۸ ساله FESTIVAL INTERNAZIONALE DEL CINEMA DI SALERNO در سال ۲۰۲۴ و همینطور بهترین کارگردان فیلم کوتاه از جشنواره Crown Point International Film Festival
شیکاگو در سپتامبر ۲۰۲۴ و برنده بهترین کارگردان و فیلمنامه
New York International Film Awards
NYIFA® در ماه دسامبر ۲۰۲۴ و ابتدای ژانویه ۲۰۲۵ شد.
رامین حسین پور کارگردان ایرانی با عنوان تلفیق سینما با معماری و موسیقی از سال ۲۰۱۴ فعالیت سینمایی خود را با ۲ فیلم کوتاه (تلفیقی) با نام غنیمت و اشتیاق آغاز کرد که بهعنوان فینالیست در جشنواره های بین المللی حضور یافتند و نیز از سال ۲۰۲۲ تاکنون «صورتگر» ساخته رامین حسین پور در ۲ دسته فیلم کوتاه و ویدیو آرت در فستیوال ها ی بین المللی حضور رسمی داشته است.
این فیلمساز ایرانی فیلم کوتاه «مدعی» در باره زندگینامه فریدالدین عطار نیشابوری را نیز در دست ساخت دارد.
رامین حسین پور دانش آموخته دکتری معماری و لیسانس کارگردانی سینما و موسیقی است. او در معماری بهعنوان طراح و مدرس دانشگاه و در سینما نیز بهعنوان کارگردان و نویسنده و تهیهکننده فیلم و در موسیقی آهنگساز و خواننده شناخته میشود.
دیگر عوامل فیلم کوتاه «صورتگر» عبارتند از مدیر برنامه هنری: محمد نظری، تدوین: احسان واثقی، تیریدی آرتیست: حجت شعبانی، مدیر فیلمبرداری: علی احسانی، مجری دکوراسیون: مهدی حکمت، هلیشات: امید احمدزاده و رسول کیانپور، عکاس هنری: محمد حسامیان، بازیگران: فاضل مصلینژاد و داود اسدالهی، اعضای تیم موسیقی: نیما نواپور، محمد نیک، مهرداد بلوچیان، فرشاد عنایتی، انتشار بین المللی: دکتر بهروز طباطبائی دکتر فرید رضائیان، مهندس مرجان فعال، انتشار داخلی: حمید نوریفام، مدیر روابط عمومی: نغمه دانش آشتیانی.
]]>
از آن گذشته مخاطبان ایرانی-چه قبل و چه بعد از انقلاب-خودشان عمدتا درجه بندی سنی عرفی را برای تماشای فیلم انتخاب میکنند و به عنوان مثال کمتر خانواده ای است که کودکش را به جای تماشای فیلمهای “پسر دلفینی۲” و “بامبولک” به تماشای فیلم “رها” یا “موسی(ع)” ببرد.
بر این مبنا اینکه جناب روحالله حسینی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی در گفتگو با ایسنا از تدوین نظام نامه اکران با اعمال تغییراتی و تهیه آییننامه ردهبندی سنی سینما برای اکران فیلمهایی همچون «پیرپسر» خبر داه اند، قاعدتا یک مساله ی فرعی برای ساختار اکران است.
اکران سینماها در همه جای دنیا و ازجمله ایران بیشتر به دادوستد میان پخش کننده و سینمادار مرتبط است و هرگونه دخالت در آن فقط و فقط به افزایش مشکل و البته انداختن عواقبِ مشکلات به گردن دولت منجر خواهد شد.
دولت اگر بنا دارد در اکران دخالت کند یا باید به سمت راه اندازی سالن های سینمای گسترده برود-به سبک حوزه هنری- یا آن که شرکت پخش بزند-که این هم بدون داشتن زنجیرهی سینما- اساسا ممکن نیست. بخش دولتی سینما نهایت چند سینمای قدیمی مثل فرهنگ و موزه و… دارد که اینها هم بیشتر هماهنگ با همان ساختار کلی پخش-سینماداری هستند و هیچ نظام نامهای نمیتواند سینماداری را وادار کند که از ورود مثلا کودکان به تماشای فیلم «پیرپسر» پرهیز کند.
بماند که به همان دلایل اولیه اساسا تعیین درجه بندی برای مخاطب ایرانی- که در بیشتر موارد براساس هنجارهای فرهنگی چندهزارسالهی خود اقدام به انتخاب محصول فرهنگی میکند- جز تعیین تکلیف برای او نیست.
مدیران تازه اداره نظارت اگر واقعا علاقه به دخالت در سینماداری و پخش دارند از مناصب دولتی استعفا دهند، سالن سینما اجاره کنند و براساس فرضیات مدیریتی خویش، سالنهای خویش را مدیریت کنند و مثلا همین ماجرای تعیین رده بندی برای «پیرپسر» را در آنجا اتود بزنند.
راه نزدیکتر هم همین گروه هنروتجربه است؛ مدیران دولتی میتوانند نظام نامه ای برای اکران هنروتجربه که کاملا در تیول خودشان است، تدوین کنند و سفت و سخت هم این نظام نامه را برای هنروتجربه اکران کنند بلکه سالنهای خلوت این گروه، قدری رونق پیدا کند و مخاطبان، فیلمهای این گروه دولتی را هم ببینند.
یادمان هم نرود مخاطب ایرانی خودش آن قدر شعور دارد که کودک و نوجوان را به تماشای «پیرپسر» نبرد پس بیخود و بیدلیل منت اجرای درجهبندی بهخاطر اکران «پیرپسر» را بر سر مخاطب و سازندهی آن نگذارید.
]]>رضا عطاران، پریناز ایزدیار، آزاده صمدی، عباس جمشیدیفر، امیراحمد قزوینی، سیاوش چراغیپور بازیگران این فیلم کمدی هستند که از نیمه شب امشب به طور نیم بها در سراسر کشور بر پرده میرود.
صدام داستانی دارد درباره یکی از ده ها بدل صدام حسین که ازقضا ایرانی هم هست و متنفر از صدام…
علاقمندان میتوانند با مراجعه به سامانههای رسمی تهیه بلیت؛ نسبت به خرید بلیت اقدام نمایند.
ساخت تیزر: امید میرزایی
پخش: عامریان فیلم
]]>
نمایشگاه گروهی «قاب خیال» با شرکت ۲۴ هنرمند حوزه هنرهای تجسمی، ساعت ۱۶ روز جمعه، ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با حضور آیناز زارعی نقاش و مدیر گروه هنری آیتیست و همچنین، پدیدآورندگان آثار در گالری خورشید افتتاح میشود.
احد یثربی، اکرم درشتی، آدرینا شهبازی، آرمین قربانی رنانی، پریماه حسنی، پوریا قلیچ خانی، ریحانه پدندر، ریحانه شریعت، ساجده صفرزاده سامانی، سوسن صحرائی، سیما صادقی، شکیبا مرادی ملایری فر، طناز بهروزفر، غزاله بحرینی، فاطمه حیاتی محمدآباد، فاطمه فروزنده هفشجانی، فائقه خطیبی جعفری، فرزانه ابوالقاسمی، محیا مستانی، مهسا بخشی، میترا صالحی فخرآباد، میترا ظریف کیوان، نسرین طاهری، نگار ایمانی پور در این نمایشگاه شرکت دارند.
علاقهمندان به هنرهای تجسمی برای تماشای ۳۷ اثر راهیافته به «قاب خیال» میتوانند از روز جمعه، ۱۹ تا روز دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری، از ساعت ۱۶ تا ۱۹ به گالری خورشید واقع در بلوار آفریقا، کوچه تور، پلاک ۷۰، طبقه یک، واحد یک مراجعه کنند.
اختتامیه رویداد روز سهشنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
]]>