تعویق اکران «زن و بچه»/«مرد عینکی» با خالق «فسیل» روی پرده میرود؟
سینماروزان: شرایط پیش آمده بعد از جنگ دوازده روزه، به فروش سینماها هم آسیب زده و در نتیجه ی آن، اکران فیلم تازه سعید روستایی به تعویق افتاد.
فیلم «زن و بچه» که بنا بود از ۱۸ تیر با پخش خانهفیلم اکران گردد، اکرانش تا حداقل دو تا سه هفته به تعویق افتاده و اگر اوضاع گیشه سینماها بهبود یابد از اوایل مردادماه روی پرده برود.
به جز این فیلم کمدی «مرد عینکی» ساخته کریم امینی-سازنده «فسیل»- نیز بنا بود از اواخر تیر توسط عامریانفیلم روی پرده برود ولی اکران این فیلم نیز به اوایل مردادماه موکول گردید.
با تعویق دو تا سه هفته ای اکران فیلمهای جدید، شرایطی فراهم میشود تا فیلمهایی مثل «پیرپسر» که اکران آنها با جنگ ۱۲روزه اصابت کرد و به همین دلیل نتوانستند به فروش واقعی خود دست یابند، فرصتی بیشتر برای جلب مخاطب داشته باشند.