1

مدیرعامل فیلمیران مدعی شد⇐بهتر است تعداد اعضای شورای اکران کمتر شود و تعداد سرگروه‌ها زیاد!!!/سال ۹۷ نقطه عطفی برای سینمای ایران خواهد بود!!⇔پرسش: چه اعضای شورا زیاد باشد و چه سرگروه‌ها کم؛ در همه این سالها کدام سال بوده که برای فیلمیران نقطه عطف نبوده!؟؟

سینماروزان: هرچند زمزمه هایی درباره روی پرده رفتن برخی آثار ارگانی و از جمله «به وقت شام» در نوروز شنیده شده است اما غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش مدعی شده تا قبل از تنظیم آیین نامه اکران97 قرارداد اکران هیچ فیلمی ثبت نخواهد شد.

به گزارش سینماروزان علی سرتیپی مدیرعامل فیلمیران که همه ساله بخش عمده ای از سبد اکران را در اختیار دارد و رییس کانون پخش کنندگان هم هست به تازگی در گفتگویی با اشاره به پیشنهادات کانون برای تغییر آیین نامه اکران مدعی شده سال 97 نقطه عطفی برای سینمای ایران است؛ او همچنین خواستار کاهش تعداد اعضای شورای اکران و افزایش سرگروهها شده است بدون اینکه بگوید در همه این سالها کدام سال بوده که برای شرکت پخش متبوع ایشان نقطه عطف نبوده!؟؟

سرتیپی پیرامون پیشنهادات این کانون نسبت به تغییر آیین نامه شورای صنفی نمایش در سال ۱۳۹۷ به «مهر» گفت: کانون پخش کنندگان سینمای ایران نظرات خود را به صورت کتبی به وزارت ارشاد و خانه سینما ارایه کرده است و امیدواریم در سال ۹۷ با توجه به افزایش تعداد سالن های سینمایی و افتتاح پردیس های سینمایی در تهران و شهرستان ها که طی چند ماه آینده صورت می گیرد، شرایط بهتری برای اکران همه فیلم ها فراهم شود و در سال آینده فیلم سوزی و سینما سوزی کمتری داشته باشیم.

وی ادامه داد: از جمله مواردی که برای ما از اهمیت بسیاری برخوردار بود و آن را در نامه پیشنهادی خود ارایه کردیم این بود که ظرفیت اکران در سال جاری افزایش پیدا کند و تعداد سرگروه ها نسبت به امسال بیشتر شود همچنین به این امر اشاره کردیم که بهتر است تا آنجا که می شود تعداد اعضای شورای صنفی نمایش کمتر شود که البته این امر به معنای حذف یک صنف خاص نیست بلکه برای این است که تصمیم گیری برای اکران ها آسان تر شود.

این تهیه کننده سینما بیان کرد: همچنین قرار است ایجاد نظارت بیشتری روی اکران و پخش فیلم ها برای جلوگیری از تخلفات کمتر صورت گیرد و گستردگی اکران ها در سطح تهران و به دنبال آن زمان اکران کمتر شود اما تعداد سالن ها افزایش پیدا کند تا در چنین شرایطی تعداد بیشتری فیلم در تعداد بیشتری سالن اکران شود. همچنین امیدواریم سال آینده فیلم هایی که استحقاق اکران گسترده دارند، فضای بیشتری در اختیارشان قرار گیرد تا بتوانند ارتباط بهتر و بیشتری با مخاطب برقرار کنند.

سرتیپی گفت: معتقدم سال آینده سال بسیار خوبی برای سینمای ایران به شمار می رود و مانند همان اتفاقی که در سال ۹۵ رخ داد سال ۹۷ نیز نقطه عطفی برای سینمای ایران خواهد بود و شاهد جهش خوبی در این سینما خواهیم بود. با توجه به نوع فیلم هایی که در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر وجود داشت و با توجه به فیلم های خوبی که خارج از جشنواره ماندند که همگی شامل آثاری با موضوع های مختلف سیاسی، اجتماعی و جنگی هستند با فروش گیشه قابل توجه که تامین کننده همه سلیقه ها است، روبرو خواهیم بود.

وی بیان کرد: سینمای ایران در سال ۱۳۹۷ تبدیل به یک سال متفاوت خواهد شد که شاهد افتتاح سالن های بسیاری خواهیم بود به عنوان مثال پردیس سینمایی «اطلس» در مشهد با ۱۱ سالن در روز ۱۳ بهمن ماه افتتاح شد، همچنین یک پردیس سینمایی با ۸ سالن نیز در شیراز و سالن سینمای باغ کتاب در تهران نیز افتتاح شده است.

رییس کانون پخش کنندگان سینمای ایران ادامه داد: همچنین قرار است سینماهایی مانند آستارا در تجریش و پردیس سینمایی پرشین در نازی آباد اوایل سال ۹۷ به سینماهای کشور اضافه شوند و ۳ سالن سینمایی در شرق تهران نیز قبل از عید نوروز افتتاح می شوند. این تعداد سینما، فضایی را ایجاد می کند که دست پخش کنندگان برای اکران فیلم ها باز شود و فیلم ها می توانند سهم بیشتری را برای اکران در شهرستان ها و تهران بگیرند. امیدواریم سینمای ما با این حرکت و جهش بتواند با اکران فیلم های خوب، سرمایه گذاری را در سینمای ایران بیشتر کنند.